17064
-
#830 Me? Szerintem jol nezek ki
-
#829 Á :) -
#828 Nah village ugy hülyeség lenne :( Nyug iDanny nem vagyok buzi te meg nem vagy szép :D -
#827 Láttam a www.desertcombat.ch -n 1-2 jó custom mapot, pl Lost Village AH64-el és Hinddel -
#826 Hi ranger! :D Kezdek ketelkedni a nemi vonzodasoddal kapcsolatban. Tenyleg szep vagyok, nade ennyire. :P -
#825 Mi ez a Hooligans szoveg Trekszajon.
Egyebkent a neved lehetne Verdszajon is :))))) -
#824 Petko !!!
Létszi éleszd újra a costum-mappos időszakot bitte!
1.
2.
Mazsolázz, de én nagyon igénylem a Zúj mappokat! :) -
#823 Hi Danny kabbe :)
Az official dc fórumon igen érdekes cuccok vannak ... -
#822 Akkor esetleg lepj kapcsolatba a fejlesztokkel es rugasd ki a gyereket mert tehetsegtelen hozzad kepest ;) -
#821 Ez jópofa ,hogy odairjátok hány órát dolgozott;) nekem 4 alatt meglenne -
#820 Ha valami akkor Omaha beach nagyon nem illik a DC vilagaba Christanson. -
Christian #819 ja igen, a heliopter az nagyon kasi lett most, régebben olyan szépen lehetett menni vele, ugy 3-4 verzióval ezelött! Most angyon elcseszték! -
Christian #818 Pls az Ohama beachtot tegyed már be Petko pls megköszönném!
Ha meg nem, akkor szavazzunk, ki akarja hogy betegyük OB-t? én igen!:D -
#817 Ha megkérhetek mindenkit, akkor csak pénteken legyen hír a DC-ról, és csak én csináljam, hogy ne legyen keveredés, megértéseteket köszönöm!
Saiga 12 K
Az új iraki oldalon található shotgun modellje, amin Goetterfunke 7 órát dolgozott!
2003.10.12.
-----------------------------------------------------------------------------------
Végső modellje a Saiga 12 K-nak
2003.10.15.
-----------------------------------------------------------------------------------
Az újraskinnelt CAR (Colt Automatic Rifle) - 15. Amit Stephen Wells (SW-14) készített el, sőt, 1024*768-as felbontásban, hogy kinnt legyen az asztalodon is!
2003.10.16.
----------------------------------------------------------------------------------- -
#816 Köszönöm :) -
#814 1 kis magyar nyelvű érdekesség :)
Akko legalább a páncéljával és a repülésével kéne valamit csinálni mer ojan mint 1 repülő konzervdoboz. -
#813 Koszi Danny Koszi Cobra a help-et! -
#812 Szerintem mar az egesz DC ugy durva ahogy van, ez nem lenne nagy valtozas. -
#811 Szerintem úgy már túl durva lenne -
#810 Qrva fakkos dc devek vazz!!! Hülye köcsögök!!
Idézet:The devs have said that the blackhawk will NEVER EVER EVER have dual miniguns.
Bekaphatják!! -
#809 Még 0.5:
Harrier 5! féle kivitelben: Bomber, Cluster - Bomber, Air to Air Missiles, Roketpods and Air to Ground Missiles
új Humvee modell, lesz AA kivitelű is
-
#808 Nah 1 kis 0.5:
Saiga 12k még csak model:
Ujj Spec Ops fegyver: CAR-15 szintén még csak model
Scorpion (szintén csak model)
Lesz 1 új kaszt: Anti-air: Stinger +Mp5A4/Scorpion
Amcsi Spec Ops Mp5 helyett CAR-15-öt kap. -
#807 Mi bajod az iranyitasaval? Szerintem nagyon korrekt. Es lehet nagyon franko manovereket csinalni vele. -
#806 A heli irányítása nem igazán sikerült, de meg lehet idővel szokni. Egyébként csak nagyon finoman szabad mozgatni a joyt/egeret. -
#805 Hi!
