17064

• zebrock
    a battlefiel keyhash database -n le tudsz mindenki infózni,csak kicsit németül kell tudni. 2004 óta minden nick-jét reggeli az oldal minden keyhash-hoz. Bárkit utól lehet érni. Bár rohadjon meg az az oldal, emiatt bannolnak mindig mert ha egyszer is használom a nevem, azt látják utána, "ahha,zebraaaa ... " ban egyből.spieler suche - név, pipa kiszed a "nur gerade online" -ből és már jön is az infó
  • KáTéCé
    "Ja ja, pedig letagadta, de bukta lett a vége"
    Ezzel mire gondolsz?
  • Beers
    Ja ja, pedig letagadta, de bukta lett a vége !
    Beszéltem Jeremyvel is (Gs.DC), hogy kapja össze az embereket!
    Valaki tud north-os, u42-ös elérhetőséget?
  • zebrock
    tök sok régi arc bukkan fel mostanság :) unalmas a cod vagy mi
  • KáTéCé
    (BB)Krisz?
  • Beers
    Jut eszembe, tegnap összefutottam Krisszel :S!
  • Beers
    Anti bc ellen semmi kifogásom, gondolom másoknak sem lesz!
    32-es elég lesz szerintem!
  • zebrock
    mehetnek alap map-ok, de amiket oda csináltam,azok nem módok,hanem javítások,pl repcsik a hangárba berakva bc ellen, főbéz javítás, nem 2 hanem 4 tank,úgyis harc van a tankokért, igazságosabb elosztás pl bocage-n iraq 2 heli usa 1 heli= iraq kitörölve a 2.heli arty céladás a tank és heli gunner-re, anti bc zónák stb. a 32 sloton viszont változtatni nem tudok,ennyi van fizetve, beállítva , és a másik gépen csak 10 MBit upload van, az meg max 32 szintén. Találj ki valamit :)
  • zebrock
    mostmeg bejön az old, és mégiscsak lesz :) helyes, de 2 napja azt írta a csóka nem lesz dc, most meg azt hogy lesz. Fene igazodik ott ki, de találtam egy hibát. nem jelölted meg a telepítésnél a kisebbik peccset. anélkül ( 1.61b) nem lehet csatl. oké, márc vége, ezt a dátumot csak hasraütésre írtam, de tudod, mi mindig valahol ott vagyunk :)
  • Beers
    Szia én és HS-re (szigorúan alapmappok :D), ha nem gond!
    Inkább március vége legyen! (sok a reagálások átfutási ideje)
  • zebrock
    Beers, ez a te szervezésedbe lesz ugye ? Mert láttam azt a rattyanat oldalt, máramikor bejön, ott aztán semmiféle dc nem lesz. Kerek perec megmonta az az okostojás :) Segítek benne ha kell. Adok egy dátumot is : márc. 14. szombat :D
  • Beers
    :D

frx hány fővel jön kb?
  • Deqwator
    nah, a láma ősbf-es
  • KáTéCé
    thx, így ahogy elnézem beers szöszenetét, szerintem én feltotltam a finalt, de a 07 kimaradt
  • KáTéCé
  • zebrock
    nálunk 2-en is vistával tolják :) egi, fuuuuu, de .... beers 3:1 ide, remélem semmi baj,megoldottuk,majd mesélek
  • Zerénd
    Ktcnek nem kell eregélni, milyen pöcs kell rá. Régi décés.
    És én még mindig azt mondom, vista a baj. Én nem ismerek egyet sem, de a nagynéném unokatesójának öregapjának a húga, állítólag evet már ilyent.
  • unscrupulousp
    pedig megy vista alatt is,ismerek nem is egyet aki ezzel van. ha 42 megy simán akkor a dc klienseddel van tuti a probléma. single play megy rendesen ? csak mert hátha nem a 0.7 verzió amit a szerverek mennek. Beers leírta alul melyek azok amikre szükség lehet ,42 után egyből peccselj mindkettőt. (15622) Ha továbbra is van ez a hiba , megkérdezem a csókát.
  • Zerénd
    A vista.
  • KáTéCé
    Nekem Vista alatt kidob map betöltésnél, 42 viszont fut jól. Mi lehet a gond?
  • zebrock
    B, olvass hs-t,érdekes,oda írj majd
  • zebrock
    legyen 8 , mert a lost-okat nézem,akkor tartok kis cigiszünetet :)
  • Kishawer
    igen az!
  • Beers
    Ez a délután mit jelent neked? :D
  • zebrock
    Beers, ha tudsz, délután gyere ts-re , pénteki meccs végett. ja,ez a trágya oldal ilyen még mindig.
  • Beers
    Hozd őket is :)!

[email protected] vagy nem?
  • Kishawer
    De tudok még két emberkét is:)
  • Kishawer
    nem
  • Zerénd
    Ikszfájört kapcsoljátok be basszátok meg!!!!!!4444444
  • Beers
    Ezek szerint megkaptad msn-en :) !?
  • uHs Gerzson
    Megyek tesztelni :)
  • Kishawer
    háát itt meg mi készül?
  • Beers
    Szia!
    frx-ből TheGOronak küldtem, mert tudtam, hogy Te olvasod a fórumokat!
    Sorry így utólag is !
  • Deqwator
    nekem nem kűdté semmit
    megpróbálok összeszedni frx-es emberkéket ,mert érdekel a dolog engem és szerintem másokat is
  • Beers
  • Bogdogege
    Jelen
  • Beers
    Aki valaha DC-zett, és megvan az elérhetősége msn-en, annak elküldtem a #15622-es linkjét!
    Ha tehetitek tegyétek meg Ti is, ne legyen felesleges az erőlködés!

Kihalt, mert hsdc fórumon megy az eszmecsere :D!
    Ne félj, én rajta tartom a szememet ezen is :P!
  • Penge VM
    Fú, de jó sokan lettünk. (ahhoz képest, hogy mostanában elég inaktív volt a fórum) Örülök!

Mindenbe benne vagyok, ha nem sérti a Magyar érdekeket vagy előbbre viszi az országot!
  • uHs Gerzson
    Szerintem márciusra összehozható :)
  • zebrock
    negyed órája próbálom megnyitni,de lehetetlen, rád bízom Beers. mennem kell, majd este leszek,papírgondok megint. ( hivatalba a jenőné )