Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Hát ha 5 lesz eláshatják magukat 😄
oneal1
nemtom én azt😊
akkor elég sokat el lehet vele hülyülni

!Forza Ferrari!

oneal1
nemtudják hány óra lesz a játék ideje amialatt végig lehet nyomni?

!Forza Ferrari!

oneal1
hát!!

!Forza Ferrari!

Lacc
Kijön. KI FOG JÖNNI 30-ÁN. KI KELL JÖNNIE AKKOR. ÉS PONT! 😄D
gergou
Ebben rettenet sok igazsag van!😊

`Take a look to the sky just before you die`

HuAn82
Jah!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tibre
jaja

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Davidus
Ezek a gamestar hírek mindig megnevettetnek. Tiszta blikk az egész.

V9ykn8_TZL0

Krinyo
lehet hogy egy warezos bevállalja a letöltést vagy megszerzi valaki mástól

oneal1
hjará hajrá😊)

!Forza Ferrari!

Kandurex
Én bízom bennük..azokat a srácokat nem ejtették a fejükre

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gergou
Igen, ez a steamos megjelenesi datum. Most mar csak remenykednunk kell, hogy valmelyik warez group eleg okos ahhoz, hogy feltorje pillanatok alatt😊

Kandurex
Végeredménybe nem feltétlenül kell neki megjelenie 30. -a elõtt😞 Mert ugye az a Steam-s megjelenési dátum is lehet...nem de bár?

Kandurex
mivanmivanmivanmivan

ááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááá

akó, akó, akó...talán , talán már lehet vele nyomulni pár nap múlva???

(azt a hülyeséget meg nyugodtan mindenki kiverheti a fejébõl, hogy nem lesz törés hozzá órák alatt 😊)

gergou
HL2 - mikó'?

(kommentek: 28)

Jó kérdés. De már annyiszor feltettük. A mai nap mégis történelmi jelentõségû lehet. A GameSpy olvasgatva találtam egy fórum bejegyzést, melyet egy olyan arculat vetett fórumra, aki eljutott a Valve székházába. A lényeg, hogy egy Steam fejlesztõ elmondta neki, a megjelenés elõtt egy héttel már el lehet kezdeni a játék letöltését (a steam-men keresztül persze). Ez olyannyira kódolva lesz elvileg, hogy senki nem férhet hozzá a hivatalos megjelenés pillanatáig. És miért érdekes ez? Nos, csak azért, mert ma-holnap pont egy héttel 30-a elõtt leszünk. Ha igazak ezek a híresztelések (és tényleg megjelenne a játék 30-án), akkor ma, de legkésõbb holnap kellene lennie valamiféle bejelentének! Ha ezek elmaradnak, akkor örökre kitörölhetjük fejünkbõl 2003. szeptember 30-át.

Forrest Tomee
OTP elektromos számlacsomag ( hagyományos szmla, megtakarításos szmla, web szmla) 980 FT/hó

Héé... akkor simán elõfizetek egy steam-es account-ra és letöltöm a cumót mondjuk 10-12 ropiért? Ebben van fantázia...

Krinyo
lol
addig senki nem vár, fõleg MULTI nélkül!

Krinyo
mért lenne az?
csak a steames jelenik meg 30.án
azt meg bármikor letudod majd szedni.
nem lesz az 15, csak 12

Mayday
Figyusz, a benchmarkot kiadjak 30-an, azt elerheted, de a jatekot meg ugysem... Legalabbis itthon. Tehat lekotod magad meg 1-2 hetig, amig a jatek is elerheto lesz.
Vagy persze lerangatod a Steamrol, de en azt a verziot kihagyom. Dobozosat akarok!!!
Vagy varsz karacsonyig, es megveheted magyarul is! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Alexease
Ebbol nem lesz demo. El kell fogadni, hogy ez egy jo, mukodo, hasznalhato, elvezetes jatek lesz, es szinte "vakon" meg kell venni (a keszitok es kiadok szerint). Azert ez genyosag. Es ha a benchmarkot sem adjak ki elotte, akkor meg nagyobb genyosag😉)
Jaj már, hol a játék? Egyébként nem csak egy demót adnak ki 30-án?

Alexease
De szerintem ez "divat cikk" lesz, foleg kishazankban, vagyis 15000 HUF biztos hogy lesz.
Bar nem izgat a dolog, mert 5000-nel tobbet nem adok egy jatekert.
Alexease
12000?!?!? Az erdekes lenne😉)
De amugy is a videokartyahoz csomagoljak a jatekot es nem a jatekhoz a videokartyat😉
Bar pozitiv lenne a dolog, mert nem sok watrez lenne, mindenki megvenne a jatekot (ha masert nem is, mar a videokartyaert;D ).
Krinyo
12000

Alexease
Es mennyi lesz az a dobozos HL2?? ~150000 HUF? 😊
Mayday
Miert, a dobozos HL2-hoz nem lesz csomagolva 9800XT videokartya? 😊)))))))))))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Alexease
Erre kivancsi leszek😉 Lehet, hogy valami nagy "meglepetes". A megjelenes napjan minden rohan megvenni, aztan meg sem reccsen a gepukon (az elozetes tesztek alapjan). Aztan felfedezik a dobozban, az online rendelheto Intel/NVidia/ATI hardware termekeket, es jol meg is rendelik (arukapcsolas);DD
Kandurex
De azért biztos ami biztos alapon: UP!

Kandurex
valószínütlen így egy héttel a megjelenés elõtt 😊

Mayday
Szept. 30 az is.

Alexease
Nem igertek veletlenul egy HL2 Benchmark-szeruseget a megjelenes elott?
RelakS

nehogy mán eltûnnyön a topik!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Alexease
-8
[Rush]
Különben is azért töltöd le promocíós céllal és teszteled, mert, ha teccik megveszed a boltban 😄

hTTp://ror.hu/

Krinyo
ha már letöltöm akkor legyen má ingyen 😄

M@TriX
én ha már pénzt dobok ki egy játékra, akkor szeretem nézni a dobozát meg egyéb materiális dolgot. 😉
Akkor megelégedéssel tudok ránézni a gyûjteményemre. Pénzért letölteni? Az már majdnem warez. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Krinyo
azt irtam ubi.comos gémmel, nem raven shieldel 😄D
black thorn

[NST]Cifu
Raven Shield 1.4-el? 😊)))
Áruld el plíz hogyan 😊)))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

oneal1
asszem a raven shield hez nincs normális törés nem?

!Forza Ferrari!

Krinyo
azért ez nem teljesen igaz.
attól függ hogy érted.
én játszottam uvi.com-on warezes gémmel

oneal1
na szép kis mondat lett😊

!Forza Ferrari!

oneal1
aha de azér reménykedem benne mer azér akik dolgozni fognak ezen😊) azoknak nagyobb lökést ad talán most a hl2
mint az ubi "törõknek" a raven shield...
talán..😊

!Forza Ferrari!

[NST]Cifu
Ez jó kérdés.
Bár reményeim szerint lesz sikeres törés, az elõjelek nem az igaziak. Lásd még UBI.com, amelyre szintén nincs törés még. Szóval úgy néz ki, hogy ha lesz is, jó sok idõ kell, amíg feltörik a STEAM-et...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Krinyo
nem valószinü

oneal1
figy akkor ha jól vettem ki a hozzászólásokból akkor a multis része a gamének nem lesz warez soha??

!Forza Ferrari!

oneal1
csöppet az

!Forza Ferrari!

oneal1
aztakurva!😊

!Forza Ferrari!

Krinyo
azért az sok 😊