Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akadályozza meg az amcsi csapat, és akkor nem járnak így. Ennyi.
Ez olyan mintha waken megtiltanád a japánoknak, hogy az amcsi hordozót támadják... Egy kézenfekvõ stratégiától fosztod meg õket, ami ellen ugyanúgy védekezhet az amerikai csapat, csak tudni kell hogyan, ugye...
Múltkor eljátszották, hogy a bázis elejét Katyusával, a hátulját SCUD-dal lõtték folyamatosa, s aki megszületett, az rögtön meg is halt, ha esetleg eljutott a tankig, akkor az Elsõ csapást még túlélte (SCUD-ot), de a tüzérség+katyusa lövéseket már nem.
Múltkor ez ment vagy 6 percig, mire kifogyott a lõszerük, s abbahagyták. Na akkor igazán élvezetes volt játaszani 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Egyetlen dolog tiltott, és az a spawnkill, mert az a játék hátrányos adottságát használja ki.
Basecamp viszont semmiféle etikai, vagy háborús szabályokba nem ütközik, ÉS NINCS OLYAN módszer, ami ellen a szenvedõ fél ne tudna védekezni. Mégha a repair padon állás köcsögség is (én nem is mûvelem) még az ellen IS lehet védekezni.
Nekem olybá tûnik mostmár, hogy aki emiatt a száját tépi, az szimplán looser. Bocs, ez van.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hogy honnan lehet nevezni BaseCamp-nek, ezen már énis gondolkodtam. Talán a jelenlévõ admin megmondja.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
caddie
caddie
caddie
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Masik, élethelyzet:
Lelottek, kiugrottal, bele egy tankba, tamadnak teged nyilvan, mivel nem vagy dillettáns javitopadon meg akarod javitani magad... A szabalyzat alapjan viszont, arra osztonoznek, hogy legy retardalt, ne ne masz a javitopadra, hanem flangalj mint vlami idiota mozgocelpont a bazison, jol ertem?
Szal ez az klasszikus kommunista elvek - valszeg nem tudatos orokitese - melyszerint, legyunk >>igazsagosak<< de teljesen hulyek (igazsagosak is persze csak az egyik oldalra nezve, most pl. a szenvedo oldalarol nezve).
Harmadik dolog pedig, petko kivalloan leirta mit kell tenni, inkabb ezt kellene eszben tartani, emilyen kenyszer szulte szabalyok helyett:
Ha tamadjak az el nem foglalhato fobazisodat, akkor meny masik bazisra, az a par hulye meg had loje az epuleteket.
ui: Remelem jol ertelmezem, es a kempre vonatkozo szabalyok storno amint nincs mas zaszloja az ellenfelnek, mert ha nem akkor tenyleg orbitalis marhasagnak tartom ezeket a dolgokat.
Persze ettol meg betartom ezeket a dolgokat ha ott jarok, mert mint ahogy elobb leirtam, adminok az urak, es lehet ellenuk harcolni, csak minek...
"Mert ott tiszta harcot akarnak, szerintem jogosan." - ha tiszta harcot akarunk, akkor mennyunk sakkozni...
caddie

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-----Repülõ-----, Sniper, és tüzérségi támadás nem számít BaseCamp-nek.
Szerintem ez ellentmondásos.
Ez mondattanilag helyes volt?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
. BaseCamp
Tilos az ellenség nem elfoglalható zászlójánál ( Fõbázisában ) hosszabb ideig Folyamatosan tartózkodni, és az ott születõ játékosokat sorozatosan irtani. Ez vonatkozik a légtérre is.
Tilos az ellenség nem elfoglalható ( Fõbázisában ) a javítópadon tartózkodni s ott megszületõ játékosokat sorozatosan irtani.
Repülõ, Sniper, és tüzérségi támadás nem számít BaseCamp-nek.
( A játék során, valamint, ha minden zászló elfoglalásra került természetesen a Bázis is támadható, de a fenti két szabályt akkor is vegyétek figyelembe! )
Ha az ellenfél Fõbázisában lévõ jármûvek egyikét kívánod ellopni, azt úgy tedd meg, hogy a két Szabályt ne sértsd meg!
Lehet ,hogy en értem rosszul ,de nekem ugytunik ,hogy vannak ellentmondasok ebben a szabályzatban!
Persze nem flame szandekkal irtam!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
helihez nem tudok hozzaszolni, azokat csak leloni szoktam .)
caddie
, tudsz vele önkielégíteni is? 
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ip: 200.221.1.8:14568

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
ezett
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
olyan bf cd-rõl van szó ami crack file cserével indul el.
eccer már kisérleteztem vele, de mikor a bf patch felkerült többet nem indult el.
Attól hogy röpködnek benne, meg bombáznak, még nem lesz jó...