Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig amig én a fizetésembõl nem tudok elkezdeni egy nyamvadt autórészletet (lakásrészletrõl ne is beszéljünk) addig minek tegyek a kiadók zsebébe egy rakatt pénzt?
Majd ha úgy fizetnek mint nyugateurópában, akkor megteszem én is. Mondjuk már nagyon keveset játszom, de nekem is van pár (4-5) legális játékom.
A másik jó dolog, konkrétan a HL2. Ugye jelenleg a világ legjobban várt játéka, sõt a világ legjobb játékának a folytatása.
Valószinüleg kismillióan fogják megvenni világszerte.
Nekem nem áll a pöcsöm a játékra, érdekel, de nem érdekel annyira, hogy 10-15e Ft-ot fizessek ki rá. Pláne, ha a kiadó meg a Valve nélkülem is szarrá keresi majd magát a játékon...
És õk is nagyon faszán bekalkulálják a költségvetésbe a warez-t...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én pl most is egy alapítványnak dolgozom (HL2 a gyermekekért alapítvány),s itt alig fizetnek:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
majd ha annyit kapok a munkamert mint europaban akkor megveszem , nehogymar itt megy az eloskodes es emg leraboljon 10-12e egy jatekoert magyar fizetesbol lol😊
Dögöljön meg a szomszéd tehene is.... :-DDDD
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De mondjuk en rohanok majd a boltba... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Szóval a 9600Pro és a 9800SE alig lassabb, mint a 9600XT, és tán még 10%-al sem lassabbak...
Kissé kóma vagyok még 😞
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Biztosabb, ha a boltban veszed meg a játékot.
De ez csak az én véleményem...

(megj.: egyes netes újságíróknál persze már majd' két hete ott figyel a kedves...)
Küldjünk egy naptárt (fali-, asztali-, kártyanaptár, mind1) a VALVe-nak, amelyen szépen kihúzzuk a Szeptember 30.-át
Nagyon nagy bunkóság lenne?
Gabe: "Milyen CDt?"
Vivendi: "A HL2 mesterCDjét?"
Gabe: "Miért hanyadika van?"
Vivendi: "szeptember 15-e, el kellene kezdeni a sokszorosítást"
Gabe: "Bazz rosszul néztem a naptárt bocs, azt hittem még csak augusztus van."
Vivendi: "Áá, semmi gond, majd kiadjuk valamikor karácsony körül. Megtanultad már a legújabb interjú beszédedet?"
Gabe: "Persze: NO COMMENT!"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
We simply aren't finished. It's a very large project.
Vagyis:
"Egyszerûen nem készültünk el (vele). Ez egy igen nagy terv."
Lehet találgatni, igazat mondott-e? (korábban azt nyilatkozta, hogy a játék már készen van, csupán a finomhangolások és a tesztek vannak hátra).

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
a kiadó szarik mindenkire
neki az kell hogy minél többet adjon el.
ennyi.
nem fog törödni se veled se velem!

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
mégis csak csinál(t) egy qrvajó gamet!!!
És az hogy még csiszolgatnak rajta, az azt jelenti hogy nem akarnak hobás,bugos játékot kiadni.
Képzeld el hogy már 2 éve kiadták volna és most már a 26. patchet tölthetnéd le :\ szal azért benne van a "jóindulat"
A többirõl a kiadó dönt.
szerzõdés kötelezi õket!