17064
-
mini #9862 A francokat!
A legnagyobb csíter Pash! -
#9861 Holnap reggeltől valószínűleg tölthető a DCX 0.8! -
TS Zolly #9860 Adyy a legnagyobb csiter! -
#9859 mi is mehetünk? -
#9858 Ady ady gyere verekedni kis ribanc :))))
-
#9857 -
#9856 erre várom a válaszokat -
#9855 Na szal mindenki kapja be és rohadjon meg. Utállak titeket, ROHADJATOK MEG!!!!!!!! -
#9854 Mér te ki vagy amúgy?
-
#9853 mennyire feldobna a tény, ha nem használná más a nevem :) főleg olyan nem aki sokkal későbbi entitás a BF-ben :)
Flém? :) -
mini #9852 BB, ezt mondom én is, de most én voltam a szenvedő fél!!!
Szerencse, hogy úriember módjára lerendeztük. :)
Drop pedig nagyon atom játék volt. Hullottak, mint a legyek én pedig azt hittem én vagyok ilyen skilles. -
#9851 drop
ha nem kezdünk anyázni azonnal, akkor unalmas
fontos a sorrend. utólag úgyis jobbára kiderül h fölösleges volt a balhé. így viszont elmarad :( szal ne adj flémellenes tanácsokat a népnek ,) -
#9850 Amúgy Mini megnéztem a naplót a szerveren, tényleg egy nevetséges félreéertés lett felfúja. Ahogy innen látom, mindenki csak minden 2. sort olvasta el a játék hevében.
Viszont tanulságos a dolog mindenkinek, hogy ha valami érdekeset lát akkor előbb fotó majd aztán duma. Már csak azért is mert a gyanusított amúgy is abbahagyná ami titokban művel ha lebukik és megtudja.
Előbb fotó majd anyázás !! -
#9849 És FB-n próbáltam és megy szépen, nem volt vele gond. -
#9848 Jaja unicorn olyanokra gondolsz mint pl. akit DonC lekéselt valamelyik nap és azzal védte magát hogy "lefagyott a kép" ?! :))) l -
#9847 szeszeszegény ^^ -
mini #9846 Elolvastam. Boldog vagyok.
Frankietől elnézést kérek itt is!
Természetesen az igazságnak most is két oldala van.
Ja, a leírt mondatokat biztos vissza lehet keresni, gondolom vicces. -
#9845 +B (ez lemaradt az elejéről) -
#9844 B-sek láttam próbáltátok az 1.61-et. Működik rendesen? -
TS Zolly #9843 Frenkie nem tudott itt választ adni, de megtette a battlefield.hu oldalán. Érdemes elolvasni. -
TS Zolly #9842 Ja és azt is irta, hogy ha nem tudják bizonyitani akkor hadják békén. Végülis Frenkie inkább Béla pártját fogta. -
TS Zolly #9841 Naaa! Utánna érdeklődtem az egésznek. Egy csapattárs vette észre, több mint valőszínű egy DR-es, hogy Béla uriember a föld alol lövöldöz. Magyarán bugozik. Irták ezt a szerveren többen is. CoR-os Frenkie csak annyit főzött hozzá, hogy csinálni kell szkrinshotot, és az ilyen csalót bannolni kell a szerverröl. DR klán szerver RM logfilébe szerintem vissza lehet keresni a leirt mondatokat. -
#9840 A sssszemetek, kicsinálták Kenny-t -
BBZozo #9839 Valóban ki lehet lőni bárkit a BMP hátuljából, akár még M16-al is, sajnos ez programhiba.
Velem már sokszor történt meg, semmi csalás nincs benne. Más dolog az, hogy nem életszerű, de ez a játékkészitők hibája.
-
mini #9838 :) akart lenni. főleg pár üzenettel forábbi értekezésem ügyén. -
#9837 Nem tudom, ezt te most hogy értetted, de amit írtam, talán még csak nem is bug, hanem az utas nem olvad bele a járműbe, mint a vezető, és talán ezért a gépágyú splash damage tudja sebezni. -
#9836 na meg amatőrökkel akik TK-hegyeket csinálnak és BC-zni tudnak csak -
mini #9835 tele vannak csalókkal a szerverek! -
#9834 Ha már bug, akkor mondom, hogy tegnap DCF-ben egy Mig kilőtte a BMP hátuljában utazó katonát. Igencsak meglepő volt. -
mini #9833 Ismeretlen versenyző gépén. -
mini #9832 Nem szerencsés, de érthető. Legalább valaki kezdeményez egy jópofa dolgot. -
#9831 Oszt hol a kép? -
#9830 Nem hinném,hogy klánonkénti 1000 Ft gazdasági válságot idézne elő bárkinél is!
Örüljetek neki,hogy valaki nem sajnálja az idejét arra,hogy szervezgeti a war-t!
Mehet a hent 1000-el! -
#9829 szvsz nem szerencsés hogy részvételi dijjas a kupa.
-
mini #9828 Még mielőtt valaki megvádolna a ma esti pár óra játék után, amit Bela néven nyomtam, felvilágosítom, hogy nem vagyok csíter, és soha nem használok tudatosan bugot -lévén nem is sokat ismerek. Hátrébb az agarakkal, nem kell egy valószínűsíthető program hibát felfújni és a nyakamba varrni.
Ezúton is köszönöm -talán Nitemannak (elnézést ha valakit kihagynék, vagy rosszul tudnám), hogy kiállt mellettem, hiszen a játék hevében eleinte azt se tudtam kiről van szó. (Már örömködtem az újabb flame lehetőségén. :) )
Valamelyik COR-osnak , aki szította azonnal a feszültséget ezúton üzenem: !
A képre, ami készült, természtesen kiváncsi vagyok, hozzájárulok a közzétételéhez, személyiségi jogaimnak fittyet hányva. Tanulhat belőle mindenki aki rendelkezik némi IQ-val, hogy nem minden csít, ami annak látszik és nem kell egyből a belügyminiszterhez rohanni.
Zárszóként még annyit: egy éve csak ezzel a programmal játszom, nem fogom elrontani a kikapcsolódásomat csalással! -
FBplayercs #9827 JAja hivjuk az a NEmeteket -
#9826 hm ? -
#9825 Ha lehet akkor ellenetek a Német válogatott fog jatszani a FB szineibe. Féljetek! :) -
#9824 Ja! -
#9823 na ja , bekel osztani , nameg legalabb jut mindenkinek vehicle :D