Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De visszaterve HL2-re. Milyen unnep lesz meg iden?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amúgy legvalószinûbb karácsony elött mindkettõ.
Talán amellyik fél a másiktól, az csak jövõ év eleje......
Sajnos nem lesz 30-an, es nem is 1-2 hetet csuszik a dolog...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
888 Comments - Steve Gibson
We've managed to get an official statement from Valve Software on the release date of Half-Life 2 being pushed back. Here is word that I got directly from Doug Lombardi of Valve Software. Valve seems to have been having some mail issues so you may not see this on other sites, however we can confirm with absolute certainty that this is valid:
The previously announced September 30th release date for Half-Life 2 is being pushed back. We are currently targeting a holiday release, but do not have a specific "in-store" date to share at this time. We will release that information as soon as we have confirmed a new date.
Sajna sajna rabasztunk... ezt a valvnek:

`Take a look to the sky just before you die`
Aki meg akarta venni eddig, ezutan is meg fogja, csak kesobb. Meg persze felmerult az unnepi datum, ami mondjuk lehet karacsony vagy ilyesmi, es akkor meg csak kernunk kell a jezuskatol vagy a mikulastol... 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mondjuk akkor is csak lesheték volna ha megjelenik idõben de ez most jól hangzik
V9ykn8_TZL0
/ \ 2 |
/ -\ \ /
| \ | /
| /\ | /
| / \ | / ----+ ····· \···/ --+-+ +---+ \···/ +----
| / \ |/ ···/· ····· ·\·/· ··|·| |···| ·\·/· |····
\ / \/ / ··/·· ----- ··X·· ··|·| +---+ ··X · +---+
\ / ·/··· ····· ·/·\· ··|·| |···| ·/··· ····|
\--------/ +---- ····· /···\ --+-+ |···| /···· ----+
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nagy sajnálattal jelentem be, hogy a félelmeink beigazolódtak és a Half-Life2-t elhalasztják egy ismeretlen dátumra, ami a bejelentés szerint valószínüleg egy ünnepi dátum lessz. Email-ben kérdezték meg Doug Lombardi-t és Õ megerõsítette a City-17-nek írt levélben:
The previously announced September 30th release date for Half-Life 2 is being pushed back. We are currently targeting a holiday release, but do not have a specific "in-store" date to share at this time. We will release that information as soon as we have confirmed a new date.
Ez az amitõl sajnos elõre tartottunk és reméljük a legközelebbi ünnepi idõpontot választják, nem pedig szilvesztert...
Szánalmas amit mostanában ezek mûvelnek...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
./ ........ \ ..2 |
/ . -\ ..... \ .. /
| ... \ .... | . /
| ... /\ ... |. /
| .. / .\ .. | / ... ----+ ......... \ . / . --+-+ . +---+ . \ . / . +----
| . / .. \ . |/ ....... / ........... \ / .... | | . | . | .. \ / .. | ...
\. / .... \/ / ....... / ... ----- ... X ..... | | . +---+ ... X ... +---+
.\ ........ / ....... / ............. / \ .... | | . | . | .. / ........ |
. \--------/ ....... +---- ......... / . \ . --+-+ . | . | . / ..... ----+
FASZOMGECI!!!

./ ........ \ ..2 |
/ . -\ ..... \ .. /
| ... \ .... | . /
| ... /\ ... |. /
| .. / .\ .. | / ... ----+ ......... +---- . --+-+ . +---+ . \ . / . +----
| . / .. \ . |/ ....... / .......... | ....... | | . | . | .. \ / .. | ...
\. / .... \/ / ....... / ... ----- . +---+ ... | | . +---+ ... X ... +---+
.\ ........ / ....... / ............ | . | ... | | . | . | .. / ........ |
. \--------/ ....... +---- ......... +---+ . --+-+ . | . | . / ..... ----+
http://www.shacknews.com/onearticle.x/28497

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
"Steam egy rakás fos. Januárig nem jön majd ki a HL2..."
Akkor most hisztek nekem? Nem? És ha angolul beírom abba a thread-be ahol gergou találta a másikat?
Ez az uj official threadbol szarmazik az nforce forumarol( vegre lehet hl 2 rol beszelgetni ott...😊 Szal nem tul rozsas a helyzetunk.
Legalabb megsporolna nekunk nemi penzt... 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-Gyerekek, elköltöttük a Half-Life 2 fejlesztési zsetont kajára, piára, nõre meg fûre... eddig tudtuk titokban tartani, valójában szartunk bele a fejlesztésbe... az eddig kiadott videoanyag gyakorlatilag lefedi a teljes fejlesztési produktumunkat, valójában azt is más csinálta pár ezer dolcsiért. I'm very sorry... Ami az NVIDIA ügyet illeti, csak vicceltünk, tök jól programozható a cucc, vagy mittomén, sose próbáltam. Bocs, ha kárt okoztunk...

Meg ugye olvastuk az interjukat... Valami nagy dolog keszul...
Na, lassuk:
"A sokszorosítást már most elkezdték.Az aranylemez már kész van.A megjelenést meg 2 féle képpen értelmezhetjük egy eredetiben kettõ másoltan.Én biztos hogy nem veszem meg eredetiben elõször csak késõbb.De elvileg nálunk is megjelenik október 1.-én."
Es a masik:
"Na hali
Most halottam a spantol(576 ban dolgozik)hogy rendeltek 400 db HL2-öt!A kiado szeptember 30 ra válalta a szállitást.
Ebbe legalább már lehet kapaszkodni .Ha csuszik is max 1 hónap,szerintem. "
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Tok ugy tunik, hogy keszulnek valamire... Valami nagyra. Hat nem tudom. Remelem igazam van, es nem az van a hatterben, hogy sehogy nem all a dolog.
Azt nem lehet megoldani, hogy minden titokban maradjon? (Aranylemez, soxorositas, stb?) Vagy ez hulyeseg?