17064
-
#172 Ja és már elkezdi installálni a cd2-t és félúton áll meg, nem rögtön az elején. -
#171 Az install azt írja ki a cd2-nél, hogy rossz kötet van a meghajtóban. És már 2x letöltöttem más embertől a 2es cd-t és ugyanazt írja mindíg. -
#170 Az Install ír hibát, vagy maga a játék indításakor ad DEVICE NOT CREATED 2 üzenetet? -
#169 Enter The Matrix-ot képtelen vagyok felinstallálni mert mindig valami hibaüzenetet ír ki. Fos! GTA VC RULEZ !!! Legjobb! -
#168 Töltöm is, bár rohadt lassan mászik lefele. FilePlanet-ről kemény 20k/sec -el. 2 óra. -
#167 Nekem is lentvan nemsokára. -
Petko #166 Kinn a .35 os dc... nemsokara felrakom a szerverre -
#165 Tudom, hogy mindenki elfoglalt, (többek között én is) de pár napja már letölthető két új gamma:
-Enter The Matrix (kicsit bugos, kicsit sok a reklám, de garantált izgalmak, akciók, szép mozgások. Habár a pályák, s azok textúrái nem annyira részletgazdagok, részben kárpótol minket cserébe, a szép játékos modellek, a zene, és a hangok. S az előbb említetteknek köszönhetően nem kell hozzá a legmodernebb konfig, csak sok hely mivel a játék 4db CD-ből áll, és telepítés után 3Gb-ot szakít le winchesterünkből!)
-GTA: Vice City (Miami Vice feeling, de valami mégis hibádzik. Talán a feneküket különösen intenzíven, és természet ellenesen riszáló lányok? Vagy a hanyagul kidolgozott ember modellek? Vagy talán a játékkal szemben támasztott igényeim nőttek meg a MAFIA után? Mindenki döntse el maga, viszont felhívnám a figyelmet a kivételesen rusnya, és igénytelen menüre. Röviden: CSAK GTA3 fanoknak) -
#164 Nekem is kezdődi, már most nagyon sok zh-m van. a héten van pl. 3. De én se fogom kibírni, és majd így pihenek 2 könyv között. Szóval majd ha egyszerre pihenünk akkor összehozzuk! :) Egy kalappal a vizsgákhoz! -
Petko #163 persze főnök csak előbb felrakom rendesen a cuccokat hozzá...
az előbb viszont a rossz hírt nem közöltem, hogy sajna a rohadt vizsgaidőszak is elkezdődött és eléggé bezavar a játékba, de úgyse fogom nélküle kibírni:) -
#162 Akkor valamikor mehet a dogfight? Ahogy megbeszéltük! Persze barátságos!
Ui: serverrel semmi gáz nem volt szerintem -
Petko #161 jól megy a szerver? mer a hetvegen nem vagyok pesten hogy ellenorizzem..
jó hír(főleg nekem), hogy megvan új gépem, és természetesen kispárnát kellett az állam alá rakni amikor végre így kipóbáltam a bf et:) 1024x768x32 minden fullon amit csak lehet, és táj repkedésnél nem megy 80 fps alá:) persze akcióban próbáltam sok bottal, de úgy már ez is be-be akadozott durvább robbanássorozatoknál -
#160 Nem ír senki? Kár... -
#159 Link Petko szerverére, ahonnan letöltheted a mapokat! -
#157 Szétfórumozzuk az agyunkat! lol -
#156 Na eltakarodok kajálni, majd Visszatérek! -
#155 az jó kis város, mert be lehet tanulni. Pestet képtelenség ennyi idő alatt :D -
#154 lol Jól nézhettetek ki! Én kresszen átmentem elsőre, nekem a forgalmin voltak gondjaim. 2x elkaszáltak. Egyszer lenyomtam egy Mercit főúton 90-el (akkor még 80 volt a határ), másodszor meg nem adtam elsőbbséget (szerintem sima ügy volt :) ) és bekanyarodtam egy másik autó előtt. Hülye buzi vizsgabiztos, tököm kivolt vele. Egyébként én Vácon vizsgáztam forgalmin. -
#153 upsz elég érdekes mondat lett, túl sok a szék a mondatban! -
#152 jövő héten valamikor -
#151 Nálunk is k*rva meleg volt, és mindenki (kivéve az enyém, mert én tegnap szívtam meg, és tanultam az esetből) gatyája úgy nézett ki mintha besz*rt volna, mert a székekről, a nagy melegben, és az izzadság miatt leolvadt a székektől valami barna színű pác, és az mindenkinek megfogta a nadrágját, pólóját! -
#150 Remélem meglesz a 2esem! Ez csak ahhoz kell hogy mehessek szóbelizni. Neked mikor lesz a kressz? -
#149 na az nem olyan rosz! Gratula -
#148 Egyébként meg tetű meleg 35fok volt az előadóban és lerohadt rólam a gatya, izzadva jöttem ki, mint mindenki. nem lehetett kinyitni az ablakotHülye buzik becsavarozták, nemtom minek. -
#147 Hát volt 9 elméleti és 9 gyak. feladat. Elméletet mindet vágtam gyakból 2-t el*tam. -
#146 Na és mi volt a pénzügyi biz-bazon? -
#145 de addig is gyűlnek fojamatosan az ötletek, hogy a map még igényesebb, izgalmasabb, és egyénibb legyen a többinél! -
#144 Olvasom, csak eddig játszottam! :)) A pálya készül, de kicsit késni fog, mert elkezdtem, új textúra készítésbe fogni, amelynek renderelése több mint 3 óra, s nagy mérete miatt nem tudom szerkeszteni, mivel nem fér bele a memóriába,így holnap megyek beszerzek még 1 modult -
#143 az újraélesztés még folyamatban... -
#142 Halott ez a topic bazz! :( Még a készítője se olvassa. -
#141 TheGOro! Hogy állsz a pályáddal? Mikor próbálhatjuk ki? -
#140 Én is így csinálom, de 20-ból 1 jó. Mindegy, végülis van elég, inkább azt kellene kitalálni, ha már nincs forgalmas magyar DC szerver, hogy min játsszunk, mert inkább játszom 5-6 magyarral, mint csupa külföldivel. -
#139 Én befilterezem ASE-ban, azt kiválasztok eggyet és próba, de legközelebb benyomom a kedvencekbe a legjobbakat, s közreadom. -
#138 Tudsz párat mondani? -
#137 A SEATTLE-n én is játszadozdam, de amcsi szerver, mostanában német szervereket szoktam nézegetni, király pingek, és még 1 bunkó álattal sem találkoztam! -
#136 SEATTLE-T3-DC is tört, 40 fős, gyakran full, de szarabb ping.
Amúgy inkább KP 100Mbit. -
#135 Közben találtam egy BF ctf szervert, ami tört, DC-ből még nem. -
#134 nakam = nekem :D -
#133 Én a KP LeChuck-on (32 player) és a KP 100 MBit-en (40 player) szoktam nyomulni ezek svéd szerverek és tört mind a kettő és nakam max 50 szokott lenni a pingem! De egyébként az ASE látja mind a kettőt! -
#132 Köszi szépen!