Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
`Take a look to the sky just before you die`
ááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááá
akó, akó, akó...talán , talán már lehet vele nyomulni pár nap múlva???
(azt a hülyeséget meg nyugodtan mindenki kiverheti a fejébõl, hogy nem lesz törés hozzá órák alatt 😊)
(kommentek: 28)
Jó kérdés. De már annyiszor feltettük. A mai nap mégis történelmi jelentõségû lehet. A GameSpy olvasgatva találtam egy fórum bejegyzést, melyet egy olyan arculat vetett fórumra, aki eljutott a Valve székházába. A lényeg, hogy egy Steam fejlesztõ elmondta neki, a megjelenés elõtt egy héttel már el lehet kezdeni a játék letöltését (a steam-men keresztül persze). Ez olyannyira kódolva lesz elvileg, hogy senki nem férhet hozzá a hivatalos megjelenés pillanatáig. És miért érdekes ez? Nos, csak azért, mert ma-holnap pont egy héttel 30-a elõtt leszünk. Ha igazak ezek a híresztelések (és tényleg megjelenne a játék 30-án), akkor ma, de legkésõbb holnap kellene lennie valamiféle bejelentének! Ha ezek elmaradnak, akkor örökre kitörölhetjük fejünkbõl 2003. szeptember 30-át.
`Take a look to the sky just before you die`
csak a steames jelenik meg 30.án
azt meg bármikor letudod majd szedni.
nem lesz az 15, csak 12
Vagy persze lerangatod a Steamrol, de en azt a verziot kihagyom. Dobozosat akarok!!!
Vagy varsz karacsonyig, es megveheted magyarul is! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bar nem izgat a dolog, mert 5000-nel tobbet nem adok egy jatekert.
De amugy is a videokartyahoz csomagoljak a jatekot es nem a jatekhoz a videokartyat😉
Bar pozitiv lenne a dolog, mert nem sok watrez lenne, mindenki megvenne a jatekot (ha masert nem is, mar a videokartyaert;D ).
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hTTp://ror.hu/
Akkor megelégedéssel tudok ránézni a gyûjteményemre. Pénzért letölteni? Az már majdnem warez. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Áruld el plíz hogyan 😊)))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mint az ubi "törõknek" a raven shield...
talán..😊
!Forza Ferrari!
Bár reményeim szerint lesz sikeres törés, az elõjelek nem az igaziak. Lásd még UBI.com, amelyre szintén nincs törés még. Szóval úgy néz ki, hogy ha lesz is, jó sok idõ kell, amíg feltörik a STEAM-et...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
!Forza Ferrari!