Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
szerintem, gyorsan feltörik nem lesz azzal gond /én még nem találkoztam olyan játékkal amit ne törtek volna fel max 2 nap alatt és hetekig kellett rá várni/ én csak a 30-ai dátumban nem bizok mert se hivatalos demo se egy normális web oldala nincs és reklám nélkül nem igen szoktak új terméket piacra dobni.
De inkább ne legyen igazam.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

gergou
Latszik, hogy nem tudod felfogni a lenyeget, lesz dobozos is am buzikam😊 azt veszi meg a sok joember, akinek nincs otthoni net hozzaferese... azoknak akiknek van letoltik a steamrol, es ugy nyomjak, olyan nehez felfogni? Bar ha radnezek...biztos😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Aki netrol le tudja tolteni, az tud online lenni allandoan... Egyebkent nem biztos hogy kell a kapcsolat hozza, lehet hogy regisztralja a hardware konfigodat, es csak azon tud onnantol elindulni... ez is eleg nagy szivas, es sok idobe kerul kikerulni softwaresen...

oneal1
huzzál már el innen...
senki nem kiváncsi a beszólásaidra!!

!Forza Ferrari!

Tibre
LoL.Online kapcsolat kell,hogy singlebe játszhass .Magyarul szted az offlineosok nem fognak tudni hl2-vel játszani 😊.Köszönjük ezt az értelmes hozzászólást.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

gergou
Te eddig mast nem irtal, amit elotted vagy 30 ember, szal onallo gondolkodasod nincs, ez biztos😊 Hat igen szep ez az eletkor am, amikor az ember 11-12 eves...😊))) Sztem neked mindegy, hogy megjelenik e a hl 2, meg azt sem tudod, hova dugjad be az ures cdt, hogy kiird...😊 Halkan sugok valamit: a seggedbe dugd, ott biztos fullosra meg tudod irni😊)

oneal1
folyamatos kapcsolat singli közben??😊)
ne hülyüjj már..

!Forza Ferrari!

Krinyo
Ez baromság!
És aki nem rendelkezik internettel és szeretne játszani?
Ugyanmár!!!
Az ip-t annyiszor cserélem ahányszor akarom...ez se lenne jó védelem

Krinyo
egy játék nem bizonyít semmit.
Nézd a többi 500millió gamet amit warezoltak megjelenés elött!

oneal1
háát lehet😊)
de majd igyekszem😄D

!Forza Ferrari!

gergou
De mi van akkor, ha folyamatosan online kapcsolat kell, hogy szinglibe jatszhass? Ez egy korrekt vedelem lenne, es nehez lenne feltorni, mert allandoan, minden level toltesekor ellenorizne a valve, hogy kinek a valtozataval jatszol, mely ip cimrol... Nem kell ide semmi multi, de egy ilyen vedelem lehet a steamos versionban....

Tibre
És ezt ugyan mibõl veszed ki balfaszkám,hogy nem tudok helyesn írni vagy beszélni,gondolkozz(már,ha tudsz) mielött válaszolsz.Jah és köszi,hogy alátámasztottad nevetséges érveidet.

gergou
Emlekezz a Hitman 2 re... @ hetbe telt, mire mukodo kepes crack valtozatot tudtak osszehozni a relase csapatok... Csak a vedelemtol fugg, hogy mikor jelenik meg warezben egy game...

Krinyo
asszem megint félreértések vannak.
Itt a Hl2-rõl van szó, méghozzá a szinglis részrõl.
Ahhoz pedig nem kell steam.
Tehát lesz szingli warez

gergou
Na, egy ertelmes hozzaszolas... Pontosan errol van itt szo!

Krinyo
egyik cég sem engedi/engedte a warezolást.
Attól még megy a dolog...

gergou
Te bonyolultan fogalmazni??? Ne nevettes buzikam, a 12 eves koroddal, meg a 20 as iqddal meg normalisan beszelni nem tudsz, nem hogy irni??😊 Ugye ezt magad sem gondoltad komolyan

gergou
Az egy dolog, de itt van 2 pont:

1 ki mondta, hogy biztos letoltheto lesz 30 an a steamrol?

