17064
-
#1105 Én csak 2 hónapja nyomom aktívan, DC meg 1,5 hónapja, s lehet hogy javultam, de régebben nem káromkodtak ennyit.
A csapatmunka meg látszik hogy nem látszik. Ha páran összefogunk, elmegyünk foglalgatni és véletlenül elfoglalunk egy posztot, és utánna védjük amíg tudjuk, akkor a többiek miért nem jönnek oda segíteni. Helyette hátúl/a pálya kieső részén csinál valamit (általában áll/kering egyhelyben). -
izb #1104 ami régen nem volt ----- lehet hogy mostmár jobb vagy talán ez az ok
minden "új" srác (nem klános) össze vissza lövöldözik---------- ha sok "jo" van,az ember dolgozhat csapatmunkában,akkor is szarrá lövik
0 csapatmunkát végezve--------- nincs kommentár... probálkoznak
Én már akkor játszottam ezen a szerveren,amikor Petko az öskorban megcsinálta.(nem sokan voltunk sajnos)
Nagyon örültem neki,és azota egyre jobb.Tehát a hir,hogy esne a szinvonal,kacsa.
Hasonlo beirások,mint amit alul láthattunk,megesik.Inkább ez,mint egyéb más nyalánkság! -
#1103 Egyébként halkan jegyzem meg, hogy tényleg lesülyedt a dc server playeres színvonala, mert rendszerben az első 5 között vagyok, ami régen nem volt /személyszerint ez nekem jó/, de akkor is. És látom hogy minden "új" srác (nem klános) össze vissza lövöldözik, 0 csapatmunkát végezve, míg az az oldalankénti 3-4 profibb ember próbálná a mecset (nevezzük így) megnyerni. -
Dns5000 #1102 nallam 0.5 ota az van, hogy ha meghalok akkor teljesen feher lesz a kep addig amig nem spawnolok ura :(
valaki talakozott hasonloval? -
Dns5000 #1101 en is hallottam egy jot :P
lehet hogy ezt is o mondta
"Hogy szakadt volna a fejed anyadba te geci!!"
hat nem tudom mit jelent, de biztos nem szep :D -
#1100 Nem, ezt super tanknak hivjak -
#1099 Igen erre gondoltam. -
#1098 most tunt fel csak hogy mind2 beszolas ugyanaz a szemely kovette el ;)
na azert vannak azert vicces esemenyek is :
ezen eppen andrew egyensulyoz egy harckocsit a fejen ... (asszem ezthijak repairbaykempnek ;)
-
#1097 pedig szerintem oltari jo hangulat szok lenni ;)
-
#1096 Allitolag a 0.5-hoz uj coral Sea-t kell letolteni. De mivel a DW-n nincs fenn, igy nem tudom honnan lehet leszedni. De allitolag nagyon bugos a palya. -
#1095 Nekem ugyanez volt, kíváncsi vagyok, hogy a többiek hogy mentek fel a szerverre
Igen, ma volt 1-2 ember, akit banolni kéne -
#1094 A public jatek szinvonala soha nem latott melyesegekbe kezd zuhanni a magyar DC szervereken. -
#1093 A BF server se megy. -
#1092 A 0.5-hoz uj Coral Sea van? Mert a P.I.C. serveren az jott es elkezdte tolteni. Nem volt tolto kep sem, aztan kivagott desktopra. Honnan lehet letolteni ha kell? Mert a DW oldalon nincs fenn. -
Dns5000 #1091 nem megy a ts server -
#1090 Az új Nvidia Driver egy kalap szar, tedd fel a 44.03-ast, azzal nem csinálja -
Borg #1089 "GeForce FX 5200, legújabb driver. Nemtom mitől lehet. "
Mi is a kérdés? LOL:) -
HoTDoG #1088 Szevasztok!
Nos van 1 kis gondom a DC-vel. Néha villog a kép. Főleg akkor ha valami füstöl. Olyan mint az openGL cheat, csak az egységeket látom. Nagyon idegesítő.
GeForce FX 5200, legújabb driver. Nemtom mitől lehet.
Előre is kösz!
-
#1087 De nem ám -
#1086 a 0.5 az full, tehát csak az orig BF kell hozzá -
Dns5000 #1085 most akkor lett celkovetos stinger? -
#1084 köszi -
#1083 1. kerdesedre: igen.
2. kerdesedre: nem tudom. -
#1082 Nekem nagyon nem jon be a No Fly Zone. Amilyen szepen meg van csinalva, akkora nagy hulyeseg ez a zaszlokerulgetes a levegoben. Elso korben ugy lettem elso, hogy egyetlen killem sem volt. Na ez lol :) A zaszlo a foldre valo. -
#1081 most ugye, ha megvan a 0.5 akkor simán rázúzhatom a 0.4j-re?
és ha pl újra teszem a gamát akkor már elég csak simán a 0.5 is?! -
#1080 jah, nekem foleg a "no fly by zone" lagzott, beertem valamejik repter fele, kovetkezoaz volt hogy a lagtol becsapodtam a betonba ;) -
#1079 Nagyon jó a 0.5 ! Szerintem a tegnap éjjeli lag inkább valami bug vagy szerver probléma lehetett. -
#1077 Tudsz 11 postot (írást) visszanézni ? (hogy egyszerűbb legyen, a 1065-öt nézd meg) -
deore #1075 Kösz,a 039-et le kelett szednem,amikor a 0.4-et felraktam,mert kiakadt a game. -
deore #1073 Kösz, most töltöm le a 0.5full-ot.A 0.4j-t le kell szednem mielött felteszem a 0.5-öset? -
deore #1071 A szerver még tudtommal 0.4j verzioval fut.A DW szerveréről van szó. -
deore #1070 Most is ledobott, valami hotfix kéne? Nem találok semmi értelmeset a desertcombat.com-on ,csak a 0.5l béta verziót.Nincs patch a 0.4j-hez.Segítsetek,légyszi. -
deore #1069 Szevasztok! Képzeljétek el mióta fenn van az 1.5-ös patch kilép a játék elég sürün, amikor csatlakoznék a magyar Desert Combatos szerverhez.Betölti a pályát, aztán kivág a desktopra.kedden is ugyanez volt, vártam akkor 10 percet és akkor ok volt.Nincs valami ötletek, hogy mi lehet a gáz? -
#1068 Na errol jon 1MB/sec-el :)))) Koszi! -
Borg #1067 Petko! Quarryt remélem visszrakod a cyclebe :D -
#1066 Na elindult!Eddigis ment vagy 1 órája csak nem bírtam elszakadni,ojan überf*sza! -
#1065 Nesztek MAGYAR mirror ;) (thx to chris) -
#1064 Innn is lehet huzni:
ftp://ftp2.daddeln.de/DesertCombat_0[1].5L_Beta_Full_Install.exe -
#1063 Hello!
Az alabbi fileplanetes link nalam se jo, eviszont a 3ddownloads-nal csak 20 percet kell varni.
Itt a link:
http://www.3ddownloads.com/Action/Battlefield%201942/Mods/Desert%20Combat -
#1058 nesze