Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja azt hallottátok, hogy elméletileg azért csúszott a gém, mert mind a 20 nyelvre egyszerre akarják kiadni a gémet?
Biztos a Kelet-Zambézi nyelvjárással gondok voltak azért késik. 😉
Biztos a Kelet-Zambézi nyelvjárással gondok voltak azért késik. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az elõbb te is nagybetûvel írtál 😊)))
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Egyesek még az alapvetõ netes etikettet sem képesek betartani. Eldobom az agyam.... ugye Teperinke?
V9ykn8_TZL0
DE MOST BEJÖTTEM A RENDSZERBE KICSIT KOLBÁSZOLNI HÁTHA MEGÉRKEZETT A PÖCSMÁRK, MÁR MEGYEK IS VISSZA
AKKOR RÁBASZTÁL MERT A VALÓVILÁGBAN VÉGKÉPP NINCS HL2!!!!! A VALVE IS CSAK A MÁTRIX RÉSZE AMIT CSAK MI ÉLVEZHETÜNK AKIK A MÁTRIX RABJAI MUHAHAHA!!!!
V9ykn8_TZL0
az ember várta a szept 30-at mint az állat, erre meg még a teszt se jön ki.
na fasza
na fasza
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
EMBEREK! NINCS BENCSMÁRK SE HL2! SÕT AZ IGAZSÁG AZ HOGY MOST EGY KIBASZOTT PIROS AKVÁRIUMBAN LEBEGSZ ÉS A GERINCED TELE VAN VEZETÉKEKKEL AMIN KERESZTÜL ENERGIÁVAL LÁTOD EL A GÉPEKET MUHAHAHAHA!!!!! ÉN MEG ÉLÕ SZÖVET VAGYOK A BELSÕ FÉM VÁZON??????????!!!!!!!!!!!!
V9ykn8_TZL0
Nem látszik, mivel a c meghajtódról linkelted be. Töltsd fel valahova és onnan linkelj.
az nalatok nem latszik? bocsi, de ritkan szurok be...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
kicsit feszült lehetsz..
nem tudom pontosan hol készül a játék,meg a benchmark,de könnyen lehet HUN és USA között 6 óra eltérés,ha a nyugati partról beszélünk,ami annyit tesz: itthon 20:00 tól még 4 óra éjfélig azután még 6,hogy náluk is éjfél legyen. ha 30-ára mondták, akkor ennél csak elõbb elfogadható. ez nálunk már reggel lesz.
egyszerûbben: én azt mondtam 10-11 óra,Te azt mondtad fél nap=12 óra. ez nem ugyanaz,a kérdésedre válaszolva..
nem tudom pontosan hol készül a játék,meg a benchmark,de könnyen lehet HUN és USA között 6 óra eltérés,ha a nyugati partról beszélünk,ami annyit tesz: itthon 20:00 tól még 4 óra éjfélig azután még 6,hogy náluk is éjfél legyen. ha 30-ára mondták, akkor ennél csak elõbb elfogadható. ez nálunk már reggel lesz.
egyszerûbben: én azt mondtam 10-11 óra,Te azt mondtad fél nap=12 óra. ez nem ugyanaz,a kérdésedre válaszolva..
12 bazmeg bazz!
11-et irtál.
egyébként meg nem 10-11 hanem inkább 11-12 és akkor helytálló a kijelentésem.
de ha még1x beszolsz....

11-et irtál.
egyébként meg nem 10-11 hanem inkább 11-12 és akkor helytálló a kijelentésem.
de ha még1x beszolsz....