17064
-
#16384 buek, ha még olvassa valaki! -
Bala10 #16383
várunk mindenkit szeretettel.:) -
#16382 ok -
#16381 Hunzi próbálkozik feltenni a bf1942-őt,de vmiért multiban a pályát sem tölti be,mindig kivágja.Pontosabbat még nemtok sajnos,mert nincs nála a gépe,amint meglesz és kitisztul írok.:) -
#16380 Mit szeretnél tudni?
-
#16379 Beeers! Majd kellene egy kis help win7 alá bf42 felrakásnál. -
zebrock #16378 http://www.desertcombat.xtreemhost.com/ már ami a dc-ből maradt az itt van -
zebrock #16377 Kishawer, olvass fórumot! Jó lenne a hétvégi ruszki/hun meccsre ha beenne a penész ;) -
zebrock #16376 ezt tedd be inkább,több infót ad:
<iframe src="http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=85.10.240.102:14567&bgColor=333333&fontColor=CCCCCC&titleBgColor=222222&titleColor=FF9900&borderColor=555555&linkColor=FFCC00&borderLinkColor=222222&showMap=1¤tPlayersHeight=100&showCurrPlayers=1&showTopPlayers=1&showBlogs=0&width=220" frameborder="0" scrolling="no" width="220" height="536"></iframe>
vagy a hagyományos:
de az első jobb lesz de az itt most úgysem jelenik meg. Mostmár összeáll a kép,bár még van mit javítani,de majd csak holnap pl f16-os spawn bug, full elfelejtettem hol van benne a hiba. Hiába ,kb. 3 éve nem moddoltam,megy az idő gyorsan :) -
#16375 Ez vmi mágus... :D -
#16374 juhéééé! -
#16373 HS - Desert Combat Server
IP: 85.10.240.102:14567 -
zebrock #16372 de, x fire,q tracker,gametracker, all seeing eye (van működö is) támogatja. Lehet is velük,de a játékoslétszám drasztikus lett,mióta a beépített keresőmotor nem megy, ill. jelenség,a géped befagy ha az internet fülre kattintasz. Odabasztak jól,dehát ez van. Vannak,lesznek mindig trükkök,de az átlagos játékosok sokan nem ismerik,nem olvasnak fórumokat,és néznek csak. -
Gyuszopapa #16371 Az X-fire nem támogatja a bf1942 szerver csatlakozást? -
#16370 Van egy ötletem aktív bf játékosok!:) Keressünk egy helyszínt, mindenki hozzon valami fegyvert (akinek módjában áll, hozhat helit és tankot is), és nyomjuk ezután élőben! Szarjunk az Ea-ra! -
#16369 az a motor nem bír el több járművet, nagyobb mapokat!
muszáj egy javított motor a bf3-hoz!(elvileg már csinálják, de hogy milyen lesz.....
jobb nem belegondolni -
#16368 Azt nem értem, hogy miért nem a Bfbc2-t javítják! Minek kiadni a 3. részt! Akkor az sem kizárt, hogy elöbb-utóbb a bfbc2-nél is leáll a lobby! -
zebrock #16367 a bf3 egy mégszarabb szar lesz. dc-nek volt feelingje, de a többi egyátalán meg sem fogott. nincs bennük jármű,milyen ez? fostaligákat primitív irányítással tettek be. neharagudjon már a világ,de mekkore egy fos helik és tankok vannak a bf2-és bfbc2 be. magától lebegő súlytalan határ szarok. sajnos a dc-s irányítást soha nem is fogják sehová beletenni,mert tanulni kell, az meg nem fér már bele a mai hugyhalmaz játékokba,mert a statrendszer az fontosabb,és arra makizni kell. battlefield mint játék elintézve,van mindenkinek szép emléke,hogy ilyen is volt,ennyi -
#16366 Sajnos minden okunk megvan rá, hogy arra készüljünk valami hasonló lesz, mint a bfbc :S!
Azért érdekes, hogy azért megszüntetik a serverspy támogatást, mert nem hajlandóak pár 1000-en megvenni az új szarokat!
Megbaszhatnák az öreganyjukat! -
HUmanHunter #16365 nem a bf3 az egy teljesen új játék lesz. -
#16364 Ez mekkora suttyó dolog már! Ugye jól gondolom, hogy a bf3 az nem a bad company? -
#16363 így akarják megvetetni mindenkivel a bf3-at!
sajnos tudjuk milyen lesz......... -
zebrock #16362 Így van,EA Games jól kibaszott a híveivel. Oké,tákolt megoldások vannak,de ez már milyen. Haladni kell a korral... -
#16361 Ezt nem tudtam, ez rosszabb, mint a pb támogatás hiánya!
Ezzel azt hiszem az utolsó szöget is beleverték a koporsóba :(((((((! -
zebrock #16360 Pár napja megszűnt a bf1942 játék szerverkeresője. Ha a munltiplay/internet-re kattintasz,befagy a játék,mert a serverspy nem támogatja többé. Megoldás q-tracker,bár teljesen kihaltak a szerverek ez miatt. Utolsókat rúgja a játék.Megoldás csakis ez ! ! ! -
zebrock #16359 :) az új bf-be még repcsi sincs,csak egy primitív heli,ami szarra se jó. -
#16358 Jól néz ki:)
Én sztem földiként épp ugrok el valahol. :D -
zebrock #16357
-
zebrock #16356 jaja :) jer be osz jól lelűllek -
#16355 figyelünk..... -
#16354 Mi ez a csend itten kérem? -
zebrock #16353 Melyik jármű pontosan? Adatlapomon az msn címem,a régit nem használom már rég. Elvileg bármelyiket beteheted bármelyik pályára. -
#16352 ok
Ha leszel msn-en holnap,rád írok. -
zebrock #16351 megnézem majd,csak ma már nem :) (11pm) -
#16350 alap bf1942
van a pálya a phillippines,azon vannak kis torpedós hajók.Azt szerettem volna,hogy wake islanden is legyen.Szóval definiáltam a templates-ben a hajókat,majd az objectspawnsba belettem a koordinátákat.Windows alatt megy,de linuxba nem:(
Átküldjem,amit csináltam? -
zebrock #16349 Ami az objects.rfa-ban benne van,az hiba nèlkül megy. Ami nincs az sajnos letöltèssel jàr,magyarul,aki azon jàtszani szeretne,map letöltès. Melyik jàrmü ès melyik mòd? Hátha tudok segiteni,kipróbálom -
#16348 Zeb!
Amikor moddoltad a mapokat,előfordult olyan helyzet hogy windows alatt jól működik,de linux alatt a töltés felénél crash?
Szitu:
Olyan járművet akarok bele tenni,ami nem volt definiálva a mapon se nem az objectspawnstempletes.con-ban,se nem az objectspawns.con-ban,viszont maga a bf1942 ismeri.
-
#16347 Az is jó amit asrácok mondtak.bf1942 höz pb újítás nem lesz több. -
#16346 Köszönöm! -
zebrock #16345 Szedd le amit Beers felrakott,mert így igaz,a bf1942-t már nem támogatja a pb. Tetves zsidók eldöntötték,hogy ezt a gammát tűzzel vassal,de ki kell irtani. Vegyék a játékosok meg az újat,ennyi. Egyébként felülírod a pb könyvtárat a Beers félével és mükszik.
Ui.: mekkora egy zsidócigány cég lett ez az ea games,basszák meg.