Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
"Aki szeretne a Valve-nak segíteni, s bármiféle információval rendelkezik a hálozatukba történt behatolást, illetve a DoS támadásokat illetõen, ezen a cimen felveheti a kapcsolatot a céggel: [email protected]"

LOL kapják be a faszt! Remélem széthekkelik a szájukat.

V9ykn8_TZL0

Davidus
És ez mire jó? Ettöl nekem jó lesz?😊

V9ykn8_TZL0

HuAn82
"Egyesek szerint minden idõk legnagyobb felültetésérõl van szó, azonban Gabe Newell megkeseredetten bejelentette, hogy sajnos a HL2 forráskód forog közkézen."

szar ügy...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

toMpEr
stb,stb, kamu mi? okos.

toMpEr
Part of the source code for a little-known game called Half-life 2 was leaked recently has made it's way onto the internet this afternoon. Valve has now confirmed that this is indeed the true Half-life 2 source code...

...And it came from Gabe Newell's machine. Valve are now appealing for help and I feel we should give it to them. here is the post made to the Half-life 2 dot net forums:

Ever have one of those weeks? This has just not been the best couple of days for me or for Valve.

Yes, the source code that has been posted is the HL-2 source code.

Here is what we know:

1) Starting around 9/11 of this year, someone other than me was accessing my email account. This has been determined by looking at traffic on our email server versus my travel schedule.

2) Shortly afterwards my machine started acting weird (right-clicking on executables would crash explorer). I was unable to find a virus or trojan on my machine, I reformatted my hard drive, and reinstalled.

3) For the next week, there appears to have been suspicious activity on my webmail account.

4) Around 9/19 someone made a copy of the HL-2 source tree.

5) At some point, keystroke recorders got installed on several machines at Valve. Our speculation is that these were done via a buffer overflow in Outlook's preview pane. This recorder is apparently a customized version of RemoteAnywhere created to infect Valve (at least it hasn't been seen anywhere else, and isn't detected by normal virus scanning tools).

6) Periodically for the last year we've been the subject of a variety of denial of service attacks targetted at our webservers and at Steam. We don't know if these are related or independent.

Well, this sucks.

What I'd appreciate is the assistance of the community in tracking this down. I have a special email address for people to send information to, [email protected]. If you have information about the denial of service attacks or the infiltration of our network, please send the details. There are some pretty obvious places to start with the posts and records in IRC, so if you can point us in the right direction, that would be great.

We at Valve have always thought of ourselves as being part of a community, and I can't imagine a better group of people to help us take care of these problems than this community.

Gabe

Lazarus
büdös rohadt élet
esetleg inkább:
nem fogok hl2-zni most 😊

RelakSfromhome
HUÁ!!! Ennek is van értelme: Én szokott HL2 most!!!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Talán I WANT HL2 NOW!!! Esetleg WANNA 😛PP

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[negativ] Les
I WONT HL2 NOW !!!!! 😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

`This has already been proven fake. It's just HL1 SDK with some renaming, entire paragraphs were copied over just to try to make it look real when it's infact fake.

mass replace/rename tools exist`
.
csomo quakes meg opengles cucc van benne, ami hl2hoz nem eppen illik. a combine soldier AIja es egyenlo a hl grunteval, stb stb stb.
kamu.

oneal1
még szép..
bebaszna ha shátgánnal😄 olyan sebzést adnék mint egy pisztollyal😊

!Forza Ferrari!

