Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
"nem szarrágásból, de az a sárga csík ott mire szolgál V1 ?
" Mert ez igen is SZARSÁG !!! Mondom részerõl ennyi, nem megyek a tetves szerveredre, bekaphatod, de ne találkozzunk életben, mert lenyeletem veled az egeremet !!!
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Remélem ott is lesz vér a pucátokban, nem csak itt a fórumon !!!
te ennek ellenére a lehetõ legrosszabb mondon reagáltad ezt le, es teljesen ártalmatlan helyzetbõl
most komolyan, miert nem tudsz válaszolni a kérdésre, mert mindenki csak ezt várná tõled?
ma 16:39 | Privát | Válasz | #4939
nVidia ?
ma 16:35 | Privát | Válasz | #4938
Lézeres irányzék 😊)
haha, de most komolyan egy képpel meg egy kérdéssel így fel tudlak bosszantani, amikor nem is ez volt a célom😊 eléggé sebezhetõ vagy😊 az a buzi kép pedig nem az enyim hanem szószerint a tied
driver hibának tul furcsa... minimapon egy folytonos sárga vonal?
inkabb arra gondoltam hogy valami olyasmi, hogy a minimapon a saját nyilat kiboviti egy folytonos vonalra. pl igy tuzersegel sokkal egyszerubb az iranyt beloni... nem aztmondom hogy ez olyan hatalmas dolog lenne, mert annakidejen en is probaltam csinalni, de ha pl. ilyen akkor irja mar be hogy megbeszeljuk hogy engedelyezett e, es akkor ha igent mondunk akkor mindenki letolthesse"" Vagy csak most épp udvarolsz ?
Mai napig is nyomom a Cs-t naponta de rossz esetben egy nap kihagyással 2 órát de semilyen szervr nem vágott ki ok nélkül.
Elõfordult, hogy a skin miatt kivágott vagy egyszerûen krugtak mert tele volt a szerver és kellett a hely valakinek.
Naés?
Ebben nincs semmi.
Mintahogy abban sem, hogy Petko rákérdezett, hogy mi ez mert nem tudja eldönteni.
Senki nem mondta, hogy cheatel.
Szerencsétlen !!!
csak megkerdeztem mi az a csík, nem pedig hogy milyen kedvedben vagy épp, vagy mi a bajod velem stb.
Szal, sokkal egyszerübb elintézni így hogy: az a csik az az xy driver hibálya, vagy ami a #4948 ban van... semmi gond
nem mondta senki hogy cheatelsz vagy ilyesmi, nem tudom mibol jutott ilyen eszedbe, egy kerdesrol, meg egy screenshorol a gepedrol😄
P.S. - ezzel a beirassal meg szerintem pont az ellenkezojet erted el amit akartal😊
Ilyen kitörésekkel le is írtad magad
😄 😄DDDD
Elég nagy probléma ha még értelmezni sem tudod...
Petkó semi rosszat nem írt.
TheGoro?
Rólad miért nem készül ilyen kép és miért nem vág ki a PB?
Gyere fel nézd meg a gépemet te kis buzi.
Magamat nem említem mert már nagyon ritkán játszom, de ott van jan és még egy páran akik napjában több órát gémelnek és egyszer sem vágta ki PB és még ilyen anomáli sem készül róla.
Hozzáteszem mégegyszer nem kell megmagyarázni amit nem lehet.
Nem csalok, nem is fogok, fel sem megyek a tetves szerveredre ezek után. Te nem ismersz, 5 éve tisztán játszom bár miben ezzel kurvára kihuztad a gyufát és a sok buzi haverod is. Talán érdeklõdnél felõlm mielõtt ilyen szarságokat ki mersz egyáltalán rakni !!!!! Jó lenne, ha megkérdeznél abból a közel 100 emerbõl bár kit is aki ismer szük baráti körömben itt neten. Mindenkinek aki azt hiszi, hogy csalok 1 dolgot tudok mondani SZÁNALMAS KIS BUZIK !!!!! Szarok a képetekre és a hazugságotokra ! Bekaphatjátok mind !!! Röviden ennyi. Sikerült felhuznotok, most büszkék lehettek magatokra. Kis pöcs banda. Amiket írtam rólatok válalom bár hol és bár mikor !!!! Hánynom kell tõletek szarjankók !!!!
Together we'll fly someday...
http://GOro.hu
gépfegyver tüze meg azért nem lehet, mert a trancparency miatt akkor lehetne látni a többi hátteret is
Teljesen újratöltés nélkül, kétszer is lelõtt 1s alatt repülõbõl, meg helikopterbõl is.
Nem dobta ki a PB amúgy, nevet éppen ezért nem mondok, amig esetleg Petko rá nem mutat...
A random screenshotot azért találták ki, hogy ki lehessen szûrni azokat a cheateket, amit a pb még nem ismer.
A shot nem a monitorodról készül, hanem a játék által kibocsájtott képet ami a vga elött van.
Pontosan ez az értelme.
Nálad és még sokaknak miért nincs ilyen és még hasonló sem?
Minket és még sokakat miért nem dob ki sehonnan a pb?
Talán azért mert a játékban semilyen módosítás nincsen.
Semmit nem kell sem megmagyarázni sem félremagyarázni, mert nincs mit.
Erre készült a PB!!!!
driver hibának tul furcsa... minimapon egy folytonos sárga vonal?
inkabb arra gondoltam hogy valami olyasmi, hogy a minimapon a saját nyilat kiboviti egy folytonos vonalra. pl igy tuzersegel sokkal egyszerubb az iranyt beloni... nem aztmondom hogy ez olyan hatalmas dolog lenne, mert annakidejen en is probaltam csinalni, de ha pl. ilyen akkor irja mar be hogy megbeszeljuk hogy engedelyezett e, es akkor ha igent mondunk akkor mindenki letolthesse
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://GOro.hu
Egyebkent mielott keresztes-hadjarat indul V1 ellen, lehet driverhiba, akarmi.
ez valami olyan szolgaltatas lehet ami nincs a bfben alapba benne😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)