17064
-
#347 Ez a háttérképem most, nagyon klassz:
De itt az oldal linkje, szerintem nagyon érdekes: Klikk ide
-
#346 Én az elölhaladóról azt hittem hogy M1A1. -
#345 Hát Pajtás azt bírom benned hogy te mindent tudsz. Ezt én se tudtam az Apache-al kapcsolatban. :) Második képen nem nagyon vágom milyen tankok mennek, de hát angol amerikai csapat együttmozgás nem elképzelhetetlen. ,) -
Petko #344 az csak opcionális lokátor, mert általában erre külön van egy little bird átalakítva lokátorállomásá, és akkor azon keresztül észleli a világot az apache. A második képen meg az a kakuktojás, hogy az amerikai apachok mellett azok angol challenger I esek ha jól látom. -
#343 Ez nagyon tetszik:
-
#342 Ez a DC-ben valahogy lemaradt. Pedig ez az Apache lelke. Célzórendszer, meg minden ebben van. Nem nagy gikszer ez egy kicsit?
-
Petko #341 aha: http://fscomputer.vac.hu/show/read.php?id=15009 -
#340 Ja láttam! Én írtam vissza a gyereknek, hogy és hogy ez lesz -
Borg #339
Ha máshol láttok, irjátok is meg nyugodtan. -
#338 Az érdekelne,hogy tényleg adnak-e erdeti BF progit a videokártyához?
-
Petko #337 Melyikre vonatkozik kérdésed a 2 állítás közül?
Más: Láttátok hogy kisöpörték az adminok a spamet:) Pedig én nem is szóltam nekik. Mindenestere jó munka, csak így tovább. -
#336 Ez biztos? -
#335 Nagyon helyes! :) -
#334 Ja felmentem, csak nem volt fenn senki. De ha játszom és nincs más dolga a fülemnek akkor rajta leszek! -
Ryder #333 Desert Combat a legjobb mod...mindig ezzel tolom... -
Petko #332 na már van a DWhez TS szerver is ugyanott -
izb #331 :))))
Videokaresz az most hál istennek egy jo darabig nem kell,de köszike!!:) -
Petko #330 hát erre csak a mediamarktot tudom ajanlani 10k körüli áron, vagy most van valami msi videokártya, amihez ajándékba adnak bf et -
izb #329 az valszeg én lehettem:)))
Rendes dobozos,amihez van cd key!Ugyanis szeretnék játszani kül. szervereken. -
Petko #328 Köszi a gratulációt. Egyébként nem veled találkoztam mútkor személyesen, vagy az a testvéred/barátod volt aki mondta hogy IZB nickel szokott bf ezni?:)
Mit értessz eredeti bf alatt? Eladó eredeti dobozos verziót keresel, vagy clonecd-set letöltésre? - Mert az van elvileg a http://www.swgy.hu/bfforum/viewtopic.php?t=201 oldalon valahol. -
Petko #327 majd lehet róla szó, csak előbb legyen saját netem amin le tudom tölteni őket teszteléshez... egyébként a héten már elvileg működik a wlan netem -
izb #326 Király a szerver,király minden!!Gratula az üzemeltetöknek!!Csak igy tovább!
Nem tud valaki egy eredeti BF et?? -
#325 Télleg! Custom mapokat nem raksz be? -
#324 Én most nagyon kipihent vagyok! ;) Nyugalom tengere! :) -
#323 Rakd fel a BF után az 1.4-es patch-et és crack-et, aztán a DC 0.38-at. -
#322 Visszatérve a hibákra ,asszem azt irta ki hogy ez se +az se nem van +.ki ért ezt.Bocs,de amatőr vagyok. -
#321 BF42 ez mi??felraktam a játékot azt felraktam volna D C-ot de telepités alatt szórta kifelé a hibaüziket.ez miatt/BF42/?? -
Petko #320 meg azért azt hozzáfűznénk, hogy nem tiszteletlenségből, de errefelé nem szeretjük azokat az embereket akik akarnak valamit, de annyira se veszik a fáradságot hogy alapszinten utánnanézzenek, és azt várják hogy itt mi helyettük megrágjuk és megemésszük a táplálékot, és visszaöklendezzük a szájukba -
#319 Ez a Battlefield 1942 -hez készített mod. Kell hozzá BF42 is. Utána jön rá ez amihez ott a link 4-el lentebb. -
#318 Hali.
ha? mi a gond? nehez fel sorral alabb nezni?
Nem!De ez a játék full,vagy kieg vmihez: -
Petko #317 ha? mi a gond? nehez fel sorral alabb nezni? -
#316 Hali.Ezt a játékot keresném.:Desert Combat .Ftp,sima internetes letöltés érdekelne.dc ,+ sms nem.Köszi -
#315 Klikk ide Saga (0.38) -
#314 Újra itt. Barna vagyok, lesültem mint egy grillcsirke és kipihent vagyok mint egy nemtom mi! -
Petko #311 üdv mindenki!
Kicsit nem úgy alakul a helyzet, ahogy szeretném, mivel gyakorlatilag folyamatosan üres a szerver. Namost feltételezésem szerint ennek az az oka, hogy csomó magyar dczik, csak mivel rohadtul türelmetlen, inkább megy a külföldi telt szerverekre. Pedig szerintem könnyedén feltöltődhetne a szerver, ha néhány ember venné a fáradságot, hogy néha belép, és háttérben futtatja a taskot hogy jöjjenek be rá. És ugyanígy mindenki jönne ha csak néhányan is vagyunk, mivel az "üresség"-várakozás indukálja az ürességet. Mostmár senki se foghatja rá a szerverre, hogy amiatt nem játszik rajta, mert vacak. Szóval próbáljatok kicsit pozitívabban hozzáálni, vagy nemfogom feleslegesen futtatni a szervert. {Egyébként én is mennék játszani, csak először itthonra is csiholok normális netet, talán néhány utcával alábbról rádióval felsugároztatom} -
Petko #310 üdv
valaki jelentse a hétvégi helyzetet, hogy hogy ment a szerver, es mennyien voltak rajta kb. -
#309 Mortart nem lehet felszedni. Ha egyszer leraktad akkor ott marad.
Na viszlát mindenkinek egy hét múlva. :DDDDDDDD -
Dns5000 #308 Na kicsit belejottem a helikopterezesbe :)
Brutalis tuzereje van, csak tudni kell iranyitani.
A mortart hogy tudom felvenni ha eppen most raktam le?
-
#307 Holnap reggel elhúzok nyaralni, július 1-én jövök back! Legyetek jók katonák! -
#306 Persze Lacus, csak le kellett ütnöm ezt a labdát! :DDD