17064
-
#923 Modemmel elég érdekes lenne behozni az oldalt,Traxion ezt egy kicsit elszúrtad. -
Borg #922 Itt nem ez a kérdés. -
#921 P*E*A*C*E Csak jot akart! -
Borg #920 Tudnám dijazni, ha legközelebb nem nyomnád tele ekkora képekkel a topciot. Az egész fórumot elbassza.
Tedd be linknek ami nem fér el rendesen. -
#919 Na ezek a kepek aztan -
#918 Ja es az ip: 195.56.44.214:14567 . De hasznalj AllSeeingEye-t es akkor minden magyar szervert kulon ki tudsz listazni. GL! -
#917 Itt mindent megtudhatsz a szerverrol amin jatszunk: DW szerver infok. Szeretettel varunk. -
steweee #916 minek, majd kijön a tört is nemsokára -
#915 jok a kepek ;)az ember szajaban osszefut a nyal ;) lehet hogy megis meg kellene venni az alap gamet ? (ha nem tartanak 13 -on az arat ..) -
A 0.5 betöltő képek!
20031024
-----------------------------------------------------------------------
2 új betöltő kép!
20031028
Mi-8
2 új render kép a szeretett bálnánkról!
20031028
DC 0.5 Videó!
47.8 MB
Innen letölthető:
Itt Vagyok!!!
Non-subscribers
20031029
Mi-8
A csapatszállító-helikpoternek a 0.5-ös patchben mobil-spawn-pontja lesz, csak úgy mint az AC-130-nak, tehát tessék vigyázni a bálnára! :)
20031030
Desert Combat 0.5 Megjelenés
Mostmár biztos hogy 2003. 11.hó 7.én ki fog jönni a DC 0.5! Körülbelül 500 MB lesz a mérete és itt vannak a 3 új map képei:
Desert Shield A Desert Shield-et Iggy (textúrák/terep) és Admiral Jesus (tárgyak elhelyezése) készítette.
Basrah Nights A Basrah Nights-ot Iggy készítette.
No Fly Zone A No Fly Zone-t Admiral Jesus és Iggy készítette ismét (szilárd tárgyak és felhők)
20031030
Movie
Megjelent a Desert Combat Smacktards letölthető videó!
Innen szedhető le:
Itt Vagyok!!!
Non-subscribers
20031030
----------------------------------------------------------------------- -
mustar #911 up -
mustar #910 Valaki egy linket ahonnan letölthetem a full 0.4-et!! -
#909 Bizony az a jo :). De a helik kimaradhattak volna arrol a palyarol. Mittomen lezuhant a szallitogep veluk aztan csak tankcsata vagy mittomen. Aberdeen nem a legierorol szol. En igy latom, lehet hogy rosszul. Felkerek mindenkit hogy javitson ki :) -
#908 Hmm Aberdeen 0/38 :D -
#907 Ha a DC 0.5 100%-osan kompatibilis a BF1.5-tel, akkor NOVEMBER 7-ÉN KIJÖN -
#906 Bizony, bizony -
#905 Ja hogy ezt kulon le kell tolteni... Nem szoltam. -
#904 Lattam Aberdeent a szerveren. Connecteltem. Elkezdte tolteni a palyat, de a BF-es hatterrel. Aztan mielott betoltott volna, kidobott a desktopra. Ez miert van? -
Petko #903 mégis beraktam most -
Petko #902 ja ténleg, azthittem abba nincs aberdeen meg coral see
köszönöm, töltöm le, de mostmár 1.45 re nem rakom fel, hanem csak az 1.5 os szerverre -
#901 Amit írtam az nem jó ? -
Petko #900 kinn az 1.5 os linux szerver, de addig nem frissitek amig nincs kinnt a kliens oldali patch... a custom mapok betételét is késleltetem emiatt. (egyébként néztem coral see-t meg aberdeent dcs változatban, de nem találtam egy darab friss verziót se. Ha valaki talál olyat ami .39/.4 es kérem linkelje be) -
#899 Kösziszépen!!! -
#898 Innen tölsd le a pályákat! (A lap legalján található) -
#897 Szasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy letöltöttem egy mappackot DC-re, amit még a 0.35-ös verzióhoz csináltak. Nekem a 0.4-es verzió van fent és egy csomó pályát mikor elkezdi tölteni, kilép a windówzba. Nincs valami peccs vagy valami, amivel ezt orvosolni lehet. Elég nyúbi vagyok még, szal előre is köszi. -
#895 Desertcombat.ch-n írják, hogy BF és DC alatt komoly problémákat okoz a legújabb Nvidia driver, viszont állítólag más játéknál nincs gond. -
#894 Nekem nincs meg bár nem is akarom a kis Chaintech Geforce 4 ti4200esemet fárasztani vele. Haveromnak fx5900-asa bolondult meg tőle:D -
Borg #893 Nem hiába hivják SlowWare-nek már netszerte... (ForceWare 52.16) -
Dns5000 #891 ja csak az a gaz, igy nem latod hogy meddig van a haz :D
meg neha semmit sem lehet latni csak csikokat :P
az eredeti nvidia driver az a detonator nem? amit a nvidia.com
rol szedsz le. Na visszarakom a 45.23 az jo volt.
