17064
-
zebrock #15144 biztos :) nem látok semmit , de lehet a gépem szar , ja BUÉK mindenkibe ! -
#15143 -
#15142 :) -
zebrock #15141 menj te :) én már nem tudoooooookkk , egyébként hidd el megéri , ennyi bírkát 1 rakáson ... , megcsináltam a hun ts-t , felmegyek majd még , csak nem mindig oké a helyzet. -
#15140 Menj ezzel a névvel oda: Paris will be a Hungarian village :DDDDDDD -
#15139 jókor b34 -
zebrock #15138 te menj , én már nem tudok , még uj seriallal sem , kiváncsi vagyok, hogy téged is kirugnak -e -
#15137 Mehetsz, úgysem járok oda! -
zebrock #15136 ezek alszanak , üres :( eu-ban 2 heli szerver van , a rohadt francián bezzeg vannak , menj oda a cor - os neveddel .) -
#15135 Persze, már nekem is eszembe jutott!
Mi van kevesen vannak a slip-en? -
zebrock #15134 gyere fel helizni a németre :) hadd löjjelek ki -
zebrock #15133 biztos csaló :DDDD -
#15132 Én nem is használom, mégsem enged fel sok szerver! -
zebrock #15131 B+, most nézem a priviket , bocs -
#15130 Az is van vagy 3 éve, inkább 4! -
zebrock #15129 a cor elötagot nekem se mindenhol szereti , van olyan szerver , ahol kirug miatta -
#15128 nyád! :DDDDD -
#15127 Emlékszem, volt ez a csiter kölök. Bizonyíték nem volt rája persze, ugy tiltottam ki a szerverrő, beirtam a nevét a tiltott szavak közé. :D Csak röhögtünk mikor mindig kiirta allul sárgával, hogy a szerver kirugta. :)
A zúúú42 is igy tett, de a mi kárunkra, valamiért a cor előtagot nem szerette. Asszem az fb-sek miatt tették be valamelyik szóval, nem miattunk. -
zebrock #15126 én is , megyek lűnyi :) -
#15125 Zolly kicked for using banned words in chat:) -
#15124 akkor.
kabeb34
kabeb34
kabeb34 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15123 Na ithagyom a csetet, menek elfele -
#15122 3szor írhatsz csúnyát:) -
#15121 akkor is!!!!! Mutko KLegénynek irtam, repültem is. :) -
#15120 Há ja. :) -
#15119 tudod,minden kis hülye 14 éves,akinek anyuci megveszi,és sikerül a szerverünkre feljutni,ez az első szava,miután lelövöd,mert uyge ő halhatatlan:):) -
#15118 Valóban, mert tényleg vannak köcsögök a szerveren :)! -
#15117 lecumizol? :D -
#15116 Akkor a "szopjál le" mehet :D! -
#15115 Azé igazából kivehetnétek a köcsögöt a bannet wordból. :) -
#15114 keress admint,és írd be nyugodtan mi a szitu,akár magyarul is írhatod:) -
zebrock #15113 wow , kössz :) majd megtrükközöm -
zebrock #15112 én is csak azokat kültem el , aki a haveromat le tk-zta a repcsiért , hogy az övé legyen , és fél perc múlva le is zuhant vele. az ilyen buzikat mindig elküldöm. én is tk-ztam 1-et , be is írtam, hogy bocs haver , télleg nem direkt volt , vagy tessék bele moddolni még 1 vagy két repcsit. fullon volt a szerver , ami qrva jó , de csak 1 volt , ez nem sok :) -
#15111 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
noob
shit
lama
idiot
fuck
köcsög
fasz
faszfej
buzi
cheater
nigger
niga
niger
láma
anyád
anyádért
kőcsőg
bazd
nazi
scheiß
wixer
NOOB
basz
fag
bitch
kurva
szar
paraszt
ezek vannak benne:)
-
#15110 és a nyadki? és a kabe? és a ..... valamit találj ki te is :DDD -
#15109 az nincs is:) csak a nem leegyszerűsített változata:) -
#15108 No azé!
De a b34 ne legyen benne a tiltot szavak közt b34 :DDD -
#15107 :) a főnök állította be,úgyhogy csak kúltúráltan tessék beszélgetni
Zolly:jóvanna:P -
#15106 Aki ismer, tudja, csipát csak akkor veszek a kezembe, ha
1. Más lehetőség nincs
2. Véletlenüll felveszem egy hulláét
3. Bf2-ben kéjmorral bohockodunk
Tegnap a második eset volt. Én olyan mennyünkelőreirtsunkkimindenkit tipusu gyalogos vagyok. Nem szeretek sunnyogni egy páncélosba, hátha arra jön egy áldozat. És nem szeretek csipával sem egy helyben lenni, hátha valakit kiszúrok. -
zebrock #15105 na , tegnap voltam még 42-zni is a ti szervereteken. régi haverokkal , és 2 sznájperes volt , erre leugatott ott valaki , mint állat. tüzérkedtünk , ehhez kell a snipa , nincs kedv a felhöket betanulni. :))) ma is visszamegyek , de aki elküld , azt én is elküldöm , csak állitsd át , mert tegnap is hamar kirúgott.