Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez pedig a "nem kell hagyni" kategóriába tartozik.
Akadályozza meg az amcsi csapat, és akkor nem járnak így. Ennyi.

Ez olyan mintha waken megtiltanád a japánoknak, hogy az amcsi hordozót támadják... Egy kézenfekvõ stratégiától fosztod meg õket, ami ellen ugyanúgy védekezhet az amerikai csapat, csak tudni kell hogyan, ugye...
Valen
és amikor 73' eastingen a SCUD + Katyusa zárótûz alatt van az amerikaikak fõbázisa, mert pl. az irakiaknak sikerült ellenálni, s elõzõ dolgot mûvelik?

Múltkor eljátszották, hogy a bázis elejét Katyusával, a hátulját SCUD-dal lõtték folyamatosa, s aki megszületett, az rögtön meg is halt, ha esetleg eljutott a tankig, akkor az Elsõ csapást még túlélte (SCUD-ot), de a tüzérség+katyusa lövéseket már nem.

Múltkor ez ment vagy 6 percig, mire kifogyott a lõszerük, s abbahagyták. Na akkor igazán élvezetes volt játaszani 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

A legjobb meg az lenne, ha leszállna végre mindenki a basecampel kapcsolatos szájtépésrõl végre.

Egyetlen dolog tiltott, és az a spawnkill, mert az a játék hátrányos adottságát használja ki.

Basecamp viszont semmiféle etikai, vagy háborús szabályokba nem ütközik, ÉS NINCS OLYAN módszer, ami ellen a szenvedõ fél ne tudna védekezni. Mégha a repair padon állás köcsögség is (én nem is mûvelem) még az ellen IS lehet védekezni.

Nekem olybá tûnik mostmár, hogy aki emiatt a száját tépi, az szimplán looser. Bocs, ez van.
Pifuderby
Nekem két-három lövés után is szidták a felmenõket.

Danny
Ha megsértõdtél kiheréllek! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
Ha a bázis felett lelõnek és egy tankba beülsz, neagyisten majdnem roncs, akkor természetesen fel lehet menni a javítóra. Javítás közben persze lehet lõni. De aztán spuri! Ne ácsorogj ott percekig, mert az isten sem magyaráz ki téged!

Hogy honnan lehet nevezni BaseCamp-nek, ezen már énis gondolkodtam. Talán a jelenlévõ admin megmondja.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TheGOro
Ez má lerágott csont

http://GOro.hu

CAD
Igy igaz.

caddie

CAD
Amuyg, a basecamp sztem a legritkabb esetben elore eltervezett dolog... az elet hozza, szal mar csak azert sem tartom tul ertelmesnek a hozzaszolasod.

caddie

CAD
Eh cobra, ezt most kivalloan elintezted, ez volt aztan az intelligens folytatasa a hozzaszolasomnak...

caddie

CAD
Hat igen, en sem szoktam azert megfedni senkit, mert "mindenki repulni akar" 😊)) - kivaltkepp, mert tollem kevesen akarnak jobban >>mindig<< repulni 😊.

caddie

Cobra.
Legjobb megoldás, hogy aki szeret basecampelni, az menjen a DW-re, aki normálisan akar játszani, az meg az ACC-re.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
a legjobb a basecamp ellen az lenne, ha lenne minden fõbázison egy SAM Site meg 1-2 ágyútorony, amibe csak a csapattagok ülhetnének

CAD
Em ezt nagyon tiszteletre meltonak tartom, DE! Hol van az a pont, amikor valaki csak megall es lovoldozik... vagy amikor mar basecampel.

Masik, élethelyzet:

Lelottek, kiugrottal, bele egy tankba, tamadnak teged nyilvan, mivel nem vagy dillettáns javitopadon meg akarod javitani magad... A szabalyzat alapjan viszont, arra osztonoznek, hogy legy retardalt, ne ne masz a javitopadra, hanem flangalj mint vlami idiota mozgocelpont a bazison, jol ertem?

