17064

• Beers
    buek, ha még olvassa valaki!
  • Bala10

várunk mindenkit szeretettel.:)
  • Beers
    ok
  • Wreck86
    Hunzi próbálkozik feltenni a bf1942-őt,de vmiért multiban a pályát sem tölti be,mindig kivágja.Pontosabbat még nemtok sajnos,mert nincs nála a gépe,amint meglesz és kitisztul írok.:)
  • Beers
    Mit szeretnél tudni?
  • Wreck86
    Beeers! Majd kellene egy kis help win7 alá bf42 felrakásnál.
  • zebrock
    http://www.desertcombat.xtreemhost.com/ már ami a dc-ből maradt az itt van
  • zebrock
    Kishawer, olvass fórumot! Jó lenne a hétvégi ruszki/hun meccsre ha beenne a penész ;)
  • zebrock
    ezt tedd be inkább,több infót ad:

<iframe src="http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=85.10.240.102:14567&bgColor=333333&fontColor=CCCCCC&titleBgColor=222222&titleColor=FF9900&borderColor=555555&linkColor=FFCC00&borderLinkColor=222222&showMap=1¤tPlayersHeight=100&showCurrPlayers=1&showTopPlayers=1&showBlogs=0&width=220" frameborder="0" scrolling="no" width="220" height="536"></iframe>

vagy a hagyományos:

de az első jobb lesz de az itt most úgysem jelenik meg. Mostmár összeáll a kép,bár még van mit javítani,de majd csak holnap pl f16-os spawn bug, full elfelejtettem hol van benne a hiba. Hiába ,kb. 3 éve nem moddoltam,megy az idő gyorsan :)
  • Wreck86
    Ez vmi mágus... :D
  • Kishawer
    juhéééé!
  • Beers
    HS - Desert Combat Server
    IP: 85.10.240.102:14567
  • zebrock
    de, x fire,q tracker,gametracker, all seeing eye (van működö is) támogatja. Lehet is velük,de a játékoslétszám drasztikus lett,mióta a beépített keresőmotor nem megy, ill. jelenség,a géped befagy ha az internet fülre kattintasz. Odabasztak jól,dehát ez van. Vannak,lesznek mindig trükkök,de az átlagos játékosok sokan nem ismerik,nem olvasnak fórumokat,és néznek csak.
  • Gyuszopapa
    Az X-fire nem támogatja a bf1942 szerver csatlakozást?
  • Kishawer
    Van egy ötletem aktív bf játékosok!:) Keressünk egy helyszínt, mindenki hozzon valami fegyvert (akinek módjában áll, hozhat helit és tankot is), és nyomjuk ezután élőben! Szarjunk az Ea-ra!
  • Beers
    az a motor nem bír el több járművet, nagyobb mapokat!
    muszáj egy javított motor a bf3-hoz!(elvileg már csinálják, de hogy milyen lesz.....
    jobb nem belegondolni
  • Kishawer
    Azt nem értem, hogy miért nem a Bfbc2-t javítják! Minek kiadni a 3. részt! Akkor az sem kizárt, hogy elöbb-utóbb a bfbc2-nél is leáll a lobby!
  • zebrock
    a bf3 egy mégszarabb szar lesz. dc-nek volt feelingje, de a többi egyátalán meg sem fogott. nincs bennük jármű,milyen ez? fostaligákat primitív irányítással tettek be. neharagudjon már a világ,de mekkore egy fos helik és tankok vannak a bf2-és bfbc2 be. magától lebegő súlytalan határ szarok. sajnos a dc-s irányítást soha nem is fogják sehová beletenni,mert tanulni kell, az meg nem fér már bele a mai hugyhalmaz játékokba,mert a statrendszer az fontosabb,és arra makizni kell. battlefield mint játék elintézve,van mindenkinek szép emléke,hogy ilyen is volt,ennyi
  • Beers
    Sajnos minden okunk megvan rá, hogy arra készüljünk valami hasonló lesz, mint a bfbc :S!

Azért érdekes, hogy azért megszüntetik a serverspy támogatást, mert nem hajlandóak pár 1000-en megvenni az új szarokat!
    Megbaszhatnák az öreganyjukat!
  • HUmanHunter
    nem a bf3 az egy teljesen új játék lesz.
  • Kishawer
    Ez mekkora suttyó dolog már! Ugye jól gondolom, hogy a bf3 az nem a bad company?
  • Beers
    így akarják megvetetni mindenkivel a bf3-at!
    sajnos tudjuk milyen lesz.........
  • zebrock
    Így van,EA Games jól kibaszott a híveivel. Oké,tákolt megoldások vannak,de ez már milyen. Haladni kell a korral...
  • Beers
    Ezt nem tudtam, ez rosszabb, mint a pb támogatás hiánya!
    Ezzel azt hiszem az utolsó szöget is beleverték a koporsóba :(((((((!
  • zebrock
    Pár napja megszűnt a bf1942 játék szerverkeresője. Ha a munltiplay/internet-re kattintasz,befagy a játék,mert a serverspy nem támogatja többé. Megoldás q-tracker,bár teljesen kihaltak a szerverek ez miatt. Utolsókat rúgja a játék.Megoldás csakis ez ! ! !
  • zebrock
    :) az új bf-be még repcsi sincs,csak egy primitív heli,ami szarra se jó.
  • Wreck86
    Jól néz ki:)

Én sztem földiként épp ugrok el valahol. :D
  • zebrock

• zebrock
    jaja :) jer be osz jól lelűllek
  • Beers
    figyelünk.....
  • Kishawer
    Mi ez a csend itten kérem?
  • zebrock
    Melyik jármű pontosan? Adatlapomon az msn címem,a régit nem használom már rég. Elvileg bármelyiket beteheted bármelyik pályára.
  • Wreck86
    ok
    Ha leszel msn-en holnap,rád írok.
  • zebrock
    megnézem majd,csak ma már nem :) (11pm)
  • Wreck86
    alap bf1942
    van a pálya a phillippines,azon vannak kis torpedós hajók.Azt szerettem volna,hogy wake islanden is legyen.Szóval definiáltam a templates-ben a hajókat,majd az objectspawnsba belettem a koordinátákat.Windows alatt megy,de linuxba nem:(

Átküldjem,amit csináltam?
  • zebrock
    Ami az objects.rfa-ban benne van,az hiba nèlkül megy. Ami nincs az sajnos letöltèssel jàr,magyarul,aki azon jàtszani szeretne,map letöltès. Melyik jàrmü ès melyik mòd? Hátha tudok segiteni,kipróbálom
  • Wreck86
    Zeb!

Amikor moddoltad a mapokat,előfordult olyan helyzet hogy windows alatt jól működik,de linux alatt a töltés felénél crash?

Szitu:
    Olyan járművet akarok bele tenni,ami nem volt definiálva a mapon se nem az objectspawnstempletes.con-ban,se nem az objectspawns.con-ban,viszont maga a bf1942 ismeri.

• Wreck86
    Az is jó amit asrácok mondtak.bf1942 höz pb újítás nem lesz több.
  • Kishawer
    Köszönöm!
  • zebrock
    Szedd le amit Beers felrakott,mert így igaz,a bf1942-t már nem támogatja a pb. Tetves zsidók eldöntötték,hogy ezt a gammát tűzzel vassal,de ki kell irtani. Vegyék a játékosok meg az újat,ennyi. Egyébként felülírod a pb könyvtárat a Beers félével és mükszik.
    Ui.: mekkora egy zsidócigány cég lett ez az ea games,basszák meg.