Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és most én is féreg vagyok!!! Mindenki elkezdhet utálni!!! Na remélem egész hadtestek jönnek létre ellenem.
Kutya te még életedben nem dolgoztál 4000ft-ért szal kuss a neved! "Mr. Joni brávot" meg bekaphatja a vezérmûlánc. De vehetsz új gépet attól még az ip-det egy telefon és kiderítem bármikor. Új ip-t nem tudsz venni te CSICSKA LAMER!
LOL ti most azal foglalkoztok hogy mi cs BEn elvileg "csitelünk" nagyon JOOOO az kicsit arreb van? es ezt kihasznalva tönkre akarjatok teni a dcs eredmenyeinket hatttt fuck<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Adyy felesleges másokat okolnod szerintem. Te akkor lehetnél büszke magadra, ha volna annyi vér a pucádban, hogy kibaszd vezérkutyát a klánból. De nincs. Maradjunk ennyibe. Az meg ha tényleg még jót is szórakozol ezen akkor csak azt bizonyítod, hogy egy ugyanolyan kis féreg vagy mint a társad. Mondjuk én is jókat szórakozok most is, mert ezen mást nem lehet. Kurvára nem zavartatom magam 😊
azt hiszem a "war is on" már elavult...
új "jelszó" után kell néznünk...
monnyuk az "s^FB cheating everything" frxesek? mit szóltok? szerintetek is ez tükrözi a vaklóságot?
új "jelszó" után kell néznünk...
monnyuk az "s^FB cheating everything" frxesek? mit szóltok? szerintetek is ez tükrözi a vaklóságot?
Higher te fasz vagy? Szerinted nem megyek es veszek 1 uj BF et?
Nem fogok megrokkani 4000 Forint kiadastol. Es akkor bekaphatod Mr. Joni brávot
Nem fogok megrokkani 4000 Forint kiadastol. Es akkor bekaphatod Mr. Joni brávot
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
Valaki mas volt az en useremel.
Osszes ismerosom ismeri a jelszot
Osszes ismerosom ismeri a jelszot
Egyre jobb a dolog. Remélem kibasszák kutyát és marha büszkék lesztek rá hogy ti milyen gonoszak vagytok. A "felnõtt, értelmes" emberek gyerekes dolgai. Ennyi
"Cheating Death egy rakas szar. Olyan csitem van cs ben ami megkeruli ezt is. De sztem cs-ben az emberek 90 szazaleka csiter. Tehat en ott mert ne csinalhatnák?"
Most akkor mit nem játszottál?! Arra se emlékszel hogy mit írtál 1 órája?
Most akkor mit nem játszottál?! Arra se emlékszel hogy mit írtál 1 órája?
honna veszed h csiterek vagyunk??
duel halal bena, el sem talal es ugat hogy mekkora csiter vagyok...
szembejon a DonC erre siman lelo... ennyit a duel rol meg a marhanagy tudasarol...
csak beszelni tud volt meg aza Tinas vagy kicsoda az meg nem nagyon tudott leloni bar asszem neha neki is osszejott
bar hogy hovizerrel lelottem az iraki kishelit bocagen az meg engem is meglepett
duel halal bena, el sem talal es ugat hogy mekkora csiter vagyok...
szembejon a DonC erre siman lelo... ennyit a duel rol meg a marhanagy tudasarol...
csak beszelni tud volt meg aza Tinas vagy kicsoda az meg nem nagyon tudott leloni bar asszem neha neki is osszejott
bar hogy hovizerrel lelottem az iraki kishelit bocagen az meg engem is meglepett
Tegnap véletlen letékáztam egy apacsot 😄 fel is vettem 😄
---
http://phaeton.tx.hu/da/movie/dc2.avi
---
(Akit érdekel esetleg 😄)
---
http://phaeton.tx.hu/da/movie/dc2.avi
---
(Akit érdekel esetleg 😄)
nana vk. azé annyira jóban nem vagyunk!
datango - szerintem viszonylag bármi. engem anno bfben is megleptek a leleményességükkel, amikor vki beposztolt egy listát...
na mindegy, maradok asszem külsõ szemlélõje a vitának
és persze frx|bb
datango - szerintem viszonylag bármi. engem anno bfben is megleptek a leleményességükkel, amikor vki beposztolt egy listát...
na mindegy, maradok asszem külsõ szemlélõje a vitának
és persze frx|bb
www.battlefield.hu
csiterek dc ben 😞 elszomoríto ... azé hagytam abba a CS-t is mert mindenki csitelt... 😞
---
egyébként mijen csit van dc hez ? (mit funkcionál?) örökélet ?
---
---
egyébként mijen csit van dc hez ? (mit funkcionál?) örökélet ?
