Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svindler
Úgy látom jobb, hogy nem vettünk vissza! Csak nem értem az állnevet. Mert ugye ez az. A fogalmazásodról lerí a kivoltod!
Csak azt tudom mondani, hogy szégyeld magad!

PT-6| Rodat

Vagy csak vegyük azt az egyszerû példát hogy hogyan jutott el ez a flém (bár még ehhez is béna partnerek vagytok) idáig.
Leírtam amit láttam és ezt egy IGAZI klán tagja is megerõsitette.
Erre ti hogy reagáltatok?
no comment

A cigó haverod már lecsekkelte a kristálygömbjében hogy én egy faszláma vagyok, nem mintha ez nálatok kizáró ok lenne 😄

Egyszer gondolkozz el azon hogy a jó nevû ACC klánból hogyan váltatok a szar megítélésû BB klánná.
Persze, tudom: a hozzám hasonló faszlámák tehetnek mindenrõl, meg persze a románok, cigányok, zsidók, buzik és úgy általába mindenki. Ja meg a többi klán, a rohadékok fúj.
Hát nehéz lesz a BénaBuziknak visszakapaszkodni ebbõl a pöcegödörbõl.

Ja,rossz a hasonlat.
Csak nem az a baj,hogy téged nem fogadtunk be?
Minek ? 😊
Zollescu már számtalan fórumon és szerveren hülyét csinált magából és az õt befogadó klánból a primitív korlátoltságával, a srácban annyi kifinomultság vagy kultúráltság sincs mint egy felingerelt rottweilerben. Az, hogy te megtûröd magad mellet a te problémád (volt és lesz mindig is)

Kár, hogy a kutyád nem ért vele/veled egyet.

Ha már itt tartunk én is leírok egy rémtörténetet: múltkor mikor nagyban játszottam eastingen nem bejön a bázisra egy tank? Én lövöm a javítópadról,elkezd füstölni,tûzet okád, majd míg újratöltök megjavul,eláll a füst,és senki nem volt a közelben aki javította volna, nem is szállt ki a jógyerek. A végén nagy nehezen sikerült leszedni. Itt a vége f.....
De Zolly kérlek! Ne sértegesd a cigányokat itt!
Ezt kifejtenéd lécci részletesen is?
Ezzel egyet kell értenem,de sajna sosem fog mûködni.
TheGOro
a pirulát akkor add be neki amikor már majdnem felébredt, és elérte az orgazmusmutató a felét...

http://GOro.hu

kz
Váltsunk témát!
Ashley már levette mindenét, megkapta a piruláját, nyög is kéjesen. És most? Hogyan tovább? Nem kapok pontot!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

TS Zolly
Ja az a bezonyos akna! Furcsa dolgokra képes. Multkor gazellán szépen leaknázom az M1A'-et ahogy kell, elöl és hátul is, mert ugye ki tudja merre indul el. És mivel még ott voltam mellette ezért természetesen a robbanás miatt meghaltam én is. Legalábbis azt hittem én is. Felül nézetbe látom, hogy a tank vigan virgonckodik tovább.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Hi! A linkek alapján látszik, hogy ez a faszláma végig próbálja csinálni! De elárulom te segg, soha nem leszel Magyar, csak egy othontalan cigány! Még Franciáknál sem!

Azért köszönöm neked, hogy ennyi fáradságot pazaroltál szerény jelentéktelen Magyar személyemre, hogy belinkeld ide a gépedre elmentett kedvenceidet. Nem kellett volna. Vagy esetleg a fõnöked horváth aladár segített? Nem hiszem. Ö is ugyanolyan faszláma mint te.

Végülis nem mindig adatik meg nekem hálisten, hogy egy cigánnyal vitatkozzak egy fórumon. Ezt is megköszönöm neked, egy életre szóló élmény volt. Köszönöm a jókívánságaidat, némelyiket elfogadom, de van amit hááát nem. Báj-báj! Most aztán húúúúzz vissza a putridba te cigányfatty faszláma! Mert tényleg olyan leszek mint egy megkötött kutya!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TheGOro

TheGOro

DannyL
Egy kis lazítás: Okozz örömöt Ashley-nek

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Gyóvanna én csak próbálok hozzászólni valahogy ha már ez a csít dolog nem izgat.

überlol!
Tisztára mintha egy megláncolt kutyát dobáltam volna kövekkel (valahol mélyen szégyenlem is magam egy kicsit )
Nah ennyi, békén hagylak, nem voltál kihívás kár hogy ilyen hamar ráduntam, azért ne vedd a lelkedre már nyilván hozzászoktál ennyi év alatt.

Ja, még pár apróság:

Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal
Sok sikert !

