17064
-
#11102 lol Te dc-t nyomtál már valaha? Heliknál sorba kell állni! egyik legfontosabb harcijármű! -
#11101 Hello!!Van egy problémám!!Amikor tölt a DC_Final akkor egyszerűen kilép az egész játék ez miért van?? -
#11100 Pl. kishelivel nagyon jól lehet alázni repcsiket...
vagy ott a pipacs és a tehén, nagyon jól lehet irtani azokkal is. Igenis lényeges szerepük van DC-ben a helikpotereknek.
Vietnamot 2 dolog miatt nem játszottam, az egyik a helizés volt... -
haxoror #11099 Már egy csomó interjú volt, egyikben azt írják hogy könnyű lesz a másikban meg azt hogy nehéz...
Mondjuk titeket sem értelek, ezt a helikérdést valami sarkallatos pontjaként fogjátok föl a proginak de sztem DC-ben nem nagyon ültök amúgy sem helibe ha van repülő vagy tank. -
#11098 Én kezdek megbarátkozni a PoE heliirányításával, szóval biztos meg lehet majd szokni a BF2-ét is egy idő után. -
#11097 "Helikopterek
Eddig szinten minden BF2-vel kapcsolatos interjúban felvetődött a helikopterek kérdése ugyanis sokan vannak akik a BFV-ben alkalmazott megoldást kedvelik míg mások a Desert Combat-ét. Egy biztos: a BF2-es helikopterek egyik elődre sem hasonlítanak. Állítólag egy hivatásos helikopter pilótát is felkértek annak érdekében, hogy az irányítás olyan legyen amilyennek annak lennie kell. Például több másodpercre van szükség a felszálláshoz mert mint a valóságban is a rotoroknak fel kell pörögniük. A BFV-vel ellentétben nagyon nehéz lesz rapelni a helikopterekkel ezért igazából a földi csapatok támogatására kell őket használni."
Kezdek megnyugodni
Forrás: bf.hu -
#11096 Örülök én! Csak csodálkozok! -
#11095 hallod rodat örülj neki ;) -
#11094 Ejj sajna az OC döntő is csütörtökön lesz így nem tudom adminolni lévén fb vs frx is akkor lesz! :( -
#11093 UTGN-t nem látom a csapatok között! -
#11092 Ez a funkció csak a Battlefield 2-ben lesz! -
#11091 Az lenne a kérdésem hozzáértő emberkék felé, hogy a majd lezajló meccseket meg lehet valahogyan nézni? Azaz lesz vmilyen Online specator mód vagy ilyesmi, mint a Counter-Strike -nál?
Köszi szépen előre is! :) -
#11090 Hehe most olvastam el. Egyet tényleg kizárnak, ami szerintem az Amcsi klán lesz, mert velük lenne a legtöbb baj, aztán ha nem akkor így jártam :) -
#11089 Remélem idén is megkapjuk valamelyik idóta német brigádot és nagyon remélem nem lesz 2 magyar 1 csoportban, bár ezt tavaj is sikerült elkerülnünk. Egyébbkén 33 csapat lesz és az egyik csoportban 5-en lesznek ha minden jól megy. -
#11088 BF1942 DC OpenCup Spring 2005:
A jelentkezés a kupára véget ért.
Az induló klánok listája
32 csapat fog megmérkőzni a kupában, 8 csoportban csoportonként 4 csapattal. Ebben a pillanatban vizsgálják a jelentkezéseket, és ellenőrzik a klánok aktivitását, hírnevét, erősségét, stb...
Ahoz, hogy eldöntsék ki kivel fog játszani.
Várhatóan a csoportok február 4-én lesznek kihírdetve, és az első forduló Február 14.-én hétfőn indul.
«CoR» Murry -
#11087 Akár,én nem aludni megyek!
(ha nem jössz akkor én sem megyek) -
#11086 jó lenne menni de hol alszunk a híd alatt? -
#11085 Megyünk!
-
#11084 Ne bassz... megint?
Nem lesz unalmas?:) Mindig ugyanazok a részeg alakok.. :) -
#11083 bf.hu-n lehet jelentkezni a VI. bf talira -
#11082 Jééé mostan lenni! -
#11081 Egysze' lenni egysze' nem lenni! -
#11080 Már fel is töltöttem a galériába. -
#11079 LOL! És milyen igaza van! -
#11078 DC 0.8 final
Free regisztrációval leszedhető!
Kell hozzá a 0.7 is!
Először ezt kell telepíteni bf-re!
0,7
Bf1942-höz 1.6 és 1.61-es upgrade kell!
(A szerverek többsége 1.61)
Használd a keresőt vagy olvass vissza a fórumba!
Nem véletlen találták ki!
Egyébként sok sikert!
Üdv. -
#11077 láttok még csillagokat? :) Mert én nem látok. :( Hiányzanaaaaak. Bocsi az offért. :) -
#11076 DesertCombat.com
Kurva nehéz volt, beütöttem Google-be és az ELSŐ találtat ez volt... -
Myrkul #11075 Én azt kértem hogy jelenkezzenek az igazán köcsög emberek!! De ha arra lesz szükségem akkor már tudom hogy kihez forduljak! -
#11074 -
#11073 -
Myrkul #11072 Sziasztok!!
Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudnám letölteni a BF1942: Desert Combat mod-ot???
Előre is kösz!! -
#11071 nyaukam latom nagyon raersz. spammelj meg ircen, lenne melom ,) -
#11070 vicc volt, nehogy felhuzd magad rajta :) -
#11069 köszi!!
te egy isten lehetsz! :D:D:D:D -
#11068 Jaaa... akkro kecsegek -
#11067 OK. Thx -
#11066 Azért mert ismerek 4 embert a klánból...javarészt a barátaim, és érdekelt hogy miként vélekednek mások a klánjukról... -
#11065 Ha nem sértő részedre, ezek után engem azért érdekelne hogy miért is kérdezted ? -
#11064 Na ennyit szerettem volna tudni...
[kedves ismeretlen north tagok: ez bűn?] -
#11063 Hogy kérdésedre is válaszoljunk:
Korreket játékosok, jó fejek akikre még némi fejlődés azért ráfér.