17064

• [HUN]Crassus
    Igen nincs tobb jogom csak itt jon elo az Etika ami valakinek van valakinek meg nincs........
    Oke akkor valaki arulja mar el mi a kulonbseg etikaban egy LAN es egy Public szerver kozt???
  • [HUN]Crassus
    ja es en sem rohogtem rajtad mikor fel perc utan leszedtek!
    Amugy meg Dog Fight-ban tegedet fel kezzel ,bekotott szemmel a monitornak hattal ulve kozben telefonalva-kajalva is barmikor leszedlek!
  • CAD
    Hat azert volt ott mas is mint, hogy anyad nem tanitott meg jomodorra, meg itt is irtal nehany degradalo dolgot.

Latom nem akarod leszurni a lenyeget, jo sajnalom, en amit lehet megtettem, tobbszor leirtam a konkluziot: nincs tobb jogod semmifajta gephez mint barki masnak, meg akkor sem ha ott varsz stb, ilyenkor ketott tehetsz: vagy konfliktust keresed es ugy viselkedsz mint te, vagy nem alsz ott a repteren mint egy darab **** hanem elmesz mas jarmuhoz, netan masik repulobe, netan masik repterre.

Nezd, ha te egy public szerveren tortenteket akarsz osszehasonlitani war-hoz, vagy lan-hoz, akkor vagy eloismereteid hianyosak, vagy csak nagyot akartal mondani.
  • [HUN]Crassus
    na mindegy en lezarom magamban az ugyet elkonyveltelek olyannak amilyen vagy PONT
  • [HUN]Crassus
    "de itt anyazni azert, netan beleloni gepbe mert elvittek eloled nem epp normalis."Megegyszer mondom nem anyaztam csupan ez "hangzott el tolem":"Anyad nem tanitott meg a jomodorra"Ha ez anyazas akkor vedd annak!Meg soha nem lottem bele senkibe meg akkor sem amikor olyan szemet modon viselkedett mint -te tegnap!HA jol emlekszem teged sem lottelek le 1x sem pedig megtehettem volna ,de nem tettem!
    Zloty pedig pontosan azt csinalta mit te!persze hogy beragtam ra de sem ot semmegegyszer mondom teged sem anyaztalak!
    Ja es teljesen mas spawnolas utan futni8 egy jarmuhoz es gyorsabban elvinni mint a masik es mas az amikor direklt arra varsz es elviszi eloled valaki!En ez utobbit nem csinaltam es ha te is beismerted nem ertem mi a francert vitatkozol velem ezen.
    "es nem is celom felvenni azt a stilust amit kepviseltel ellenem, bent es forumon is."gratulalok a stilusodhoz!

Erre miert nem irtal semmit?:Kivancsi lennek ,hogy hasonlo jatekstilussal egy "ELO" Lan partyn hanyadik perc utan zavarnanak haza a jatekostarsaid!"-talan ,mert tenyleg hazavagnanak!

Igen felkapom a vizet ha igy szandekosan csesztetnek,de a lelkebe senkinek nem tiporok bele!
  • CAD
    Ize, a nem jatszol kerdesre az a valasz, hogy de, de ha van repcsi akkor sokkal jobban elvezem a dolgot!
  • CAD
    Nem, ha van repcsi akkor repulok, kiveve ha sokan repulnek es nagyon szopunk, akkor lehetoseg szerint beulok egy t72-sbe vayg m1a1-be, vagy a kisebb pancelos cspatszallitokba.

De sokkal nagyobb kedvel jatszok azon palyakon ahol van repulo... ez. u.a. mint, hogy valaki tankozik, helizik, vagy snipel (ne adja isten barrettezik... brr hideg kiraz attol a gyilkostol).
  • Bazooka
    Ha nincs repcsi nem is játszol?
  • CAD
    En tavaly nyaron 1-2 honap erejeig DC-ztem, de akkor meg olyan kevesen voltunk, hogy nem lattam ertelmet... viszont, hogy ezen a nyaron ujrakezdtem, rogton repules fele mentem, erre tobb okom volt:
    - az egesz palya az "enyem", pillanatok alatt elerek barhova
    - terep kavzi nem szamit
    - ha kell gyorsan, es hatekonyan el tudok menekulni
    - a legi harcok eszmeletlen izgalmasak, foleg mert ami a tanknak a gyalogos, az a repulonek (ertsd legivadaz) a helikpoter: ingyen preda :)
    - es keves elvezetesebb dolgot tudok elkepzelni, mint egy hoszabb dogfightingot

Tegnap pl. pic szerveren, lakemasterrel nyomtunk egy perceken at tarto rohamot - illetve nem is egyet. Elotte pedig egy masik emberrel volt, olyan, hogy a telitar utan az utolso bombammal sikerult csak kilonom, ez is percekig eltarthatott, persze az idoerzek teljesen mas ilyen esetben.

