Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Duke Nukem 4 Ever, Team Fortress 2, CS:CZ, Lock-On, Doom3, stb...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
szerintem magukat lopták meg! 😄 Mostmár a videókban is kételkedek lehet, hogy rendelt verzió volt ?!
Amikor a Doom3 alpha kiszivárgott az iD magasról sza... le. Igaz az sem jelent még meg 😊
De lehet a valve részérõl a "Legjobb pletyka kis marketing fogás miegymás" - most is mennyi újságíró foglalkozik a hl2-vel és sok pénzt õlnek bele így is.
Úgyhogy lépj színre J.C. és dobogtass meg minket egy D3-mal jövõre.
Dixie Flatline, 14:02 - Játék: Megjelenések - (2 komment)
A Les Echos francia gazdasági lap megkérdezte a VUGAMES egyik felelõs emberét, milyen következményekkel jár a Half Life 2 forrás kiszivárogtatása. Az eredetileg tervezett négy hónapos halasztás helyett a biztonság kedvéért 2004 áprilisára {
- Én} tették a végsõ idõpontot, mely a kód egyes részeinek újraírásához szükséges. Jelenleg továbbra is a karácsonyi idõszakra várható a HL2, azonban a Valve túl elfoglalt volt ahhoz, hogy megerõsítse az idei megjelenést, hivatalos bejelentés hiányában pedig túl korai lenne felvenni a HL2-t a karácsonyi játékok listájára. Egy esetleges 2004-re történõ csúszás felettébb rossz lenne a VUGAMES részére, mivel az év elsõ felében 52 miló eurós veszteséget halmoztak fel, amit a HL2 visszájára fordíthatna. (Thx Kferi69)
Közben a halflifesource.com látogatást tett a Valve-nál, ahol Gabe Newell jóváhagyta, hogy a forrásnak csupán egy KIS RÉSZE szivárgott ki, a teljes Source endzsim nem. A HL2 halasztásról nem esett szó, viszont a hekkerek felgöngyölítésével jó úton járnak, mivel az elkövetõk nevei egy FEHÉR TÁBLÁN olvashatóak (jajj neee, ez már sok...).
Erre már nincs mit mondani. Kezdõdik az egész mizéria elölrõl, várjuk a hivatalos bejelentést.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
aprilis 30.an mar jon is a hl2.juppiii,kar hogy 2004😞(
FILM IS VAN?!?
HUÁÁÁMUÁÁÁWUZÁÁÁP!! 😄DDDDDDDD
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://www.fileplanet.com/files/130000/131094.shtml
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
új -> régi

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
KIRÁLY!! 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mert a doom 3 mint vetélytársat meg kellett még valamivel alázni..😊
-azért én így is várom de nagyon
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
`Take a look to the sky just before you die`