Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Az is igaz, mert most az eppen februarnal tart, ha jol tudom...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
nem csak ez, hanem az Unreal 2004 is érdekes

Random_
Ami magyarországi lapokban bemutatót jelent.
Mi ezen a nem érthetõ?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

a játékbemutató alatt demót lehet érteni, v képeket némi infóval?

Mayday
Ja, es meg egy hir!!!
A HalfLife2.Net az angol PC Zone magazinban egy, a Half-Life 2 rajongók számára fontos információt fedezett fel. Az újság, mint a legtöbb gamer magazin elõrejelzi, hogy milyen játékbemutatók is várhatóak majd a következõ számban. Én csak annyit mondanék, hogy figyelmesen olvassátok el az alább felsorolt játékokat, melyekrõl a következõ számban bemutatót lehet majd olvasni. Unreal Tournament 2004, StarWars Knights of the, Old Republic, StarWars Galaxies, Contract Jack, Secret Weapons Over Normandy, Lords of Everquest, HALF-LIFE 2!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nos, aki meg nem olvasta, elobujt Gabe Newell az odujabol, es adott egy interjut a minap, ezen a linken megtalaljatok:
Gabe Newell Interju.

CELL StormBird

Maps könyvtárból indits el egy mapot.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Krinyo
lol

Shaman
jaja

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

[NST]Cifu
Valószinüleg emberünk rátalált a már szakállas leaked-béta HL2 + leaked CS:CZ-re, ami úgy másfél hónapja volt téma...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Shaman
Na most olvastam el mégeccer amit írtál. Szal mi az,hogy HL2- Condition Zero????
A 2 nem ugyanaz,vagy nem értem.....

Shaman
Ezek szerint ma jelent meg????

11-28-Half-Life2_-_Condition_Zero
erröl lehet tudni valamit?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Tibre
hl2 meg kitudja mikor

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
Mirõl beszélsz a DNF jövõre jön 😄D

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Kandurex
Ezzel meg mi van? Jött már valami fél vagy negyed hivatalos, hogy mikor jön? Netán DNF szindróma?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sadun Tryst
értettem eddig is, de látom nem értitek azt amit próbálok mondani! szal itt nekem a téma lezárva, akit megbántottam, annak bocsi...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Krinyo
az egy dolog...
minket is érdekel más.
De értsd meg..lassan mondom hogy megértsd
E Z H L 2 T O P I C
AMi hl2 azt ide, ami nem hl2 azt más topicba

Sadun Tryst

szmájlikat én is tudok...

Shaman
Ez HL2 Topic!

Sadun Tryst
jóvanna... akkor meg ne hurrogjatok le mingyá ha valamit akarok mondani nem HL2-vel kapcsolatban...

Shaman
Minek lennénk rákattanva,ha mostanság még csak hír sincs róla.
Addig inkább tolom a KOTOR,NFSU,XIII triászt.

Sadun Tryst
igen a XIII 1 király gamma + minden, csak azt nem kell reklámozni, ezeket a gammákat pedig igen. de akár említhetnék még 1 új fórumot, de a Te kedvedért nem fogom, mer ez HL2 fórum...
pl. én nem csak a HL2-re vagyok rákattanva, hanem vagy 5 másik játékra, de ez nem számít...

Shaman
Hát ha mán itt járunk akkor ugyi van XIII is.

Sadun Tryst
gondoltam hátha nem mindenki olyan szük látókörü mint Te

Shaman
Mi,mi,mi,mi,mi,mi,mi
Mi,mi,mi,mi,mi,mi,mi
Mi mozog a karácsonyfa aljában?

Hát sajna nem egy HL2:-(

Mayday
Hehh, valszeg tudjuk.
De en a fa ala HL2-t akarok! Ja! Igen, a karacsonyfa ala, iden! 😊

Shaman
bencsmárk mikó?

Sadun Tryst
nem pont a HL2 témához szól, de valakit nem csak a HL2 érdekel, gondoltam hátha...

Krinyo
ez mind szép és jó de ez hl2 topic...

