17064
-
#15624 Nincs még dátum!
Mikorra szeretnéd :D? -
#15623 Mikorra várható? -
#15622 Tervezünk egy DC hun vs hun fun wart összehozni!
Aki gondolja jöjjön, sőt szoljatok minden régi arcnak!
frx,s^FB,u42,GS DC,Dr,BB,North,DA mindanki aki él és mozog jöjjön!
Remélhetőleg lesz TS is :D!
Szükség van a következőre
1. Feltelepített Battlefield 1942-re!
2. 1.61 Patch ez Punkbustert telepítsd fel!
3. DC 0.7 itt
4. DC Final kliens itt
PB letöltés : innen!
Másold be (alapból úgy emléxem ide: C:\Program Files\EA Games\Battlefield 1942\mods\bf1942\pb) és futtasd!
Ha bármi kérdés lenne keressetek msn-en: beers at freemail.hu! -
Szólhatnál a GsDC-nek is :)! -
#15620 Én mennék dcre és sima béefre is :D
4 óra és lent az alap béef -
#15619 Na jó, elkezdtem megent letőtikézni a bf42-őt. Bumbinak szólok majd, kellenek a pöcsök meg a dcék. -
#15618 Mivel tegnap lett kiírva, még nem sokan 10+!
(de szervezem már az embereket)
Próbáld itt Zebra! -
zebrock #15617 egyátalán valakinek működik az az oldal ? minden oldal simán bejön,csak az nem. arról nem írtál,mekkora az érdeklődés :) -
#15616 Fun lesz, remélhetőleg tört szerverekkel!
letöltjük, oszt mehet :D -
zebrock #15615 kb 8 kor , most voltam a német ts-en,úgy fest ,hogy rendesen játszunk 20 perces körökkel 5 perc cigiszünettel közbe váltásonként ( 4x20 perc ) + 4X 5 cigisz.) ehhez ragaszkodtam :) kb mennyien érdeklődnek dc iránt ? erre lettem volna legjobban kíváncsi. bfv is nagyjából jó gamma,arra mekkora az érd ? bár a hs-ből nem soknak van viet cd. jó lenne egy ilyen fun jellegű hun meccs. -
#15614 Egyelőre ott tart, hogy dc nem biztos hogy lesz!
Rajtam nem múlik, én 1000-el reklámozom, a szervert is felajánlottam hozzá!
Ha más nem, kérek Runningtól lehetőséget egy frenetikus DC PARTY szervezéséhez!
Bazz tegnap úgy bepálinka söröztem.......!
Pénteken mikor kezdődik a war? -
zebrock #15613 Beers,nem tom megnyitni egész délután azt a bf komjutini oldalt. sztem a cor és hs együttesen kitesz lazán 20 főt ( hs 16 aktív most ). írd le ide vagy hs fórumba mi a helyzet, lesz-e dc. Rohadt jó ötletnek tartom , én szem szerint a bfv és 42-re is jelentkeznék , igaz nem vagyok aktív meg jó se bennük, de buli azt kész :) jól berúgnék rajta. Írj majd lécce pár sort , egyszerűen nem jön be az az oldal,szar. -
#15612 :DDD -
#15611 De volt utána jókis balhécska is, fijatal időmet idézte! :DDD Kocsmába letévedt egy pánk, és beszólt mikor romer szólt a zenedobozból. Csak asztat nem tudta, tele a kocsma nemzeti radikális emberekkel, mert akkor lett vége a kárpátia hangverseny. Szerinted mi volt a pánk sorsa? :DDD Hajnalba elfogyott a százas, pultnál sem volt már, és a zenedoboz, automatikusan cigány zenét rakott be randomba. Huhuhuuuu :DDDDDDDD -
#15610 Hiába, öregszel :)! -
#15609 Pénteken mi is egy hangversenyen voltunk. Tegnap este is az ágyat nyomtam. :( Pediglan csak "a jó magyar pálinkának" volt társa a jó magyar fröccs :DDDD -
zebrock #15608 fuuu de mocskosul szarul vagyok, most kihalok -
#15607 16 perc alatt sikerült beírnod a mondatot :D!
Grat ! -
zebrock #15606 éljenek az alkeszek :! :) aki nem az b@ssza meg :) -
zebrock #15605 j -
#15604 Ki ne hagyd :)! -
#15603 megígértem a kollégámnak,hogy megnézem ahogy harmónikál :D 61 az öreg, iszik mint állat, vmi késdobálóba zenél.Biztos jó lesz -
#15602 Na b+, közbe nem bírsz inni? :D -
#15601 a DC után ez még tök jó :) éjjel jövök csak , 11 után, remélem marad még azé valaki,kocsma nap van -
#15600 Fogok, már beraktam a kedvencekbe. Csak azt a kevés időt meló után ami hétköznap van, azt inkább párommal töltöm. Ha leülök játszani az nem fél óra. Hétvégén megyek majd. -
#15599 Nem jöttél HS-re ....! -
#15598 őőőő... :) Csak az ízéért! :) -
#15597 Háháháháhááááá! A nagymuter ubis üvege. Van egy rossz hírem. Missing in action a besorolása. :D -
#15596 dick'má befőttes üveg! -
#15595 Na azért nem mindenre! Pl az ujjamból nem tudja kivenni a fém szilánkot! :P -
#15594 Szia!
Természetesen sima! -
mini #15593 Minek vettél joyt?
Sose tudtál repülni. :)
A hs-es egyébként dc fut vagy dc final?
Üdv. -
#15592 Jaja!
-
#15591 Frx-es is voltam. Akkoriban az U'42 már BF2-zni kezdett és nekem az nem jött be. Akkor jöttem össz DonC-ékkal és lettem frx-es. :)
U'42-ben volt többek között Rob, Tiba, Pampalini. -
#15590 Basszus U42 tényleg!
Tiba, kik is voltak még? -
#15589 Nekem is frx rémlik!
SA az majdnem mindenre jó :) -
#15588 Ja nem tudtad? Az ördög én vagyok :DDDD -
#15587 Az SA-3 az ördög masinája, így az nem számít! -
#15586 De az viszi a tankot is! :) -
#15585 jaja, és sokszor láttunk olyant, hogy:
«CoR»Zolly(SA-3)U42?frx?-DannyL kiirást :DDDD