Romacentrum oktatás faq
Ez is fontos, csomó pénzt spórolhatsz ha már nem kell fizetned az "írrrni óvasni tuddó embörnek"

És keress munkát!
De arra figyelj Zollescu hogy az alluljárós tarhálás nem, ismétlem NEM munka

Minden jót faszfej

kz
4 aknáig követtem.
nem én látta elõször, hanem szóltak, hogy néttük együtt!
és néztük.
és csinálta.
Mondom: nem csít, névfüggõ bug.

TS Zolly
Igen én büszke vagyok Magyarságomra! De köszönöm, nem kérek a cigány fajtádból láma! Legyél csak ott velük a putriba fattyú!!!

TS Zolly
Tuti, hogy nem csit progi volt. Ez olyan mikor véletlenül kiestem egy ház ablakábol, és meg kellett volna halnom, de túléltem. Szerintem már mindenki látott ilyent, vagy tapasztalt.

Ne szégyeld, inkább legyél büszke a származásodra !
...és mutass hálát amiért befogadtunk

Yan
Engem is szedtek már ki pisztolyal tankból, vagy bar1918-cal.
A pisztolyos szerelöpadról, a baros csak ugy vagányan szemböl. 😊

¥ xfire: kistekila

SinClaiR
biztos dum-dum golyókat használt. Azokat lehet felvenni a hangár alatt 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

kz
Ez is lehet, hogy programhiba, ahogyan az is, hogy egy tank átmegy egy aknán, megbillen, majd visszaáll és megy tovább. Többször is. Még csak nem is füstöl.
Ez pl egy olyan fránya programhiba, hogy nem akárkinek sikrül megcsinálni. Mert mindenkinél ugyanaz a játék fut... illetve mégsem. Állítólag a nevekkel van összefüggésben. Ha engem úgy hívnának, akkor én is meg tudnám csinálni. De én más néven játszom, ezért nem megy. Más magyarázat nincs.

TS Zolly
Nem éppen kés hanem m16. 1 lövésbõl leszedett a t72 életébõl egy egész csikot. Bár ez lehetett progi hiba is.

genRob
Ilyet én még nem tapasztaltam. Veled volt ilyen???

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

TS Zolly
Mi a faszt dumálsz itt te faszláma cigányfatty?! Ki vagy te, hogy engem leszöröstalpuromámonozzál?!

Danny! Höbölög vagy höbörög ugyan az. Csak más tájszóval. Erre mifelénk, de fõleg Zalába igy mondják. Tudod ez olyan mint a zsemje, zsemle, zsömje vagy esetleg zsömle. De ha már itt tartunk akkor irhatnám a cicegét, prószát, görhönyt vagy a legelterjedtebb nevén a tócsit. A lényegen semmit nem változtat. Aki a másik irásába helyesirás hibát keres, az a további vitákba ne vegyen részt, mert már nemtud semmivel visszavágni, csa ilyennel tud támadni. Dany az utolsó gondolatok nem hozzád szólnak, hanem ennek a lámának, csak semmi kedvem átrendzni.

Bocs mindenkitõl az elsõ részért.

Még pár év és nem lesz ennyi gondod a Magyarral Ionescu addig is hesspicsába nem hozzád beszéltem...

DannyL
Egész pontosan úgy mondják, hogy "hõbörög". Valami iránt negatív tetszést nyilvánítani és ennek hangot generálva súlyt adni.

TS Zolly
Ez igy van! Már untuk 73 isztingem az iraki oldalt. De ami oldalról is ki lehet lõni alaphelyzetbõl az iraki katyusát MLRS-sel.

Itt fõleg Tiba esetét szeretném felhozni. Állandóan kiszedte a kutyusámat az amcsi sorozatvetõvel. Õ vette a fáradságot és begyakorolta ezt. Nem is kiabált mint ez a láma mikor nagy nehezen kiszedtem.

Ugyhogy fõláma ne höbölögj, hanem tanuld meg ezt a játékot!

Ha neked ez jön be akkor játsz olyan szerveren amelyiken ez engedélyezett, akit pedig ez nem szórakoztat az majd olyanon játszik amelyiken ez tiltott.
A lényeg csak annyi hogy mindenki tartsa be a rohadt szabályzatát annak a szervernek amelyiken éppen van.

