Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ja én tegnap 11 után kezdtem a letöltést ugy 21-22 k-val jött.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Inkább azt mondjátok meg, hogy van-e valami hatalmas újítás az új peccsben, vagy csak kisebb bugjavítások?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Minden csak nézőpont kérdése.
Minden csak nézőpont kérdése.
caddie

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://GOro.hu
Fasza!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most értünk haza a BF talirol. Kár, hogy nem volt egyetlen DC-s sem az U'42-eseken (rajtunk) kívûl. Mi 13-an voltunk és baromira jól éreztük magunkat. Ti meg most legalább szemtõl szemben mondhattátok volna az õszintét:-) Na ennyi. Legközelebb gyertek!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ja és én kérek elnézést .... !
Ez mondattanilag helyes volt?

nekem megvan a teljes még a cloneosat használom, hogy ne tekerje a cdmeghajtot
És ha kell hol lelek olyat ? Csak úgy hozzávetõleg érdeklõdnék ! 😊

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Hide and fear, Cobra Commander is here !
egy changelistet nyomhatna valaki viszont
-Danny: meló?....
Bár én meg éjszakázás után vagyok:
-mostanság csak olvasgattam a fórumot.😞
(remélem csíter/basecamp/ostoba gémerek eltûnnek életetekbõl)
Sziasztok!😊))))
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
http://GOro.hu
Nincs gépem most, véleményem se nincsen, csak azt tudom, hogy szombatig, ameddig meg nem lesz az új lapom.. hiányozni fog egy kis DC 😞
Szal ennél jobb az artillery.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Magyarul az amerikaiak messzehordó fegyverzete is jobb azon a pályán. Én pl kitapasztaltam már, hogy ha a spawnhelyen egyhelyben áll az M270, akkor hova kell állitsam a célkereszetet, hogy a közeli középsõ iraki bázist lõjem vele😊 És akkor ott nem mozdul meg senki, az biztos. Ugyanigy bármelyik másik bázisra is rá lehet állni vele, csak scout kérdése. Az meg már a csapat bénasága, ha 1,engedi bescoutolni a bázisát 2,nem tudja kivédeni az artilleryt, nem mozdul rá idõben a kikktatására.