Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
En ugy tudom, D3 nem lesz iden, nem az a hivatalos allaspont???
De visszaterve HL2-re. Milyen unnep lesz meg iden?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

RelakS
Jóhogy mindjárt nem Nov7!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

NeoMaN
Én is sajnálom, pedik D3 fan vagyok.
Amúgy legvalószinûbb karácsony elött mindkettõ.
Talán amellyik fél a másiktól, az csak jövõ év eleje......

dracoon
ne mondjatok mar, hogy valaki azt hitte, 30-an kijon?! majd november 15-en 😄

Mayday
Ilyen hir nem kerulne ki, hivatalos formaban, csak figyelemfelkeltes miatt.
Sajnos nem lesz 30-an, es nem is 1-2 hetet csuszik a dolog...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fm
mi lesz velünk addig?? nyomjuk tovább a mohaa-t? ááá...ez szomorú

Kandurex
100 day 😞(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Nem kell azert anyazni. Igy is egy szuper jatekot fogunk kapni, csak valamivel kesobb... Mondjuk a szivem szakad meg... 😊

gergou
Half-Life 2 Delay
888 Comments - Steve Gibson
We've managed to get an official statement from Valve Software on the release date of Half-Life 2 being pushed back. Here is word that I got directly from Doug Lombardi of Valve Software. Valve seems to have been having some mail issues so you may not see this on other sites, however we can confirm with absolute certainty that this is valid:

The previously announced September 30th release date for Half-Life 2 is being pushed back. We are currently targeting a holiday release, but do not have a specific "in-store" date to share at this time. We will release that information as soon as we have confirmed a new date.

Sajna sajna rabasztunk... ezt a valvnek:

`Take a look to the sky just before you die`

Mayday
Attol meg szar nem lesz...

Mayday
Aaaaa, nem, nem hangzik igy sem jol.
Aki meg akarta venni eddig, ezutan is meg fogja, csak kesobb. Meg persze felmerult az unnepi datum, ami mondjuk lehet karacsony vagy ilyesmi, es akkor meg csak kernunk kell a jezuskatol vagy a mikulastol... 😊

Ams
na dikki, mit is jelent a no comment?😄D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Davidus
Ezek után leshetik hjogy megvegyem eredetiben a szarjukat Mondjuk akkor is csak lesheték volna ha megjelenik idõben de ez most jól hangzik

V9ykn8_TZL0

RelakS
  /--------\------\
 /          \   2 |
/   -\       \    /
|     \      |   /
|     /\     |  /
|    /  \    | /     ----+   ·····   \···/   --+-+   +---+   \···/   +----
|   /    \   |/      ···/·   ·····   ·\·/·   ··|·|   |···|   ·\·/·   |····
\  /      \/ /       ··/··   -----   ··X··   ··|·|   +---+   ··X ·   +---+
 \          /        ·/···   ·····   ·/·\·   ··|·|   |···|   ·/···   ····|
  \--------/         +----   ·····   /···\   --+-+   |···|   /····   ----+

Mayday
www.half-life2.hu

Nagy sajnálattal jelentem be, hogy a félelmeink beigazolódtak és a Half-Life2-t elhalasztják egy ismeretlen dátumra, ami a bejelentés szerint valószínüleg egy ünnepi dátum lessz. Email-ben kérdezték meg Doug Lombardi-t és Õ megerõsítette a City-17-nek írt levélben:

The previously announced September 30th release date for Half-Life 2 is being pushed back. We are currently targeting a holiday release, but do not have a specific "in-store" date to share at this time. We will release that information as soon as we have confirmed a new date.

Ez az amitõl sajnos elõre tartottunk és reméljük a legközelebbi ünnepi idõpontot választják, nem pedig szilvesztert...

Davidus
Na mindegy legalább nem kell jövõ héten videokártyát vennem😊

V9ykn8_TZL0

RelakS
Úracsinálom, utána lehet skubbantani 😞

RelakS
  .  

Davidus
😊

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Blasta
HL2 Halasztva!
Szánalmas amit mostanában ezek mûvelnek...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

RelakS
. /--------\------\
./ ........ \ ..2 |
/ . -\ ..... \ .. /
| ... \ .... | . /
| ... /\ ... |. /
| .. / .\ .. | / ... ----+ ......... \ . / . --+-+ . +---+ . \ . / . +----
| . / .. \ . |/ ....... / ........... \ / .... | | . | . | .. \ / .. | ...
\. / .... \/ / ....... / ... ----- ... X ..... | | . +---+ ... X ... +---+
.\ ........ / ....... / ............. / \ .... | | . | . | .. / ........ |
. \--------/ ....... +---- ......... / . \ . --+-+ . | . | . / ..... ----+

FASZOMGECI!!!

