Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azt tudom mondani, hogy szégyeld magad!

PT-6| Rodat
Leírtam amit láttam és ezt egy IGAZI klán tagja is megerõsitette.
Erre ti hogy reagáltatok?
no comment
Egyszer gondolkozz el azon hogy a jó nevû ACC klánból hogyan váltatok a szar megítélésû BB klánná.
Persze, tudom: a hozzám hasonló faszlámák tehetnek mindenrõl, meg persze a románok, cigányok, zsidók, buzik és úgy általába mindenki. Ja meg a többi klán, a rohadékok fúj.
Hát nehéz lesz a BénaBuziknak visszakapaszkodni ebbõl a pöcegödörbõl.

Zollescu már számtalan fórumon és szerveren hülyét csinált magából és az õt befogadó klánból a primitív korlátoltságával, a srácban annyi kifinomultság vagy kultúráltság sincs mint egy felingerelt rottweilerben. Az, hogy te megtûröd magad mellet a te problémád (volt és lesz mindig is)

http://GOro.hu
Ashley már levette mindenét, megkapta a piruláját, nyög is kéjesen. És most? Hogyan tovább? Nem kapok pontot!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Azért köszönöm neked, hogy ennyi fáradságot pazaroltál szerény jelentéktelen Magyar személyemre, hogy belinkeld ide a gépedre elmentett kedvenceidet. Nem kellett volna. Vagy esetleg a fõnöked horváth aladár segített? Nem hiszem. Ö is ugyanolyan faszláma mint te.
Végülis nem mindig adatik meg nekem hálisten, hogy egy cigánnyal vitatkozzak egy fórumon. Ezt is megköszönöm neked, egy életre szóló élmény volt. Köszönöm a jókívánságaidat, némelyiket elfogadom, de van amit hááát nem. Báj-báj! Most aztán húúúúzz vissza a putridba te cigányfatty faszláma! Mert tényleg olyan leszek mint egy megkötött kutya!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Tisztára mintha egy megláncolt kutyát dobáltam volna kövekkel (valahol mélyen szégyenlem is magam egy kicsit
)
Nah ennyi, békén hagylak, nem voltál kihívás kár hogy ilyen hamar ráduntam, azért ne vedd a lelkedre már nyilván hozzászoktál ennyi év alatt.
Ja, még pár apróság:
Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal
Sok sikert !
Romacentrum oktatás faq
Ez is fontos, csomó pénzt spórolhatsz ha már nem kell fizetned az "írrrni óvasni tuddó embörnek"
És keress munkát!
De arra figyelj Zollescu hogy az alluljárós tarhálás nem, ismétlem NEM munka
Minden jót faszfej

nem én látta elõször, hanem szóltak, hogy néttük együtt!
és néztük.
és csinálta.
Mondom: nem csít, névfüggõ bug.

...és mutass hálát amiért befogadtunk

A pisztolyos szerelöpadról, a baros csak ugy vagányan szemböl. 😊
¥ xfire: kistekila
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ez pl egy olyan fránya programhiba, hogy nem akárkinek sikrül megcsinálni. Mert mindenkinél ugyanaz a játék fut... illetve mégsem. Állítólag a nevekkel van összefüggésben. Ha engem úgy hívnának, akkor én is meg tudnám csinálni. De én más néven játszom, ezért nem megy. Más magyarázat nincs.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Danny! Höbölög vagy höbörög ugyan az. Csak más tájszóval. Erre mifelénk, de fõleg Zalába igy mondják. Tudod ez olyan mint a zsemje, zsemle, zsömje vagy esetleg zsömle. De ha már itt tartunk akkor irhatnám a cicegét, prószát, görhönyt vagy a legelterjedtebb nevén a tócsit. A lényegen semmit nem változtat. Aki a másik irásába helyesirás hibát keres, az a további vitákba ne vegyen részt, mert már nemtud semmivel visszavágni, csa ilyennel tud támadni. Dany az utolsó gondolatok nem hozzád szólnak, hanem ennek a lámának, csak semmi kedvem átrendzni.
Bocs mindenkitõl az elsõ részért.

Itt fõleg Tiba esetét szeretném felhozni. Állandóan kiszedte a kutyusámat az amcsi sorozatvetõvel. Õ vette a fáradságot és begyakorolta ezt. Nem is kiabált mint ez a láma mikor nagy nehezen kiszedtem.
Ugyhogy fõláma ne höbölögj, hanem tanuld meg ezt a játékot!
A lényeg csak annyi hogy mindenki tartsa be a rohadt szabályzatát annak a szervernek amelyiken éppen van.
Ez mondattanilag helyes volt?
Amúgy senki nem mondja hogy csítel,csak nézegetünk képeket, hogy mi hol és hhogyan van. Senki nem lett meghurcolva,sem bannolva... Én részemrõl azon az állásponton vagyok, hogy akit a PB megfog és bannolja a cd kulcsát az csíter, aki ennél ügyesebb azzal nem lehet mit kezdeni. Emellett azért bízok az emberek jóérzésében, hogy nem ilyen módon akarnak élmezõnybe kerülni.
Az U'42-es csíkok abszolút nagy baki volt,de elötte még ugye nem láttunk ilyet ilyen pózból.
Látom nem lehet normálisan megbeszélni dolgokat a fórumon, mert egyesek rögtön felháborodnak. Engem személy szerint érdekelnek ezek a képek,érdekel hogyan lehetséges,hátha találok jobb beállítást magamnak amirõl esetleg nem tudtam.

Ugyhogy hajrá!!!!!

Válasz 'Duel' üzenetér"
Morfi egy kicsit elvagy tévedve nem?
ennyi
by: ToM
http://GOro.hu
caddie
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De lehet, hogy mást kell néznünk a képen. Elsõ nézetre a célkeresztet hiányoltam. De annak meg mi lenne az értelme?