Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Ha akarod felsorolok még párat...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ezzel még egyet is értenék - DE

De tudod ha én egyszer késésben vagyok egy munkával, és látom, hogy nem leszek képes befejezni idõre, akkor azért szólok elõre, hogy bocsi, de egy kicsit késni fogok.

A Valve viszont éppen a bejelentett idõpont elött alig egy héttel kijelentette, hogy csúsznak. Ne mondja senki nekem, hogy nem látták elõre. A Benchmark-nál pedig simán sz@rtak a fejünkre - elõször bejelentették, hogy a játékkal együt, Szept. 30.-án jön, de mikor a játék csúszását bejelentették, a Benchmark-ról egy szó sem esett, ami miatt mindenki azt hitte, hogy az kijön 30.-án! Õk meg persze még csak egy apró kis üzenetben se szóltak senkinek arról, hogy márpedig ne várjátok a Benchmarkot.

A HL2.net fóruma szerint nem csak nekem nem válaszol a Valve a Benchmark kiadásával kapcsolatos kérdésekre...

És engem ez dühit fel kegyetlenül. Ha késik, hát oké, de legyen már annyi bõr a képükön, hogy kiállnak, és elmondják, hogy mikor merre mennyi a méter - ha már 1x ennyit hülyitettek minket, ennyi igazán kijárna....

SoDI---
Garanciaidõ pedig ugye 1 vagy 3 év.
Ennyi idõ alatt úgy is lecseréled, tehát hogy késõbb mi lesz vele a tuning miatt, az már téged nem érdekel.
Ha meg elõtte, akkor visszaviszed a boltba.

Tök felesleges tehát óvatoskodni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ha tönkre is megy, na és?
A Mistral-on kívül nincs a számtech bolt, amely gari-idõn belül szemétkedik veled, ha visszaviszed. Azt ugyanis senki se tudja megállapítani, hogy tuning miatt van-e a gond, vagy más miatt.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ollie
Ja és a gari csak akkor lehet igaz, ha BBA-s kártyáknál használják a driver-t, hiszen az ATI nem fog garanciát adni más gyártók kártyáihoz, ill. más gyártók sem fognak garit vállalni, ha nem az általuk adott drivert használják a kareszhez.

Mayday
Jaja, de mi az a termal-dioda? Az XT-ken lesz, vagy mar regebbieken" is van? Mert en kb. ket hete megvettem a 9800Pro-t, (ezzel most nem a nyalam akarom verni), de azon van ilyen?
Mert mondjak, hogy huzhato, nagyon jol, de en nem merek ilyeneket, nem akarom kockaztatni, hogy esetleg tonkremegy, mert azert nem konnyen jott ossze...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jacek
igen de csak azokon a kartyakon ami tamogatja 😊 magyarul az uj kartyakon

Mayday
Namarmost, ha jol ertelmeztem a Hardwireden a cikket, ott ir az uj Catalyst driverrol is, ami allitolag az adott kartyan maxra huzza, mindenfele kockazat nelkul, garanciavallalassal. Tenyleg segitsetek ki, ha rosszul ertelmezem, de ha ez igaz, akkor k***a jo!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
franc pedig már izzítottam a vonalat 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
Az XT a PRO kártyák feltupírozott változata, hogy gyorsabb legyen (hátha még nem egyértelmû). 😉

fm
ja..

fm
és a 9600pro jobb,vagy a 9600XT ? a pro 50000bruttó és talán az xt is akörül lesz..

Shaman
Aham látom mán ollie megírta.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
ÖÖÖ persze ez egyértelmü. Én nem fogalmaztam érthetöen. Akkor mégeccer a 9800PRO jobb,vagy a 9800 XT?

SoDI---
Még mindig nincs Benchmark. Valve szopjon retkes...

ollie
Egyébként meg a Pro-hoz képest magasabb órajeleken megy, és semmivel sem butított (9600XT vs 9600pro). Pont az a cél, hogy az XT gyorsabb legyen.

ollie
Nem úgy értette szerintem, hanem hogy a 9600XT a 9800XT butított verziója. Bár ez sem igaz, mert nem ugyanaz a GPU.

Shaman
Ezek szerint az XT rosszabb,mint a PRO?
Nem tudom tényleg ezért kérdem.

ollie
Azért ez a 9600XT már egész gyors karesz lesz, talán a 9700 sebességét is el fogja érni.

ollie
egyetértek...

Mayday
Nem kellene fikazni oket, nem egy kis dolog, amit csinalnak, nem egy-ket nap. Biztosan mindannyiunkkal elofordult mar, hogy kestunk egy munkaval, esetleg hibat talaltunk benne, amit javitani kell, stb. Inkabb tiszteljuk oket, hogy megprobalnak tisztesseges munkat kiadni a kezuk alol.
Meg fogunk kapni egy szuper jatekot, elobb vagy utobb. Nekem is sajog a szivem, es jo lenne, ha mar jatszhatnank, de ez van. Fikazastol nem lesz kesz hamarabb...

[NST]Cifu
Amennyire lehet tudni, a Benchmark 3db játékrészletet tartalmaz, amelyek az E3-as videóban is benne voltak. Amúgy pedig egyfelõl egy sima benchmark, másfelõl arra is jó (elméletileg), hogy kiderüljön, hogy a gépeden hogy fog futni a HL2.