Osszeutkozessel kapcsolatban, sztem igen keves esetben szandekos, es a jobb jatekos altalaban eszerveszi ha ilyen keszul ellene elorol mielott az ellenseges gep tulhalad rajta, mar megkezdi a kitero / mogekerulo manovert... legalabbis en igy latom ertelmesnek, ha nem mar nem becelozhato szembol, mert szembol azert altalaban csak a szerencsenek koszonhetoen tudunk valakit leloni a hatalmas sebessegkulonbseg, a viszonylag kis lovofelulet es a pontatlan raketak miatt.
  • CAD
    Map packot udvozlom, nagyabol azok a mappok lettek, amiket tobsegeben kerni szoktak, es megtelik tolle a szerver, egy-egy gyengebb menet utan.

Szegeny nofly zone-t jol leertekeltek, mondjuk jogos, egyszeruen tul sok a repulo... es akad is.

Lost village-t nem sajnalom :)
  • CAD
    A szemelyes jellegu dolgokra, amiket itt es a szerveren irtal semmit nem irok. Leirtam, hogy teljesen egyet ertek azzal amit mondtal, es ami tortent azert tortent, mer elotte egy masik jatekost is ezert basztattal, hogy ne vigye el elolled a gepet, de ezt is leirtam mar, csak mint latom figyelmen kivul hagytad.

Tetszik vagy nem, mindenki tud szep dolgokat felhozni, pl en is elmondhatnam, hogy esetek 90%-ban ellenseg bazisan levo nem hasznalt jarmure (ertsd repulo / heli) nem lovok, mert minek? Vagy, hogy ha valaki szol, hogy enemy helo / aircraft spoted vagy need air defense akkor biztos lehet benne, hogy ha epp nem egy dogfighting kozepen vagyok ottermek --- es ezekkel vagy ezek nelkul sem jobb, vagy tisztesegesebb az ember.

Nezd ha te sose viszel el senki elol jarmuvet, akkor de igen sokat gyalogolhatsz, mert mindenki palyazik jarmure, szal max nem veszed eszre, hogy elvitted.

Irtam, hogy jogos, es most is ezt irom, nem beszelek magam ellen, csak le kellene szurni a lenyeget.

Nagyon orulok, hogy igy megy neked a AA. De! En pl. ezelott CS-ztem, es teljesen furcsa volt, hogy senki nem anyaz senkit, senki nem bannol kickel senkit csak nagyon jogos esetben stb. Nem gondolod, hogy lehet, hogy a jatek jellegebol kicsit mas kovetkezik...

Amugy, ha tenyleg becsuletrendes vagy, akkor pl Zloty(hun) eseteben a 2 v 3 esetben mar miret kaptad fel a vizet, es keztel el say all-ba anyazni, ahelyett, hogy elmentel volna masik repterre, es szolidarisan a szabad geppel nyomtad volna? Ha ennyitol felkapod a vizet, es mint egy lo, akinek szemellenzoje van csak elorefele mesz, akkor biztos sok konfliktusod lesz meg a jatekban, mert rengetek "lagy talaj" halmozodott fel, amelyet egyik fel taktikusnak, masik fel pedig csak egyszeruen gecinek tart - helyzettol, poziciotol fugg.

"mert ilzen vagok NORMALISAn es FAIR-ul jatszom" - lehet, hogy AA-ba ez normalis, de itt anyazni azert, netan beleloni gepbe mert elvittek eloled nem epp normalis.

