17069
-
Én azon csodálkozom ha Apache-al directbe beledurrantok egy hellfire.t valamilyen tankba akkor az nem robban fel. Pedig a hellfire az minden páncélt azonnal átüt (még a legvastagabb homlokpáncélt is) kivéve az abrams-ét meg a reaktív páncélt, de az AGM-114B(melynek a szokásos lézeres, illetve infravörös mellett még egy kombinált infravörös-radar irányítású változatát is kifejlesztették), ami már kettős, kumulatív/repeszhatású robbanótöltettel rendelkezik, amit már a reaktív páncélzat sem képes elhárítani. Úgyhogy sztem gyenge benne a Hellfire. -
Találtam valami érdekes dolgot...:
DC_Extended 0.39k.1 is a minor update to DC_Extended so that it may be brought up to DC .39k standards. Along with DC_Extended bug fixes from the last release a few new "gizmos" were added to the guided missiles. This latest version of DC_Extended also fixes up some DC .39k balance issues that people were complaining about on the message boards. After testing we've found DC_Extended combined with.
Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Changes Done:
Version 0.39k.1
- Adapted vehicles to new DCX standard
- Converted El Alamein to include DCX vehicles
- Adjusted MOAB blast
- Adjusted SCUD blast radius
- Increased Tomahawk blast force
- Fixed Hellfire splash damage and direct hit force
- Desert patrol Vehicle converted to DCX format
- Springs adjusted on DPV
- Torque adjusted on DPV to counter oversteer. Differential adjusted to compensate for lower torque
- AC-130 will now paradrop DPVs
- M-1974 and M-109 damage system restored to DC 0.38d level
- Bots can now use SA-3Truck and fire missiles. they can't guide them yet though
- Restored Browninghippo back to DC 0.38d level
- Restored M203 and AK47GP30 to DC 0.38d level
- Changed M203 damage system to be less powerful in splash damage and more in direct hits
- Changed AK47GP30 damage to reflect M203 instead of mortar
- Stinger adjusted to be more effective against helicopters
- DC_Extended modified maps:
. Bocage (SAM site , Ural , SCUD )
. El_Alamein (SAM site, Ural , SA-3Truck, SCUD)
. Gazala (SAM Site , Ural , SA-3Truck , SCUD)
. Guadalcanal (Fletcher, Gato)
. Iwo_Jima (Fletcher)
. Midway (Fletcher , Gato)
. Omaha_Beach (Fletcher)
. Wake (Fletcher)
--------------------------------------------------------------------------------
DC .39k is one hell of a fun game to play. Enjoy! And remember... NEVER PLAY FAIR lol j/p/a
Download Now
-
Ezt a punnyadást... -
Ennek itt a helye nem a második lapon! -
Mit ír ki? Egyébként ha nem eredeti a BF-ed akkor fel kéne rakni a crack-et is. -
Hanyagolom -
nah ezt is fel lehet fogni tengerparti cuccosnak... :))) mindjárt csinálok 1 tengerparti pályát battlecraftal csak mondj valami jó alapsztorit aminek van valami igazságalapja -
Petko #555 hat ugy illik bele hogy iraknak a tengerparti reszen van egy al khajif nevu kikotovaros ahol az amerikaiak megkeztek az offenzivat az operation freedomban... igaz valosagban ott nem volt elleanallas, de ez egy alternativ tortenetet ad -
ennyi erővel a dock os pálya hogy illik bele... a Guadal Canal azért jó mert azon van a tomahawk -
Petko #553 emlexem mennyien anyaztak hogy a berlin hogy illik a dc mapcylebe (pedig azt fel lehet fogni egyszeru varosi harcnak)... erre egy oceaniai paja hogy illene mar bele a dc theme be -
igen azota rajottem mia a tomahawk:))) de azert majd megprobalom:PPP -
;) -
és a guadal canal-t is becsúsztattad a mapcycle-be???? :))) -
Petko #549 már 25 perce .39k a dw -
hát igen, ügyebár az Apche-nak alapból nincs TomaHawk-ja, de ha ráaggatnának egyet akkor biztos lezuhanna. :)
Ha meg arra gondolt, hogy lelövik az Apache-odat egy Tomahawkal az meg még nehezebb lenne, ámbár nem lehetetlen. ;) -
Juj de jó volna ha fenn lenne a 0.39k a DW-n, juj de jó lenne... és akkor rögtön bele is lehetne rakni a Guadal Canal pályát a mapcycle-be... juj de jó volna... 
