18
  • Pheel
    Szerintem ő meg még Windowst nem látott, aztán nem hiszi el, hogy nem terjed a Linuxa. Vegyen ő is RedHat részvényt :)
  • mrzool
    Igen, sliders, valóban cumi - nagyon becumiztad... A microsoft.coma latt tavaly nyár óta az akkor még csak beta3, majd rc1 fázisban lévő vindóz dotnet szerver csücsül. Ops...:)) Mellesleg soha nem használtak linuxot, régebben BSD volt. Nah erre mit mondasz, te igen jól értesült?
  • CAD
    Felreertes ne essek, nem vagyok ms "buzi" - de almaink miatt, vagy amiatt, hogy "profinak" tunjunk, ne rugaszkodjunk el a valosagtol...
  • mrzool
    Jack, hány éve olvasok ilyen cikkeket komoly elemzőktől...

A valódi helyzet az, hogy a W2k3 az eddigi legjobban sikerült oprendszer (már fél éve tesztelem / használom a szolgáltatásait), a biztonsági felülvizsgálata közel egy évig tartott. Azt mondom, nézzük meg pl. az Apache - IIS6 'párbaj' állását az év vége felé. Van egy olyan érzésem, hogy láthatóan el fog indulni egy tendencia... Ajánlom mindenkinek nézze meg a grafikont: http://news.netcraft.com/archives/2003/04/13/windows_server_2003_overtakes_solaris_9.html

És még ki sem adták az RTM verziót belőle... Mi lesz itt, ha piacra kerül?:))))

Pintyőke: "Ahol meg MS-t hasznalnak szerver platformra azok vessenek magukra. :)"

Akkor szvsz vigyázz a csúnya MS-z használó OTP-vel!:))
  • Pintyőke
    Loader: na most mondtal nagy hulyeseget! Kis vallalatoknal Linux, nagy vallalatoknal Unix. Utobbinal SUN gepekre gondolok. Nez meg egy bankot v. egyeb nagy ceget esetleg. Ahol meg MS-t hasznalnak szerver platformra azok vessenek magukra. :) Klienseknel jobban bejon az MS, mivel a buta user mashoz nem ert csak, hogy ide meg oda klikkeljen.
  • b
    kíváncsi vagyok jut-e a dohányból magyarországra is?
  • schlosszer
    200-250 milla reklámra...khmmmm...akkor ez sem lesz ingyenes oprendszer...hehehe
    Ismét megtömhetjük Bill papa zsebét pár milla dolcsival,hadd dagadjon...