17064
-
HU.man butcher #12982 Viccesek vagytok, csak vitatkozni egymással, ez vicc!! -
Deqwator #12981 A szellemileg alacsonyabb szinvonalú bandába te is benne vagy.
-
LBandi #12980 Igazad van aszem hagyom ezt a szellemileg alacsonyabb szinvonalú bandát (tisztelet a kivételnek). -
#12979 Huh, table ezt kokemenyen odamondtad, orulok, hogy te ilyen jol mindent atlatsz, lehet majd egyszer beke nobeldijra is felterjesztenek :D -
#12978 Senki sem mondta hogy kötelező ide "benézni", szal ha utálsz ide "benézni", akkor ne nézz be pont pont pont -
#12977 Remélem még lesz rám mód,hogy behajtsam rajtad ! -
#12976 Akkor beszélgessünk inkább arról a szellemi sivárságról amivel szegény Bandit árasztja el a fórum krémje! Ez igen, kérem, erre van szükség itt! Komolyan mondom utálok ide benézni. Egy semleges mondatért a bazi nagy önérzetüek klánja (nem FRX-re gondolok hanem csak mint fikció!!) elárasztja a szegény egyedet aki megmert szólalni. Ezek után Bandi, tessék elnézést kérni hogy egyálltalán élsz!! Nemtom minek fogalkozol velük. Simán irígyek és kész. Merthát ha értenének hozzá akkor lehetne velük észérvekkel vitázni mondjuk. De helyette csak a gúnyolódás és egymás hülyének nézése és ironizálás van. Komolyan örülök, hogy nem vagyok itt moderátor! Az önérzetesek klánjának üzenem, hogy megnézhetitek Bandi hozzászólásait és remélhetitek, hogy valaha eljuttok oda, hogy ilyen gúny és iróniamentessen tudjatok hozzászólni valamihez. Az pedig hogy szakmailag mennyire helytálló amit ír, nem gúny hanem mint írtam észérvek összecsapásával fogható meg.
Egyet mondok csak, akinek nem inge, ne vegye magára: SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT!!!! -
#12975 Az FB te szegény....Rossz az emlékezeted... -
LBandi #12974 -
#12973 És a teljesen pártatlan jól látja a dolgot! Ezek a pontok nagyon okos kis dolgok. Ha rosszul sülne el a beírás (mint most is) akkor mondhatja az ember, hogy "jaaaj emberek Ti vagytok a marhák, nem tudtok értelmezni egy mondatot. Én pont az ellenkezőjére gondoltam!" .
És emberek értsétek már meg végre LBandi a ZSBEPÉNZÉBŐL veszi a gépét + még amit hozzá tud keresni!!! Nem a szüleitől kapja!!! Aki meg írígy erre az kérjen saját zsebpénzt attól aki eltartja!
Beers jövök eked egy sörrel! -
#12972 -
LBandi #12971 a pont pontocskám helyére mindenki azt képzel amit akar, és én ezt nem kárürvendönek szántam de aki kötekedni akar annak ez jó táptalaj..... -
LBandi #12970 Nem tom mér vagy ekkora gyökér öreg...
64 bites winfoshoz igen csak beta van a nf4hez...
(És a hocon a kérdés a videókari driverre vonatkozott hogy béta-e....)
De mint mondtam xp sp2 vel sem ment... (ott pedig nem csak beta van...)
amugy kurvára de semi köze nem volt ehhez a problémának.....
és én meg tudtam oldani (gondolom te sirva vitted volna alapból egy servizbe...) ugyan ráment egy napom mire mindent kipróbáltam de rájöttem és képzeld apám tuti nem venne gépet mivel már nem lakik velünk.....
és végre le lehetne szállni rólam oké? A zsebpénzemböl meg amit még kerestem hozzá abból vettem meg eddig minden gépemet. Ha valaki ügyesen veszi jó helyen a cuccait és áfa nélkül akkor nem nagy szám..... -
Temporal Vortex #12969 a Nr.1 Hungarian DC serveren kb. mikortól lesznek esti warok? -
#12968 Mondom, csak beta nvidia nforce4 64bit edition driver létezik egyelőre ne kamuzz. Apa meg vett egy másik gépet így oldottátok meg?! Ahelyett hogy egy ugrálókötelet vett volna neked. -
#12967 LBandi eddigi hozzászólásait ismerve mindenki sejti mit jelenthetnek a pontok a mondat végén! -
LBandi #12966 többi forumozó=pár frx-es? -
TS Zolly #12965 Hehe! Jó kis vita! Csak arra szeretném felhívni pár fórumozó figyelmét, L-Bandi csak egy mondatot irt az frx helyezéséről kijelentő modba. Lehet pár frx-es jobban vette volna, ha egy siros smile lenne a mondat végén. Nincs. De vigyorgo sincs! Csak egy szép kijelentő mondat. Szerintem semmi olyan az irásába nincs ami miatt megint az frx pár embere rászálhatott volna Bandira. De ha nagyon akarjátok megteszem én!
