Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Akinek nem tetszik az, hogy be tudnak nézni a TS szerverére az letilthatja. Ennyi! Felesleges ezen tovább lovagolni!
Drop jogosulatlan adtakezelés semmiféleképpen nem állna meg! <#kacsint>#kacsint>
Azért ne csináljunk már ebbõl kereszteshadjáratot emberek!
PT-6| Rodat
Pontosan így gondolom én is.
Megfigyeltétek, hogy ha valaki megpróbál alkotni valami jót, akkor mindig van valaki, aki megpróbál belemagyarázni valami rosszat?
Utoljára ha még jól emlékszem, ilyesmit az óvodában láttam, bár már emlékeim kicsit hézagosak.
Hihetetlen, hogy felnõtt emberek milyen dolgokon tudnak összeveszni.
Mindegy min veszekednek, csak valami ok legyen rá !
Saját véleményem szerint az emlitett weboldalban én semmi kivetnivalót nem találtam, ha valakinek nem tetszik, simán letilthatja a hozzáférést, innentõl kezdve pedig nincs mirõl beszélni. Engem nem zavar, ha valaki látja, hogy ott vagyok egy adott ts szerveren, mivel azt is simán lehet látni, hogy hol játszom.
TeamSpeak Server Manual
( csöndesen megjegyzem ez is teljesen jogtiszta )
Ja, hogy nem tudsz angolul Ninja? Basszus elfelejtettem...
lküldve: Szer. Feb. 02, 2005 9:54 pm Hozzászólás témája: COR-os Kémkedés
Szevasztok!
Itt mindenki elött kijelentem illetve tájékoztatok, hogy az alábbi LINK miatt hivatalosan is feljelentést tettem Internetes Kémkedés miatt!
Minden adat szolgáltatoktól lekérve, mentve, továbbitva! A továbbiakban az esetrõl csak Hivatalosan Illetékes helyen nyilatkozom!
A linket már hiába törlik, mert reggeltettem!
Csak megtekintésre ajánlom az alábbi LINKET! Mindenféle mentést nélkülözzetek!!! ( murry.srv.hu )
Ritka buta egy ember vagy te hallod ! Én helyetted szégyenlem magam, hogy van valaki a magyar DC társadalomban (illetve egyre inkább azon kívül) aki ilyen blõd hülyeséget mond.
Amúgy a kamuka dumádat meg normális ember nem hiszi el. Riogasd az ovisokat azok talán beveszik. Tiszta szerencse, hogy nincsen ilyen bûncselekmény a BTK-ban. Esetleg jogosulatlan adatkezelés vétsége lehetne ha valamilyen személyes adat fellelhetõ lenne az infomációk között. De mivel ilyen nincsen, még IP cím sem, ezért ez az egész a te primitívséged bizonyítványa marad!
Itt most kijelentem, hogy a továbbiakban nemkívánatos vagy bármilyen FB érdekeltségû szerveren.
Én a magam részérõl üldözlek bárhol ahol meglátlak. Remélem ismerõs a duma, ilyet már régebben olvastam BB fórumon. Nekem is ott tetszett meg.
Légyszíves tartsad távol magad mindentõl. Nem fogunk bannolni, remélem a figyelmeztetés elég.<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Ninja meg majd megnyugszik!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
2 nappal ezelött csináltam egy web oldal kezdeményt a http://murry.srv.hu/-t
Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy azok az emberek akik DC-znek lehetõségük legyen megkeresni barátaikat a különbözõ TeamSpeak szervereken. A script jelenleg még tartalmaz hibákat például akinek a nevében a „>” jel megtalálható azt nem tudja rendesen kiírni, és nem boldogul a sok user-es szerverekkel sem. Ezért amíg nem mûködik hibátlanul, addig nem akartam közkincsé tenni.
Viszont történt valami ami miatt, ez szükségessé vált.
Tegnap este Ninja feljelentette a CoR-osokat Internetes kémkedésért!!!
Mivel látom, hogy szegény ember teljességgel a sötétben tapogatózik, és a nagy fokú gonoszsága, és gyûlölete totálisan elvakítja, ezért mellékelek egy kis magyarázatot a témával kapcsolatban.
A teamspeak szerverek mindig is tartalmazták annak a lehetõségét, hogy "Bárki" bárhonnan bármikor megnézze, hogy mikor ki van fenn rajtuk. Ezt mindenki megteheti, és világszerte milliók teszik is meg nap mint nap. Semmi más nem kell hozzá csak annyi, hogy a windows-ban alapból benne lévõ telnet programmal belép a szerverre, és belépési név, jelszó nélkül lekérheti az õt érdeklõ adatokat. Mivel a TeamSpeak szerverekrõl semmilyen személyi adatot nem lehet megtudni, és a hozzáféréséhez nem kell jelszó, ezért az adatvédelmi törvény szerint a használata NEM bûncselekmény.
Tehát a weboldal teljesen jogtiszta, és semmilyen törvényt nem sért!!!
Mivel ezt minden teamSpeak tulajdonos tudja, ezért ha ez a beépített funkció az adott szerver tulajdonosát zavarja, egy mozdulattal le is tilthatja ennek elérését. Semmi mást nem kell hozzá tennie, csak le kell tiltania az 51234 es TCP portot.
(Morfi ennek elegedet is tett, és letiltotta az 195.38.96.78 –en futó TS szerverek lekérdezését)
Ilyen alapon Ninja feljelentheti a The All-Seeeing Eye nevû program gyártóját is, mivel azon bárki nyomon követheti azt, hogy õ mikor melyik szerveren tartózkodik, sõt a http://bftracks.net –et is ahol bárki megnézzheti, hogy Ninja milyen ügyesen tolja a gémet.
Ui:
Ha a feljelentés igaz akkor mi meg hamis vád büntette miatt fogunk feljelentést tenni ellene.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Buláj(WOW) volt, nemértem rá fórumozni😊
Mikor joyt akartam venni én is körbekérdezgettem sok embert, de mindenki a sajátját isteniti. Egy biztos olcso 4000-5000 forintosat nem érdeme venni /magánvélemény/,mert ha sokat repülsz hamar mehet a kukába. Meg persze nem igazán fogsz pontosan lõni vele.
De a legfontosabb gyakorolj sokat én is azt teszem de sajnos még igy is csak most kezdek ráérezni. Bye all<#worship>#worship>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.