17064
-
Petko #263 sztem benne lessz. A frissites kesik, mert az Andreas (sved EAs programozo aki gyakorlatilag egymaga csinalja a linuxot), meg belerak valami cpu tulterheles bugfrissitest. -
#262 Ez a pálya is benne lesz a 0.38-ban? Tényleg! Kijött már az a linux frissítés amit mondtál? -
#261 Na ha én azt megtalálnám a regedit-ben akkor megtenném. Hagyom a p-be, szarok rá. -
Petko #260 hat kitorlod az inditopultbol vagy kiszeded a registrybol azt a cuccot ami beasta magat -
#259 És ezt visszalehet írni valahogy? -
Petko #258 ezt altalaban valami progi ugy csinalja, hogy berakja magat a startup (inditopult) ba, és minden inditaskor atirja -
Petko #257 -
#256 Nincs valakinek ötlete, hogy miért nem tudom átállítani Exploreben a kezdőlapomat. Beírom az új címet kezdőlaphoz, és utána alkalmaz. Utána működik is, de amint újraindítom az Explorert, a régi kezdőlap jön be megint. -
#255 Újra van ám DW sállálállálá :DDD Köszi Petko! -
#254 Na jó éccakát, elteszem magam holnapra. Sajna tanulni kell, nincs mese. Nem is baj hogy nincs DW. Na majd vizsga után... :) Jó8! -
#253 Azért reménykedem, mivel ez már nekem is a 2. lesz ebből. :) -
Petko #252 én is ezt mondtam magamban még múlt hét kedden, aztán mégis megyek még holnap, meg csütörtökön:) -
#251 Na akkor holnapra egy nagyon nagy kalappal abból a büdösből. Én csütörtökön vizsgázom, elvileg idén utoljára. ;) -
Petko #250 már itt vagyok, holnap reggel vizsga... vagy utanna, vagy holnaputan megyek victor hugo utcaba -
#249 Tényleg nagyon királyak! :) Mi a helyzet a szerverrel? Tudod már mikor mész Pestre? -
Petko #248
-
Petko #247 az uj pajak, amik benn leszenk nagyon allatak. A kikotosbol lattam egyket kepet, hat az valami nagyon durva.
-
#246 Találtam egy két érdekes képet:
Újramodellezett AK-47
Újramodellezett T72
És egy új járőrhajó vagy mi a szösz :)
-
#243 Kicsit bővebben? -
#241 Az írják a Dc fejlesztői, hogy már kész van a DC 0.38, amiben javították az 1.4-es patch-el kapcsolatos gondokat, bugokat. Állítólag még tesztelik egy kicsit aztán ki is adják pár napon belül. -
#240 Jól hangzik, köszi hogy elmesélted! :-) -
Petko #239 hat a bf_lxded ket binaris indithato filal erkezett, es statikus linkelesu, meg egy dinamikus linkelesuvel... ezekhez a programozoi dolgokhoz nem nagyon ertek, csak annyit tudok hogy a dinamikus jobb, mert az adott rendszerhez jobban tud alkalmazkodni. De a dinamikus valtozat nem indult el, mert nem felelt meg neki az en szerveremen a c prgnyelv lib je, regi verzionak talalta stb., ezert megprobaltam frissiteni manualisan filecserelgetessel, ami linuxos vilagban oriasi bakloves, es mivel osszekeveredett a regi es az uj verzio, most egy programot se lehet rajta elinditani, mivel mindenhez kell a clib. kb ennyi tortent -
#238 Ezt a statikus és dinamikus dolgot egyszer elmagyarázhatnád. :) Komolyan érdekel. -
#237 Nekem nagyobb élvezet olyanokkal játszani akiket ismerek valamennyire és közbe tudok velük magyar nyelven beszélgetni. Én felmegyek néha kf-i szerverre, de az lóf*sz a DW-hez képest. Más az érzés na! Érted! :) -
#236 Ok ok! Csak mókáztam kicsit. Nyilván a legjobbat akarod, tudom! :) -
Borg #235 Azért túldramatizálni sem kell a dolgot, perspeciel jól elvoltam eddig is külf szervereken:) -