"Csak en es a COD-os srachoz hasonlok kozt van nemi kulonbseg a jellemunkben" - Valoban, en soha nem anyazok, ha mas elviszi a gepem, hanem megyek masikkal, vagy atmegyek masik repterre - mert hiaba alsz ott x perce, ninsc tobb jogod hozza, mert akkor en azt mondom, hogy nekem jobb a gepem, vagy hogy eszakabra lakok, vagy ahogy elobb emlitettem, en azt allitom, hogy jobban repulok vele.

"Igaz mivel en ilyen "ugyetlen ficsur"vagyok belem is kell rugni es jot rohogni rajtam amint varom a soromat a jarmuhoz........" - nem rohoghtem rajtad, ertelmesen el mondtam, mit kellene tenned, de te csak nyomtad magadet. Meg amikor felszaltal volna es lelottek sem rohogtem (mert ott voltam melletted), hanem egy alapveto szabalyt mondtam: mielott beszalsz gepbe, nezz korul!

"nagyon jo napom volt a DC-n nagyon elveztem,de sajnos azota parszor mar elegge lehangolo jatekostarsakkal sikerult osszefutnom:(" - sajnaljuk, hogy nem tudtad felvenni a ritmust. Volt sajnos mar par gyerek aki nem tudta, o peldaul allando jelleggel, minden velt vagy valos sertesert anyazott mindenkit, mar 1 ideje nem is lattam, le7 perban-t kapott? (es most nem fenyegeteskeppen irtam, nehogy felreertsd, hogy barmivel vissza akarok elni, eszembe sincs).

"Ja amugy meg ha fustol is a gep en megprobalok leszallni-visszamenni a bazishoz vele es megjavitani.Nem kamikazezok az enemy-be.Szerintem jol nez ki ha fustol a gep:)Es klassz Landolas+feltankolas utan ujra harcba szallni ugyanazzal a geppel-jarmuvel." - de ez abszolut normalis dolog, en meg nem talalkoztam olan emberrel aki nem igy tett volna (vagy legalabbis ne probalta volna meg) - persze lehet, hogy mar nem volt ra lehetosege :))

FLAME-be nem fogok reszt venni, abbol mar kinottem par eve, sem bent, sem itt nem anyaztam, es nem is celom felvenni azt a stilust amit kepviseltel ellenem, bent es forumon is.
  • ghost cb
    Éssss mikóóó? Indulnak az uj pályák? Mikor változik a sorrend??????
    Mer néhány mapot mán kikőne próbázni!
  • Gugger
    link?
  • [HUN]Crassus
    A spawnkempel kapcsolatban:mi az etikus ha mar nincs az enemy-nek tobb bazisa csak az alap amit nem lehet elfoglalni?
    Van erre valami bevett szokasotok?Nem akarok olyat csinalni,hogy nagyon utaljanak erte!:)
    En jo par szaz meterre megszoktam allni es ha jarmu indul vagy enemy-k rohangasznak oket mar lovom.
    Sajnos ez egy eleg kritikus hibaja a DC,BF-nek marmint ha elfogy a bazis mit csinaljunk,mert ugye a basecamp nem okes viszont malmozni meg senki nem szeret.Raadasul a megszerzett elonyt is gazos feladni ha nagyon hagyjuk az ellent ujra feltamadni.......hiszen azert van mar csak 1 bazisa,mert rosszul jatszott ugye.Szoval bevalt 5 let?
  • Borg
    Na, lezárult az első DW Mapcycle szavazás!

45 ember adta le összesen a szavazatát. A 15 szavazat alatti mapok kiestek, így a győztesek, sorrendben:

El_Alamein 29
    Market Garden 28
    Gazala 27
    Bocage 25
    Midway 24
    DC_Basrah_Nights 23
    Wake 22
    Omaha Beach 22
    DC_Battle_of_73_Easting 21
    Coral Sea 19
    Umm Quasr Harbor 19
    DC_Weapon_Bunkers 18
    DC_DesertShield 18
    DC Lost Jungle 18
    DC_Basrahs_Edge 17
    Berlin 17
    DC_Al_Khafji_Docks 16
    Tobruk 16
    Walk Like an Egyiptian 16
    DC_No_Fly_Zone 15
    DC_LostVillage 15
    Battle of Brittain 15

