17064
-
steweee #875 a desert combat moddal a jármű életereje felett villog egy kis kockapanel amiben egy rakéta van.néha akkor is ha kiszállok.de nem fagy tőle,vagy ilyesmi.találkozott már vki ezzel? -
#874 Ja, és a Razort plz vedd ki, úgy látom, hogy azt más se nagyon szereti, meg szerintem a Medina Ridge se egy nagy kedvenc -
#873 -
Petko #872 akkor azthiszem az lessz közkivánatra (beleintegrálva a saját akaratomat;) ), hogy felrakom az aberdeent es coral see mapok dc s változatát... a bob valahogy nagyonnagyon nem illik szerintem bele, ugyhogy azt egyelore szuneteltetem... -
#871 Jah Danny télleg :) És motmá nekabdbe :P -
#870 Szerintem be kene rakni Aberdeen-t. Az menne a mod stilusahoz is. -
Borg #868 Market Garden hogyhogy nincs bent a mapok között? Szerintem jó, és alapmap... -
#867 nekem = engem -
#866 nekem a csomagból főleg a Coral Sea és a Battle of Britain, esetleg az Aberdeen érdekelne -
Petko #865 ja ezek a rtr meg sw dcsítése... én nagyon nem tartanám jó 5letnek... tuti nem rakom fel egyik bőrlehuzos bénaságot se (rtr+sw) hogy dczni tudjak a mapjaikon -
#864 Huu Cobra ezek télleg faszák.. csak van 1 kis gáz. valszeg kell hozá rtr és sw -
#863 PETKO !!! Ezt szedd le: http://www.desertcombat.ch/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=5 -
Petko #862 eastinget nem szedem ki, mert emberek 90% a szereti
a sid et meg azért nem mert azt most raktam mégcsak be... ha panasz lessz rá kiszedem -
#861 Borg, hi izgalmat akarsz a 73-on, akkor gyere fel amikor mi is fentvagyunk! -
Borg #860 A dc battle of 73 east vagy mit nem lehetne kivenni?:)
személy szerint nagyon irritál az a map.. nagy hodály távolságok, és nulla izgalmas csata vagy stratégia..
Meg van még egy ugyanilyen is... asszem valami razor vagy sid2 nemtom, ami még ugyanilyen... -
#859 Nem a Sid-en halt be hanem A Quarry-n -
#858 kozben rajottem (addig kattintgattam a linkekre mig ki nem derult ;) -
#857 honnan lehet kitalalni hogy milyen uj mapok vannak ? (leszamitva a neha benezni a stat pagere es letolteni az ismeretlen nevu mapokat modot) -
#856 Tölsd le újra...
Innen! -
Petko #855 ja látom, az a sejtésem hogy valamelyik uj maptol (bizonyara a sidtl) szall el mer nem birja a .4 et.. , majd kivizsgalom -
#854 üdv nektek!
egy kis segítségre lennem szükségem!
letöltöttem a Dc-t (röpke 20 óra alatt) és a telepítés során nem tudja kicsomagolni a texture.rfa-t, ezért játék közben minden jármű szürke. valahonnan le lehet tölteni ezt a programrészt? -
#853 Jeh Gugger mi van SOF2 vel? :))
1ébként Petko szügségünk van rád me elszállt a szerver mint a győzelmi zászló -
#851 BF key cserélő progi -
#850 Ja bocs, azthittem valaki más, összekevrtelek vkivel, szal, cserélj alap BF cdkeyt:
Startmenű - Futtatás - regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 1942\ergc
itt átírod. -
#849 Cserélj alapa BF keyt te lama, tudhatnád! -
#847 Khmmm, TE szereted :) -
#846 Nem baj :) Rangert igy szeretjuk -
#845 Váá Petkoooooooooooooooooo szüxégünk van rááád!!!! :D -
#843 Tudja valaki, hogy mi van a DW szerverrel? -
#842 Danny ugye hogy megmondtam hogy buzi? -
#841 Danny ne csítejj inkább kabbe! :D -
#840 En Midwayen olyat lattam, hogy az anyahajo elsullyedt, de a rajta levo helikopter ott maradt es egy helyben lebegett, mikozben a hajo szepen elsullyedt alola :)))) -
#839 AnarchoiD nem akarsz belépni a klánunkba??? :))) Na csak vicc volt. Sajnos elég könnyen túl lehet terhelni a servert, erre jó példa ez:
Mozdulni sem lehetett ugy megakadt tőle a szerver. De ezzel nem tippet akarok adni hogy készítsétek ki a szervert, hanem szeretnék rávilágítani 1-2 problémára. Nekem midway-en szoktak gondjaim lenne ahol néha néha nagyon belaggol, s akkor elég érdekes dolgokat látok pédául víz felett lebegő hajó meg ilyenek, majd készítek képet ilyenekről is. -
#838 majd majd soka enis akarok szervert csinalni (ha lessz 5.2 -es bsd vegre ) mennyi ramot eszik meg a szerver ? :) -
Petko #837 bixen van, a procia is jo, es sokszor amit az emberek laggolasnak eszlelnek az a sajat kliensuk akadozasa... viszont tenleg igaz hogy kicsit bugos, meg nehany effekt nagy letszamu embernel tulterheli... majd lessz elobb utobb bovites meg uj linux szerver, akkor jobban fog menni a szerver oldal is -
Hamlet #836 nálam szinte soha nem laggol.... -
#834 Jájá danke theye're great!! -
#833 Petko, thx a costum mappokért! -
#832 Ejhaha :D Király valszeg lesznek Littlebirdek is a dcben meg sh-60 -
#831 Jobban mint Ranger az tuti... :)