17064

• AirborneRanger
    ÉBRESZTŐ FÓRUMOZÓÓÓÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Borg
    Mostmár "pedig de" :)
  • TheGOro
    Nah? még mindig nem kaptál?
  • TheGOro
    Akkor elküldöm megint :)))
  • Jacek
    Borg mar a PT-t is asszimilalta:P
  • Borg
    Hát mostmár tudod:)
    Bár nekem semmilyen email nem érkezett...
  • Danny
    Nem is tuttam hogy Borg a Locutus PT :)
  • TheGOro
    Borg alias Locutus küldtem 1mail a freemailos címedre!
  • TheGOro
    van magyar DC szerver a neve Desert Warefare melyet Petko üzemeltet (amit nagyon köszönünk neki) és a 195.56.44.214:14567 címen üzemel. További infó és a szerveren futo custom mappok letöltése: dw.unisoftnet.hu
  • OGabor
    Így megy köszi! Megnézem a starwarsosat is, hátha már megy az is! DC magyar server van?
  • TheGOro
    Elindítod a sima BF-et és onnan akarod aktiválni?
    -mert ha igen, az nem fog menni csinálj 1 parancsikont rá pl.: "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\bf1942.exe" +game DesertCombat
    Vagy ha a sima BF sem megy mert az is kilép akkor
    a C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Settings\VideoDefault.con
    fájlban módosítsd/add hozzá a következő sor: renderer.allowAllRefreshRates 1
  • OGabor
    semmit... kilép és kész :( amikor aktiválni akarom! Mi lehet a baj? Felraktam A Bfet, 1.4esPatch+crack, meg a desert combatot és kilép... de van egy star warsos mod is, az is ue...
  • TheGOro
    Mi a probléma, mit ír ki?
  • OGabor
    Valaki segítsen légyszi... Nektek megy a másolt verzióval? Nekem miért nem? Olyan szívesen játszenék vele, képek alapján nagyon jó :)
  • Borg
    Ehh... végre a dokkos pálya volt, erre a birkák elszavazták lostvillagere:(
    Nem hiszem el ennyi alma legyen...
  • AirborneRanger
    KKor nembaj hogy már benne vagyok klánban(HU.man)? Csak még azt szeretném hozzáfűzni, hogy szivesen jelentkeznék csak néha nagyon beakad.
  • TheGOro
    1kis OFF:
    Elkezdtünk embereket toborozni a Desert Combat-os klánhoz...

További információ, jelentkezés ITT
  • TheGOro
    A pontosítás kedvéért itt az igazság
  • TheGOro
    Kép az alabamáról
  • Borg
    Én benne vagyok, minthogy tiszteletbeli PT-s vagyok már csak, levetem a nevet úgyis. (max bftrackson vesznek a statjaim...)

Viszont csak kötöttségektől mentesen... tehát mint magányos farkas (borg:)
  • Borg
    Úgy van megoldva, hogy célpont közelében felrobban.