De senki mas nem probalta meg a 52.16ot? -
#890 U'42.:. 10.vs.10 ..::CB::.. WaR will be @ DW @ 2000| WaRbot is @ DF.hu -
#889 Ahham, mar ertem! Szoval te atlatsz a falakon .
Egyebkent en azt ajanlom, hogy az GForce-hoz, mar ha az van, ne Detonatort rakj fel, hanem mezei NVidia drivrt. A talaj nekem csak mozogni szokott, olyan nem volt meg hogy eltunt. -
Dns5000 #888 felraktam a wxp-5216-whql.exe detonatort es neha nincs talaj meg van akkor hazakon is at lehet latni, nektek is van ilyen? -
#887 Szereld meg -
#886 Hat mint mondtam valoszinuleg leallt. De hogy a DC nem fut rajta az tuti :))) Majd Petkovics kartars nyom egy resetet aztan go. -
Borg #884 Ez a SID II full idegtépő egy map... (SHIT II)
Ráadásul bugos is több helyen, pl az A10 már 25% energiával spawnol csak. Sérül ahogy lerakja meg ilyenek... -
#883 Nem csak teged dob le. A szervernek valami baja van a palyaval vagy az utana levovel es ezert leall vagy meghulyul vagy nem tudom mit csinal. -
Dns5000 #881 inshalla valley utan egybol lefagy a szerver a kovetkezo mapot ki kene venni meg ujrainditani!! -
#880 Ennyi mindent . Remelem kijon idoben a 0.5 es bekerulhet a karacsonyfa ala -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ammo Box és Tengerészgyalogos Remington 870
Az új Ammo Box a DC 0.5-ben!
És a csillogó-villogó Remington új renderjei!
20031017
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tengerészgyalogos Remington 870
És a Remington-ból In-game screenshotok is láthatóak! Szinte világít! ( Vajon elöször a remingtont, vagy a birtoklóját veszed észre? :) )
És mivel a "fekete szebb" kommenteknek köszönhetően Götterfunke (Eve Of Destruction mod fejlesztőcsapatból) elkészítette a feketecsövű változatát is!
Ja, és állítólag random lesz a kétfajta Remington használta, szóval nem lehet majd kiválasztani, hogy most milyen skinnü lesz, állítolag[/bg!
20031019
Harrier
Brian Burrell aka (Also Known As) CrazyBri csinált a Harrier-hez új skint!
Model/Code by Linka
20031020
UH-60Q Medevac
Elhiszitek, hogy ez egy BlackHawk? Talán még repülni is lehet vele, és a benne ülő utasokat gyógyítja? Benne lesz vajon a 0.5-ben? Mindenesetre a DC Devs (DC fejlesztők) jó munkát végeztek!
20031020
Mi-8
Nézzétek az aranyos oroszgyártmányú bálnát!
20031021
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
#877 Igen