Petko #234 hehe most mit ugatsz kifele a klotyóbol:) Egyébként ténleeg szorry azér akartam, mer elvileg az mégstabliabban fut, ha dinamikus, mintha a statikus... de jövő héten megyek victor hugo utcaba a vizsgák között, és rendberakom igérem -
#233 Ok bár ebből szart se értettem, de majd valahogy kihúzzuk! Ne csinálj nagy ügyet belőle, csak az egész magyar DC társadalmat húztad le a klotyón. :DDDDDD Nem kell szavatkoznod, neeem neeem nemmm történt semmi. ÁÁÁÁÁÁ! Próbálgasd csak nyugodtan a dinamikus libjeidet meg selljeidet. :DDDDDDD És ne vedd komolyan! :D -
Petko #232 tortent egy kis baleset, meghozza addig baszkolodtam a bf szerverrel, hogy menjen a dynamikus libekkel, hogy elkeztem manualisan cserelgetni a libc t (mert debianhoz a csomagkezelo nem akarta a frisseket adni), es vegul osszekeveredett a verzio es befuccsolt. Eredmenykeppen nem tudok uj processzt inditani, es meg bejelntkezni se, mert nem ad shellt:). Szal most dc szerverem egeszen jovo het kedd szerdaig kb, nem lessz, mert fel kell mennem es pesten karbantartanom a bixnel. De mind1, ugysincs meg itt normalis netem hogy jatszhassak;) -
#231 Nagyon helyes, helikopter uralom lesz! ;-) -
G_ArchAngel #230 1.4 Patch újabb bug:
ha DC-zik valaki eszébe ne jusson repülőről rakétát indítani, mert azonnal felrobban (auto-suicide), mindeenféle sebességnél robban a repülő, a helik nyugodtan szórhatják az álldást. Tegnap sikerült 1.4 DC szerveren -6-ot alkotnom, mire felfogtam... -
#229 Patchet le, szerverre fel! :))))) -
Petko #228 illetve mar reg kinn van, csak nem raktak be a hirekbe a hivatalos oldalon, es senki nem jott ra:
http://www.eagames.com/official/battlefield1942/gamedemo.jsp?state=111 -
Petko #227 szerintem 3 oran belul kint a cliens patch -
Petko #225 annyi modositas, hogy erdekes modon most latom hogy 1.4 es linux mar letoltheto, ugyhogy rantom a szerverre... lehet hogy el is inditom, de amig nincs kinn a windowsos patch addig csak nezhetitek mikozben csorog a nyalatok:) -
#224 Na ismertetném a nagy harci helyzetet:
Beszéltem Petkóval icq-n és azt mondta, hogy az 1.4 patch kijöveteléig nem fog menni a DW. Azért nem, mert most hogy vizsgázik nincs ideje felügyelni a szervert ami ugye egy linuxos szerver esetében nem szerencsés. Ha nem indítja újra, meg nem foglalkozik vele, akkor élvezhetetlenné válik a bungee-k meg ilyenek miatt, ezért inkább kikapcsolta az 1.4-ig. Ha kijön a patch újra lesz szerver. A patch is időszerű lenne már, szóval nem hiszem hogy sokáig kell várnunk. ,) -
Borg #223 Azt ugyan nemtom tört e, de próbáld meg a dosensclacht nevű osztrák szervert is.
Nekem 50-60as pingem van rá, és 32 playeres, általában fullon...
Nameg a BOOMTOWN 2-3 szerverek se rosszak. -
Palleon_munka #222 Kicsit olvass vissza. Ott említenek két svéd tört szervert. Lehet rajta játszani biztonsági másolattal is, és csak ritkán laggol. -
#221 Ja igen és DW. Írtam Petkonak ICQ-n hogy mizu, de nincs gépközelben. Lehet hogy nyaral vagy nemtudom. Remélem nem a gép romlott el. Homály hogy mi lehet. Főleg azért mert nem szólt semmit. -
#220 Hát izé bocs! Néha elfelejtem, hogy nem mindenkinek van eredetije. Ettől még jó szerver csak nem tört. Törtet sajnos nem tudok, de ha felmész a Supergamez BF fórumára és megkérdezed, biztos kapsz pár tippet. ;)
-ftp linkelés: