Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A "béta" önmagában semmi ilyet nem vonz maga után. A forráskód az már más tészta.

De itt éppen a kiszivárgott verzióról volt szó...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mayday
Azok kozott, aki leszedte, nagyon sok "nem egyszeru" ember van. Sokan hasznalni tudjak. Tehat a lopas k***a sok dolgot maga utan vonzott, anyagiakat is. Sokan mar nem biznak a Valve-ben, visszaesett az erdeklodesuk, stb.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
Az a "pocsék" lopott holmi nem is olyan pocsék. Bár a játékot nem lehet igazából végigjátaszani, de nagyon jókat lehet vele poénkodni...

[NST]Cifu
1.: A PC GURU és a GAMER is azokból a forrásokból táplálkozhat, amibõl mi. Ergo teljesen felesleges velük takaródzni. (megj.: én már 3 éve nem veszek semilyen "gamer" újságot, mert egyfelõl a neten elöbb jönn ki cikk mindenrõl, és ráadásul sokkféle, tehát lehet hasonlítgatni is, másfelõl sok magát "szakújságírónak" tekintõ embertõl felmegy bennem a pumpa, amikor olyasmirõl írnak láthatóan felületesen, amirõl gõzük sincs...)

2.: A megjelenési dátum ismeretlen, karácsony elöttre igérték. Ennyi. (megj.: ha egy új fórumba beírsz, elötte olvass vissza egy-két oldalt. Nemcsak bölcsebb leszel, de egyben megkíméled a régi topiclakókat a folyamatos önismétléstõl...)

3.: Felteszem a te gépeden semmi illegális dolog nincs. Ha mégis, akkor meg ne játszd meg az erkölcscsõszt...

Mayday
En is olvastam a GAMER-t is es a PC GURU-t is, de persze az egesz sztori akkor mar "regen" fenn volt a neten.
ANON "baratunk" pedig egyszeruen hazudik, tulzasba vitte, a jatek pedig JOVAL FEJLETTEBB stadiumban van. Ez biztos. Ugyanis a Valve "nem hagyta abba a nepbutitast, a hazudozast", ha mister hekker baratunk szemebol nezzuk. A Valve semmit nem valtoztatott, semmit el nem ismert, be nem jelentett azota. Anonymuskank meg lepett valamit? Semmit.
Plusz azt mondja "ez mindene a Valve-nek", masik szavaval onmagat hazudtolja, hogy "meg van valamije, es azt is kidobja, ha V. tovabb hazudozik.
Ne higgy ezeknek, minden bizonnyal iden karacsonyig kapunk egy olyan HL2-t, aminek koze nem lesz ehhez a pocsek lopott holmihoz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sadun Tryst
én csak azt mondom amit olvasok...
ezeket, mint mondtam PC GURU és GAMER forrásokból szedtem, és a "hazudást", a Lekaer használta, és csak idéztem...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

szerintem a valve nem hazudozott, csak rosszul kezeltek egy megjelenesi datum koruli tolodasokat (na meg nem akartak bejelenteni, h elloptak vmit, mert akkor tuti kikerul, volt 1 kis remenyuk ~ket hetig hogy nem, de aztan kiadta az az anontolvaj), de ez nem egyedi eset.

a jelenlegi allapota biztos jobb, mivel ebben 1 csomo minden nem volt benne amirol mar tudni lehet hogy van a jatekban, meg szinte E3as szinten sem volt.-

Sadun Tryst
2004 áprilisi megjelenés télleg biztosnak tünik, mer nem 1 helyen olvastam róla
+ télleg hagyni kéne a VALVe-t, hogy befejezhesse a gammát, és nem kéne baszogatni szerintem, mert így még áprilisban sem fogunk jáccani, mer állítólag, még az FBI sofware-s részlege is dolgozik a dolgon, a hackerek miatt...
de majd elválik minden, ugyebár ha az "Anonymus Leaker" (asszem így írják) igazat mond, akkor a VALVe tényleg nagy szarban van... mer azt ami megvan mindenkinek beta, az a jelenlegi állapota is a játéknak, tehát ez nem egy régi demo szerüség...
de hát a Leaker is azé szarakodik a médiával, hogy a VALVe hagyja abba a hazudozást.
feszültem várom a fejleményeket

u.i.: a letöltéssel kapcsolatban + 'sztem igazam van, mert nem csak az a hibás aki ellopja a cuccot, hanem az is aki letölti, mer rajta keresztül is terjesztve lesz az adott gamma...