Lazarus
Na ez kicsit rendezetlen lett... A lõszerek neve van benne és az is kiderül hogy különbözõ sebzésfajtákkal számol az engine
Lazarus
def.AddAmmoType("SmallRound", DMG_BULLET, TRACER_LINE, "sk_plr_dmg_small_round", "sk_npc_dmg_small_round", "sk_max_small_round", BULLET_IMPULSE(125, 1325) );
def.AddAmmoType("MediumRound", DMG_BULLET, TRACER_LINE, "sk_plr_dmg_medium_round", "sk_npc_dmg_medium_round", "sk_max_medium_round", BULLET_IMPULSE(200, 1225) );
def.AddAmmoType("LargeRound", DMG_BULLET, TRACER_LINE, "sk_plr_dmg_large_round", "sk_npc_dmg_large_round", "sk_max_large_round", BULLET_IMPULSE(250, 1180) );
def.AddAmmoType("FlareRound", DMG_BURN, TRACER_LINE, "sk_plr_dmg_flare_round", "sk_npc_dmg_flare_round", "sk_max_flare_round", BULLET_IMPULSE(1500, 600) );
def.AddAmmoType("Buckshot", DMG_BULLET | DMG_BUCKSHOT, TRACER_LINE, "sk_plr_dmg_buckshot", "sk_npc_dmg_buckshot", "sk_max_buckshot", BULLET_IMPULSE(100, 1200) );
def.AddAmmoType("ML_Grenade", DMG_BURN, TRACER_NONE, "sk_plr_dmg_ml_grenade", "sk_npc_dmg_ml_grenade", "sk_max_ml_grenade", 0 );
def.AddAmmoType("AR2_Grenade", DMG_BURN, TRACER_NONE, "sk_plr_dmg_ar2_grenade", "sk_npc_dmg_ar2_grenade", "sk_max_ar2_grenade", 0 );
def.AddAmmoType("SniperRound", DMG_BULLET | DMG_SNIPER, TRACER_NONE, "sk_plr_dmg_sniper_round", "sk_npc_dmg_sniper_round", "sk_max_sniper_round", BULLET_IMPULSE(650, 8000));
def.AddAmmoType("SniperPenetratedRound", DMG_BULLET | DMG_SNIPER, TRACER_NONE, "sk_dmg_sniper_penetrate_plr", "sk_dmg_sniper_penetrate_npc", "sk_max_sniper_round", BULLET_IMPULSE(150, 6000));
def.AddAmmoType("Slam", DMG_BURN, TRACER_NONE, NULL, NULL, "sk_max_slam", 0);
def.AddAmmoType("Tripwire", DMG_BURN, TRACER_NONE, NULL, NULL, "sk_max_tripwire", 0);
def.AddAmmoType("Molotov", DMG_BURN, TRACER_NONE, "sk_plr_dmg_molotov", "sk_npc_dmg_molotov", "sk_max_molotov", 0);
def.AddAmmoType("Grenade", DMG_BURN, TRACER_NONE, "sk_plr_dmg_grenade", "sk_npc_dmg_grenade", "sk_max_grenade", 0);
def.AddAmmoType("Brickbat", DMG_CLUB, TRACER_NONE, "sk_plr_dmg_brickbat", "sk_npc_dmg_brickbat", "sk_max_brickbat", 0);
def.AddAmmoType("Rock", DMG_CLUB, TRACER_NONE, "sk_plr_dmg_brickbat", "sk_npc_dmg_brickbat", "sk_max_brickbat", 0);
def.AddAmmoType("Thumper", DMG_SONIC, TRACER_NONE, 10, 10, 2, 0 );
def.AddAmmoType("Gravity", DMG_CLUB, TRACER_NONE, 0, 0, 8, 0 );
def.AddAmmoType("Extinguisher", DMG_BURN, TRACER_NONE, 0, 0, 100, 0 );
def.AddAmmoType("Battery", DMG_CLUB, TRACER_NONE, NULL, NULL, NULL, 0 );
def.AddAmmoType("GaussEnergy", DMG_SHOCK, TRACER_NONE, 0, 0, 150, 10 * 400 ); // hit like a 10kg weight at 400 in/s
def.AddAmmoType("Hopwire", DMG_BLAST, TRACER_NONE, 1, 1, 5, 0);
def.AddAmmoType("CombineCannon"
toMpEr
hat talan egy dedikalt szervert le tudsz forditani, dee nemhiszem,hogy annal tobb sikerulne, mert nincs benne semmi textura/modell, stb

Lazarus
Amúgy ezeket mivel lehet összebarkácsolni mûködõképes progrannyá?
Lazarus
Hát ha ez tényleg a dev toolok forráskódja akkor ennek a valve fog örülni legjobban 😛
Krinyo
na honnan?

