Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olvasom végig, mert qrva hosszú amiket írogattok. Érdekesnek tartom azt, hogy egyes emberek Bf talin majdhogy nem berúgatott minket miután megtudta, hogy FB-sek vagyunk. Kellemesen elbeszélgettünk ( HALLOD DonC!!!! ) most meg egymást fikázzuk. Én tudnék csíter embereket mondani, de nem teszem mert felesleges! Miért vagdalkozunk, veszekszünk, anyázunk, amikor magyarok vagyunk és - legalábbis szerintem - eléggé össze is tartunk. Erre csak egy idézet: "Szeressük egymást gyerekek...."
Nézzétek meg a hollandokat na azok csítelnek és még sorolhatnám.
Az, hogy az egyik klán egyszer jobb mint a másik az nem jelenti azt, hogy csítelnek. Amikor elkezdtük a CB-t elsõ magyar meccsünket az U42-esekkel játszottuk és eléggé elvertek minket. Ekkor azt gondoltam, biztos csaltak, de aztán kiderült, hogy a fenét csak akkor, aznap jó napot fogtak ki és elvertek. A vereséget el kell ismerni és tudomásul venni azt, hogy vannak jobb csapatok is!
Kutya!!
Ha legközelebb eljössz egy Bf talira, én foglak megverni!! Olyan hülyeségeket mondasz amik egyáltalán nem valók olyan környezetbe, amibe mi vagyunk. Mert a mi capatunk szinte egy nagy "család". A TS-en megbeszéljük problémáinkat, a családi viszonyainkat, gondjainkat..stb ( jó ez lehet, hogy túlzás, de azért mégis). Te pedig hülye beszólásokkal lerontod a rólunk alkotott képet - remélem nem egy f.....opónak titulálnak 😊 -. Ha csalsz, legalább ne hozd nyilvánosságra, tartsd magadban és kapd be!!!!!
Remélem ez a kis monológom elgondolkoztat egypár embert és meggondolatlanul nem írkál semmit.
Ennyi, UFF én beszéltem.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Na olvasom.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
---
jol megfogalmaztam , mi ? 😄
Mondom legyetek büszkék az 5xx ticketre, rejszoljatok rá még kettõt gruppenban kutya vezetésével azt víz.
----
A végén lenyomtok egy béke War-t , ami majd kibékit titeket 😄
<#vigyor2>#vigyor2>
gratulalok mindekinek aki elhiiszi...
bizonyitsa be a sok primitiv barom hogy igaza van es utanna pofazzanak ne bizonyitek nelkul.
azt sem ertem monnyuk h minek kellett beirni az eredmenyt...
a tobbihez meg csak gratulalni tudok
Mi azért mentünk gyakorolni, hogy a lássuk bocage-t mert a KoD ellen azon fogunk játszani. Ti nem ezért jöttetek, hanem azért, hogy megint elmondhassátok hú de nagyon sok ticketet vertünk az FRX-re. Hát tudod mit? Basszátok meg az anyátokat mindannyian a sok tickettel együtt amit tegnap össze tudtatok hordani.
De tudod több dolog van még itt. Ha valakire azt mondják csíter és qrvára bizonygatja, hogy Õ aztán nem az akkor lehet elhiszem, hogy mégis igaz lehet.
Ha ráadásul szavahihetõ embertõl hallom akkor esetleg megfontolom, hogy igaz lehet-e.
Ha ezek után kiderül, hogy más multi játékban csítelt, akkor a megfontolás után mélyebben elgondolkodok rajta.
És ha még be is írja Önön maga játék közben, akkor azt mondom a "tetves qrva anyádat, takarodj innen te féreg".
Ugye érted? Na ennyi a véleményem rólatok.
ja es meg a nnyit hogy duel ne kopkodjon mindenkire ha bena...
lv n el sem talalt es ugatott hogy csalok ezekutan jottel te DonC es tudod nagyon jol hogy siman leoltel akkor most benneam vana hiba? vagy direkt csak duel re allitottam be a csitet hogy o nem tudjon megolni? vagy mi?
Egyébként errõl beszélek: "HALLOD DONCI CICA MEG HIGHER CICA VAN 1 OTLETEM CB OFFICAL MECSEN BEJOHET ANNYI CB ADMIN AMENNYIT AKARSZ ELPICSAZUNK ELOTTUK IS HA KELL!!!!"
Namost ezért kár volt tegnap gyakot rendezni.
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"