Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a full verzió, csak az E3-as pár pálya kellene,tesztnek.
Köszönöm.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
inkább ilyenkor megkerülö lépéseket kell az engine-en belül tenni, hogy ugyan azt tudja, csak másképp...
sztem...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A kóddologról meg annyit, hogy legjobb esetben is csak 0 kár érte a Valvet a lopással. Szerintetek semmi.
Szerintem az, hogy most a létezõ összes developer a hl2 source-t turkássa, kimeríti a "kár érte a valve-t" fogalmát.
Az hogy másfél év megírni egy szem-shadert, meg ilyeneket, más meg ránéz és akár copy-pastézik (persze ez nem túl egyszerû, én nem töltöttem le a forrást nem tom vannak-e benne commentek, anélkül nehéz), az gáz.
És hogy az összes csíter már most elkezdhette a kódot buzulni, az meg megasuxx.
"ha bizonyos százaléka az endzsinnek azonos a hl2ével akkor már perelhetõ"
de hogyan perled be õket, mi alapján? ha a doom3-nak, stalkernek nem lopják ki a forráskódját, akkor ugye nehéz lesz bebizonyítani, hogy ott 1:1 copy van.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A stalker sztem egyáltalán nem szebb...
sztem egy szinten van.
Hl2ben sincs script..
a zene pedig csak nõveli a para érzést...
lásd doom3
bünbocsánatam jele:

2.de ha mondjuk saját képet akarok közkincsé tenni, akkor mit tegyek? mert az már tiszta, hogy az URL, hogyan megy, azér köszi is, hogy elmagyaráztad!
3.a STALKER-es képekre visszatérve nézzetek be arra a topicra, jó kis képek vannak ott is, de az igazik a GameStar ONline-on vannak!
2.: A képeket egy netes oldalról tudsz belinkelni, tehát ha egy internetes oldalon látsz egy jó képet, akkor jobb gomb a képen "tulajdonságok", és ott kinézed a kép URL-jét (Fleko által belinkelt képnél ez "http://www.vugames.com/resource/dynfile/screenshot/large/si_halflife2_04_lg.jpg"), és ezt bemásolod a a gombnál elõugró ablakba.
A képeknél légyszives azonban ügyelj arra, hogy ne legyenek túl nagyok (lehetõleg 800x600-nál nagyobbak), méretre se (.BMP-ket semmiképen se linkelj be!).
Még 1 dolog: próbálkozni ne itt próbálkozz légyszives, van erre külön topic...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
vmiert nem tetszik, tul docogos az egesz, meg egy ilyen szabad kezet ado jateknal kitudja milyen lesz a vegleges.-
sztem az Eli csalad az egyik Gearboxosrol kaphatta a nevet.-
igen, nem értek én még az ilyen dolgokhoz...
lécci akkor mond el, hogy hogyan kell linkelni rendesen.
(és fogadjunk, hogy az lesz a reakció - "dehát nálam tökéletesen látszik"...)
és kit tudja lenyomozi 1 új cégnél? aki azt mondja, hogy már 4 éve ezen dolgozik?
hát, mindent ki lehet találni...
a STALKER + szerintem jelenleg talán egy picit karakter kidolgozásban + fizikában nem olyan jó, mint a HL2, de környezet, + egyéb megvalósításban simán!
ja meg a STALKER elönyére legyen mondva, ha nem "rohansz" végig a játékon, akkor 100 óra játékidöt igér a GSC...
ha + igen, akkor "csak" 50-60 órát...
ja, meg a STALKER-ben a játékmenet csak 5%-a van kb. scriptelve... így egy ha 20x viszed végig a játékot, akkor is tud új harcokat és eseményeket mutani a gamma, + 30 féle fegyver lesz a játékban, no meg asszem nincs a játékban zene, ha meg igen, akkor csak valami halk misztikus, így a játék para hangulata már biztosított, ha + nem lesz, akkor meg még parásabb lesz, mert az átkozott csend, 1 óra után elég zavaró, hogy csak a varjak hangját hallod, meg a távolban valami idegen lény üvöltését... 😊
Amit itt le kell nyelnie a VALVe-nak, az az, hogy egyes elemeket kilophatnak és felhasználhatnak más enginekben. Ez is nagyon fájó lehet, szó se róla. Viszont itt komplett engine-t kell csinálnia a csókának, ami nem két hét, és nem két forint.