üdv: ST

de, *PELDA*: azt mondod h szar az AI, ronda lett Alyx, stb stb, es ezert x baratod nem veszi majd meg

Krinyo
na mondj egy példát az anyagi kárra!
A kár a kilopásból származik.A forráskód, hackerek stb...
ezeket hozzáértõk feltudják használni, de az ilyen "egyszerû" emberek mint mi nem okozunk anyagi kárt.

De ez akkor SEM lesz béta.
Ellenben sok balfék meg ebbõl a szmötyibõl ítéli meg a végleges játékot.
Igen is anyagi kárt okoz ezzel a Valve-nak, és mindenki aki terjeszti is.

Krinyo
és ki mondta hogy pl én nem veszem meg?
A 2 nem zárja ki egymást bazz.
Azért szedtem le hlt mert érdekel, de ugyis megveszem

Mayday
A tenyleg HL fun megveszi az eredetit.
Ezzel meg nem foglalkozik sokat.

Krinyo
ez már õsrégi dolog...
Egyébként mit ártunk azzal hogy letöltjük a bétát?
Mivel nem full gém és nem árusítják nem éri a valvet veszteség csak azért mert én min magán ember leszedtem a bétát...
Szal ez a "minden hl rajongó...bla bla...isten áldása...bla bla" baromság.
Aki tényleg hl funn az leakarja szedni!
Mert érdekli.

hat mar mind1, aki akarta biztos megnezte, sokra meg nem mentek vele sztem.
a CZ amit lenyultak az vmi olyan verzio aminek semmi koze nincs a vegleges verziohoz szinte (lasd CSHUn cikket rola)
megjelenesrol. senki nem mondott semmit, se aprilist se mast, nincs idopont, talan az a 'holiday season' a leghivatalosabb.
gurukat nem kell venni, biztos sok baromsagot hordanak ossze ok is, mint a kis barataink a fixtv ben meg ilyenek.- neten minden info megtalalhato errol, bar tobbsege ertelmetlen.

Sadun Tryst
olvastam 1 uj hírt, nemtom itt már volt-e, de a HL2 új megjelenése asszem 2004 április, a hackertámadás, és egyéb bajok miatt

ja + a hackertámadáshoz annyit, hogy minden becsületes HL rajongó akinek még nincs + a HL2 beta, ne is töltse le, mert ezzel csak saját magának, meg a VALVe-nak tesz be.
inkább várjon egy kicsit míg leüllepedik a téma, és a kész normál játékot töltse le, vagy inkább vegye + a játékot, ha van rá lehetösege...

u.i.: biztosan tudtok rola, de asszem az aranylemezbe borítás elött 1 nappal meglovasították a Condition Zero-t is...

aki több infot akar PC GURU és GURU GAMER újságot szerezze be valahogy, ott bövebb infók vannak, érdemes elolvasni öket...

üdv: Sadun Tryst

jo de ez nem az atin mulik, semmi kozuk hozza, legfeljebb lejar a kupon. 😊

[NST]Cifu

Ami érdekes: Expired: 1/24/04

Vagyis legkésõbb 3 hónap múlva jöhet...

12346
de ebbõl legalább már láttunk vmi kézzel foghatót. mégha kezdetleges is. a másik legendából csak képek vannak

Shaman
jaja Lengendáznak jobbra-balra!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

[NST]Cifu
LoL, most látom, hogy a topic alcíme Új legenda születik?...
És valóban. Legenda a megjelenésérõl, nem?

[NST]Cifu
Tán azért, mert semmi értmes infó nincs a játékról? Se megjelenés, se benchmark, se egetrengetõ hírek...