Mayday
Jol hangzik! 😊

RelakS
. /--------\------\
./ ........ \ ..2 |
/ . -\ ..... \ .. /
| ... \ .... | . /
| ... /\ ... |. /
| .. / .\ .. | / ... ----+ ......... +---- . --+-+ . +---+ . \ . / . +----
| . / .. \ . |/ ....... / .......... | ....... | | . | . | .. \ / .. | ...
\. / .... \/ / ....... / ... ----- . +---+ ... | | . +---+ ... X ... +---+
.\ ........ / ....... / ............ | . | ... | | . | . | .. / ........ |
. \--------/ ....... +---- ......... +---+ . --+-+ . | . | . / ..... ----+

RelakS
Csak nem bevettétek?

Nem akarok indulatokat kavarni de ha ez igaz akkor nagyon a k*rva annyukat hogy hitegettek a nepet!!!
http://www.shacknews.com/onearticle.x/28497
ollie
Szivatod a népet?

Krinyo
most sírok...

Krinyo
'nyád

RelakSfromhome
És minden nap benyomom 😛PP

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[negativ] Les
háttt

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
jéé te is?

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
😊)))

Krinyo
ha angolul irod, el 😄D

Mert valami pesszimista arc nyilatkozott? Tessék:

"Steam egy rakás fos. Januárig nem jön majd ki a HL2..."

Akkor most hisztek nekem? Nem? És ha angolul beírom abba a thread-be ahol gergou találta a másikat?

gergou
For once, I... *gasp* agree with SabreWhore. There is no way in the green hells HL2 will come out on the 30th. Steam is NOT ready, Valve has said nothing, hence, nothing will happen on the 30th. Valve will, as they're usual self, say nothing at all, but a whole lot of fanboys will be bitching around their forums (and these also).

Ez az uj official threadbol szarmazik az nforce forumarol( vegre lehet hl 2 rol beszelgetni ott...😊 Szal nem tul rozsas a helyzetunk.

gergou
gyerunk mar valve valami fejlemenyt, belegorcsolok a vatakozasba😊

oneal1
😊)
szép lenne

!Forza Ferrari!

oneal1
menniyé?😄D

!Forza Ferrari!

gergou
Ez brutal lenne, de a Duke forever eseten igaz lesz sztem😊

Mayday
LOL, kiraly lenne 😊
Legalabb megsporolna nekunk nemi penzt... 😊

M@TriX
😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Vazzz... 30-án Gabe kiállna a porondra és ilyet szólna:

-Gyerekek, elköltöttük a Half-Life 2 fejlesztési zsetont kajára, piára, nõre meg fûre... eddig tudtuk titokban tartani, valójában szartunk bele a fejlesztésbe... az eddig kiadott videoanyag gyakorlatilag lefedi a teljes fejlesztési produktumunkat, valójában azt is más csinálta pár ezer dolcsiért. I'm very sorry... Ami az NVIDIA ügyet illeti, csak vicceltünk, tök jól programozható a cucc, vagy mittomén, sose próbáltam. Bocs, ha kárt okoztunk...

Mayday
Mindenesetre - tekintve barmely verziot, de foleg a szept. 30-as megjelenest - eleg jo a Valve csapat, ha ennyire nem szivarog ki semmi info...
Meg ugye olvastuk az interjukat... Valami nagy dolog keszul...

Mayday
Olvasgattam a hl2 magyar oldalan a forumot. Ide masolok ket hozzaszolast, ezek persze ugyanugy forumozok hozzaszolasai, tehat akar 100%-os kamu is lehet!
Na, lassuk:
"A sokszorosítást már most elkezdték.Az aranylemez már kész van.A megjelenést meg 2 féle képpen értelmezhetjük egy eredetiben kettõ másoltan.Én biztos hogy nem veszem meg eredetiben elõször csak késõbb.De elvileg nálunk is megjelenik október 1.-én."
Es a masik:
"Na hali
Most halottam a spantol(576 ban dolgozik)hogy rendeltek 400 db HL2-öt!A kiado szeptember 30 ra válalta a szállitást.
Ebbe legalább már lehet kapaszkodni .Ha csuszik is max 1 hónap,szerintem. "

gergou
En is ugy erzem, hogy kurva nagy a csendd, most telleg nem tudja az ember, hogy mi lesz... Vajon ujjongunk oromunkben, vagy vilagvege hangulatunk lesz, mert eltoltak a gamezt... Ezt csak a valvenel tudjak, de mar kezdek ideges lenni....😊

Neked legyen igazad!!! még egy hét és kiderül....

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Mayday
Ha, mindenkeppen erdekes, es raadasul semmi infot nem nyomnak, mekkora nagy a csend!?
Tok ugy tunik, hogy keszulnek valamire... Valami nagyra. Hat nem tudom. Remelem igazam van, es nem az van a hatterben, hogy sehogy nem all a dolog.
Azt nem lehet megoldani, hogy minden titokban maradjon? (Aranylemez, soxorositas, stb?) Vagy ez hulyeseg?