Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tudod ha én egyszer késésben vagyok egy munkával, és látom, hogy nem leszek képes befejezni idõre, akkor azért szólok elõre, hogy bocsi, de egy kicsit késni fogok.
A Valve viszont éppen a bejelentett idõpont elött alig egy héttel kijelentette, hogy csúsznak. Ne mondja senki nekem, hogy nem látták elõre. A Benchmark-nál pedig simán sz@rtak a fejünkre - elõször bejelentették, hogy a játékkal együt, Szept. 30.-án jön, de mikor a játék csúszását bejelentették, a Benchmark-ról egy szó sem esett, ami miatt mindenki azt hitte, hogy az kijön 30.-án! Õk meg persze még csak egy apró kis üzenetben se szóltak senkinek arról, hogy márpedig ne várjátok a Benchmarkot.
A HL2.net fóruma szerint nem csak nekem nem válaszol a Valve a Benchmark kiadásával kapcsolatos kérdésekre...
És engem ez dühit fel kegyetlenül. Ha késik, hát oké, de legyen már annyi bõr a képükön, hogy kiállnak, és elmondják, hogy mikor merre mennyi a méter - ha már 1x ennyit hülyitettek minket, ennyi igazán kijárna....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennyi idõ alatt úgy is lecseréled, tehát hogy késõbb mi lesz vele a tuning miatt, az már téged nem érdekel.
Ha meg elõtte, akkor visszaviszed a boltba.
Tök felesleges tehát óvatoskodni.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A Mistral-on kívül nincs a számtech bolt, amely gari-idõn belül szemétkedik veled, ha visszaviszed. Azt ugyanis senki se tudja megállapítani, hogy tuning miatt van-e a gond, vagy más miatt.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mert mondjak, hogy huzhato, nagyon jol, de en nem merek ilyeneket, nem akarom kockaztatni, hogy esetleg tonkremegy, mert azert nem konnyen jott ossze...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem tudom tényleg ezért kérdem.
Meg fogunk kapni egy szuper jatekot, elobb vagy utobb. Nekem is sajog a szivem, es jo lenne, ha mar jatszhatnank, de ez van. Fikazastol nem lesz kesz hamarabb...
Persze csak akkor, ha 1x kiadják ezek a nyomoroncok...
a benchmark azért sokat dobna a napomon...
A HL2C-s emberke még nem reagált az e-mailemre, hogy mi is van az általa beígért HL2-es dolgokkal.
Egyébként meg a Valve egyre lejjebb sülyed. Már az se semmi, hogy képesek voltak egy héttel a bejelentett megjelenés elött kinyögni, hogy csúszik, ráadásul úgy, hogy semmiféle idõpontot nem említettek, de az már tényleg a pofátlanság csúcsa, hogy még arra sem képesek, hogy egy fél mondatban informálják a rajongókat, hogy "bocsi, de sajnos a Benchmark SEM jön ki Szeptember 30.-án."
Komolyan mondom, ilyen szintû hazug és gerinctelen emberek, mint Gabe Newel, tán csak a magyar politikusok között vannak!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Najó, akkor egy kis valós hír:
Today between 6 and 7pm EST the guys over at Valve should be at Alcatraz to release the Official HL2 Benchmarks. Along with Valve at Alcatraz will be ATI who will be launching their new Radeon9800XT. I had a chat with Greg Coomer of Valve today and he said along with the Official Benchmark, the guys at Valve will also be releasing some very interesting HL2 info we havent heard about yet.
In Hungarian:
Ma magyar idõ szerint hajnali 2 és 3 óra között lesz megtartva az Alcatracz-ban az ATi Radeon 9800XT és 9600XT debütálása, valamint egyben a HL2 benchmark kiadása. Várhatóan a Valve még valami apróságot is elkotyant itt, ha hinni lehet még nekik.
Forrás: HL2C
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"VALVE officially announced that the release date for their upcoming title Half-Life 2 has been delayed due to the fact that they are going to rewrite the whole source code into DirectX 10 environment. The new release date is 12th january 2006..."

Amúgy nagyon LOL, ha lentebbi linken megnézitek az angol fordítást Doug Lombardi-t egyszerûen "Lombard person"-nak írják. Pl. az arcképe alatt is :-))))))))))))))))
Egy kis idézet:
"When it sells in holiday season, namely November of this year - December, concerning the sale time which becomes matter of concern, is. Furthermore you say that it is the schedule which the entire world simultaneously sells. When presently development ends entirely, has entered into adjustment of the system and localizing stage it is thing, but including English concerning language, following 12 national languages such as Japanese, French, German, Italian, Spanish, Chinese and Korean. It seems like the plan which keeps assuring world wide development. In Japan concerning the publisher still undecided."
Ezek szerint M@trix kollégának tényleg igaza van!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Lehet betenni darts háttérnek 😉

Amúgy itt azu interYou:
http://www.famitsu.com/game/event/2003/09/28/264,1064735715,16845,0,0.html
Rohadék piaclesõ bunkók.
Carmack legalább "csak" egyszer mondott a megjelenéssel kapcsolatban valótlant...