Én speciel nagyon jól szórakoztam tegnap, mikor 73eastingen játszottunk. Tény, hogy iraki oldalon a BB-sekkel át szoktunk lövöldözni irakból, az Ami bázisra, de ezt már kicsit unjuk, ezért újabban Ami oldalra állunk. Ilyenkor minket lövöldöznek halomra a fõbázisunkon, de mint már írtam itt, ez is egy féle feladat, egyáltalán nem teljesíthetetlen. Hiába haltam meg 15-ször mire kiértem a bázisról, nagyon jól szórakoztam, és elõbb utóbb át tudtunk menni az iraki bázishoz célt adni, vagy kiszedni a katyut, vagy a scudot. Szerintem, aki ezen besértõdik, vagy felháborodik, annak nincs türelme ehhez a játékhoz. Észrevételem szerint leginkább azok hõbörögnek ezen, akik nem vették a fáradságot, és nem gyakorolták be hová kell lõni. Nem muszáj feltétlen fragvadászatra gondolni azonnal, szerintem az efféle magatartás inkább csapatsegítõ, hiszen ezzel az utánpótlási vonalakat lehet elvágni. Így is ki lehet jönni a bázisról, csak kicsit nehezebb. Minek raktak volna scudot a játékba, ha nem lehet bármire használni. Olyan ez, mint hogy el alán bokrok vannak az iraki bázis felett lévõ radarháznál, és sniper puska található, az Ami fõbázison, érzitek az összefüggést? Tegnap nálunk is mindenki eset-kelt Ami oldalról, mégsem akadt ki senki.

Ez mondattanilag helyes volt?

CAD
Tedd azt.

caddie

DannyL
Shake your ass...

DannyL
Mendegél a mandarin ez bomba jó ez bomba jó...

Ha ez így van akkor mai naptól kezdve én is átállok 640-re!
Amúgy senki nem mondja hogy csítel,csak nézegetünk képeket, hogy mi hol és hhogyan van. Senki nem lett meghurcolva,sem bannolva... Én részemrõl azon az állásponton vagyok, hogy akit a PB megfog és bannolja a cd kulcsát az csíter, aki ennél ügyesebb azzal nem lehet mit kezdeni. Emellett azért bízok az emberek jóérzésében, hogy nem ilyen módon akarnak élmezõnybe kerülni.
Az U'42-es csíkok abszolút nagy baki volt,de elötte még ugye nem láttunk ilyet ilyen pózból.
Látom nem lehet normálisan megbeszélni dolgokat a fórumon, mert egyesek rögtön felháborodnak. Engem személy szerint érdekelnek ezek a képek,érdekel hogyan lehetséges,hátha találok jobb beállítást magamnak amirõl esetleg nem tudtam.
TS Zolly
Hát ez a köcsög hardcore buzi egy kicsit sértõ.

TS Zolly
Most miért kell egymást baszogatni az elmaradt gyakwar miatt?? A héten lezavarhatjuk ha az FRX lesz annyian. Csak most ti gyertek fel a ts-ünkre ezmiatt. DonC ugyis szeretne egy rendszeres gyakorlást.

Ugyhogy hajrá!!!!!

Meglehet...
"Ha már a viselkedésrõl tartasz nekem kiselõadást nagyokos: ha megbeszélünk egy klánwart a vezéretekkel és basztok eljönni,minimum annyit elvárnék,hogy utólag megkeressetek és annyit böffenjetek,hogy elnézést. Vetted az adást?
Válasz 'Duel' üzenetér"
Morfi egy kicsit elvagy tévedve nem?

ToM86
A célkereszt nincs a hummveen tehát ha nem csapattárs akkor elvileg nem is szabadna látszódnia a neveknek.
ennyi

by: ToM

TheGOro

TheGOro
mint mondtam a név akkor is ugyan akkora, ha a hummer még messzebb van, akkor a névhez képes még kisseb a hummer. játék közben a név mérete akkor változik, ha megváltozik a fov, tehát ha scope-ot használ, vagy ránagyít valamire...

CAD
Kar hogy figyelmen kivul hagyjatok azt az apro tenyt, hogy a felbontas valtozasaval a nevek merete a tereptargyakhoz viszonyitva folyamatosan nonek. Igy lehet - bar nem biztos, hogy 640-be megis csak ekkorak a nevek... es tessek, megint majdnem meglincseltunk egy gyereket, mert a t. admin nem eleg korultekinto... lasd vezerkutya es a tobbi eszleny a transzparens mappnal, vagy az u42-s csikoknal.

caddie

Cobra.
A célkereszt ott van, csak alig látszik, de a nevek szerintem is nagyok.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TS Zolly
Hát a hemvihez képest akkor is nagyok azok a nevek.

De lehet, hogy mást kell néznünk a képen. Elsõ nézetre a célkeresztet hiányoltam. De annak meg mi lenne az értelme?

TheGOro
de ez nem nagy, másrészt a távolság nem befolyásolja a betû méretét az bármely távolságból ugyan akkora. Másrészt ez 1 igen kis részlete a teljes képnek.