Már csak a 10-edik... -
#12964 Huh... erre mit is mondjak, ugy erzem nem is vagy egy letezesi sikon a tobbi forumozoval. -
LBandi #12963 Igen kicsit tar módon fogalmaztam...
Talán nektek sem kéne anynira naygra lenni magatokkal...... -
LBandi #12962 Ez nem tom mér érdekes? -
LBandi #12961 Te ennyire értetlen vagy?
Gyakorlod a tükör elött este?
NF4-hez nem csak beta driver van és mint irtam nem csaka a64 bites winfos alatt van a gond....
Már megoldottam a gondot (miután senkinek sem volt semmi ötlete...)
Kiváncsi vagyok te nagy profi szerinted mi volt a gond? -
#12960 ehe-ehe ;-)
de ebbe semmi karorom nincs -
#12959 LPunci:
"Na szal van egy óriási gondom:
A gépem ha felrakom a VGA kari driverét azonnal bahal kékhaláltól restartnál..
Safe modnban letörlöm a drivert akkor semi gáz magy a gép de mondjuk néha igyis bejön a kékhalál.
Amit kiprobáltam már:
-más ramot
-más vinyot
-uj winfost full formázással
-másik vinfost
-minden alapon megy....
-egyik videókari sem megy.....
-bios default.
Én ezek alapján a CPUra vagy a ALAPLAPRA gyanakszom de jó lenne tudni melyiket kell viszavinnem.
Ha valakinek van valami halvány selytése/gondolata nagyon örülnék ha megosztaná velem! "
Mi történt hardware maestro? :)
LPunci:
"AMIT A 64BITES WINFOSHOZ TETTEM FEL AZ IGEN 64 bites whql volt és a legujjabb alaplapi driver."
Te idióta nf4-hez csak beta driverek vannak. -
#12958 LPunci: "DE nem ha komolyan nyomja az ember én pld a világ egyik legerösebb klánjában jáccom és a világban is az elsö 100 környékén vagyok egyéniben. és simán belaussul a game ha 20 FPS-t csökken a cucc.... és 70 környékjén már nem birok ugy löni mint máskor....." -
#12957 -
#12956 Jol csinalod cs:s pont jo neked :> -
#12955 Vagy úgy kellet volna mondani hogy de jó az FRX-nek 10.-ek még mindig! -
#12954 oszt minek? december óta nem dcztem össz 2 órát és ezzel sokan így vagyunk... multok bementem lvre a blackhawk rol 3 rgp pannant le ugyhogy kileptem es cs:s oztam tovabb -
TS Zolly #12953 Uraim de uraim! Elnését kérek mindenkitől, csak reggel nézegettem a CB oldalát, és szemebe ötlöt az frx 6. helye. Ehez gratuláltam. Nem flémet akartam, sry mindenkitől.
Bár végre egy kis élet a fórumon! -
#12952 na látod, milyen szarok vagyunk. :) de akkor én is önfényezek egy picit :)) melyik magyar csapat került elsőként top5-be? :)) -
#12951 Akkor unhibernálódjatuk utána járjon a szád! -
#12950 vagy inkább úgy hogy "hány csapatnak kellett hibernálni ehhez?"
amúgy meg ha "unhibernálódnánk" akkor majdnem a 4.helyre kerülnénk vissza... 3 pont hiányzik hozzá
de hát kiment belőlünk a dc skill meg a gyakorlat énis szívesebben source-zok mint dc-zek pedig milyen jó is volt régen a csíterezés egyegy szép war után... vagy hogy megvertük a nid et... aki most első -
#12949 Jabba hut kihúzta a kezét a seggéből... -
#12948 Bandi rulezzzz!!!! -
TS Zolly #12947 ok. Köcce. -
#12946 Te is? -
#12945 jóvan, akkor megnyugodtam :))) -
#12944 LBandi :D te mekkora gyik vagy, ezt ugy kellet volna mondnai: "hogy sajnos csak 10. -ek jelenlegi allas szerint legalabbis". Intelligencia es kulturaltsag... ez a ketto bizonyosan hianycikk nalad.
Zolly, amugy ez annak tudhato be, hogy tegnap volt egy mecs, valszeg 6 ora utan irtak csak be, vagy valami ilyen jellegu delay lehetett. -
TS Zolly #12943 Érdekes. Isten bíz reggel néztem, hogy 6. az frx.