Szal ez az klasszikus kommunista elvek - valszeg nem tudatos orokitese - melyszerint, legyunk >>igazsagosak<< de teljesen hulyek (igazsagosak is persze csak az egyik oldalra nezve, most pl. a szenvedo oldalarol nezve).

Harmadik dolog pedig, petko kivalloan leirta mit kell tenni, inkabb ezt kellene eszben tartani, emilyen kenyszer szulte szabalyok helyett:

Ha tamadjak az el nem foglalhato fobazisodat, akkor meny masik bazisra, az a par hulye meg had loje az epuleteket.

ui: Remelem jol ertelmezem, es a kempre vonatkozo szabalyok storno amint nincs mas zaszloja az ellenfelnek, mert ha nem akkor tenyleg orbitalis marhasagnak tartom ezeket a dolgokat.

Persze ettol meg betartom ezeket a dolgokat ha ott jarok, mert mint ahogy elobb leirtam, adminok az urak, es lehet ellenuk harcolni, csak minek...

"Mert ott tiszta harcot akarnak, szerintem jogosan." - ha tiszta harcot akarunk, akkor mennyunk sakkozni...

caddie

U42Versus
"De ha helivel ott forgolodsz közben ugy tüzelsz mint egy kanca, az már az." Errõl a sorról eszembe jutott a Bocage ,aztán megnéztem ki írta és majd leestem a székrõl!

TS Zolly
Mi ebbe az ellentmondás?! Egyszerübben, hogy a gyengék is megértsék! Nem gyalogolhatsz be az ellenség bázisára, nem állhatsz fel a javitojukra, nem irthatod onnan az ellent. Magyarán hosszabb ideig nem tartozkodhatsz ott. Ha véletlenûl a bázis felett lelõnek, kiugrol, és véletlenûl az utatba kerülõket lelövöd, és elfoglalod a javítón álló jármûvet, közben kinyirsz egy-két ellent míg igyekszel kifele, az nem BaseCamp. Sniper vagy és lelövöd az ujjászületöket,ez sem az. Repülõvel egy-két bombát elvesztesz a bázisuk felett, ez sem BaseCamp. Scud-al a te bázisodról lövöd a bázisukat, ez sem BaseCamp. De ha helivel ott forgolodsz közben ugy tüzelsz mint egy kanca, az már az. Egyszerû a megoldás! Ha van ellenséges elfoglalható zászló, akkor ne is menj oda, mert megkiabálnak, sõt, ha cirkuszolsz akkor ki is rúgnak. Legalábbis az ACC szerverén. Mert ott tiszta harcot akarnak, szerintem jogosan.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cobra.
Igaz, ez kicsit az, de a lényeg a tankos basecampen van. Ami szerintem is tiltandó dolog.

Ez vonatkozik a légtérre is.
-----Repülõ-----, Sniper, és tüzérségi támadás nem számít BaseCamp-nek.
Szerintem ez ellentmondásos.

Ez mondattanilag helyes volt?

Cobra.
Mit találsz ellentmondásosnak ? Én úgy gondolom, hogy átmehetsz a bázison és közben megölhetsz embereket, de (amit én is utálok) nem állhatsz be a spawnpoint mellé tankkal és nem ölheted folyamatosan a megszületõ embereket. A sniperezés nálam még elmegy, de elég idegesítõ, viszont könnyebb ellene védekezni, mint egy tank ellen. Repülõvel (helikopterrel) se lehet nagyon basecampelni, mert azt is könnyen le lehet lõni, ráadásul a repülõvel elég nagy idõközönként tudsz csak lõpozícióba kerülni.

ja---> http://murry.dyn.hu/acc/new/szabalyzat.html

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ACC szerver szabályzat!

. BaseCamp

Tilos az ellenség nem elfoglalható zászlójánál ( Fõbázisában ) hosszabb ideig Folyamatosan tartózkodni, és az ott születõ játékosokat sorozatosan irtani. Ez vonatkozik a légtérre is.

