17064
-
#557 Hanyagolom -
#556 nah ezt is fel lehet fogni tengerparti cuccosnak... :))) mindjárt csinálok 1 tengerparti pályát battlecraftal csak mondj valami jó alapsztorit aminek van valami igazságalapja -
Petko #555 hat ugy illik bele hogy iraknak a tengerparti reszen van egy al khajif nevu kikotovaros ahol az amerikaiak megkeztek az offenzivat az operation freedomban... igaz valosagban ott nem volt elleanallas, de ez egy alternativ tortenetet ad -
#554 ennyi erővel a dock os pálya hogy illik bele... a Guadal Canal azért jó mert azon van a tomahawk -
Petko #553 emlexem mennyien anyaztak hogy a berlin hogy illik a dc mapcylebe (pedig azt fel lehet fogni egyszeru varosi harcnak)... erre egy oceaniai paja hogy illene mar bele a dc theme be -
#552 igen azota rajottem mia a tomahawk:))) de azert majd megprobalom:PPP -
#551 ;) -
#550 és a guadal canal-t is becsúsztattad a mapcycle-be???? :))) -
Petko #549 már 25 perce .39k a dw -
#548 hát igen, ügyebár az Apche-nak alapból nincs TomaHawk-ja, de ha ráaggatnának egyet akkor biztos lezuhanna. :)
Ha meg arra gondolt, hogy lelövik az Apache-odat egy Tomahawkal az meg még nehezebb lenne, ámbár nem lehetetlen. ;) -
#547 Juj de jó volna ha fenn lenne a 0.39k a DW-n, juj de jó lenne... és akkor rögtön bele is lehetne rakni a Guadal Canal pályát a mapcycle-be... juj de jó volna... -
#546 Nem tom mi köze van az Apachenak a Tomahawkhoz?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! -
#544 remelem is igy hamar le esel az apache-al:DDD -
#543 küldj illusztrációkat !!! jah és Tomahawk powa!!!! Nagyon királyul irányítható :))) -
#542 Elmegyek egy délelőttre valahova és tuti hogy akkor jön ki valami. Na én is felrakom, de ha úgy akad mint a 0.38 akkor megint hanyagolni fogom. -
Petko #541 hmm.. nem "vágom" azt a bugot... én is feltehetek egy hasonló jó kis kérdést... ez most hogy jön ide ebbe a topicba? -
#539 Na akkor látom ma már nem fogok a DW-n 0.39k-zni, addig localban próbálom terelgetni az új irányítható tomahawkot :))) -
Petko #538 ja persze hogy foglalja a savomat, es ne tudjak planetsidozni:)
majd elintezem valahogy, de tuti nem a feltoltos modszerrel -
#537 igazad van a feltöltéssel kapcsolatban, de estére, vagy ha alszol, addig berakhatod uploadolni, hogy nekünk jó legyen! :) -
Petko #536 jahogy megin a rohadtekok exes filet raktak ki... jovan en addig nem fogom most updateolni a szervert amig nem jelenik meg a neten valami normalis csomagolt file, mert semmi kedvem azzal kinlodni hogy adsl el letoltom, elidnitom, osszecsomagolom zipbe, es 100 megat feltoltok a 64k s uplinkel -
Petko #535 hát ez csak a személyes véleményem volt, az sw demoban semmi "fejlesztőt igénylő" bővités nincs az üzemanyag fogyás kijelzőn kivül... azon kívül minden ami benne van, azt már valamelyik modder csapat eldurrantotta
Más: nemsokára updateolom .39 re a szervert, de én mondjuk már meg se nézem, csak legközelebb esetleg a .4 esnél rakom fel a bf et hátha akkor lessz benne valami újdonság is -
#534 nekem is!
Ha már a képeknél tartunk:
-
#533 mindjárt lenn van a 0.39k :))) -
#532 És amit nagyon vártam 0.39k
• Tomahawk Guided Cruise missle *
uhh jeeeeeeeeee
-
#531 Az alján? Hátha a tetejére ejtik akkor jó nekeik! -
#530 Petkow figyelmébe custom mappok szempontjából!
Custom Maps -
#529 Ejtőernyő???? -
#528 A 2004-es Katonai Divatból:
Black Hawk
Az orosz csoda, der T-72 :)
-
#527 Ott huzzák?? De miaz ami elbirja? 57tonna
Ezt csipázd:Hossz (löveggel): 9,83 m Magasság: 2,896 m Szélesség: 3,658 m
Hatótáv: 465 km Személyzet: 4 fő Tömeg: 57,15 tonna
Max. sebesség közúton: 67 km/h Lejtőmászó képesség: 60% lépcsőmászó képesség: 1,066m
Árokáthidaló képesség: 2,743m
Hajtómű: 1500 LE-s Avco Lycoming AGT 1500 gázturbina.
-
#526 csörlő? :D -
#525 Nemtod hogy az Abrams ajján azok az "U" alaku akármik mire szolgálnak? -
#524 Bárcsak odáig elmehettem volna:D -
#523 Most kivételesen nem horvátországban voltam vitorlázni, hanem 1 szolig hetet töltöttem L Balatongyörökön. -
#522 Holvoltál? -
#521 Én is!
ADSL rulla!! -
#520 Kezdem sajnálni a szimpla modemes felhasználókat :)) -
#519 Nah visszatértem 1 hét nyaralgatásból! rögtön föl is pattanok játszani, a Ventrilo-s felvetést én is támogatom, szerintem jobb mint a TS2 -
#518 M1 a dübörgő fenevad
-
#517 Bazz bocs a nagy képekért! -
#516 F-14