Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
...naponta?? :-DDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ollie
Ne higgyétek hogy nagy fizetésem van. Már hónapok óta nem vettem játékokat. Amúgy sem költöttem átlagban többet 5-10 ezernél.

Blasta
A legális szoftverpark nem keleteurópára jellemzõ!
Addig amig én a fizetésembõl nem tudok elkezdeni egy nyamvadt autórészletet (lakásrészletrõl ne is beszéljünk) addig minek tegyek a kiadók zsebébe egy rakatt pénzt?

Majd ha úgy fizetnek mint nyugateurópában, akkor megteszem én is. Mondjuk már nagyon keveset játszom, de nekem is van pár (4-5) legális játékom.

A másik jó dolog, konkrétan a HL2. Ugye jelenleg a világ legjobban várt játéka, sõt a világ legjobb játékának a folytatása.
Valószinüleg kismillióan fogják megvenni világszerte.
Nekem nem áll a pöcsöm a játékra, érdekel, de nem érdekel annyira, hogy 10-15e Ft-ot fizessek ki rá. Pláne, ha a kiadó meg a Valve nélkülem is szarrá keresi majd magát a játékon...

És õk is nagyon faszán bekalkulálják a költségvetésbe a warez-t...

Shaman
Na battle for 4,5K??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Blasta
Köszi, ide linkelte be Relax az SG-re, lényegében tõle nyúltam. :-D

Shaman
Csak tudod az a baj,hogy amíg itthon nem keres mindenki 1 mila nettót,mint ti,addig nem tudjuk megvenni a játékokat.
Én pl most is egy alapítványnak dolgozom (HL2 a gyermekekért alapítvány),s itt alig fizetnek:-)

Jacek
es most ize ezt kell csinalni?

majd ha annyit kapok a munkamert mint europaban akkor megveszem , nehogymar itt megy az eloskodes es emg leraboljon 10-12e egy jatekoert magyar fizetesbol lol😊

Laalee
meg is érdemled 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Honnan szedted a smileydat? Rohadt jó.

ollie
A szomszéd tehene nem másol játékokat.

ollie
Ez engem is jellemez. Bár vannak még divx-jeim is, meg olyan mp3-aim, melyek nincsenek meg eredetiben, de meg fogok szabadulni azoktól is. Most már minden szoftverem legális (még a windows/total commander-t is megvettem), beleértve a játékokat is.

Blasta
Le merem fogadni, hogy mp3-ai sincsenek, illetve csak olyan cd-krõl készitett mp3-at amiket meg is vett és divx-et se néz, hanem DVD-t vásárol, mi???

Blasta
Logikus.
Dögöljön meg a szomszéd tehene is.... :-DDDD

Shaman
Mert õ eddig az összes játékát megvette eeredetiben. Sajnos nekem nincs ennyi pénzem.(mondjuk az valószínü,hogy a multi miatt megveszem a HL2-t,föleg CS2 miatt)

Blasta
Mér utálod ha v.ki warezol?

Mayday
Sztem nem lesz veszes. Nagyon sokan leszedik fizetos ftp-rol, ra nehany napra mar szetfolyik a DC-n. Nem hiszem, hogy a warez-oldalakkal nagy gond lenne.
De mondjuk en rohanok majd a boltba... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Amiga
Na ez az. Én utálom, ha valaki warezol. Most éhezteti a Vivendi a tömeget, hogy rohanjunk majd a boltba, mert a warezcsatornák be fognak sz*rni a nagy érdeklõdéstõl.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Ez mondjuk logikus. Ha olyan állapotban lenne, hogy publikussá lehetne tenni, akkor már mindenki töltögetné lefele...

ollie
ollie
Ez igaz és mondjuk ezért nem is lesz drágább a kezdõ ára, mint a 9600 pro-nak volt.

[NST]Cifu
9800XT -> 9600XT

Szóval a 9600Pro és a 9800SE alig lassabb, mint a 9600XT, és tán még 10%-al sem lassabbak...

Kissé kóma vagyok még 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Szvsz jobban jársz, ha sima 9600Pro-t vagy 9800SE-t vásárolsz. Ezek nem sokkal lassabbak, mint a 9800XT (~10-20%-al lassabbak), viszont egy nagyságrenddel olcsóbbak. Plusz kiváncsi leszek arra, hogy lesz megoldva ez a kuponozás Magyarországon...

Biztosabb, ha a boltban veszed meg a játékot.
De ez csak az én véleményem...

Jacek
9800XT-hez adnak nem mindegy😊 es mint irtak kupon jar😊

fm
a 9600XT-vel együtt rögtön kap az ember egy hl2-õt? én kártyavásárlás elõtt állok,meg hl2 vásárlás elõtt,csak az a kérdés mennyire..