Ezt a szavazást lezártam, indult helyette más, akit érdekel nézze meg!
  • [HUN]Crassus
    En naggyabol egykoru vagyok a CAD sraccal,de ugylatszik vnnak itt is kulonbsegek...LOL
  • [HUN]Crassus
    Hat azert ha felcseszik az agyam arra azert reagalok!!Amugy meg nem volt az a sertegetes annyira frocsogos!Ennyi meg meg belefer nem vagyok teljesen a "ha megdobnak kovel,dobd vissza kenyerrel"elv hive!
  • [HUN]Crassus
    Hat igen az LOL!
  • Petko
    belerepülni repülőbe elég könnyű, bár ez ténleg relativ, viszont sok értelme nincs, és csak felbosszantja a másik felet hogy megin várhat repülőér... szerintem magától értetődik hogy kamikazzézni 1 személyes repülők között minkét fél részéről unalmas és bosszantó, szal akarattal szerintem senki se fogja eröltetni. Ugyanigy a spawn kemplről is irnék amit sokan nehezményeznek. Ezzel sajna nem lehet semmit csinálni, mert a játék megengedi... de egyébként nem is kell, mivel totál egyszerű a megoldás. Ha nem elfoglalható bázist kempel valaki, akkor egyszerűen a masik ponton kell születni és szépen elfoglalni a bázisokat, és a spawn kempelő örülhet mint a hülyegyerek annak hogy egy üres bázison vesztegel miközben mindent elfoglaltak körülötte. Ha meg ugye nem tudunk máshova spawnolni mert mindent elfoglaltak, akkor persze hogy spawnkempel a csávó, hisz mi mást tehetne...?
    Az itt zajló kommunikációrol annyit, hogy próbáljuk már visszafogni magunk, és ne sértegessük a másikat. Főleg az életkorral való fitymálást nehezményezem, mert én már láttam 40 éves játékost aki nagyo primkó volt, és ismerek 14 éves havert, aki pedig nagyon jó arc a játékban.
  • Bazooka
    Repcsivel meg lehet csinálni, tankkal már nehezebb egyszerűbb ha engi-vel tankolsz.
  • [HUN]Crassus
    Ja amugy meg ha fustol is a gep en megprobalok leszallni-visszamenni a bazishoz vele es megjavitani.Nem kamikazezok az enemy-be.Szerintem jol nez ki ha fustol a gep:)Es klassz Landolas+feltankolas utan ujra harcba szallni ugyanazzal a geppel-jarmuvel.
  • Bazooka
    Persze az már egy másik történet mikor egy lámát javitasz gőzerővel, de bár csak ne tetted volna, mert ő senkit nem talál el, őt viszont folyamatosan kapja a gránátokat.
  • [HUN]Crassus
    Jokat irtal!Vannak itt rendes sracok latom am.En sem a halaert gyogyitok-javitok hisz ez a kuldetesem!:)
  • Bazooka
    Jó akkor irok én is. Belerepülni egy másik repülőbe nem is olyan könnyű, szerintem ez belefér. Lopásról csak annyit hogy tegnap bf-en beálltam hajóval a sziget mellé hogy tudjanak partra szálni a deszantosok. Kiszállok hogy javítsam a hajót mert erősen bombáztak, de mire vissza szeretnék szállni, már nem tudok, mert valamelyek ökör beurott. Nem szoktam lassítani, ha valaki szaladgál csak ha a mozgásából úgy itélem meg hogy felém szaladgál. Hát a harc hevében én sem mindíg szoktam megköszönni ha meggyógyítanak, de én sem várom el ezt mástól, nem azért havítom/gyógyitom meg hogy hálálkodjon, hanem hogy túléljük az adott szituációt.
  • [HUN]Crassus
    Ha mar nagyon GÁZ vagyok bannoljatok nyugodtan.........
    Delutan hazamegyek melobol es megtesztelem a game-et hatha lehet egy jot jatszani ma.Addig meg FLAME 1000-el ,mert qrvara raerek:)
  • Bazooka
    Crassus! Egyedül fellendítetted a fórumot!
  • [HUN]Crassus
    hoppsz par vesszo meg pont kimaradt,de ki lehet mazsolazni a lenyeget remelem:)
  • [HUN]Crassus
    Meg nem lattal jatszani ,csak nehany szosszenet arrol en ,hogy jatszom:nem basekempelek,nem megyek bele repulovel masik repulobe(helibe,hajoba,jarmube ha nem tudom elsore leszedni)Tegnap is 2x nekimentem veletlenul egy -=CB=-s ellenseges sracnak (azt hiszem igy irja a klan)es egybol elnezest kertem mire o tok normailsan mondta no problem.Nem lopom el mas elol a jarmuvet,ha en jarmuvel vagyok es valaki kozel hozzam gyalog szaladgal mindig megallok hatha be akar szallni o is,en altalaban support vagyok es ha serult jarmuvet-embert latok egybol megjavitom-meggyogyitom.Meg annak ellenere is nem mindenki koszoni meg tegnap egy A10-essel leszallt egy gyerek loszerert 66%-on en odacaplattam es feljavitottam mig o "feltankolt"igaz nem koszonte meg ,de ennek ellenre akkor is igy fogok jatszani,mert en ilyen vagyok.Mikor eloszor DC-tem tok jo volt 5-en mentunk tankkal 4 klangyerek+en es folyamatosan foglaltuk a bazisokat szinte ki sem lottek minket,mert tok jol fedeztuk egymast.Akkor nagyon jo napom volt a DC-n nagyon elveztem,de sajnos azota parszor mar elegge lehangolo jatekostarsakkal sikerult osszefutnom:(
  • [HUN]Crassus
    ,hogy neten is nyomjuk ne csak LAN party-n
  • [HUN]Crassus
    Amugy ha LAN party-ra kerul sor a BF-el mar regota okorkodunk a baratokkal.A DC-t meg a modern fegyverek miatt csipjuk.Most mar Stravinsky-t meg Zuuluu-t is ravettem a DC-re.
  • [HUN]Crassus
    Jah:)Csao!

