1815
Alcímet majd még váltunk ;D
-
#1815 Jól eltűntél, Ollie... A fórum is kihalt... a szmájlik sem működnek, a motor az összeomlás szélén... -
lonvard #1814 Munkahelyen (hehe) laptopon játszom, Asus Rogstrix, valami GTA 1050-es kártya, tehát nem valami csúcslaptop ez, de azért kvázi gamer laptop. Na most azt figyeltem meg, hogy egyes játékoknál bizonyos hanghatásokra beszaggat. PUBG-nél mondjuk elszáguld egy motor, és akkor leáll a képernyő egy pillanatra. Nem minden alkalommal, teljesen váratlanul, recseg is a hangszóró, beszaggat a játék. Na most fel fogok hívni egy laptopszervízt, hogy ilyenkor vajon milyen beállítást kellene kikapcsolni (mer Dying Lightnál is csinálta, de miután kiszedtem pár opciót a grafikai részből, abbahagyta), de azért ha van tippetek, van itt valami grafikai kukabúvár aki találkozott már ilyesmivel, az megoszthatná velem a véleményét, hátha már ma este összerakom pl. a pubg-t. -
#1813 Kicsit leült a kedvenc topikom már megint. :-( -
#1812 Hát... jó sok minden történt azóta. Idén lesz 10 éves ez a topik. A barátságunk meg kb. 20, igaz-e Ollie? :-) -
#1811 Jaja! :) -
#1810 Pörgessük! :D -
#1809 Egy up ide, ahogy mondani szokták. :D -
#1808 LOL, ja. :-D
Régen Ollie-val nagyokat beszélgettünk itt... -
Neton #1807 Jó pörgős topik. :) -
#1806 Jaja. :D -
#1805 Ollie-nak csütörtökön megszületett a kislánya, Eszter... -
#1804 BUÉK -
#1803 Tudom. Emberek jönnek-mennek a csapatban, honlap frissül, de több, mint fél éve 87% -n áll. Aztán pár hete hírezték magyarosítás portálra, hogy ez nem fedi a valóságot, sokkal kevesebb %. :-)
Jó is lesz Oblivion mellett magyarban nyomni a jó öreg Morrowindet. Vagy mi lesz az 5. rész címe? Lehet akkor fogunk játszani magyarul a 3. epizóddal. ;-)
(de gonosz vagyok, sorry) -
#1802 halad az, csak lassan..
http://morrohun.uw.hu/new/index.php -
#1801 Na igen... -
#1800 valaha... de azóta sincs fordítás!? :-) -
#1799 Mit találtam... valaha ez a topik volt a Morrowind első hivatalos fordító topikja. -
#1798 jah :) -
#1797 :) -
#1796 Ollie, itt vagy még? -
#1795 Gyokusho Mizutani
Ez a japán nevem :DDD -
#1794 Ja, az ok, a neten keresztűl amúgy is egyszerűbb. Na meg a dollár most a béka feneke alatt van, a mai középárfolyam 204,65 Ft. -
Since #1793 -
#1792 Ez a topik a megboldogult Morrowind-fordításé volt... :-) -
#1791 Tessék, itt van az étlap. Mit adhatok? -
Since #1790 Egy vodkát kérek sörrel...Köszönöm... -
#1789 Valami Katakis-szerű, de csak neten keresztül kapható, ill. az installálás után bejön egy weblap, ahol 20 dolcsiért a trialt aktivizálják. Úgy 223 mega. -
#1788 Mi a neve annak a shot em up-nak? HA tényleg olyan jó, akkor megveszem majd. -
#1787 Jó neked :-) Nekem két napom maradt idénre. -
#1786 Ok, amúgy meg ma nem dolgozok (meg még pár napig nem), de a holtmail-es vagy inviteles címemre tudsz írni. -
#1785 Szia Ollie!
Írtam mélt, de lehet, hogy nem olvasod:
Szia!
Jó ez a PC GURU, adtak mellé egy másik CD-t is, három játékkal ,az egyik a
Robocop fps kipróbálható verziója, a másik egy shot-em up trialja, ami
ANNYIRA de ANNYIRA jó, hogy simán megvenném a fullt is.!
Az újsághoz adtak egy A2-es óriásposztert is, azt kitenném a szobánkban a
szekrények hátuljára (Sims2, a promo plakát). Mondjuk a Doom3 poszter sem rossz. Mondjuk ezért nem is
kérném toled az újság teljes árát (1796), hanem mondjuk 1600 pénzt.
Ok így? -
#1784 Én nem megyek kosárra a nőnap miatt, mert viszek anyumnak virágot. KSZ tud róla. -
#1783 Este NBA!!
Én is csak szurkolni fogok.
Katának kivánj boldog nőnapot. -
#1782 Még nem néztem meg őket, vasárnap du egy kicsit játszottam a wizardry8-al, meg megnéztem a far cry demot. Hát eldobtam az agyam! Ha a morrowind tetszett grafikailag, akkor ez a nonpluszultra! -
#1781 Na, hogy tetszettek a gamek??? -
#1780 Ja, értem. -
#1779 Ja, csak hát fps-em is annyi van... A TW 2003 pályái meg hozzáadhatók a 2004-hez. :-)
Aking? A mowwowind fordítás kudarca után fórumot váltott? -
#1778 Hopp, egy bizonyos aking-el most találkoztam a prohardver fórumán... -
#1777 Pedig a MOHAA-val jobban jársz, mert így is van már 2 golf programod... Elvégre írtani is kell a népet 2 labdaütés között :)) -
#1776 Képzeld, a CDGalaxisban megjelent egy halom gamma budget áron (olyanok, mint a MOHAA, BF1942...). Szerintem a Tiger Woods 2003-at ma megveszem, de a másik szemem sír, mert a mohára már nem maradt.