17064
-
#4229 Úgy látszik, hogy a DC 0.6 nem igazán kedveli a BF 1.6 patch-ét, de szerencsére jön ki pénteken a 0.7, az remélhetőleg már nem lesz annyira bugos, legalábbis azt ígérték. -
#4228 Ehh DICE megvette a DC-t :( Azaz támogatja a Trauma studiot :) -
Törpapa #4227 Jó nagy fos ez az 1.6...
Végre felment rendesen, de eddig kétszer kaptam desktopot, szerencsére azért nem játék közben.
Atomstabil. :-( -
#4226 Egy kis hirdetes :DDDD
Desertcombat bajnokság -
#4225 flém powa -
#4224 najó, töb kommentet nem olvasok, mert még túlzásba viszem itt a szövegelést:D -
#4223 Jah, ez tényleg gázos.. tegnap vettem észre.
-
#4222 Tegnap este az ACC n osztotta az észt.. :) Onnen lelépett, ahogy bwementünk 3 an az U'42 ből.. nem is értem.. talán mert legutóbb megszületni sem volt ideje.. Nem bc miatt:D -
#4221 crack. na mindegy
-
#4220 Tökjó.. feleslegesen töltögettem Petkótol a cuccot:(..
Megy az 1.6 crak el is a Dc ugyanúgy, ahogy eddig:) PB ide, vagy oda:D -
Petko #4219 alkohol 120% kal ird ki, van egykét opció hogy auto korrekció stb. azokat nem érdemes bekacsolni, de szerintem ha ugy alapban kiiratod vele már jó lesz -
Pill #4218 Nos.
Lenne még egy kérdésem hogy a Petkotól töltött BF IMAGE-t mi müdon lehetne CD-re kiírnom hogy tökéletesen működjön és ne kelljen Daemon-ozni? -
#4217 OFF- @northenbrigade.com-ra mail ment battlefield.hu-val kapcsolatban. -ON -
#4216 tegnap rábeszélt u42-ék angel-je, h mennyek fel dc-zni. de mindössze 10 ember bóklászott az 1.6os szerveren, a többiek mind 1.5öt toltak még :) aztán kiderült h ez az angel ember asse tudja h fixálható a menü... és ugye akkor bekapcsol az automata help mode nálam :)))) -
#4215 Hmm BB mama mi ez a mostani nagy aktivitás a részedről, a mi kis topicuncban??? -
#4214 valóban. áll a trillian :)))) íj ,) -
Törpapa #4213 Törpapa nincs? :-)) -
Törpapa #4212 Köszi, az tök jó, csak nem működik! :-)
Az oldal igen, de szétklikkeltem az egeret, akkor sem reagált a letöltési szándékomra! :-)
De megoldottam. Jön valami holland oldalról egész derekas sebességel (50KB/sec). -
#4211 ... Töpörödött törpördögök... -
#4210 törapa. szerinted amikor oda írtam h info és link itt (ahol az itt egy link, akkor mire gondolhattam? :))))
konkrétan van magyar mirror. nem, nem írom le külön :) megkeresed az itt alatt :P -
#4209 www.battlefield1942.com -
Törpapa #4208 Köszi!
Nem tudsz véletlenül egy szájtot (ftp is jó:-)), ahonnan normális sebességgel le tudnám húzni a pecset?
-
#4207 az 1.5 -> 1.6 csak akkor működik, ha eredeti a játékod. mivel nálad nem ez a helyzet a full 1.6 patchet kell leszedned (274 MB). Info és linkek itt -
Törpapa #4206 Szevasztok törpikéim! :-)
Segítsetek már egy picinyt!
Az a gondom, hogy tegnap letöltöttem 2 helyről is az 1.5->1.6 peccset, de nem működik. Az első rosszul jött le, a második jól, de a telepítés után nem indult többet a BF. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit és honnan szedjek le és telepítsek, hogy fasza legyen.
Valami krekk is kéne gondolom, mert nem teljesen jogtiszta a gáma... :-)
Előre is köszi, minden Törp nevében! :-) -
#4205 Még jó hogy a DW-nek nem szokása lefagyni :) -
#4204 köszi -
Petko #4203 na én nemsokára elhúzok 1 hétre, szóval addig nem tudom pénteken frissíteni a szervert, és ha lefagy akkor pórul jártok:) -
#4202 Nagy vagy, kösz! -
TS Zolly #4201 Szerintem meny fel a battlefiel.hu-ra. Szerverek közt van pár darab. Mondjuk ACC2 1.5, ACC1 1.6, DW 1.6. -
#4200 Köszi szépen BB, aranyos vagy! :) -
#4199 Tudjuk :) Azért köszönjük, Legalább mostmár minden oldalon meglesz :) -
#4198 sziasztok
tudom h hamarosan itt a 0.7 DC patch, de addig is aki szeretné kiküszöbölni, hogy az 1.6 BF1942 patch-csel a TAB nem hozza fel az eredménytáblát az letöltheti a szükséges javítást: MenuRFA.zip (6,5 MB)
A telepítése egyszerű, a /DesertCombat/Archives/Menu.Rfa file-t kell lecserélni arra, ami a zip file-ban található (természetesen egy másolatot érdemes eltenni az eredetiről). Kipróbáltam, rendesen működik, és nem vág le vele a punkbuster sem :) -
#4197 hali! Tudnátok nekem magyar Desert Combat szervereket mondani? ki szeretném próbálni online is. -
#4196 Szerintem nem akkora "genyóság", mint az anyahajóval kimenni a partra, vagy be a hajók spawnpontjára Midwayen. De azért nem fog örülni neki senki (főleg az amerikaiak nem). -
spacepunk #4195 Nnna megyek. Jóccakát! -
spacepunk #4194 Onnantól kezdve nem tudnak használni semmi légvédelmet és el sem tudják vinni a hajót. Már csak az <enemy ship spotted>, aztán vége is a nagy dögnek. (- a stingeresek :) -
spacepunk #4193 Ja, be lehet. Csak az a ciki, hogy nem lehet kirobbantani onnan sehogy. Tegnap? kipróbáltam, és -megértem őket- nagyon anyáztak az amcsik emiatt. -
#4192 Irakiként be lehet ülni? Úgy tudtam csak amcsiként lehet. Egyébként nem az :D -
spacepunk #4191 Szerintetek genyóság az amcsi anyahajó légvédelmébe beülni irakiként? -
#4190 Folyamatosan nincs bekapcsolva, mert még mindig sz@r és őssze vissza dobál, ami nehezíti a játékot, ha vann fenn admin, pl én, akkor ha nagyon elkorcsosodik a helyzet, akkor átállok, vagy szólok hogy valaki volna oly szíves, ha ez sem megy akkor atbzünk 1 picit.