Persze csak akkor, ha 1x kiadják ezek a nyomoroncok...

fm
ez nagyon szomorú. meg az is,hogy mindjárt megyek zh-zni,ideje elkezdeni tanulni😞

a benchmark azért sokat dobna a napomon...

[NST]Cifu
Úgytünik nincs Benchmark.

A HL2C-s emberke még nem reagált az e-mailemre, hogy mi is van az általa beígért HL2-es dolgokkal.

Egyébként meg a Valve egyre lejjebb sülyed. Már az se semmi, hogy képesek voltak egy héttel a bejelentett megjelenés elött kinyögni, hogy csúszik, ráadásul úgy, hogy semmiféle idõpontot nem említettek, de az már tényleg a pofátlanság csúcsa, hogy még arra sem képesek, hogy egy fél mondatban informálják a rajongókat, hogy "bocsi, de sajnos a Benchmark SEM jön ki Szeptember 30.-án."

Komolyan mondom, ilyen szintû hazug és gerinctelen emberek, mint Gabe Newel, tán csak a magyar politikusok között vannak!

Krinyo
na hol a bencsmárk emberek?

Shaman
Na hol van? Mán letelt a magyar idö szerinti 2-3 óra!

Kandurex
Nem mintha ettõl a hírtõl jobb kedvem lett. Naccerû, hogy nézhetek egy rolling demot. Kifejzetten örülök. Amikor pedig már ilynkorra már rég 2-3 episode végén kellene, hogy járjak....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
Meló után, hullafáradt, zombi-üzemmódban nekem nincs olyan.

[NST]Cifu
Úgytünik az értelmes hozzászólások manapság hiánycikknek számítanak...

Najó, akkor egy kis valós hír:

Today between 6 and 7pm EST the guys over at Valve should be at Alcatraz to release the Official HL2 Benchmarks. Along with Valve at Alcatraz will be ATI who will be launching their new Radeon9800XT. I had a chat with Greg Coomer of Valve today and he said along with the Official Benchmark, the guys at Valve will also be releasing some very interesting HL2 info we havent heard about yet.

In Hungarian:

Ma magyar idõ szerint hajnali 2 és 3 óra között lesz megtartva az Alcatracz-ban az ATi Radeon 9800XT és 9600XT debütálása, valamint egyben a HL2 benchmark kiadása. Várhatóan a Valve még valami apróságot is elkotyant itt, ha hinni lehet még nekik.

Forrás: HL2C

Sorry, én nem akadtam fenn, csak szvsz elég vicces, de hát akinek nincs humorérzéke...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

[NST]Cifu
Mivel a cikk Japánról lett angolra fordítva webes fordítóval, az ilyeneken nem kéne felakadni...

HIVATALOS KÖZLEMÉNY, BREAKING NEWS, NYIMANYIE MEG MINDEN:

"VALVE officially announced that the release date for their upcoming title Half-Life 2 has been delayed due to the fact that they are going to rewrite the whole source code into DirectX 10 environment. The new release date is 12th january 2006..."

És ez személyesen Doug Lombardi mondta. Legalábbis az interview szerint...
Amúgy nagyon LOL, ha lentebbi linken megnézitek az angol fordítást Doug Lombardi-t egyszerûen "Lombard person"-nak írják. Pl. az arcképe alatt is :-))))))))))))))))

Igaz!!!!!
Egy kis idézet:
"When it sells in holiday season, namely November of this year - December, concerning the sale time which becomes matter of concern, is. Furthermore you say that it is the schedule which the entire world simultaneously sells. When presently development ends entirely, has entered into adjustment of the system and localizing stage it is thing, but including English concerning language, following 12 national languages such as Japanese, French, German, Italian, Spanish, Chinese and Korean. It seems like the plan which keeps assuring world wide development. In Japan concerning the publisher still undecided."

Ezek szerint M@trix kollégának tényleg igaza van!!!

Viszont ez talán egy kicsit jobban érthetõ 😊))))))))

Mondjuk ez éppen japán, de sajna nem tudok...

[Walaki]D`Lair
Tudsz kínaiul?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ez egy nagyon jó tartalmas interview volt azt meg kell hagyni 😊))) Rengeteg újdonságot meg lehetett tudni belõle a game-val kapcsolatban...

Ams
a nevetni után vesszõ😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
mé, a halálsoron is szabad nevetni ritka, de szabad

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
csak tudnám mindek örül 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Amúgy ez Doug.
Lehet betenni darts háttérnek 😉

M@TriX
hát mondasz valamit azért én mondjuk hihetõnek tartanám, de akkor ha ez igaz akkor ne mondják nekem, hogy csak 1 héttel a megjelenés elõtt jöttek rá 😉

Amúgy itt azu interYou:
http://www.famitsu.com/game/event/2003/09/28/264,1064735715,16845,0,0.html

Persze, hogy nem lett böncsmárk, hisz nincs még nagy tételben R9800XT...
Rohadék piaclesõ bunkók.
Carmack legalább "csak" egyszer mondott a megjelenéssel kapcsolatban valótlant...

Ez nagyon coool, csak nehogy majd az egész HL2-t kelljen temetni...

Mayday

Jacek
lenyegeben mindegy😊) ugysem hiheto barmit mondanak mar😊

oneal1
😄DD

!Forza Ferrari!

Lazarus
Az mikor volt megrendezve és ki mondta?
M@TriX
ja azt melléksen megjegyzem, hogy ez a Tokyo Game Show 2003-on mondta egy interjúban ha minden igaz...