17064
-
ok:) Bár múltkor a monitor alap fényerejét lejjebb vettem,mert bocage-en eléggé vakított a nap.:D -
zebrock #16463 ha a fullscreen be van kapcsolva akkor ilyen, mivel ilyen a monitorod. Hamar megszokod keine panik:) Valahogy a múltkor beállítottam 4:3-ra,de akkor 2 fekete csík van oldalt ugye,akkor meg minek a nagyobb monitor. Ezzel a játékkal többet ne akarj sztem kihozni ebből :) (1 óra játék és megszokod) -
wow.Beállítottam amit kellett mégis laposnak és szélesnek tűnnek a járművek. Melyik beállítás hasonlít legjobban a 4:3-as normál monitorhoz? -
zebrock #16461 igen. mennie kell, még nekem is sikerült :) -
Meg! Úgy sikerült, hogy újra felraktam és az én régi beállításaimat nem másoltam be, hanem beállítgattam újra. Valami biztos nem klappolt a laptop beállításaihoz.
zeb! Akkor csak a felbontást írjam át a fájlban, majd tegyem írásvédetté? -
No, csak megoldódott? :) -
zebrock #16458 Én nem tettem át, mert akkor nyúlik el. Úgy meg borzalmas. Ne felejtsd el írásvédetté tenni a fájlt! -
No,win 7 alatt működik a gamma,csak elnyúlt a kép. Néztem a korábbi linket klikk.
1366*768as a laptopom képernyője, ezek szerint az értéket is tegyem át 1.33333 a fov-nál? -
zebrock #16456 vasárnap ha még valaki olvassa egyátalán még ezt a topikot, jöjjön desert combatozni! -
zebrock #16455 köszi vettük. azt se tudom , hogy melyik a jó, mi is volt a baj a régivel, kinek milyen konfliktusa van/volt :) a régi bf-ekkel hetente sztem sok. GameNight-okat díjaztam mindig,jó ez így most ahogy van. ha lesz még 142 és módjai esetleg vietnám, feltétlen :) -
zebrock #16454 Azt nem szeretném, hogy jönnek olyanok is akik csak fikázzák. Reklámnak állati jó a bf.hu, meglátjuk. Ma sulim van, holnapra átgondolom az egészet, ez csak olyan hirtelen felindulás:) Márciustól viszont nem lesz szerver, márpedig ez most fricciába az egyik legütősebb helyen van, laggra nem lehet rinyálni. (kár érte,kicsit megkéstem vele) Ezen a szerón szeretnék még egyet játszani, megdumálom,hogy adjanak slot-ot is még, hátha :) -
hm
ha nem lesz bf42 meccs,még meg is jelenhetek,de bf.hu-ra tegyük már ki hírként.
-
Bala10 #16452 valószínű, hogy mindenkinek megvan már a bejáratott TS-e, de ha valaki keresi a helyét, az jöjjék bátran! :)
mostanában merült fel az ötlet, hogy a kevésbé népszerűbb játékoknál lehetne egy nap a héten, amikor összegyűlünk egy szerveren és publámulunk ezerrel! :D lehetne DC-ből is ilyen, ha gondoljátok. meg bfhu-ra is kitenni. no? :) -
zebrock #16451 Desert Combat Party! Február 27 vasárnap Aki még emlékszik, és tud az jelenjen meg, egy nagy DC csapatásra. Nem lesz jelszavazva meg ilyesmi, aki akar had jöjjön.További infók a linken. Kishawer, főleg neked mert te inkább itt olvasol, amikor már a dc ott van :) -
Gyuszopapa #16450 Ezekhez a szutykokhoz úgy is proci kell jobban. -
zebrock #16449 most nézam az aláírásod,nekem is gts 250 :) (marad is,pénzhiány) hehe -
zebrock #16448 ja-ja,köszi:) nvidia nem tud kártyát gyártani... 85C és nem kapcsol be a venti,rivatunerrel meg bekapcsoltam 85%-ra és 45C. BC2-nél nem mindegy,mert ha felforr akkor kiakad :) automatikusan nem adja a ventillátort,csak 25%-on,nem tudom miért. -
Gyuszopapa #16447 Látom használod a rivatuner-t. -
zebrock #16446 1080q Desert Combat. Semmi extra amúgy a videóban,de a hangulata ha játszod teljesen más mint a rattyanat bf-eké.
