Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Jo hir a sok szar kozott, hogy kijott az e3 as demonstraciosbeta valtozat, es ugy tunik, hogy real, azaz ezzel mar tenyleg lehet nyomni... Aki megszerezte az irjon rola... itt az nfo ja: klikk

`Take a look to the sky just before you die`

Tibre
Viszont ott van a Max Payne 2,CoD,és a D3 is nem sokára jön remélhetõleg szóval egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet...

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

[NST]Cifu
Oké, de elég népes a lista "ezen röhögjünk" c. elõadáson...

Duke Nukem 4 Ever, Team Fortress 2, CS:CZ, Lock-On, Doom3, stb...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tibre
És az miért baj,legalább van min röhögni 😊

[NST]Cifu
Nevetséges ez a HL2-Valve-VUGames szappanopera...

Krinyo
hhhhmmmmhhm m mhmgm m g hö hhö höh h ö
ezt nnem lehet birni

ollie
Írjunk mi HL2-õt!

Hmm... Tiszta szégyen a Valve csapata 😊
szerintem magukat lopták meg! 😄 Mostmár a videókban is kételkedek lehet, hogy rendelt verzió volt ?!
Amikor a Doom3 alpha kiszivárgott az iD magasról sza... le. Igaz az sem jelent még meg 😊
De lehet a valve részérõl a "Legjobb pletyka kis marketing fogás miegymás" - most is mennyi újságíró foglalkozik a hl2-vel és sok pénzt õlnek bele így is.
Úgyhogy lépj színre J.C. és dobogtass meg minket egy D3-mal jövõre.
ThunderMaX
Asszem megvan a Duke Nukem Forever párja. Mondom én dx10-re átírják az engine-t.
Tibre
Ugyszintén 😊

addigra mar nem is arra lesz optimalizalva😄

Pogacsa--
Emberek mire az megjelenik addigra a 9800 XT, mar szar lesz😄D
Davidus
Én már leszarom😊

V9ykn8_TZL0

RelakS
HARDWiRED: HALF-LIFE csiki-csuki
Dixie Flatline, 14:02 - Játék: Megjelenések - (2 komment)
A Les Echos francia gazdasági lap megkérdezte a VUGAMES egyik felelõs emberét, milyen következményekkel jár a Half Life 2 forrás kiszivárogtatása. Az eredetileg tervezett négy hónapos halasztás helyett a biztonság kedvéért 2004 áprilisára { - Én} tették a végsõ idõpontot, mely a kód egyes részeinek újraírásához szükséges. Jelenleg továbbra is a karácsonyi idõszakra várható a HL2, azonban a Valve túl elfoglalt volt ahhoz, hogy megerõsítse az idei megjelenést, hivatalos bejelentés hiányában pedig túl korai lenne felvenni a HL2-t a karácsonyi játékok listájára. Egy esetleges 2004-re történõ csúszás felettébb rossz lenne a VUGAMES részére, mivel az év elsõ felében 52 miló eurós veszteséget halmoztak fel, amit a HL2 visszájára fordíthatna. (Thx Kferi69)

Közben a halflifesource.com látogatást tett a Valve-nál, ahol Gabe Newell jóváhagyta, hogy a forrásnak csupán egy KIS RÉSZE szivárgott ki, a teljes Source endzsim nem. A HL2 halasztásról nem esett szó, viszont a hekkerek felgöngyölítésével jó úton járnak, mivel az elkövetõk nevei egy FEHÉR TÁBLÁN olvashatóak (jajj neee, ez már sok...).

Erre már nincs mit mondani. Kezdõdik az egész mizéria elölrõl, várjuk a hivatalos bejelentést.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

gamestar.hu:
aprilis 30.an mar jon is a hl2.juppiii,kar hogy 2004😞(

Pogacsa--
Most esett le?😄
Krinyo
azé jó hogy 30.án tuti jön a bencsmark

oneal1
vagy nem is te😄D
henm aki csinálta😄D

!Forza Ferrari!

oneal1
ez nagyon állat!!
díjazni kéne!!😊
tõlem kapsz egy oscar dijat!

!Forza Ferrari!

RelakSfromhome
WÁÁÁJÁÁÁJÁÁÁJÁÁÁ!!!😄DDDD

FILM IS VAN?!?

HUÁÁÁMUÁÁÁWUZÁÁÁP!! 😄DDDDDDDD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

toMpEr

M@TriX
akkor le se szedem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
azt hittem csak a fileplanet-en van fennt:
http://www.fileplanet.com/files/130000/131094.shtml

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

RelakSfromhome
thx, tõtöm

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

oneal1
www.jatekhirek.hu
video

!Forza Ferrari!

Tikal
Türelem, nagy erény.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RelakS
miféle videjó?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Krinyo
attila becézve? 😄

oneal1
bezzeg ez nem si a játékból van😞(
ilyen ati-s buzulás az egész

!Forza Ferrari!

oneal1
leszedte már valaki az új videót??
nekem 5 perc és lent lesz!

!Forza Ferrari!

Mayday
Topic fel!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jockey
no ugylatom itt masszivan felkerult az i-re a pont, mar csak a HL-re kene ugyanez

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Blasta
Logót módosított az ATI :-D

új -> régi

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kandurex
down...meg sem erdemli...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

RelakSfromhome

RelakSfromhome

RelakSfromhome
Az Z+7 nap lenne...

IMYke2.0.0.0
Upssza. ide csak a linket akartam....

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Brühühühühühühühühühhühühühühüühhüühühühühühühühühühühühühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüh

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SoDI---

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ez a legpoénosabb dolog, amivel a héten találkoztam 😊
KIRÁLY!! 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

[negativ] Les
Szerintem azért mondták, hogy:
Mert a doom 3 mint vetélytársat meg kellett még valamivel alázni..😊
-azért én így is várom de nagyon

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
😞

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[NST]Cifu

Lazarus
😄DD rotflmao
gergou

megint 😄D

Én csak azt nm értem, hogy miért kellett fogadkozni a szept. 30-ra? Miért kellett hitegetni a játékos társadalmat? Ha azt mondták volna áprilisban, hogy kijön karácsony elõtt most senki sem sírna, hanem szépen várna addig amíg kijön és kész. Még mindíg jobb lett volna, minthogy így mindenki beleélte magát a szept. 30-ba aztán mit kaptunk?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

gergou

😄D

gergou
Elintezik ennyivel: Nekem megvan az original unreal 1, es annak a dobozaban egy cetli bukkant elo annak idejen( emlekeztek az is mennyit csuszott) : If you are a hardcore gamer red this : Sok problemank volt a fejlesztes alatt, ne haragudj, hogy ennyit csusztunk enjoy the game...😊 En mondom ennyivel elintezik...