17064
-
#11742 aeeeeevazz nagyon ős volt a béeftali, volt ott netty, meg egész eferiksz, olyan Cadféleség, meg Rat, aki megmondta a bölcset a Cinoval. Az ős Gepu, és Nemesis. A Siofucki rémek Jones és Sunce, Suncee és Jones (olykor kettőt is láttam belőlük). A nagy Rodat mester, aki még haza is vitt (hálám haláláig üldözni fogja...) és természetesen a source DonC, és mindenki BurnBabyje, csóközön nekije ;> Volt ott még max-damage akiről én azt hittem hogy Thálesz... Meg ilyen Pepti ember is vót de az nem vetkőzött ;<< meg ilyen droptablera is emléxem, aztán lehet hogy az addy volt má nem tiudom ilyen FB-s arcos volt. Egy a légyeg vezérkutyát nem láttam ;<<< Ilyen Komáromi Laci szintű beszámolót ne várjatok mert ahhoz kész vagyok... Tömören lényeg: A nőőők szeretik az anált még ha azt mondják nem, Netty szeretünk!!!, És cár volt a tali aki, nem jött az szégyelje magát!!! -
#11741 Üdv ! Látom Bandi hazaért a BF taliról. Nekem sajna csak most sikerült. Viszont mire hazaértem kijózanodtam. -
LBandi #11740 Már bocsika de a dual core os 3D1-hez SLI-s lap kellll!!!!!!!
Amugy meg látom nagyon begyöpösödött elképzelést amit valaki beléd iktatott azt nem lehet megtátntoritani.....
Na majd esetleg ha benézel valamilyen hardware forumra ott esetleg folytathatjuk a 'vitát' csak neheogy nagyon leorditsanak a hülyeségedért!
-
#11739 Da qpák -
#11738 Ezek alapján ismét megnyugodtam!
Már azt hittem downgrade-elnem kell a 6800GT-ről! -
#11737 Ja és azt elfelejtettem, hogy sli high-end történés lenne de mi érteleme vagy 6600gt-vel 128bites memókon?!?! -
#11736 http://www.guru3d.com/article/Videocards/185/9/
Bandi akkor itt egy link a hiteles guru3d-től. 3D1 nem az sli-ről szól az általad mutatott második linkben pedig pont a 6800gt hiányzik! :) Érdekességképpen a Gigabyte 3D1-et csakis a Gigabyte SLI-s lapjával együtt lehet megvenni. De vajon miért kell egy sli csatolóval nem rendelkező vga-hoz egy ilyen lapot párosítani avagy fordítva?! Azért, hogy az olyanok mint te bandi megegyék és megvegyék. :)) -
#11735 Egészségetekre! -
#11734 Készülődök, mentem BFTalira. Cső. -
#11733 Na ebbol csinalnak csak majd ujra feszkooooot.
-
#11732 Hogy érthetőbb legyen: a 0.7 is kell, anélkül nem megy a Final, azért "csak" 300Mb. -
#11731 0.7 + Final -
#11730 Zsidó Cigány Hitszövetség -
#11729 kéne kicsi help.
neten látom hogy kijott egy desert combat final és gondoltam hogy leszedem mer ez a legújabb és biztos most már csak ezzel játszanak, de megláttam hogy az install csak 300mb-ot nyom, míg a 0.7-es amível korábban toltam az 600mb, szal a Finalt kell leszedni és most már csak azzal tolják a mérete ellenére vagy a 0.7 ? -
#11728 simán :). Mellesleg MA BF TALI!!! jee -
#11727 -
#11726 Na most hogy Bandi gepe ki lett vesezve, beszelhetunk masrol is...
Johetnek a csajok, kocsik, esetleg a jatek???
Lecgoooo -
TS Zolly #11725 szerintem csak a mazsihiszt gyurta össze a cigokkal. -
Mr Advance #11724 2-3 szazalek nem tul sok. Legalabbis sztem. Full folosleges. De mind1 miliomosok jateka :)))
-
LBandi #11723 Bf-ben már a 9800XT-m óta kiakad a FPS számláló.....
