Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.google.co.hu rulez. 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
akkor beadom a pirulákat és fel tudom tornázni a narancssárga majdnem végéig (ez ugye a kétharmad) de nem kapok pontot, így szépen lassan visszamegy a mutató.
Mikor, miért ad pontot?
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

"bug, lag, vagy ts-n szoltak..", de nem csít.
¥ xfire: kistekila

PT-6| Rodat
Azután újra születtem
, és rögtön az irányt a reptér felé vettem. (Pont akkor spawnolt le a MIG-29 es)
Szóval bepattanok a járgányba, irány a kék ég. Pont miután felszálltam látom a harriert amint ismét végig seper a fõbázison. Eljött a bosszú ideje, mondtam magamban és ráfordultam. Kapásból teleszórtam lõszerrel, és ráadásként megküldtem egy rakétával is. Ettõl már simán el kellett volna patkolnia, de szemmel láthatóan semmi baja nem lett. Szóval megadtam neki a kegyelem döfést. Ugye nem kell mondanom, hogy ahelyett, hogy lezuhant volna csak enyhe füst szállingózott a gép mögött. Itt elborult az agyam, és ami rakétám volt azt mind bele lõttem a seggébe. Na ekkor már fehér füst szállt ki a gépbõl, és lángok nyaldosták az oldalát, de még mindig repült. (Itt megjegyzem ilyen állapotban a gép már csak zuhan, és ha a pilóta elég ügyes még pont ki tud ugrani )
Harrier-es barátunk esetében azonban nem ez történt. Õ simán repült vele tovább mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Nem zavarta az sem, hogy egy vadász van a háta mögött tök egyenesen repült elõttem az amcsi bázis felé.
Na és itt jön a legérdekesebb rész. Amint a szélmalom mellett elrepült hirtelen csoda történt, és megjavult a gépe. Elõször eltûntek a lángok majd 1 mp múlva már nem is füstölt… Olyan tipp topp lett mintha csak most gurult volna ki a hangárból.
(Ja és közben rajtam kívül az elsõ zászlónál, és a fûrészmalomnál lévõ légvédelmi üteg is lõtte.)
A gyerek 1xûen nem halt meg. Az egész kört evvel az egy harrierel nyomta végig.
Na erre varjatok gombot…

Igaz láma?
Nah, go muhaha !
Agyõ BBuzik 😄D

#7893 akár be is kussolhatsz

PT-6| Rodat
,,Ma nosztalgiából benéztem HF serverre DC-zni zuzmo néven és minden oké és szép volt amíg meg nem jelent a BB "klán".
Mind az iraki (a könnyebb) oldalra tömörültek, egybõl bepixelezték az alapunkat és cseppet sem zavart õket hogy mindezen felül másfélszeres túlerõben vannak.
Finoman fogalmazva még így sem volt túl sok sikerük fõleg amikor a tankos kempjeiket rendre kiheréltük, szóval leléptek a publicosok elõl.
Ha ezt egy BFV szerveren próbáltátok volna meg valszeg banolják a klántagotokat.
Szomorú látni hogy a Magyar DC scene olyan mélyre süllyedt hogy egy ilyen lúzer gyülekezet létjogosult lehet benne ,,
Most lehet beszélgetni arról, hogy ki kezdet mást sértegetni.

PT-6| Rodat
(most nem a faszlámás rész érdekel hanem a név amit nem vállalok)
örülök, hogy belefolytál valamibe amihez semmi közöd 😊

Figyi elmondok egy nagy titkot: az aluljáró egy l-lel van írva.
Te szerencsétlen

by: ToM
én szóltam.