17064
-
Borg #1326 Petko, majd lécci irj meg olyanokat, amik még szóba jöhetnek, esetleg voltak is már a DWn. -
Borg #1325 DC Operation Razor
DC Battle for Irbil
DC Operation SID II -
Borg #1324 DC_Weapon_Bunkers
El_Alamein
DC_DesertShield
DC_Battle_of_73_Easting
Wake
DC_No_Fly_Zone
DC_Basrah_Nights
Bocage
Battle_of_the_Bulge
DC_Oil_Fields
Midway
DC_LostVillage
Gazala
DC_Al_Khafji_Docks
Kharkov
Inshallah_Valley
DC_Basrahs_Edge
Tobruk
DC_Medina_Ridge
Battle of Brittain
Aberdeen
Market Garden
Battleaxe
Berlin
Coral Sea
Guadal Canal
Iwo Jima
Kursk
Omaha Beach
Stalingrad
Egyelőre ezeket a mapokat szedtem össze, jelezzétek ha hiányzik valami, óhaj sóhaj stb... -
#1323 A Battle of Brittain-hez elméletileg létezik DC konverzió, csak azok nem tökéletesek (nem működnek jelenleg) -
Borg #1322 Akkor irj ilyent bakker!
Erre várok :)
MINDEN MAPOT bele akarok tenni, amire igény lehet. -
#1321 Én pl. olyan mapotat szeretnék ahol nincsenek repcsik csak helik, meg sok sok tank, meg egyéb harci cucc, kivéve repcsik!!! -
#1320 Csak a mostani pályákra, vagy pedig az össszes DC kompatibilis pályára lehet-e majd szavazni?
mert ha az előbi, akkor külön kéne a plusz pályákra is kiírni egyett.
Mégegyszer a plusz pálya saját igényem:
Battle of Brittain
Aberdeen
Market Garden
-
Borg #1319 jah, elfelejtettem:
Itt, a főmenüben találjátok a szavazást.
Mindenki próbálja ki, egyelőre csak tesztelés szintjén megy, holnap belekerül a DC map lista! -
Borg #1318 olyan király vagyok bakker, még azt is megoldottam, hogy proxy mögé lásson a php:)
tehát egy proxyn át netezők is szavazhatnak mind, mert nem a proxy ipjét tiltja le a szavazó, mint azt a php alapból tenné ;) -
#1317 Mai gyongyszem :D
-
#1316 Most nézem, tényleg az..
:) -
Borg #1315 Na kérem, a cookie+ipbannal fűszerezett szavazógép készen áll, és tesztelve is lett.
Úgyhogy pályák listáját ide, de gyorsan;)
Holnap inditom a szavazást, ha nincs ellenére senkinek. Majd irok linket hozzá. -
#1314 ftp.vein.hu az "alig" besorolasu ? :) hat igaz, alig 10mega/sec el jon le onnan ... ;) -
#1304 Osama cheat :) -
#1301 Danny ez vmi iraki csít??
:))) -
#1300 Bocage szerintem a DC-ben is nagyon jó. Meg esetleg valami kis pálya utcai harcal. Az a tuti... -
#1298 -
#1297 -
Borg #1296 Többiek is nyilatkozzanak majd ! -
#1295 bocs El Alamein2 nem -
#1294 Battle of Brittain :)
Aberdeen
Market Garden
El Alamein 2
-
#1293 Anarchoid: ez nagyon nem szep dolog am...
A u42-s klan elleni harc engem is erdekelne, mondjuk pentek este meg is ejthetnenk... többnyire :).
Map: Coral Sea (for DC) -
Unreal1942 #1292 Nem huztam fel magam :)
MB fontosabb? Nem is tudom ..ahogy a Hu.man es az U'42 all a bajnoksagban...:P
Mennyire lehet ez fontos :D
Lassan a BF et teljesen lavaltja a DC! ( Nalunk )
U'42.:.Pampalini -
Borg #1291 Na emberek, jó lenne ha elkezdenétek azon gondolkozni inkább, hogy milyen mapokat akartok.
Mindenki CSAK olyan mapokat irjon ide, amelyek a DW mostani mapcycleben nincsenek benne!
Ezek mind bekerülnek majd a szavazóba, amely holnap vagy holnapután indul majd. -
#1290 Na azé nehuzd má felmagad. Akko jólett volna 7v7-ben jáccani? Jó neked. Nekem fontosabb az MB mint a dc :) De dc a 2. very fasza :D Na szal ennek is 1 a vége: meglesz a meccs haigy ha uhy :D -
Lemming #1289 Meg Gazalán USA sherman. :)
Azok vagy angolok, vagy a srác nem német és nem sherman a tank. :) -
#1288 Hmm nem is tudtam hogy van német oldal is. -
Lemming #1287 Ahogy vesszük... szerintem elég könnyű kiszedni az ilyen emberkéket, de ez már csak az a magánvéleményem. :) -
#1286 mármint német oldalon nyomul -
#1285 Adig is a lényeg a képről:
Srác /német/ a GAZALA pályán a USA főhadiszállásán a gyár egyik garázsában egy shermanban ülve lövi az éppen újjászülető embereket, akik nem tudják honnan lövik le őket. -
#1284 Akkor hogyan tegyek fel screenshot-t??? -
#1283 csak másik url-ről tudsz linkelni -
#1282 Sorry a képet nem tudom még feltölteni /nem tudom hogykell/ -
#1281 Ez basecamp-nek számít???
-
#1280 Ez is egy lehetőség -
Lemming #1279 Már leinformálták mit kell látnia... tudja előre... így megspórolja azt a kis energiát amivel leveszi a sapeszt a cuccról... Ezzel fejezi ki mennyire megbízik a népében. -
#1278 Képet localból hogy lehet feltölteni????
-
#1277 /off
atnezegettem a screenshotjaimat (2giga volt mar ;) es talaltam meg ezt a gyongyszemet...
off/ -
#1276 Ő már tud valamit -
#1275 Azért úgy látom, hogy BUSH még nálunk is jobban ért a felszerelésekhez