Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
De azon kívül? Ha írsz is belõle bármilyen progit és terjeszteni kezdenéd, nemhiszem, hogy sokáig lennél még perek nélkül. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SoDI---
de torolje mar valaki bakker!!

Most már egyet értek!
Fúúj szemét warezolók!
Tessék azonnal törölni 😊)))
Kikérem magamnak a szerzõi és a szomszédos jogok ilyen mértékû sárbatiprását :-)))))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Mit kezdenél vele?

ELTE info-mat

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Amiga
Ja, de ha ez TÉNYLEG a Valve gépérõl való, akkor bármi kijöhet onnan...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hmuda
Lazán. Meg csinálhatna Vaníliás Kóla demókat csak nekem, személyre szabva. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ollie
kiadná a hl3-at még a 2 megjelenése elõtt

SoDI---
neee 😊

Hmuda
Csak viccböl megkérdem: Mit kezdenél vele?

Amiga
Írj a kérés a moderátoroknak topikba.

jah es a szomoru hogy en linkeltem be...meggondolatlan voltam!! 😞( de torolje mar valaki bakker!!

Amiga
Bakker, ez tényleg ott van! Moderátoroknak tényleg be kellene szállni, tisztogatni, ahogy ShaiHulud kérte. Belenéztem, hát meggyõzõ, hogy ez valóban a forrás.

#4551 ...de mar kertem hogy toroljek..!!

SoDI---
LINKET pls! 😞

Amiga
Na de az a 32 megás rar fie lenne az, amire valaki linkelt?

Moby
Felesleges elméleteket gyártani, oknyomozó riportert játszani.Természetesen fentlehetett (sõt, valszeg fent is volt) 1, több, minden gépen a forráskód,lehet, LEHET hogy betörtek, lehet hogy virust kaptak, mindez akár igaz is meg is történhetett ,de szinte biztos, hogy ez a kód nem így került ki tõlük, ennyi.A mód, az ok, és maga a tény is eltörpült amellett, ahogy hozzáállnak a dologhoz (elsõsorban Gabe).Az egészrõl vhogy Optimizer pár évvel ezelõtti szánalmas mutatvány jut eszembe...csak itt kb 200x annyi pénzrõl van szó (ill. ott még ugye -akkor- nem is volt).

Adversus solem ne loquitor

Tibre
Sztem meg lopják ki az egész gamet,süljön meg a steam,menjen csõdbe a valve meg a vivendi együtt és kész 😊.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Lazarus
Szerintem meg mindegyikbe amin fejlesztenek
ollie
Pont azon, amelyikbe betörtek...

Lazarus
Szerintem logikusabb lenne ha egy gépen rajta van az egész forráskód
Moby
Ez sajnos nagyon nem így van, de még ha így is lenne, akkor is sok jogi és üzleti vonzata van a dolognak.Azt simán el tudom képzelni, hogy a nyilatkozat valóban Gabetõl származik (bár a szánalmas szó nem fejezi ki, amit gondolok róla),azt azért tartsd észben hogy perpill nem a zsebpénzünkkel játszanak.

Lazarus
akkor úgymaradsz
ollie
Amúgy meg hogy a francba lenne rajta egy gépen a teljes forráskód?

ollie
Tényleg nem

Lazarus
Hogy a teljes forráskóddal mit tudnának kezdeni azt el sem hiszed
Pogacsa--
Itt mar csak az a kerdes hogy a valve vagy ez a gabe csavo terjeszti a hirt, vagy nem.
Mivel eddig nem volt cafolat, ezert nem lehet masra gondolni minthogy a valve sajat maga.
Lazarus
honnan van ez?
ollie
különben is, mit érnének a forráskóddal??? semmit!

egy moderator torolje mar legyszi a #4551 es hozzaszolasomat koszi😊

Csacsi
Mekkora hülyeség? Mihez kérnek segítséget? Hoy elkapják azokat, aki betörtek? Azzal mit érnek el, hiszen, ha mindez igaz, akkor már legalább egy vagy kétmikkió ember letöltötte a forráskódot. Ha tényleg igaz, akkor már megállíthatatlan, hogy ne jusson el mindenkihez, aki meg akarja szerezni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Amiga
Ha fake, ha nem, mikor jáccunk mán vele? Karácsonykor? :-(

ollie
milyen game?

