Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
És az ehhez a versionhoz passzoló DC mikor jön?
TS Zolly
Nos! Tud valaki crack-et az 1,6-os pöcshöz? Vagy még korai? Ha valaki tud az linkeje ki, megköszöném.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Valen
hát most párhuzamosan 2 segmentben szedem 2 külön serverrõl, így eléri a közel 40k-t, ami bár 384-es ADSL határa felé közelít, de azért még jöhetne +10k-val 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nem3sis
Hardwired-röl jön 60k-val nekem

Minden csak nézőpont kérdése.

TS Zolly
Demááán!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Gyerekek! Aki még nem töltötte le! Ha elindítod az all seeing eye progit akkor kapásból felajánlja a letöltéseket. 1,5-röl 1,6-ra és a síma 1,6-ot.
Ja én tegnap 11 után kezdtem a letöltést ugy 21-22 k-val jött.

SinClaiR
innen egész jól jön.. 1 óra és megvan 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Lacc
Szedje le a CloneCd-set is a normális, krekkelõs fajta mellé akinek két anyja van és nem chelloja. Majd nekiállok itt feleslegesen letölteni 1.2 gigát hogyne. Úgyis nemsokára lesz hozzá crack aztán már lehet tolni vele

Inkább azt mondjátok meg, hogy van-e valami hatalmas újítás az új peccsben, vagy csak kisebb bugjavítások?
SinClaiR
Én tudtam volna, ne hibáztasd Robot, õ elöl ült, szerintem fogalma sem volt róla, kik ülnek az asztal végén😄

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nem3sis
Sok balfék szivatja magát a krekk-es iso-s változattal mint hogy varázsolna magának clone cd-s változatot amire simán felmegy peccs.... NICE

Nem3sis
Iiiiiiigen. Szerintem is mindenki menjen a francba aki nem veszi + origi gamát és nem veszi a fárdtságot hogy elöfizessen ftp-re ahonnét leszedheti clone cd-s verziót mert esetleg nincs rá keret.

CAD
frx|cad, frx|cino, frx|donc, frx|rat is ott volt... egesz veletlenul az asztalotok legvegen ultunk... lol.

caddie

Danny
Max-Damage és Ranger is volt. Szarok a felderítõitek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Én ott voltam. De már itthon vagyok én is mert nagyon fáradt vagyok, megyek is alukálni.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
Egészen kellemes elfoglaltságom volt, de egyébként nem tartozok neked beszámolval, hacsaknem te vagy az anyucim 😊

http://GOro.hu

Sajnos itt tartunk, hogy egy rohadt talira nem tud elmenni a DC scene! Miert nem jöttetek?
Fasza!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

genRob
Hali Makterek!
Most értünk haza a BF talirol. Kár, hogy nem volt egyetlen DC-s sem az U'42-eseken (rajtunk) kívûl. Mi 13-an voltunk és baromira jól éreztük magunkat. Ti meg most legalább szemtõl szemben mondhattátok volna az õszintét:-) Na ennyi. Legközelebb gyertek!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Valen
Innen is lehet leszedni

Na most innen szedem, így csak 3,5 óra 😊

Valen
Akkor én mit mondjak most indítottam 15 perce és kiírja hogy aprox. 9-10 óra között, de csak azért, mert nem hajlandó jönni legalább 42K-val, hanem csak 9-el

Valen
hát nekem kb 8-9k-val, pedig lehetne vagy 6x gyorsabb is 😞

Cobra.
én két és fél órával ezelõtt indítottam el a letöltést, és a szükséges idõ kijelzõje nem akar lejebb menni, most tartok 42%-nál

Hide and fear, Cobra Commander is here !

U42Versus
Mint notórius kalóznak lehet hogy egy kicsivel több eredeti progim van mint a nagy átlagnak. Az is lehet hogy olyan programokat veszek meg amivel 2 hónap múlva is játszik valaki. Megyek kicsit CoD-ozni ott legalább pontosan látom ki csal és hogyan !
Ja és én kérek elnézést .... !

23k-val jön, 92%...
Nyemááá

Ez mondattanilag helyes volt?

Valen
na a BF topicban van EA serverrõl letölthetõ link 1.6-os patchez 😊

TS Zolly
Kristo4ot kiosztom.

