Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HANGULAT!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

2.: A multi-védelmet a STEAM-ben viszont több mint biztos, hogy nem, vagy csak körülményesen lehet majd kikerülni. Megjegyzem, erre egyre erõsebben hajtanak a népek. Elõször jött az Operation Flashpoint és a FADE (amit igazán nem sikerült feltörni, a netes játékhoz eredeti kulcs kell, két azonos kulcs egy szerveren nem fér meg), aztán jött a Raven Shield és az UBI.com-os regisztráció (amelyre én még nem tudok igazán elfogadható törést).
3.: A STEAM-el vagy egy kis "gond". Tegyük fel felraksz a gépedre egy warez HL2-õt. A STEAM-be meg szépen beépítenek egy kis kukacot, amely egyszerûen végignézi a vinyódat, hogy ugyan már, nincs-e rajta az a bizonyos HL2 warez-verzió (hiszen folyamatosan frissithetik azt, és láthatják el új dolgokkal). Ha talál, akkor egyszerûen kapsz egy permamens STEAM-bant...
Elismerem elég vad elmélkedés, de a Valve a STEAM-el megteheti, és nem vagyok biztos benne, hogy nem is teszi meg...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Viszont a magyar szinkronú változatot ne merje senki warezolni! Tessék elmenni boltba, mert ha sokan megvesszük, akkor látják majd, hogy magyarországon csak azért ilyen sok a warez cucc, mert egyetlen akciójátékot sem magyarítanak teljesen!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
`Take a look to the sky just before you die`
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
És ezek után egyezett bele ugyszolván a kiadó.
Take two, 3d realms... Duke Nukem forever... Aszem mindent elmondtam...

Elõe is köszi.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Tök mind1.
Értsd meg, olyan játékot nem adhatnak ki amit csak egy "közösség" tud használni!
40%, hogy kijon 30 an, es 60%, hogy nem.
de a sima singli re szerintem sem kell sokat várni...
márminthogy jó crack legyen hozzá
!Forza Ferrari!
Most térjünk rá a modemesekre.
Letölti a modemes 1 hónap alatt (😄) és aztán amikor játszani akar mindig pörög a számlája? 😄 lol
De mint mondtam ne legyen igazam várjuk a bombát.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ha titokban tudták tartani ENNYI ideig a munkálatokat, akkor miért pakoljanak ki rögtön mindent 2 héttel a megjelenés elõtt?
Robbanjon 30án a bomba...