17064
-
steweee #6369 köszönöm a segítséget.igazából elbizonytalanodtam.olyan joysticket már nem gyártanak, amit nem lehet tekergetni, csak 8 irányérzékelő van benne?mert annak középállása sincs, és nem is tud félrehúzni. bf-hez meg tökéletes -
#6368 Ja a MS FFFB2 nem húz el semerre, nem állítódik el -
#6367 Egy botkormányért nem sajnálnám a pénzt, bár szerintem a DC-t és a BF-et is könnyebb Egér+Bill.-el nyomni.
Tapasztalatból írom :)
Amúgy mindegyik jó (Saitek, Logitech, Microsoft, volt Genius) Nekem MS FFB2-m van, nagyon jó kis kar szinte minden repülő- ill. űrszimulator alatt nagyon jó, de a BF-et akkor is Egér+Bill.-el kell nyomni :) -
#6366 Az én Saitek Cyborgom is elhúz egy kicsit, de az azért, mert nem pontos az illesztés és középállásban van egy kis mozgása. -
#6365 Ugye? - Gaaz...
Pampalni: azt hiszem, most te vagy akinek kiveteles cuca van :) -
Unreal1942 #6364 Nekem is ilyen van!
En meg csak ajanlani tudom! -
#6363 jobbra.. :) -
#6362 Logitech van nekem is.. felszállás után azonnal forsdul arla.. mintha kocsinál lapos lenne a jobb első kerék.. folyton ellen kell kormányozni.. kb 2 hónapot bírt.. igaz az még régebbi típus. De akkor mikor vettem az volt legjobb. Wingman Attack 2 -
#6361 grat frx -
#6360 Nekem nagyon rossz emlekeim vannak logitechrol... hamar elvesziti a precizitasnak az arnyekat is... senkinek nem ajanlom... talaljatok valami mast inkabb.
Ja es nekem mint irtam logitech van, szal nem azert mondom mert nekem mas van. -
Madmaxx #6359 CB : FRX
773 : 950
mecsarány: 1 : 3 -
Borg #6358 Áááá egész eddig kerestem, és végre megtaláltam a joystickomról a képet:)
10 éves, de nem ellenfél neki egy ilyen agyoncsicsázott logitech se;) Max ha a gombok számáról van szó :)) -
#6357 Na mi lett a végeredménye a CB-frx meccsnek ? Ticket arány ? -
Az az egyetlen baj vele, hogy vannak rajta a fekete részen kis rések, és gyorsan porosodik.
Viszont tényleg masszív, nem mozdul el semmilyen manőver közben. -
#6355 Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick
Nekem ilyen van.
Fainul néz ki, USBs, nem zavarja az optikai egér, 3 cerka elem kell bele, sokáig bírja, masszív, és nem utolsó sorbanmárkás.
KB 15 K lehet. -
Petko #6354 en a saitek cyborg 3d gold-ot tudom ajánlani, nekem bejött -
steweee #6353 tud vki ajánlani hozzá joysticket?nem kell a legprofibb, úgyse szimulátorozok soha -
steweee #6352 az addig rendben van hogy a valóságban nem túl jól felszereltek, de a játékegyensúly miatt azért lehetne jobb is -
steweee #6351 miért olyan szar az iraki spec ops fegyvere? -
dezertőr #6350 nem hát...az én fantáziám szállt el kicsit...
bocs Sin, nem égetlek...remélem :)
-
#6349 De nem is mondtam ilyet.. -
#6348 Esze ? Sinc ?
-
dezertőr #6347 nekem azt mondta, ö a csapat esze :)
hazudott a galád? :)
-
dezertőr #6346 Gen, azért, hogy sikeretek legyen :) -
#6345 Benne de minek?! -
#6344 Ehhh...
romance na... -
#6343 Minő kis romace -
dezertőr #6342 bocs...szia -
#6341 Ezért még kapsz szombaton .. kevesebb tejszínhabot a cappuchinódba.. :) -
dezertőr #6340 köszönd meg a gartulációmat a csapat és tagjai dicséretére :) amiben benne vagy te is :) -
#6339 Hát ezt most megkaptam jóóól..
mit köszönjek akkor? -
dezertőr #6338 ne ezt köszönd meg Sin :) -
#6337 kösz..
-
dezertőr #6336 jó, akkor keresek egy okosabb valakit :)meg veszek egy angolleckét :) -
#6335 Silent Storm? .. Sajnos nem ismerem kedves dezertőr, de úgy gondolom, ez nem igazán ide tartozik :)
-
dezertőr #6334 letöltöttem a silence torn.vagy mi a neve, és azt monják, hogy orosz....télleg ruszkik csinálták? :) -
#6333 Persze Dezert, mondd miben akarod a segítségemet?
-
dezertőr #6332 Sin, nekem is segitenél valamiben? -
#6331 Innen leszedheted, a letöltés menüpont alatt..
Vagy asszem itt is megvan..
Remélem segítettem. -
t. Füly #6330 Honnan tudom leszedni a legujabb pecseket meg minden vackot ami kell?Probáltam a battlefield.hu-rol de ott nem akarta a letoltesek menut megynitni