Shaman
Topic up!

Milyen dolog ez,hogy több mint fél napja nem vót 1 komment se???

nem csak annyival keszultek el.

Mayday
Balazs Pali.

most akkor mi van vele?mikor jön ki ha kijön?

Shaman
mi most?

fm
most?

Shaman
Hmmmmm gyöjjön mán ki valamikor a gamm!:-
((

zaki
ez 1 jó kérdés 😊

Davidus
De minek?

V9ykn8_TZL0

zaki
Up! 😊

A Valve premium csomagba az is bele fog kerulni elvileg amikor megjelenik.

Ez eddig is "ingyenes" volt, vagyis egy HL cd-kulcs kellett hozzá, nem? Meg sokat érnek vele 😄
Legalább a CZ-t belerakhatták volna...
Mayday
A tegnapi RadeOn 9600SE csupán egy apró kitérõ volt az ATI életében. A Half Life 2 kapcsán a mai napon szolgáltak bõvebb infókkal, ám a megjelenés kapcsán továbbra sem bocsátkoztak jóslatokba.
Az ATI úgy próbálja kiengesztelni vásárlóit, hogy a Half Life 2 megjelenéséig ingyenesen elérhetõvé teszik számukra a "Valve Premier Pack"-ban szereplõ játékokat. Név szerint: Half-Life, Counter Strike, Team Fortress Classic, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force és a Ricochet modot.

A fogyasztók az aktiválási kulccsal tölthetik le a Valve Premier Pack-ot, illetve rendelhetnek az ATI-tól Steam CD-t. Mindenesetre a Half-Life 2 amint kapható lesz a boltokban, Steam-en is elérhetõvé válik.

Mayday
Vagy ha mas nem, akkor legalabb Balazs Pali.

Mayday
Mondjuk kiadni a game-t.

Úr isten, szegény Topic visszaszorult a 2. oldalra.
Vmit tenni, kéne az ügy érdekében.

RelakSfromhome
Nemtudom, ki mit tud az AI-rõl a HL2-ben, de egy zombi most gyógyított bele egy hordót az oldalamba...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hát igen, jól elbaltázták a játék renoméját, ezzel a betöréssel, meg az egész csúsztatással. Persze jobb is ha minél késõbb jelentetik meg mert addigra talán elhalványulnak az emberek negatív élményei 😊))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Davidus
már a kutyát nem érdekli szerintem mit bénáznak

V9ykn8_TZL0

Na hír lett a Half Life 2-bõl a Reuters oldalán tlálható ez a cikk:
Vivendi 'Half-Life 2' Game Release Date Uncertain
vagyis továbbra is minden bizonytalan...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

RelakSfromhome
He?

©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

úgysem fogsz rá emlékezni, csak MIUTÁN megcsináltad... 😄
ne ird oda hogy spoiler veletlenul se...

RelakSfromhome
AKAROMAKAROMAKAROMAKAROM!!!!!

Baze, most néztem meg néhány pályát (volt egykét loading), és találtam egy olyat, hogy arc áll a lélekvesztõn, és aszongya, hogy kéne 5 palack, ami egy épület tetején van. Nemtom, hogy eredetileg van-e nálunk gravifegyver, de ha nincs, akkor 5 palackot össze kell gyûjteni egy ládába, és a tartalmát egy daruval felemelni. De a darunak még áramot kell csinálni. WÁÁÁÁ!!! AKAROM A VÉGLEGEST!!! 😄DDDDD

Valaki tudna 1 helyet mondani ahonnan mapokat tudnék letölteni a hl2-höz ?_Ai-t hogyan lehet aktiválni a mapokon ?
Shaman
Na leesett a hó,ez azt jelenti,hogy mingyá itt a HL2!! (vagy mégsem?)

ezt a Valve is igy gondolta szerencsere(?).

[NST]Cifu
Nem teljesen értem, hogy miért segítünk mi a hackerek-nek?
Azért mert játszunk egy kiszivárogtatott verzióval? Nem hiszem, hogy ettõl nekik jobb, vagy rosszabb lesz...