Helikopter: menj fel egy ures szerverre es fel ora alatt megtanulod.
Kozelharc: hat ha csak igy lehet tulelni akkor ugralni kell :), BF-ben sincs mashogy.
CD key in use: ha nem eredeti a kulcsod akkor BF CD key changer ezzel lecserelheted. Ha meg eredeti akkor gaz van :).
Egyebkent meg gyere a magyar DC szerverre: DW 195.56.44.214:14567
Infok itt: DW infok itt! -
#804 Hello! Tegnap bejutottam vegre az egyik DC szerverre:)Nagyon jo volt bar eleg bena voltam a sok profi kozt:)
Ami a jatekelmenyt illeti 5-os viszont a realitas eleg gyenge,de kikapcsolodasnak nagyon klassz.Viszont helikoptert egyaltalan nem tudok vezetni pedig jo par heliszimulatorral jatszottam mar,de ebben a legnehezebb.Persze lehet belejovok itt is majd kesobb.
Ami a kozelharci reszt illeti tok gaz hogy itt ilyen Counter Strike-os ugrabugralos lovoldozes a nyero ugyhogy inkabb a jarmuveknel maradok.Remelem majd meg parszor tudok jatszani es nem lesz CD KEY IN USE uzenetem:) -
#803 Eloszor is Ranger KAPD BE! Masodszor pedig igazad lehet... -
#802 A Barrett .50 caliberü mint a browning M2. Sztem nem uránlövedékes mer azt csak a warthogoknál alkalmazzák (A-10). Az a lövedék meg nem menne bele 1 kézi fegyverbe :) -
#799 Gázkart hátra (tolatás helyett felszáll) -
#798 es egy game kozpontu kerdes ;) harrier -el hogylehet helybol, felszallni ? (filoztam rajta hogy mindig csak repulokent szallok fel vele, aztan lattam ahogyan valaki helybol szallt fel.. ;) -
#797 csak erdeklodnek, unixos szerver ugyben, elfut bsd-n vagy feltelten linux kell ala ? :) -
#796 Kiváncsi vagyok, hogy a játékban hogy fog kinézni a krómozott (vagy polírozott) cső -
#795 Goetterfunke a Desertcombat Teamből elkészítette a Tengerészgyalogos Magnum 870-et. Ez a gyilkolófegyver a 0.5 Patchben várhatóan benne lesz. Az előző héten látható volt a modellje, azon 8 órát dolgozott, míg a skinjén 9 órát, íme:
2003.10.06
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
#793 Ugy tudom epp azert megy at a pancelon, mert nagyon magas homersekleten eg a robbanas pillanataban. Az M1A1-ekhez is hasznaltak ilyen lovedeket, volt is belole botrany. De hogy ebbe a puskaban is az van -e azt nem tudom, csak gondolom. -
#792 1.
2.
3. -
#791 Még MÉg MÉG
Az MP5A skinje még mindig nem fejeződött be!
-------------------------------------
SA-7 modell:
-
#790 Jaja, tényleg létezik! Uránium lövedékéről nem tudok, de az hogy átmegy a páncélon az tutyi! :) -
#789 Ez egy letezo fegyver. Azt hiszem uranium lovedekes (nem eskuszom meg ra) es atmegy a pancelon is. Ezert hivjak igy. -
#788 Én ezt az Anti Material puskát nem igazán értem, már itt is vannak energiafegyverek ? -
#787 Ha péntek, akkor hírek/képek! :)
Előre is elnézést kérek a nagy képméretért tőletek, és az adminoktól is!
------------------------------------------
M82 Anti-Material Rifle:
-----------------------------------------------------
Mi-8 Helikopter modellje:
-------------------------------------
Új Remington modell:
Várhatóan 0.5-ös patchben lesznek benne a gyilkológépek!