-
Nem tom mi köze van az Apachenak a Tomahawkhoz?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! -
remelem is igy hamar le esel az apache-al:DDD -
küldj illusztrációkat !!! jah és Tomahawk powa!!!! Nagyon királyul irányítható :))) -
Elmegyek egy délelőttre valahova és tuti hogy akkor jön ki valami. Na én is felrakom, de ha úgy akad mint a 0.38 akkor megint hanyagolni fogom. -
Petko #541 hmm.. nem "vágom" azt a bugot... én is feltehetek egy hasonló jó kis kérdést... ez most hogy jön ide ebbe a topicba? -
Na akkor látom ma már nem fogok a DW-n 0.39k-zni, addig localban próbálom terelgetni az új irányítható tomahawkot :))) -
Petko #538 ja persze hogy foglalja a savomat, es ne tudjak planetsidozni:)
majd elintezem valahogy, de tuti nem a feltoltos modszerrel -
igazad van a feltöltéssel kapcsolatban, de estére, vagy ha alszol, addig berakhatod uploadolni, hogy nekünk jó legyen! :) -
Petko #536 jahogy megin a rohadtekok exes filet raktak ki... jovan en addig nem fogom most updateolni a szervert amig nem jelenik meg a neten valami normalis csomagolt file, mert semmi kedvem azzal kinlodni hogy adsl el letoltom, elidnitom, osszecsomagolom zipbe, es 100 megat feltoltok a 64k s uplinkel -
Petko #535 hát ez csak a személyes véleményem volt, az sw demoban semmi "fejlesztőt igénylő" bővités nincs az üzemanyag fogyás kijelzőn kivül... azon kívül minden ami benne van, azt már valamelyik modder csapat eldurrantotta
Más: nemsokára updateolom .39 re a szervert, de én mondjuk már meg se nézem, csak legközelebb esetleg a .4 esnél rakom fel a bf et hátha akkor lessz benne valami újdonság is -
nekem is!
Ha már a képeknél tartunk:
-
mindjárt lenn van a 0.39k :))) -
És amit nagyon vártam 0.39k
• Tomahawk Guided Cruise missle *
uhh jeeeeeeeeee
-
Az alján? Hátha a tetejére ejtik akkor jó nekeik! -
Petkow figyelmébe custom mappok szempontjából!
Custom Maps -
Ejtőernyő???? -
A 2004-es Katonai Divatból:

Black Hawk

Az orosz csoda, der T-72 :)
-
Ott huzzák?? De miaz ami elbirja? 57tonna
Ezt csipázd:Hossz (löveggel): 9,83 m Magasság: 2,896 m Szélesség: 3,658 m
Hatótáv: 465 km Személyzet: 4 fő Tömeg: 57,15 tonna
Max. sebesség közúton: 67 km/h Lejtőmászó képesség: 60% lépcsőmászó képesség: 1,066m
Árokáthidaló képesség: 2,743m
Hajtómű: 1500 LE-s Avco Lycoming AGT 1500 gázturbina.
-
csörlő? :D -
Nemtod hogy az Abrams ajján azok az "U" alaku akármik mire szolgálnak? -
Bárcsak odáig elmehettem volna:D -
Most kivételesen nem horvátországban voltam vitorlázni, hanem 1 szolig hetet töltöttem L Balatongyörökön. -
Holvoltál? -
Én is!
ADSL rulla!!