Valen
jó, de merre van az 1.6 publicos helyen elérhetõ formában 😊

TheGOro
Fuh piszokgyorsan nekiállok letöltikézem az 1.6-ot

TheGOro
wuww, nah végre itthon

mégis a végén
aki notorius kalóz arra legalább vehetné a fáradságot, hogy nem a sima isos hanem a clonecds változatot használja, vagy beszerzi.. ahhoz nem kell krekk
nekem megvan a teljes még a cloneosat használom, hogy ne tekerje a cdmeghajtot
U42Versus
Izé hogy is mondjam khm tudod az a kis izé kell hozzá kliens oldalon install után ? 😊
És ha kell hol lelek olyat ? Csak úgy hozzávetõleg érdeklõdnék ! 😊

ghost cb
Amugyse megyünk gyakran más szerverre, legtöbbször a Petkoén vagyunk! Mivel a petko szervere. érted

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Cobra.
örülj neki, most pár napig nem tudsz csak legfeljebb a DW-n játszani

Hide and fear, Cobra Commander is here !

nah szokás szerint enyim a legfrissebb, legelso 1.6 os
nah már csordogál le, ea ftprõl olyan 20k körül.

egy changelistet nyomhatna valaki viszont
wah már olyan is van?
készüljetek mer nemsokára átkapcsolom 1.6 ra a dwt
trident
Üdv mindenkinek!
-Danny: meló?.... Bár én meg éjszakázás után vagyok:
-mostanság csak olvasgattam a fórumot.😞
(remélem csíter/basecamp/ostoba gémerek eltûnnek életetekbõl)
Sziasztok!😊))))

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Danny
Én meg (jól felkeltem)... go meló! 😄

genRob
Ügyesen:-P (jól lefeküdtem.)

Danny
Én is jövök talira, csak nem tudom hogyan üljek két asztalhoz 😄

genRob
Nah holnap tali, megyek is fexem le. Jó éjt!

TheGOro
Asszem ezt már megbeszéltük... Addig lett dumálva a dolog (legalább is szerintem) míg a BC teljesen természetessé vált szal BaseCamp néven jó ideje senki nem lett kickelve, sõt miután nem tiltott így én is hódolok olykor-olykor -e szenvedélynek, a legkülönbözõbb jármûvekkel

SinClaiR

Nincs gépem most, véleményem se nincsen, csak azt tudom, hogy szombatig, ameddig meg nem lesz az új lapom.. hiányozni fog egy kis DC 😞

Én egyszer tettem egy kört tankkal (szemtõl szemben, és még csak meg sem álltam), és az ominozus adminkám abban a pillanatban kickelt basecampért...
Szal ennél jobb az artillery.
Nem csodalokozom kessel a kezedben 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lacc
A világ legidegesítõbb dolga ha belövik a fõbázist valami üteggel. Plána a 73 Eastingen ahol olyan kicsi a fõbázis. Persze nem akarom betiltani meg semmi ilyesmi de engem rettentõen idegesít 😊 Ha akar valaki valamit jöjjön be tankkal vagy hasonló, csak lássam szemtõl szembe.
Azért azt ne felejtsd el, hogy a SCUD egy bazi nehezen célozható, és nem újratölthetõ (10 lövés, aztán destroy) fegyver, míg pl az M270-essel 2-3 lövéssel ugyanazt a hatást éred el, mint scuddal, könnyen célozható, zárótûz alá vehetsz még nagyobb területet, és újra is tölthetõ.
Magyarul az amerikaiak messzehordó fegyverzete is jobb azon a pályán. Én pl kitapasztaltam már, hogy ha a spawnhelyen egyhelyben áll az M270, akkor hova kell állitsam a célkereszetet, hogy a közeli középsõ iraki bázist lõjem vele😊 És akkor ott nem mozdul meg senki, az biztos. Ugyanigy bármelyik másik bázisra is rá lehet állni vele, csak scout kérdése. Az meg már a csapat bénasága, ha 1,engedi bescoutolni a bázisát 2,nem tudja kivédeni az artilleryt, nem mozdul rá idõben a kikktatására.
Valen
nem volt gond, mert mikor kaprunk egz kis levegõvételnyi hejet, kitörtünk és nyertünk, de az alatt kis idõ alatt, aki beszált amcsinak az nem azt érezte, "hogy hú de jó, kiegyensúlyozott, fair, stb. játék, s milyen jó hogy vannak tankcsaták" érzés fogta el, hanem az, "hogy bár lehet hogy az Irakiak gyengébbek, de azért a SCUD+Katyusa esõ nem errõl árulkodik" gondolat ffutott végig az agyán 😊