Vietnamban meg fölleg POE-ban viszont 2*ére nött alapból! -
mini #11722 és miben jobb Bandi? bf42-ben?
jó géped van nem kérdés (nem beszél belőlem irigység, álmodozni pedig nem erről fogok), csak megkérdőjelezendő JELENLEG az sli-s rendszerek teljesítménye támogatottság hiányában. -
LBandi #11721 ..amugy ez is SLI csak egy lapon van két GPU...... -
LBandi #11720 LOOOL.....
Prohardware mért lenne hitelesebb? guru 3d- a egyik leghitelesebb.....
A 3D1 pedig kb 2-3% al tud többet mint egy dual 6600 GT-s SLI.....
De persze te biztos jobban tudod.... amugy ez is csak egy lapon van két GPU..... (tudod azért kell hozzá az SLI-s lap.....)
Mellesleg, jó akkor ne a tesztekböl induljunk ki egye fene.....
Nééz meg egykét embert aki a 6800 GT után cserélte a ALI 6600GT-re és majd megmondják neked hogy melyik a jobb csak nehogy elhidjed mert ökis tuti roszul tudják.....
Ez a cuc elött egy X800PRO volt ami kb egy szinten van egy 6800GT-vel........ és szintekkel jobb a mostani....
-
#11719 ez brekekéül van? -
#11718 Az elso ket szotagot ertem... A harmadikat nem
-
#11717 Bandi meg se kell szólalnom mert te magadtól is hülyét csinálsz magadból. Az első link amit említettél a Gigabyte 3D1-el foglalkozik ami egy kártyán 2db 6600gt chipet jelöl és nem SLI-t!! Amennyiben bármi fogalmad lenne az egészhez akkor nem benchmark programokkal példálóznál és hitelesebb site-ok cikkeit raknád be ide! :))Keress pl. prohardveren hogy csak olyat említsek amit el is tudsz olvasni és nem a grafikonokból vonsz le idióta következtetéseket. -
#11716 ZsiCiHisz! -
#11715 NA majd jon az ombudsman (ombuccman) azt kaptok a fejetekre, mert a szegeny kisebbseget bantjatok...
Mindenhol csak a hatranyos megkulonboztetes!!!
Minap is kerdeztek toluk: Ereznek-e ilyet.
Csak azt nem kerdeztek, szerintuk van e oka.
De kerdezzetek meg Rodat-ot!
O aztan tudna meselni a jofejekrol...
Na de meg ne halljak megegyszer ilyen szelsoseges megnyilvanulasokat... -
#11714 LoL? :) általánosítás -
#11713 ritka az, nem eröltetik mostanában, mikor kijött a final nagy divat volt -
#11712 :)) EN inkabb a felesegemmel almodok nem dupla videokartyakkal :D -
#11711 Ez így igaz! -
TS Zolly #11710 Az ajja nép -
#11709 -
LBandi #11708 Hol láttál te egy cigányt?
azok csordában járnak! :D -
#11707 Ha ketto nem is, de harom tuti...
Mielott flame lenne, VICC VOLT!!!
-
#11706 Nekem 6800GT-m van,nem akarok magam ellen beszélni de a tény az tény! -
LBandi #11705 LOOL nézzél meg egykét más tesztet is!
Van egykét game emiben nem megy a SLI rendesen pld:-
-HL2
-Far Cry
a DOOM 3 meg én amit néztem tesztet ott nem kicsit volt elmaradva a 6800GT szal ez elég furi....
Amúgy meg a tesztprogik már eléggé jól müködnek pld 80% os plusz teljesitményt adnak...
Az uj driverekkel meg egyre inkább jól lesz optimalázálva a SLI....
HOC
GURU3D
Amugy meg Templomegerének volt 6800GT,je huzva meg X800XT PE-je is és mégis valamilyen furcsa késztetés folyamán ö is szint ilyen konfigot vett mint én.....
-
#11704 Öt skinhead meg simán ver 1 cigányt.. -
#11703 Két 6600GT veri a 6800 GT-t!