toMpEr
vannek benne szep kommentek:
hl2_src\src_main\dlls\hl2_dll\npc_alyx.cpp
//========= Copyright © 1996-2003, Valve LLC, All rights reserved. ============
//
// Purpose: Alyx, the female sidekick and love interest that's taking the world by storm!
//
// Try the new Alyx Brite toothpaste!
// Alyx lederhosen!
//
// FIXME: need a better comment block
//
//=============================================================================

Lazarus
danka
toMpEr
Kuldtem URL-t mailed-re

Lazarus
Lehet hogy a postafijókom nem bír el 31 megát... Melyik hubra mész?
Lazarus
Jah már töltöm én is, de elõször megvárom a 2t
Lazarus
Nekem jöhet, [email protected]
toMpEr
Ha valaki tudja valamire hasznalni annak elkuldom 😊

toMpEr
van benne TF2 is 😊

Krinyo
hallottátok hogy a Hl3 letölthetõ...?

toMpEr
Nemtudom hallottatok-e, de kiszivargott a hl2 enginejenek a forraskodja, letoltheto a netrol 31mega

Lazarus
😄DD
Blasta
ÉN kérek elnézést!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

MaSzKa
itt 1 kibaszott kép nincs a játékról bazze!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Blasta
Hát amíg ilyenek a fizetések, addig számolniuk kell a kalózkodás fogalmával.

ollie
Jah, ezért a legtöbb eredeti játékot fél-egy évvel a megjelenés után veszem meg féláron...

Krinyo
ha a fele lenne a gémek ára én csak eredetit vennék.

Tikal
"Azok meg belekalkulálják a szoftverárakba a kalózkodást..."
22-es csapdája? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ollie
Igen, a nagy szoftverárak tényleg irreálisak.

Blasta
Pontosan!
Ilyen hozzáállással akár az egész fizetésemet az etiópoknak adományozhatnám.
Nem ez a gond hanem az, hogy aránytalanul magasak a szoftverárak (és minden más) a fizetésekhezt képest.
Ennyi.

Amíg ennyibe kerülnek a cuccok, addig a magyar ember nyugodtan warezoljon csak. Nem a készitõket röviditi meg vele, hanem a kiadókat. Azok meg belekalkulálják a szoftverárakba a kalózkodást...

Krinyo
te pedig veszel 15 ezerért cipõt, ruhát stb.
Van millás kocsid, jó kajákat zabálsz!
Van órád, ékszereid,lakás,áram,viz...stb!
Miért nem adod oda mindet az éhezõknek?
hülyeségeket ne beszélj már!

NeoMaN
Ok, bocs, csak kifakadtam...

NeoMaN
Jah, az se piskóta aki megveszi....
Lehet ettõl nyugodtabban alszik, de ha monnyuk azt a pénzt amit szoftverre költ, monnyuk télleg normális helyre (rákos gyermekek, állatvédõk, Greenpeace) adná, és inkább warezolna, lehet még jobban aludna.

ollie
Nem azt utálja aki warezol, hanem a warezolást. Nem ugyanaz.

NeoMaN
Nabazzz.... Most csalódtam.
Tehát utálod aki warezol.
És aki 15K-ért ad egy (AZAZ EGY D😎 JÁTÉKOT?
JÁTÉKOT!
JÁTÉKOT!
15K-ért B+!!!
Amíg a világ nagyobbik része éhezik, mert nincs se vizük, se kenyerük.....
És valaki eközben 15000-ért ad el JÁTÉKOT!
Na, én azt, aki ezt megteszi (jelen esetben a kiadók ugyi, NEM A FEJLESZTÕK) addig ütném amíg lélegzik.(monnyuk van itt ugye még DVD, Audio CD, stb...)
UFF! Szóltam....
Bár most nyilván lehurrognak 1 páran, de azért emberek, ne veszítsük már el az józan értékítéletünket !!!

ollie
évet nem említenek

melyik év?...

ollie
Hát itt már karácsonyi megjelenésrõl beszélnek.

M@TriX
Az interjút olvastátok? (nem semmi az ürge 😉:
http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/news_6076241.html
Kis összegzés van a forráson:
Játékok.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Blasta
Ja, az más!
Tiszteletem! :-DDDD

ollie
percenként

Shaman
óránként....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.