Pl heli kb 10m-es körzetét ha eltalálod, ott robban mellette, és a splash damage sebzi.
  • AirborneRanger
    Még nincs, de majd lesz. Beszéjj TheGOroval.
  • Dns5000
    a stinger az tenyleg hokovetos, mert helikopterek mellet siman elmegy. Repulokre meg nem lotte az uj verzioban, de a .038ban egyaltalan nem latszott hokovetosnek.
  • OGabor
    Plíz help! Letöltöttem felraktam, de ha el akarom indítani csak fogja magát és kilép, nem ír ki semmit! 1.4Patch+Crack fennt van!
  • Petko
    ja es helyesen ugy kell irni hogy typhoon :)
  • Petko
    sorry hogy most szart rágok, de ilyen kedvem van.. szal sok helyen hallom hogy "akula" osztályú tengeralattjáró. Tudomásom szerint ez teljesen helytelen mert az akula (azaz oroszul cápa) egy project neve volt ami során kifejleszették az új generációs szovjet nukleáris tengeralattjárókat. Na most ennek eredménye pl a Taifun osztályú tengeralattjáró. De az akula az nem osztály!
  • AirborneRanger
    Melyik pályára kéne Iraki hajó?
  • AirborneRanger
    Szép kép :)
  • TheGOro
    Nem tudom de akkor már a tengeralattjárót is lemodellezhetnék mondjuk amcsi oldalra Ohio osztályú tengeralattjárót, mondjuk a kedvencemet az Alabamát, Iraqi oldalra nem tudom hogy lenne e értelme, de akkor oda mondjuk 1 Orosz Akulát
  • AirborneRanger
    Esetleg a DC-s arcok nem akarják lemodellezni a Prince Of Wales helyére a Missouri csatahajót? Vagy az anyahajó helyére az Enterprise (CVN-65)-öt?
  • TheGOro
    BB már megválaszolta kérdésedet a BF fórumon, így én már nem idézem...
  • TheGOro
    *** Közlemény ***
    Amint rapido is felvetette "DC klán kellene", Szerintem is alapíthatnánk páran 1 DC klán vagy szövetséget (A honlap részét bevállalom
    ) amelybe tömörülhetni kis hazánk DC játékosai, vagy annak 1 része, hogy szervezetten 1xre tudjunk játszani, ezzel is elősegítve ezen MOD népszerűsítését magyarországon, illetve hogy tájékoztathassuk, informálhassunk minden kezdő DC-s a hogyanokrol...
  • TheGOro
    A Guadal Canalon biztosan van amcsi oldalon a fletcheren
  • Dns5000
    A Guided Cruise Missle hol van ? milyen jarmuvon? melyik palyan?
  • TheGOro
    Nagyon Nagyon gyenge több mint 3 segbe célzott hellfire kell 1 M1 elpusztításához. A nagy repülőgép elpusztításához pedig nincs elegentő rakéta a heliken
  • AirborneRanger
    Én azon csodálkozom ha Apache-al directbe beledurrantok egy hellfire.t valamilyen tankba akkor az nem robban fel. Pedig a hellfire az minden páncélt azonnal átüt (még a legvastagabb homlokpáncélt is) kivéve az abrams-ét meg a reaktív páncélt, de az AGM-114B(melynek a szokásos lézeres, illetve infravörös mellett még egy kombinált infravörös-radar irányítású változatát is kifejlesztették), ami már kettős, kumulatív/repeszhatású robbanótöltettel rendelkezik, amit már a reaktív páncélzat sem képes elhárítani. Úgyhogy sztem gyenge benne a Hellfire.
  • TheGOro
    Találtam valami érdekes dolgot...:

DC_Extended 0.39k.1 is a minor update to DC_Extended so that it may be brought up to DC .39k standards. Along with DC_Extended bug fixes from the last release a few new "gizmos" were added to the guided missiles. This latest version of DC_Extended also fixes up some DC .39k balance issues that people were complaining about on the message boards. After testing we've found DC_Extended combined with.

Quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Changes Done:

Version 0.39k.1

- Adapted vehicles to new DCX standard
    - Converted El Alamein to include DCX vehicles
    - Adjusted MOAB blast
    - Adjusted SCUD blast radius
    - Increased Tomahawk blast force
    - Fixed Hellfire splash damage and direct hit force
    - Desert patrol Vehicle converted to DCX format
    - Springs adjusted on DPV
    - Torque adjusted on DPV to counter oversteer. Differential adjusted to compensate for lower torque
    - AC-130 will now paradrop DPVs
    - M-1974 and M-109 damage system restored to DC 0.38d level
    - Bots can now use SA-3Truck and fire missiles. they can't guide them yet though
    - Restored Browninghippo back to DC 0.38d level
    - Restored M203 and AK47GP30 to DC 0.38d level
    - Changed M203 damage system to be less powerful in splash damage and more in direct hits
    - Changed AK47GP30 damage to reflect M203 instead of mortar
    - Stinger adjusted to be more effective against helicopters
    - DC_Extended modified maps:
    . Bocage (SAM site , Ural , SCUD )
    . El_Alamein (SAM site, Ural , SA-3Truck, SCUD)
    . Gazala (SAM Site , Ural , SA-3Truck , SCUD)
    . Guadalcanal (Fletcher, Gato)
    . Iwo_Jima (Fletcher)
    . Midway (Fletcher , Gato)
    . Omaha_Beach (Fletcher)
    . Wake (Fletcher)

--------------------------------------------------------------------------------

DC .39k is one hell of a fun game to play. Enjoy! And remember... NEVER PLAY FAIR lol j/p/a

Download Now

• TheGOro
    Ezt a punnyadást...
  • Pilu OBI
    Ennek itt a helye nem a második lapon!
  • Danny
    Mit ír ki? Egyébként ha nem eredeti a BF-ed akkor fel kéne rakni a crack-et is.