Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jo, de azt te is belathatod,hogy a lentebb belinkelt modelleket tul sok munka lenne megcsinalni csak azert, hogy rohogjon valaki egy jot.
Akkor most,hogy is van ez,ha csak a forráskód jött ki,amibe nincs textúra semmi,akkor ezeket hogy csinálták?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
nem allitom, csak megbizok altalaban abban amit irnak mindenfele. ebben meg kevesbe, mivel az egesz 1 warez csatit reklamoz. de majd letoltik sokan aztan kiderul hogy igazi e, vagy megint csak szorakozik vki.
ezt is ugyanazzal a szakertessel allitod, mint ezt:"csomo quakes meg opengles cucc van benne, ami hl2hoz nem eppen illik. a combine soldier AIja es egyenlo a hl grunteval, stb stb stb.
kamu."?
kamu."?
NFOrceon nem latol sehol, sztem ez is kamu.
ez az a szar warezos irc amugy már 12 kb/sec 😄
Half.Life.2.Beta-ANON
Half.Life.2.Beta-ANON
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
közben lecsökkent ugyhogy már 112 óra van hátra 😄
Vigyázz!!
HL2 Béta név alatt számtalan szemetet is felraktak a p2p filecserélõkre!
HL2 Béta név alatt számtalan szemetet is felraktak a p2p filecserélõkre!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én már töltöm a bétát 4kb/seccel es 1.39 gigas 😄
Sajnos. Bár inkább cáfolni szeretném
A www.gamershell.com oldalon olvasható közlemény szerint a játék kiadásásért felelõs Vivendi Universal Games bejelentette, hogy a sokunk által várt program megjelenését jövõ év áprilisára tolták. A csúszás okaként a Valve mûhelyébõl kiszivárgott, illetve ellopott forrás kódot említik.
akkor jó játékot vele.
elég furák ezek az eddig nem látott modellek. nem hiszem hogy GYEREKEK lennének egy ilyen játékban.
photoshop moka az egesz. szerintem.
elég furák ezek az eddig nem látott modellek. nem hiszem hogy GYEREKEK lennének egy ilyen játékban.
photoshop moka az egesz. szerintem.
Mondjuk az alsó két képen van 1-2 HL2 szerû dolog(pl. a fal a fénnyel), de az elsõ 3 mindenesetre nagyon gagyi.
Persze, mert a Valve-soknak jól nézett ki, "nekünk" meg szarul.Hol ebben a logika?Ennek a valaminek köze nincs a HL2-höz.
hat igen, eleg pocsék photoshop melónak tûnik 😊
1 pályát láttam amit tényleg futtattak, az vmi téglás szoba, de nincs benne semmi tárgy
1 pályát láttam amit tényleg futtattak, az vmi téglás szoba, de nincs benne semmi tárgy
nem hinnem hogy ez igazi lenne. ha igen akkor meg vkinek sikerült pár elég ócska pályát csinalnia a worldcrafttal, es azt futtatja.
ennyire gagyi lenne a beta??? Hat ezzel tenyleg nem erdemes foglalkozni..., en ugy hallottam, hogy az e3 as beta jott ki...
`Take a look to the sky just before you die`
Kijott, terjeng mar a neten, es tobb helyen is megerositettek, hogy real...
ha beszarok is megszerzem, a szar var vele 2004 aprilisig...😊