Moby
Sajnos igaz.10 percet szántam rá, nem többet,de amit láttam, az nagyon valódi.
Nem, nem kérek emaileket, nekem nincs meg,és nem is akarom, hogy meglegyen(azt pedig fõleg nem, hogy másnak), és a továbbiakban nem is vagyok rá kiváncsi, mindössze a történet valódiságát ellenõriztem.Arra számitottam, hogy vmi összebugázott tákolmány az egész de nagyon nem, és ezalapján (mindazzal együtt, hogy sajnálom a valve-t) azt kell mondjam,hogy Gabe állitása az elsõ szótol az utolsóig kamu.Ezt így ebben a formában nem lehett kicsenni (ha van köztetek fejlesztõ, az tudja mire gondolok).Az, hogy ez milyen hatással lesz a játékra, nemtudom, és õszintén szólva nem is érdekel mindezek után, de ez a dolog sajnos nem fog itt megállni (és erõs a gyanúm,hogy ebben könyékig benne van a valve, vagy vki tõlük).Itt egy minden szempontból nagy értékû szellemi tulajdonról van szó, igen komoly üzleti háttérrel, ehhez képest amit Gabe mûvel a vicc (a látottak,és a nyilatkozat alapján nem tudom többé komolyan venni ezt az embert, sajnálom).

oneal1
jóvan emberek nem én találtam ki!😄D

!Forza Ferrari!

Tibre
Egyébként még van akit érdekel ez a game? 😊

Tibre
Én akkor sem.

amugy szerintem is Fake a hir ...

ollie
Hát eddig még egy a Valve valamelyik szerverére mutató linket nem láttam ebben a témában.

"Important: Just to be clear, it's ok to talk about the leak and the possible implications, however we'll nuke you and your family if you even make the most slight clever hint of where to download it or even screenshots of it. " jujj 😄 akkor engem kinukelnak😄

Pogacsa--
MAr hogyne hallottak volna errol.
Ha nincs cafolat, nem kamu a hir es tenyleg ok allitjak ezeket.
Halalos.
😄D

Krinyo
megcsináljam a hl4et? 😄

persze hogy mennyire "hivatalos" azt nem tudom 😄

Krinyo
miért ne lehetne elenõrizni az adatforgalmat??
fele akkora cégeknél is van saját készítésõ progi erre.
hát még a valve-nál...

ollie
Lehet, hoyg nem is hallotak errõl. Különben is annyira röhejes, hoyg szerintem nem is hiszik, hoyg bárki elhiszi.

ollie
Amúgy meg már a segítség kérés lehetõségének felmerülése is röhejes. Miért kérnének segítséget? Hogy visszaadjuk az ellopot kódot??????? Minden netrõl van biztonsági másolat naponta. Hogy megállítsuk a behatolásokat?????? Használjon olyan gépet, ami nincs a neten.

Minek kell minden hülyeséget elhinni?

Pogacsa--
Figyi ha meg mindig nem cafolta a Valve, akkor ezek tenyleg komoylan gondoljak ezt a baromsagot.
ollie
Ez az egész hülyeség. MAjd ha a Valve oldalán olvasok ilyeneket akkor elhiszem.

Pogacsa--
Ez egyszeruen rohej.
Persze pontrol pontra minden feljegyeztek es megjegyeztek es....
Áhh
Es ez az email cim....
Segitsegere siessunk áááááááá😊))
Ezek ezzel az egesz hazugsaggal sajnalatot akarnak kivaltani az emberekbol ezzel elterelve a szot a tobbi hasugsagaikrol?
Annyira atlatszo ez az egesz.
Krinyo
helpvalve? 😄DD
küldjünk egy mailt: " HELP...HELP.." 😄