Nagyon birom,hogy mindenfele harceszkozt iranyithatok:)
    Bar ha jovore bekerulnek AA-ba a jarmuvek.........
  • AirborneRanger
    Hmm AA-sokat is megfertőzte a DC?
  • [HUN]Crassus
    "bennem lakozo GONOSZ"(ez kimaradt a #1470-bol>:)
  • [HUN]Crassus
    Osszesegeben magam is elcsoadlakoztam magamon,hogy ennyi "okossagot" osszebirtam irni anyam segitsege nelkul is....
  • [HUN]Crassus
    Valen!En utanna neztem........CAD:eletkor:18-25kozott
    csillahjegy:halak
    hobby:c++,uszas,webgrafika
    a #1465-os hozzaszolasomat a bennem lakozo vezerelte:)

Igen kijelentettem valamit es tartom is magam hozza!Lehet te lattad CAD-ot normalisan is jatszani,de en nekem nem a normalisan jatszo CAD-hoz volt szerencsem tegnap.Igaz mivel en ilyen "ugyetlen ficsur"vagyok belem is kell rugni es jot rohogni rajtam amint varom a soromat a jarmuhoz........
  • Valen
    tljesíti = teljesíti
  • Valen
    Azért a sima Battlefield 1942 fórum is tljesíte a " Ennyi okossagot egyetlen forumon" kategóriát
  • Valen
    Ezesetben is
    Jelen esetben az a "rossz" amit szerver adminok anak gondolnak. /személy szerint a DRÁKOI szigor híve vagyok/
  • Valen
    Kérek mindenkit aki a forumban megynyílvánul, hogy lehetőleg ne próbálja meg úgy másik személlyel oly módon eszmét cserélni, hogy közben nem tudja hogy az adott illető hány éves, milyen szociális háttérrel rendelkezik.
    Mégvalami!
    Ha valaki kijelent valamit, akkor azt nem kell személyes célzatúnak venni, mivel jelen esetben tudtommal senki nem mondta, hogy x.y. az a fajta játékos aki az előzőekben taglalt szabályokat nem mindig tartja be.

Bár jelen esetben ÉN Crassus-sal sok mindenben egyetértek, de őt még nem láttam a serveren hogy hogyan játszik, viszont láttam CAD-at játszani, s tudom hogy ő is legtöbbször normális /kivéve amikor nem /.
  • [HUN]Crassus
    Ja CAD en mar C64-esen akkor szimulatorakkal toltam mikor te meg az oviban huztad magad utan a csattogos lepket!