Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az igazi LOL.
No comment.
Az Activision eltólt mindent jövõ márciusig!
Ez tény!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tehát egyben megegyezhetünk:
MINDKÉT GAME KÉSZ VAN!
Innentõl fogva csak a KIADÓK HÁBORÚJÁ-nak vagyunk tanúi.
Karácsonyra jáccik mindenki, mint már említettem 1-2 hónapja. Várható volt. Kiváncsi vagyok ha egyszerre jönnek ki, mi lesz a piaci helyzet, kinek dõl a mérleg nyelve....
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vagy mondjuk van oka a késének és most elõjött hibák, stb...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ezt maga Doug Lombardi nyögte a Valve Software-tõl:
"The previously announced September 30th release date for Half-Life 2 is being pushed back. We are currently targeting a holiday release, but do not have a specific "in-store" date to share at this time. We will release that information as soon as we have confirmed a new date."
Márha tényleg õ mondta, ami sajnos valószínû. Szóval azt jelenti, hogy decemberig is tolhatják, hiszen "holiday"-t jelöltek meg. (Remélem nem a nyárira gondoltak. 😉
De az is bántja a fülemet, hogy semmi magyarázkodás...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bekaphatják a nem mondom mimet ezek is...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De ne hireszteld nagyon, mert ha igaz, akkor Teged nemsokara eltesznek lab alol! 😊))
Nem is lesz semmilyen HL2.Ez csak a Valve valamint a hardware fejlesztök megállapodása volt,hogy úgy tesznek mintha lenne,erre mindenki veszi az új cuccokat....
Ez barátaim egy összeesküvés elmélet!!!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Es nem vagyok az "enmegmondtam" kategoria, mert ma reggelig (es titkon most is) a szeptember 30-ra eskudtem. De mostmar tul szep lenne, ha kiderulne, kamu hir volt...
Az emlékezetes hírhurrikánt is ezek indították be és mégis akkor kamu volt.
Én nem mondom, hogy megjelenik 30-án, de nem kell minden kis pöcs hírnek nagy feneket keríteni.
Szerintem szépen nyugodtan várjuk meg a szept 30-án, hogy mi lesz...
Ha 1 hetet csúszik de lesz Benchmark akkor én nyugodt leszek. De ha tényleg nov-ig eltolják amit azért nem hiszek (legfeljebb az lesz 😉) akkor én is rossz szemmel fogok rájuk nézni.
Ugyanis direkt azért vártak eddig a bejelentéssel (E3), hogy biztosra menjenek a dolgok.
V9ykn8_TZL0
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Birdy, 08:38 - Játék: MOHA - (118 komment)
(Shacknews) Az utóbbi napokat a mágikus 9.30ban hívõk lélegzetvisszafojtva töltötték, hátha nem történik meg a "bejelentés". De megtörtént. Doug Loumbardi faarccal kijelentette, hogy halasztódik a játék egy késõbbi "hálidéj szezon" idõpontra. Vége a drámának, legalábbis egyelõre.
Ez meg a hardwired... Szar ügy, az öszes fps a HL2 miatt nem mer megjelenni. Nem lesz idén több fpsünk. :-(
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Es mi lesz akkor az Alcatrazban bemutatva??? (Ugyebar ott lett volna az uj ATI-val egybekotott HL2 bemutato, vagymi!)
Na nem baj, a gépet akkor is megveszem hozzá október elején 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
akinek belecsaptam zsenge lelki világába a pöcshulladék kifejezéssel annak sorry
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
`Take a look to the sky just before you die`

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17