---
Orulok higher... Mivel bizonyitod magyar szoveggel??? 😊)))
Van screen shot od???
Van valamid egyaltalan?
Van screen shot od???
Van valamid egyaltalan?
Adyy vegyél vissza kicsit de nagyon gyorsan! Ti szégyeljétek magatokat de mélységesen mert csíterek vannak a soraitokban. Az egyik elismerte a másik nem, de ez már nem számít.
Az a szánalmas Adyy hogy a csíter pártját fogod aki mellesleg emberileg zéró alá konvergál.
CB már megkapta a reportot!
Az a szánalmas Adyy hogy a csíter pártját fogod aki mellesleg emberileg zéró alá konvergál.
CB már megkapta a reportot!
Vezérkutya most mégis asszed érdekel hogy megvertétek az FRX-et egyszer, kétszer, háromszor, akárhányszor. Hát leszophatsz az egész sFB-vel együtt te kis monitorfejû buzi. Hát a farkad nem találod meg a saját gatyádban te kis himringyó, milyen jogon ugatsz te nekem? Egyébként nem kell nekünk beszélgetnünk, szal akár be is kushadhatsz.
BB semmi bajunk veled csak kurvara felhuztuk mindanyian magunkat azon h egyesek nem tudnak jatszani csak irogatni
Hööööö!!!! Te tudsz csunyán nézni??? Hüüüha!<#nevetes1>#nevetes1>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
lol addy
micsinájjak én? szerintem csak magyarázatot fûztem vmihez, amit vb nem ért, mert nem olvas arrafele 😊
engem most mé is ugattok le? 😊))) se nem jáccottam tegnap, se nem jáccottam még veletek sose. nem csítereztem egyikõtöket sem, még csak csúnyán se néztem 😊
micsinájjak én? szerintem csak magyarázatot fûztem vmihez, amit vb nem ért, mert nem olvas arrafele 😊
engem most mé is ugattok le? 😊))) se nem jáccottam tegnap, se nem jáccottam még veletek sose. nem csítereztem egyikõtöket sem, még csak csúnyán se néztem 😊
www.battlefield.hu
Szarok igen. Csak sztem sose tudnatok megverni minket. DC ben. Hat eletbe lehet de itt nem arrol van szo.
Nem gyanusítgatás! Egyszerûen bevallotta mind a kettõ amikor fent voltam a TS-en! Most is azért hívott fel player_cs ts-re hogy szoljon " Ez nem tartozik mindenkire!"! Na grat ez nem gyanusítgatás ez tény!
PT-6| Rodat
Burnbaby nem a cb rol van szo leszarom a cb-t mert egy szar. Mien veletlen h a HFD csak lostvillage-n jatszik. Ennyit errol.
Jah es ha nem hiszitek h nem csitelek DC ben. Akkor csak ennyit mondok.
HAJRA FRX CLAN. Jah es ennyit mondok csak nektek frx: 3 ma magyar igazsag.
Jah es ha nem hiszitek h nem csitelek DC ben. Akkor csak ennyit mondok.
HAJRA FRX CLAN. Jah es ennyit mondok csak nektek frx: 3 ma magyar igazsag.
Na ennyit a ts-röl! Veletek még beszélni sem lehet mert 2 szót hajtogattok "lama" "szánalmas"!
És még1x mondom nem az számít hogy 2 14 éves kis pöcs, hanem az, hogy nagy a pofátok! Persze csak azért mert messze vagytok!
Na vége szarok vagytok!
<#levele>#levele>
És még1x mondom nem az számít hogy 2 14 éves kis pöcs, hanem az, hogy nagy a pofátok! Persze csak azért mert messze vagytok!
Na vége szarok vagytok!
<#levele>#levele>
PT-6| Rodat
Swindler egy balek vagy vazze.... Player_cs-rõl dumálsz mikor nem is ismered.<#nevetes1>#nevetes1> Gyere fel néha játszani velünk meg dumálni és majd utána dobálózzál a "csíter vagy" dumával. Szánalmas ez a gyanusítgatás.....<#ejnye1>#ejnye1>
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
vk- a cb cheat policy szerint mindegy milyen játékban csítelsz, ha online teszed valamennyi játékból ki vagy tiltva.
addy - ha jól értem itt csak vezérkutyáról volt szó.
mit indulatoskodtok mindig... meg ez a csíter duma is állandóan... én csak sirg-t csíterezem, de õ megérdemli 😊)
addy - ha jól értem itt csak vezérkutyáról volt szó.
mit indulatoskodtok mindig... meg ez a csíter duma is állandóan... én csak sirg-t csíterezem, de õ megérdemli 😊)
www.battlefield.hu