Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
!Forza Ferrari!
ha nem tartanák az idõpontot akkor szerintem szólnának biztos!!
igy nem verhetnek át minket!!😊

!Forza Ferrari!
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
| Current date: 2003.09.21.
+>-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-<¤
| Remaining to release HL2: 9 days
\>-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-</
Már nagyon várom 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Pedig volt egy jol hanzo kartya az OTP-nel, WebCard. Ezzel csak online lehet fizetni, nem hitelkartya, vagyis csak annyi van rajtra, es annyit lehet lehuzni rola, amit elozoleg ratett az ember. Elvileg, az EC/MC es a VISA-val megegyezo onlineos felhasznalasi terulete van, vagyis jo lenne. Csak hat az evi fenttartasa, ~25000HUF😞 Annyit nem er.
Altalanossagban, amivel biztos lehet fizetni mindenhol online, az a dombornyomott EC/MC es VISA kartyak, es nehany Magyar "kakuktojas", aminel igergetnek (bar van valami Maestro ami mukodik, de az nem OTP). Csak ezek hatranya, hogy neha brutal kezdo toke kell a nyitashoz (~300000HUF), es a rendszeres minimum atutalas (~70000 HUF).
Én úgy két éve kértem egy bankkártyát az OTP-tõl, és ugye magyaráztam, hogy szeretném, ha az interneten keresztûl is lehetne használni. Erre kaptam egy Cirrus/Maestro kártyát, amelyet eddig semelyik internetes boltban (ahol próbáltam) sem fogadtak el
Persze amikor reklamálni mertem, akkor meg én voltam hülyének beállítva.
Szóval poénos dolgok ezek...
Szerettem volna megrendelni, hogy idõben itt legyen-marad egy Ausztriai túra!!
Ja, és a legjobbat ki is hagytam: péntek este játszonk az NYPD szerveren, mire az egyik társunk egyszeriben kivágta a STEAM - mégpedig azért, hogy újra login-oljon már be, mert-csak-azért-és-kuss. Röhögtünk egy jót rajta, hogy hát igen, még mindig ilyen a STEAM. Aztán fél óra múlva egy másik srácnál játszotta el ugyanezt (mindketten Chello-sok), majd ma nálam is megtörtént ez az eset. Valahogy ezen már nem nevettünk, csak szidtuk a STEAM-et tovább...
Az tény, hogy némileg javult a helyzet. De továbbra is problémás a fellépés (értsd: olykor 20 perc alatt sikerül csak), nem igazán lehet befolyásolni a letöltéseket (vicces volt, amikor a DoD letöltése közben a többiek CS-zni hívtak - gondoltam csak észreveszi, és leállítja a letöltést, ha már erre külön opció nincs (megjegyzem kedves, hogy semmilyen szinten nem lehet beleszólni, hogy a letöltés hogyan menjen, mekkora sávszélességet kapjon, vagy hogy adott esetben felfüggeszthessem). Hát nem, úgyhogy Cs-ben szép 500+ pingek üdvözöltek. És a szluszpoén, a letöltést csak úgy sikerült "megakasztanom", hogy lelõttem a STEAM-et és újraindítottam...). A lefagyásokra már nem is térek ki...
Szóval a "mûködik" jelzõ erõs túlzás erre a bughalmazra...
na pá.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Elméletileg regisztráltam, de nem reagál a belépésre, ha viszont új jelszavat kérek, akkor azt írja, hogy a megadott adatok nem stimmelnek (holott az e-mail címemre már megkaptam a regisztrációt megerõsítõ üzenetett!). A nick pedig már foglalt, legalábbis amikor újra akartam létrehozni. Kellemes....
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A multiért már annál nikább. Már most nagyon sok MOD készül. Mi lesz még ezután...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sztem szar is.
Nézd meg pl SW-episode 1-et.
Azt mondták legjobb szinkron.
Angolul ezerszer jobb!Mivel ott átélik a szerepet.
50000,-pénz most az áttérés nekem erre a kártyára.
Kicsit húzós, nem??!