ThunderMaX
És mindenki szalad a kuponnal a kezében a bótba HL2-ért. 😊
ThunderMaX
Úgy lesz a HL2-vel is a 9800Xt-rõl leszivárog a netre 😊oktoberber közepén rá pár napra már osztódik a HL2 mesterCD.
[NST]Cifu
Egyébként a legjobban az tetszik, hogy a Lock-On demóval hasonló volt a helyzet (szeptemberre igérték, aztán a marketingosok elcsúsztatták október végére, mondván, hogy a játék is akkor jön ki, így nagyobb lesz a "durranása"). Mire 1x csak hogy-hogynem (állítólag a német Gamestar-tól) kiszivárgott a demó. Két nappal késõbb, mit ad isten, hivatalosan is kijött a demó...

[NST]Cifu
Pletykát hallotam (izé, olvastam) csak róla, miszerint nincs még olyan állapotban, hogy azt publikussá tegyék.

(megj.: egyes netes újságíróknál persze már majd' két hete ott figyel a kedves...)

[NST]Cifu
Bázz, tényleg mekkora 5let...

Küldjünk egy naptárt (fali-, asztali-, kártyanaptár, mind1) a VALVe-nak, amelyen szépen kihúzzuk a Szeptember 30.-át

Nagyon nagy bunkóság lenne?

oneal1
😄D

!Forza Ferrari!

M@TriX
Vivendi: "Gabe, hozod már a CDt?"
Gabe: "Milyen CDt?"
Vivendi: "A HL2 mesterCDjét?"
Gabe: "Miért hanyadika van?"
Vivendi: "szeptember 15-e, el kellene kezdeni a sokszorosítást"
Gabe: "Bazz rosszul néztem a naptárt bocs, azt hittem még csak augusztus van."
Vivendi: "Áá, semmi gond, majd kiadjuk valamikor karácsony körül. Megtanultad már a legújabb interjú beszédedet?"
Gabe: "Persze: NO COMMENT!"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

oneal1
😊)

!Forza Ferrari!

Jacek
ez mekkora lol😊) ja es kiadas heten amikor mar kiszallitani kelett volna a cd-ket rajott ja gyerekek meg kesz sem vagyunk😛PP

SoDI---
jó, bazmeg, de az a kurva Benchmark miért késik? 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

[NST]Cifu
Gabe válasza arra a kérdésre, hogy miért késik a HL2:

We simply aren't finished. It's a very large project.

Vagyis:

"Egyszerûen nem készültünk el (vele). Ez egy igen nagy terv."

Lehet találgatni, igazat mondott-e? (korábban azt nyilatkozta, hogy a játék már készen van, csupán a finomhangolások és a tesztek vannak hátra).

oneal1
basszák meg!!

!Forza Ferrari!

oneal1
mért érzem megint úgy hogy át lettünk baszva??😞

!Forza Ferrari!

Krinyo
Hol van már aza x@r?????

fm
én MA szeretnék bencsmárkot, holnap meg még 2 gépet,amin fut szépen,meg 4 példány hl2-õt,multival. ez most elégedetté tenne..1 idõre

[NST]Cifu
Nem feltétlenül, lévén, hogy van 'szinglionli-háelkettõ' is 😊

Én nyertem mert a háelkettõben benne van a multis is beeeeeeeee 😄D

[Walaki]D`Lair
én meg háelkettõ multisat....😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Én meg háelkettõt 😊

SoDI---
háelkettõbéncsmárkot akaroook!!! 😞

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tibre
Akkor se hitegessék a népet,hogy biztosan megjelenik 30-án,hanem kussoljanak és halasszák el egy hónappal elötte.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Krinyo
figy
a kiadó szarik mindenkire
neki az kell hogy minél többet adjon el.
ennyi.
nem fog törödni se veled se velem!

Tibre
És ezt ugye 1 héttel megjelenéssel elött kell bejelenteni,hogy csúszik és még benchmark sincs,és nem is szólnának.

Krinyo
hobás=hibás
kéne má nekem egy új driver 😄

Krinyo
hát én azért avalve-t hagynám.
mégis csak csinál(t) egy qrvajó gamet!!!
És az hogy még csiszolgatnak rajta, az azt jelenti hogy nem akarnak hobás,bugos játékot kiadni.
Képzeld el hogy már 2 éve kiadták volna és most már a 26. patchet tölthetnéd le :\ szal azért benne van a "jóindulat"
A többirõl a kiadó dönt.
szerzõdés kötelezi õket!

Tibre
Mind a kettõ elmehet a picsába.