-
zebrock #16445 köszi,már hihetetlen ami ezzel a régi gémmel folyik. Miért nem tudják ezt a zsidó bf-ekkel csinálni? Még a végén igazam lesz és az ea games csinálja, hogy szokjunk le róla, pártoljunk át a szutyokfield-re. SOHA! :D -
*támadások ellen. -
---------------------------------------
iptables -N gamespy
iptables -N gamespy_dos_blacklist
iptables -A gamespy_dos_blacklist -m recent --name blacklist --set
iptables -A gamespy_dos_blacklist -j DROP
#iptables -A gamespy -m recent --update --name blacklist --seconds 600 --hitcount 1 -j LOG --log-prefix "GS_BLOCKED"
iptables -A gamespy -m recent --update --name blacklist --seconds 600 --hitcount 1 -j DROP
iptables -A gamespy -m recent --set --name counting
iptables -A gamespy -m recent --update --name counting --seconds 1 --hitcount 20 -j gamespy_dos_blacklist
#iptables -A gamespy -j LOG --log-prefix "GS_ALLOWED"
iptables -A gamespy -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --dport 23000 -j gamespy
---------------------------------------
Ez egy szűrő,de jól mükszik. -
-
zebrock #16441 thx vazze, én már elszidtam az ea cigógémszt a kurva anyjába,gondoltam bf3-ra kísérleteznek valamit, osz meg akarják szüntetni a 42-t. Hehe, valami jó hír is jött :) -
-
"
If you have problems to connect with the bf remote manager to your server in the last days/weeks this might be due to a DOS attack to the gamespy port of the bf server.
Fortunately the attack seems to come only from a single IP. If the server admins block the IP things should work again.
The IP is: 66.150.214.185
The command to block it at linux servers is:
iptables -I INPUT -s 66.150.214.185 -j DROP
To do you need root access.
Edit: One more effect of the attack is that you don't see your server listed in the server browser.
Post edited by: Herr Rossi, at: 2011/01/23 21:05
Copied from www.bf-league.eu forum.
"
Csináljátok meg a dc szerverrel és látszódni fog újra x-fire-ben + remote manager menni fog! -
zebrock #16438 a fov értéket nehogy átírd! azzal lehet ilyen hibákat előhozni. sztem okádékul elnyújt 1.33333 -ba. többet látsz tuti de furcsán messzebbnek érezni a tárgyakat mint valójába. -
Meg hogy van az ég a földdel felcserélve?:D -
Én is elolvastam a széles képernyővel kapcsolatos infokat,ezek szerint a táj marad nyújtva, de a járművek meg a közeledben lévő dolgok normálisak lesznek? -
zebrock #16435 Majd kierül,hétvégén csinálok egy kis felmérést hogy haveri körben hányan lennénk. -
én benne vagyok a dc night be!!! egyébként a bf.hu n egy óriási hirdetés és a sok rejtett dc-s mind jönni fog ! :) -
Ha lesz megyek, de a szervezésben nem tudok olyan aktívan részt venni, mint 2 éve :S! -
zebrock #16432 te mikor alszol? :D én kb ismerek 10 aktív dc-st. sztem vajmi kevés,bár a bf.hu-n lehetne felmérést készíteni. -
Bala10 #16431 még mindig áll a Dc GameNight meghívás, ha szervezitek. :) bár most csak február környékén lehetne esedékes... -
ja, csak oda fel kell kötni azt a bizonyost... :) -
zebrock #16429 sajnos minden nap nem megy,de ha reklámozhatok egy jó szervert,akkor a Badewiesse. -
ma este egy dirr durr parti???? | én benne vagyok !
kész az új fürdőszobai vízmelegítő csere ugyhogy jöhet a háború:D -
tőlem nyomhatunk egy nagy fight ot! ma este! -
85.10.240.102:14567 -
zebrock #16425 szerintem meg géműnyi kőne he'