2 Ennyire nem lehet barom a valve, mert az biza megjelenes pillanataban warezben is fellelheto lesz... Vagy pedig olyan speci hardwares vedelme lesz, hogy 2-3 hetig nem torik fel...

Tibre
Megszólalt az iq harcos.
Jah és a mondandódhoz csak annyit szánalmas barátom,hogy nincs semmilyen érved,ami alá támasztaná hitvány állításod.
Ügyeltem,hogy ne fogalmazzak túl bonyolultan,hogy még a te is fel tudd fogni.

Kandurex
fléééééémmm, yeeeee méééég fléééémmmet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gergou
Te pocsfej, aszed komeny a dumad balfaszkam, en szarok ra, hogy mit hiszel faszfejkem...😊 Szted a Valve olyan seggfej, hogy az ev jatekat csak ugy hipp hopp engedje minnya megjelenes elott warez sorsra??? Rosszul hiszed... Nagyot koppansz majd 30 an, aztan szopogathatod a retkes kis faszod, mert nem fox hl 2 ni az biztos... Ja es megegy faszkalapozast keruljel buzikam

Krinyo
képzelem 😄D
Miközben nyomod a Hl2-t:" áá, szarok rá, nekem má megvan..." 😄

Kandurex
😊

oneal1
aha ok majd szólok hogyha van valami..

!Forza Ferrari!

Krinyo
egyébként ha idõben szólsz akkor van egy gyerek aki felpakolja egy oldalra és nem kell dc-rõl vonszolni.
az ugy gyorsabb lenne

oneal1
áá dehogy!!!
nekünk!😊
dc -n osztom majd

!Forza Ferrari!

Krinyo
rosszúl fejezted ki magad.
igen, NEKÜNK meglesz!!!
Ugye nem akarsz kihagyni minket?

HuAn82
november 19!!!!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

oneal1
legalábbis remélem

!Forza Ferrari!

oneal1
van egy ismerõs svédországban aki kurvagyorsan le tudja szedni majd és õtöle meglesz rögtön!!

!Forza Ferrari!

Krinyo
hogy-hogy?

Krinyo
itt az ideje elkezdeni

Krinyo
elõtte meg lesz benchmark.Azzal elleszek egy napig

oneal1
itt lesz a vinyómon

!Forza Ferrari!

ollie
Én megveszem, soha nem warezolok, viszont így valszeg télleg késõbb lesz meg nekem.

oneal1
30 án éjjeee😊)

!Forza Ferrari!

Lacc
lesz itt warez version elseje környékén nem kell félni sztem 😊)
ollie
Biztos arra gondolt, hogy le kell gyártani a hardware-t, amire feltolják a gémt. Ja, meg rá kell kapcsolni az internetre, stb...

Tibre
Igen erre én is kiváncsi lennék.

Kandurex
általában a gold bejelentés után 10-14 nappal már kapható a bótokban az anyag.,..de mivel itt szó sincs bótról..csak a steam-ra kell felpakolni és máááár kééész is....szal ne bomlasz

Tibre
Jah és sok a ha meg de meg a vészmadárkodásod...

Krinyo
mond má el hogy a letölthetõ verzóban mit kell gyártani!

Tibre
Nem kértem önéletrajzot faszkalap,egyébként szarok rá,hogy mit vársz rontsd máshol a levegõt.

ollie
30-án letölthetõ verzió lesz, nem dobozos. Valszeg a dobozos fog akkor megjelenni, amikor te gondolod. A letölthetõ verzió meg szept. 30.

gergou
buzikam, ki mondta, hogy nem varom pcre a hl 2 ot? Baromarcu... Kivancsi leszek a beszolasaidra, ha nem jon ki 30 an... Egyebkent korai warezben ne remenykedjetek, mert most csuktak le jopar beszerzot, szal official relase utan varhato csak... Egyebkent meg goldban sincs a game( ezt mar hivatalosan is megallapitottak), szal 1.5 het alatt nehez lenne 1 milla peldanyt letrehozni, meg minden egyeb😊

oneal1

!Forza Ferrari!

Krinyo
egyébként a hivatalos idõpont szept 30.

Krinyo
nyehehe

Krinyo
a steam-en 30-án lesz.
szal lesz warez is.
vond le a következtetést

Tibre
Menjél csak konzolozzál az való neked,ne itt bomlaszd a népet...