18
  • Benedekco
    #18
    Amerika kinyírja az egész rohadt Emberiséget!
    De levan szarva mi megdöglünk pénz nélkül ők meg(amcsik) megdöglenek 1 rakás pénzzel.
    mi a különbség?
    JA
    NATO? AMERIKA? mi a különbség?
    aszzed van az EU és Amerika közt különbség? apróságok pl. euba kevesebb a lóvé
    tetü banda az összes nagyhatalom
  • b
    #16
    nézdd, yetike elvtárs. kacsón fogod simicskó elvtársat és elbandukoltok moszkvába. és pássz!

    én azt mondom magyarországnak nagy-britannia, németország és franciaország mellett a helye! nekik pedig egymás mellett a jenkik nyakában.
  • Yetike
    #15
    A kurva anyjukat rohadt büdös nagyképű faszkalapok!! Összekéne már fogni Európának meg esetleg Oroszországnak és megmutatni ezeknek a hamburgerzabáló seggfejeknek hogy nem ők az Isten!! De egyszerűen már nincs más választás! Ha ez így megy tovább... A fél világ romokban fog állni és sugározni fog a lövedékektől... Nem jó ez így.
  • Archenemy
    #14
    Mellesleg miért nem a pénztárcáját dagasztaná? A háború hatalmas üzlet, ezt könnyű belátni. Ha valaki azt hallja, hogy a háború x milliárd dollár, az nem azt jelenti, hogy ez a pénz titokzatos úton "elköltődik", elégetik, a tengerbe szórják... Ezt a pénzt valakik megkapják, elsősorban a fegyverfejlesztő és gyártó vállalatok, másodsorban a "romeltakarító brigád". Nekik nem kerül pénzbe a háború: ők egy iszonyú nagyot kaszálnak rajta. Ennek a háborúnak a "költsége" az amerikai adófizetők pénzéből megy a magántőke zsebébe. Nyílt titok, hogy Bush jó kapcsolatot ápol több fegyvergyártó céggel. Lehet kombinálni.

    bye
    Archenemy
  • Archenemy
    #13
    Loader: Ja, biztos le fog szerelni. Ismerjük az embereket.
  • Archenemy
    #12
    Nosza dugjuk a fejünket a homokba, hadd lövöldözzenek szegényített urániumot civilekre, hadd használjanak mérgesgázokat, hadd tapossanak el tankokkal békeaktivistákat, itt semmi gond kérem, magyarországon biztonságban vagyonk... ehh.
  • Troll
    #10
    Na ne legyünk már ennyire demagógok. A mindenféle diktátorok nem jelentenek globális veszélyt, mind-mind csak helyi problémák. Ezzel szemben az USA az egész Földön tevékenykedik, mindenhová elér a keze.
    A diktátorok nem jelentenek veszélyt a zanyádra és a kishúgodra, legfeljebb ezt sugallja a média.
    A nemzetközi terrorizmus mint olyan, nem létezett, amíg nem volt ki ellen csinálni. És amikor az USA arca már akkorára nőtt, hogy beterítette az egész világot, akkor a terroristák elkezdtek nemzetköziesedni. Ha mefigyelitek, csak az USA és Izrael érdexférájába robbantanak bele. Hogy már mi is azok vagyunk? Hja kérem, szervilizmus meg globalizáció, meg minden...
  • b
    #7
    no addig örüljél amíg bushnak a viszkető mutatóujja remeg a gomb felett. binláden, kasztro, kim jong, kadafi meg a többi diktátorbácsi már biztos beletenyerelt volna, hogy legyilkoja édesanyádat meg a kishúgodat.
  • zippofcy
    #2
    De mivel ezt a vilag jelenlegi vezeto hatalma alkalmazta megtehette buntetlenul. A haboruban MINDIG a gyoztes felnek van igaza ... neha meg akkor is ha veszit, mivel vereseget mindenkire csak a sajat orszagaban lehet merni.
  • Zedas
    #1
    Ez igen, ez aztán a vegyi fegyver.
    Szadi elbújhat mellettük...