Tilos az ellenség nem elfoglalható ( Fõbázisában ) a javítópadon tartózkodni s ott megszületõ játékosokat sorozatosan irtani.

Repülõ, Sniper, és tüzérségi támadás nem számít BaseCamp-nek.

( A játék során, valamint, ha minden zászló elfoglalásra került természetesen a Bázis is támadható, de a fenti két szabályt akkor is vegyétek figyelembe! )

Ha az ellenfél Fõbázisában lévõ jármûvek egyikét kívánod ellopni, azt úgy tedd meg, hogy a két Szabályt ne sértsd meg!

Lehet ,hogy en értem rosszul ,de nekem ugytunik ,hogy vannak ellentmondasok ebben a szabályzatban!
Persze nem flame szandekkal irtam!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TS Zolly
Egyszer proszélam joy-val. Oszt maradtam az jó öreg bilnél.

CAD
Sztem repulni joy nelkul nem sok ertelme van... vagy legalabbis tudomasul kell venni, hogy alapbol hatrannyal kezdesz.

helihez nem tudok hozzaszolni, azokat csak leloni szoktam .)

caddie

AirborneRanger
Pffujjj 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Lacc
Ej de mocskos a fantáziája valakinek
TheGOro
Hát ezek szerint

Danny
ÚÚÚÚÚÚÚ , tudsz vele önkielégíteni is?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

ghost cb
Én billentyûzettel vezetem és bármit megtok csinálni helivel. Aki nemhiszi járjon utána (vagy teszteljen le)

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

TS Zolly
Találtam egy brazil szervert. Elég szépen megy a dc rajt. Néha tudnak angolul a fickók. Egy brazil és egy argentin volt fent. Érdekesség szempontjából érdemes benézni.

Ip: 200.221.1.8:14568

Lacc
Hát nekem az egér + bill fekszik a legjobban helihez, azzal kenem a legjobban 😊
TS Zolly
Miért? Tudsz helizni? Nem is tudtam.

Én joyyal helizek, mással nem is tudok, néha elsokallok dolgokat, de az inkább az én hibám, vagy mert a joyom kicsit kontakthibás tengely irányú forgásnál

AirborneRanger
Jóllõ... Hiddel... Én joyyal... Jól lövök... 😊))

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Lacc
Egér nélkül heli? Nem célzol kicsit elnagyoltan? 😊
Lacc
Játszottam vele. "tam" 😄
TS Zolly
Két t-é? Nem mondod?!

ezet az két t
ezett

Azon nevettünk, hogy a film végén mindenki bf-ezet valami repkedõs pályán a dc meg leürült.

Köszönöm amit szerettem volna megtudtam.

TheGOroWork
Én meg inkább aludtam

Arbeit macht das Leben süß

genRob
Ja, elég szar volt én is azé jöttem fel:-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Valaki le tudná írni nekem akár privátba vagy mailban, ha nincs eredeti bf cd-d akkor mi a teendõ lépésrõl lépésre, hogy az ember dc-zni tudjon.
olyan bf cd-rõl van szó ami crack file cserével indul el.
eccer már kisérleteztem vele, de mikor a bf patch felkerült többet nem indult el.

Nem, az volt a baj, hogy szar film.
Attól hogy röpködnek benne, meg bombáznak, még nem lesz jó...
Sziasztok! Tudom, hogy adobe photoshoppal csináljátok a logókat (Legalábbis GOro igen 😊 ) , de sehol nem tudom letölteni. Adjatok egy linket pls.
TS Zolly
Az volt a baj, hogy nem voltak benne apacsok meg migek mi?

TheGOro
Hát nem is néztem végig...

Elég szar egy film.
TS Zolly
Angliai csata. Ja most reklám.

genRob
Mi ez a nagy pangás szervereken?

genRob
Mi ez a nagy pangás szervereken?