Viszont azért a STALKER bármennyire is szép, mégiscsak rondábbnak tartom, mint a HL2-õt...
(tegyük hozzá, hogy a STALKER jövõre jön ki, tehát még fejlõdhet keményen...)
tobbet perelnenek el toluk mint amennyi a jatekuk bevetele..
igaz mondjuk az is, hogy ha valaki meg akarja venni a motort, akkor megveszi, ilyen már mondjuk a Vampire : Bloodlines is. (az is kir gamma lesz)
A fakeröl nem tudtam, ez nekem is új. Köszi az infókat!
most má télleg befejezem ezt, mer kezdek pesszimista hatást kelteni, ahogy elnézem... 😞
na további jó napot: Sadun Tryst
Kiderült, hogy ez nem igaz. Ez a "patch" readme-jébe volt, amirõl már anno kiderült, hogy fake volt, ergo nem a tolvaj írta ezt...
mert ami most kint van nem 100%-os, s emiatt, most a VALVe-s srácoknak átkell írniuk a forráskódot, hogy ne legyen olyan könnyen módolható egy 1szeri embernek, és kapja vissza a HL2 motor az exluzivitását, mert emiatt rengeteg cég nem lincenszele le az engine-t...
Erõsen támadható gondolatmenet. Egyfelõl a játékot online is lehetne frissiteni (ez az egyik nagy újítás benne, ezért van ott a STEAM), tehát foltozni utólag is lehetne (nyakamat rá, hogy így is megjelenéshez számított egy hónapon pelül kijön az elsõ HL2 patch). Akik meg Licencben gondolkodnak, azok úgy is licencelni fogják a motort, hiszen jelenleg nincs hozzá fogható a piacon (az Unreal Warfare azért nem ilyen szép, a Quake III. már eléggé elavult, és sokat kell dolgozni rajta, a Doom III. meg ki tudja, mikor jön ki...).
olyan sokat nem kell atirniuk sztem, csak par fontosabb 'sebezheto' reszt.
9800prohoz nincs HL2 kupon ha jol tudom. csak 9800xt 9600xt es 9600SE hez.
MODkeszitoknek meg lesz 1 csodas SDK, amivel sokkal tobbremennek mint ezzel, es megkonyebben csinalhatnak modot, biztos lesz 1 par jo.-
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
csak ennyi zárószót mondanék, hogy szerintem VALVe hazudik is, meg nem is, és a Leaker pedig azt mondta, hogy ha tovább folytatj a hazudozást a VALVe, akkor fogja a forráskód többi részét is közkincsé teszi...
mert ami most kint van nem 100%-os, s emiatt, most a VALVe-s srácoknak átkell írniuk a forráskódot, hogy ne legyen olyan könnyen módolható egy 1szeri embernek, és kapja vissza a HL2 motor az exluzivitását, mert emiatt rengeteg cég nem lincenszele le az engine-t...
így nem csak a VALVe-t érte anyagi kár, hanem az ATI-t is...
de én optimistán állok a dolgokhoz, remélem nektek lesz igazatok, hogy karácsony fele lesz HL2, mert már qvára várom! de sajnos ez a hacker támadás lassítja a játék elkészülését... 😞
Így lehet, hogy tényleg április lesz... 😞
üdv: ST
Ha most venném meg a kártyát, már kapnék hozzá automatikusan egy HL2-õt. Dehát ugye visszamenõlegesen nem érvényes a bundle...
szerintem a Valve meg ezek utan is meg fog lepni minket a jatekaval, akarmikor is jon ki.-
Meg persze arra is jó, hogy meg lehessen mutatni (magyarázni?), hogy miért vettem egy csaknem 100e Ft-s videókártyát augusztusban, amikor még abban a hitben éltem, hogy Szeptember 30.-án lesz HL2....

BALÁZS PALI! 😊