26
Egy újabb Half Life 2 topic
-
#26 Nem normális ,ezen a gépen simán futnia kéne döcögésmentesen, mégha rápakolsz antialiasingot ,akkor is
mellesleg miért pont ebbe a topikba kérdezed? van rendes,azt még talán többen megnézik ^^ -
#25 Heló!
Én tegnap vettem (3999 Huf teszkó) de egy kicsit csdalódott vagyok... A gépem: Abit IS7 1024 Kingmax Dual Ram 2.66 cerka d és Radeon 9600 XT (550/350 Mhz) és mégis szaggat még alapbéeállításon is. Szerintetek ez normális? Tényleg ennyire gyönge lenne hozzá a konfigom?:-( Érdekes módon a Far Cry 1x se szaggatott be még fullos beállításon se... -
#24 és nem waroztunk mi(hl) véletlenűl?
Nem emléxem semmire de mintha igen -
#23 de van!
par nap es a honlapunk is ugy beindul, hogy csak na! -
#22 lol! -
#21 nincs code klán COD-ban?
én má nem emléxem -
#20 Anno mikor egymas utan nyilt vagy 4-5 HL2 topik a CODEsokkal poenbol csinaltuk ezt a forumot ... Amugy tenyleg lehet torolni (bar nosztalgiabol meg lehetne hagyni ^.^) -
#19 bár tartalmas kis forum volt -
#18 gumiba vele:)) -
#17 -
ne mondj ilyeNt
akár törölni is lehetne :D -
#15 lol, több mint egy évvel később szinte 100%, hogy válaszolni fog. :d -
#14 Q1
egyébként meg minek ez a topic? -
#13 "Igaz a Quake 2 engine megjelenesekor a HL Engine kapott par kodot abbol is" <-- evvel csusztatva a megjelenest ^.^ -
#12 Baromarcukam nezz utana ^.^
A HALF LIFE az bizony Quake 1 Heavily Modified verzioval megy (ami alapjaul szolgalt a Quake 2-nek is ...)
Igaz a Quake 2 engine megjelenesekor a HL Engine kapott par kodot abbol is de ha megnezed az eredeti megjelenesi datumot akkor lathatod, hogy a HalfLife bizony a Quake 2 megjelenese ELOTTre volt tervezve.
Most pedig szaladj es sird el anyucinak, hogy megint nagy volt a pofikad es hiaba kemenykedtel okosan, de vegul beegtel. -
Dns5000 #11 nem is, mert 30-300 ezer poligonbol veszi ki a karaktereket -
#10 Rapboy? :))
Csak nem a Battlefield 1942-es rapboy vagy? :D -
#8 A másikba írjál! :) -
#7 Az ellen nem véd ! Én úgy hallottam -úgy magyarázta ki nekem ezt Petyus-, hogy az endzsinbül... a 2, vagy nem tudom... 20.000 poligon, vagy miko' ? A motorjábul veszi kija karaktereket ! Teccikérteni ?
Abbul fogja..., a húszézér poligonbul veszikija karaktert. -
#6 kérem kapcsolja ki -
#4 tobbet nem tudok elmondani. -
#3 nem tudsz? probálkozz^^ -
#1 Nem tudok róla semmit ... de a Half Life az Quake 1 engines volt.