17064
-
#16944 Zebra Úr!
Nincsenek meg véletlenül a dc.cfg,dc.lst + dcf.cfg,dcf.lst fileok, ami a bc42-höz kellene, hogy tudjak mapot kreálni? -
#16943 Magyar Desert Combat baráti Társaság Egy kis reklám azoknak akik még játszák és esetleg komolyabban is veszik. Csakis Desert Combat a profil! Nemcsak BF4 a világ közepe... -
#16942 Undorító, minimap hack, game hack, no fog ... aztán lehet még aimbot is van benne.
Az ilyenektől tudnék hányni egy szépet ... -
#16941 Így már jó lehet 1v1-be! -
#16940 Megmondtam a többieknek hogy nehogy kibasszák, én akarom :) Elküldöm de nagyon a picsába. Piros létére akkora kék felirat figyel az ellen felett, kistérképről ne is beszéljünk, a ködöt már nem is említem :) Ez mit élvez ebbe? -
#16939 Célravezetés? -
#16938 -
#16937 CD verziós BF :1.61
Origin verzió: 1.612
Megoldható, hogy tudjon együtt játszani a két verzió, de az originesek tényleg debilek. -
#16936 Úgy hogy nincs cd kulcs a reisztibe hanem egy origines azonosító. Már az alapján lehet őket bannolni/kickelni, de egyszerűen a magatartásukkal van a gond. Akik még ezzel a "régiséggel" játszanak azok nem szeretik az effajta viselkedést. 90%-uk úgy kezdi hogy megy a főbázisra... Na, ez az embereknek nem jön be csak a bf3-as primitív ökröknek. Veszteni valójuk meg nincs, hiszen ha eddig nem vették meg az azt jelenti hogy semmi tisztelet nincs bennük, úgyhogy mehetnek is a picsába. Akik normálisak már rég rendelkeznek CD-vel. -
#16935 és honnan tudják h origines vki? :D -
#16934 Igaz, de MDBCT szerverről ki lesznek tiltva az originesek! -
#16933 originről ingyen le lehet tölteni :-) -
#16932 Szólj, ha nem megy, akkor felrakom valahova! -
Cor Dogfighter #16931 Sziasztok, szia Beers, élek és már nagyon játszanák egyet:)
A munkahelyemről próbáltam, és itt le van tiltva a torrent.
Meg van eredetiben is, a kiegészítőkkel együtt, de a dobozban két 1-es cd adtak, nincs 2-es cd.
Na majd valahogy megoldom. -
#16930 Pont most tiltom ki az origineseket, sajna a nagy részük hülye. Ingyen van, marhulni jó lesz, így gondolkodnak. Egyébként minap pont kipróbáltam, simán lejött és már játszottam is rajta, úgyhogy működik. -
#16929 Szia!
Te még élsz? :)
Szedd le torrentről, a tört is megy, csak eredeti serial kell hozzá!
Utolsó magyar DC-s oldal...... -
Cor Dogfighter #16928 Próbálom letölteni ezt az origines BF-et de azt írja hogy hiba és hogy próbáljam pár perc mulva megint. A többit le tudom tölteni. Miért nem megy? -
#16927 Szia!
Jujci, van meccs még dc-ből, Grat hozzá! -
#16926 Hali Miller, csak vállalok meccseket hogy valami élet is legyen már DC-be :) -
#16925 Hol, merre, mi ? :) -
#16924 Azt nézheted :D -
#16923 Fasza, én meg a http://desertcombat.comoj.com/news.php-t nézegetem, már mióta :D! -
#16922 Beers és Spiti, gyertek kisegíteni lécci ha úgy adódik. 2 héten belül lesz.DC oldalon vannak infók. köszi és üdv. -
#16921 Ja, megemlítették hogy a klánmeccsre is vevők :) van még a dc-ben élet... décéfór evőr:D -
#16920 Jó volt végre ennyi emberrel újra tolni!!!!
GG! -
#16919 Azért a tapolcai klántali nem volt egyszerű........ :DDDD!
Basszus, hány éve is már... -
Unreal1942 #16918 Jó bizony meg a TS-interjúk is -
Unreal1942 #16917 Azok :) Pont a napokban nosztalgiázunk fb-n és dobjuk be a régi UT-s és persze BFDC-s dolgokat..
-
#16916 +1
A régi szép idők........ -
#16915 A clansong is kurva jó :) kell bele kaparás? instru és szöveg odaadásával beledobnék ;) -
#16914 Jó kis nóta :) Holnap azaz vasárnap 5-től ott vagyunk a Badewiese serveren. Friccek reklámozták rendesen, meglátjuk. -
Unreal1942 #16913 Toborzó :D -
#16912 Köszi !
Ok, behűtök párat én is :)! -
#16911 Beers Koma, bóddogat beléd, vasárnapra betárazok, vége az őrült melónak (2 heti szopás), sör pálesz kombó bekészítve. Spiti feltétlen ts-re is ;) Fasza lesz. -
#16910 Ez nem egy "war" ;) Ha úgy gondolod nézz fel, vasárnap este ez egy teljesen nyitott sokak által várt DC Est. Inkognitóba is lehet, hiszen a szerver felengedi az origines ingyenes verziósokat is meg a CD verziósakat is. Jobbulást azért, én is lesérültem, tudom milyen. 16 órázom és baromi nagyot estem melóba bringával... Más nem kell -
#16909 Passz. Lesérültem, pihentetem magam, ezért néha felmegyek mostanában pár szerverre, de war szerintem a részemről kizárt. Se füles, se ts, rutin is megkopott már. -
Gyuszopapa #16908 Ha juni 30-as vasárnapra gondolsz azt megpróbálom,mert épp délelőtt dolgozom csak,így este szabad vagyok.De majd pontosítunk. -
#16907 jaja :) -
#16906 Wow, pörög a döcö topik! :D -
#16905 Persze! :)