Sadun Tryst
van 2 új topic, Xenus és Vivisector, ezek is FPS-ek, s a Xenus eléggé szemrevaló

en csak azt probaltam elmondani, hogy a HL2ben nagyon nem lenyeg hogy a 20KM-re levo hazak ott vannak e, vagy csak rajzolva vannak e, ugyis kisebb reszekre van osztva a game gondolom mint az elso.

Sadun Tryst
én is pont erre próbáltam rávilágítani

látjátok! most már nem csak én tépem a szám emiatt! a 2 játék nem 1 stílus!

Mayday
Erdekes, egy darabig csak HL2 vs DUM3 ment, most mar HL2 vs. SZTALKER.
Mikor erjuk mar meg, hogy ne hasonlitgassuk oket egymashoz, hanem fogadjuk el 2 kulon jateknak???
Plane ertekelesek itt a nagy semmi alapjan. Majd elemezzuk akkor, ha megjelentek, nem???

Sadun Tryst
a hl2 télleg fasza játék, de azé a STALKER jobb történettel rendelkezik...
a hátsó házak meg sztem is rajzoltak, de hát a 2 játék nem 1 müfaj! a HL2 pörgös akciójáték, míg a STALKER amolyan, kalandozós, felfedezös játék!
ne tessék keverni a 2 játék tulajdonságait!

itt viszont nem is kell ilyen hazakban, meg mezokon maszkalni vaddisznok es serult egerek utan kutatva, lesz rendes tortenet is ;D

fm
biztos hogy rajzolt? a stalkerben sztem nincsenek ilyen méretû házak..max akkorák,mint amelyik házon a kép készült..

naja de a hatso hazak rajzoltak...
van egy st*lker nevu jatek ami elorebb tart 😊
fm
nézd meg a vidiket,ha még brutálabbakat akarsz..

hu bazz ez brutál

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

insp
K.O.T.O.R-tad

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Krinyo
hmm...a szemétbõl kotortam elõ a topicot :\

Sadun Tryst
thx!

azert ezt jobb eloben latni 😊

Sadun Tryst
itt van 1 kép:

Sadun Tryst
A Far Cry vs. STALKER ok. Az télleg 1 paletta. De sztem a HL2 vs. STALKER nem ok. Mer ha mondjuk a saját véleményem nézem, akkor ha ölni + pergös lövöldözést akarok, vagy beakarom szivatni az ellenfelekt a tárgyakkal 70 féle módon akkor HL2-t fogom elövenni, ha pedig kalandozni, kicsit horroros hangulatot akarok, akkor pedig STALKER. Mer nekem a STALKER nem tudja pótolni a HL2-t, és a HL2 sem tudja pótolni a STALKER élményét...

dikki*yysw
"És sztem' a STALKER + a HL2 nem való 1 palettára, mer a HL2 akciójáték, míg a STALKER , Morrowind szerü, felfedezös, FPS. Nem igazán 1 és ugyan azon rétegnek készülnek eme játékok. Csak a müfaj 1ezik: FPS."

Ez szerintem nem igaz. A STALKER és a HL2 igenis ellenfelek.
Kedvencem az volt, amikor az UT vs. Q3 vitában mindig kitalálta valaki, hogy két külön mûfaj, nem ellenfelei egymásnak ne hasonlítsuk stb.

Amúgy a Far Cry ellenfél-kezelése is tetszik, olyan mint a STALKER-é.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Sadun Tryst
STALKER:
Kalandozós, felfedezös, és kellöképpen akciódús játék. A patkányok pedig ha nem láttátok a képeken, akkor azok kísérleti patkányok, amik elszabadultak a 2. robbanás után, tehát azok nem csak a mutáció miatt ilyen agresszívek. A vaddisznó + egyébként is kemény, hát még mutálódva! De egyébként mikor "városokban" mászkálunk, akkor az elsödleges ellenfeleink a katonák, és az idegen STALKER-ek lesznek.

HL2:
Pergös, folyamatosan akciódús, (elsö játékra) meglepetésekkel teli játék. A harcok kiemelkedöen hangulatosak, és a fö elem itt a harcokon és a használható környezeten van. A szörnyek pedig az idegen bolygóról származó lények, és azok álltal megszállt "emberek".

És sztem' a STALKER + a HL2 nem való 1 palettára, mer a HL2 akciójáték, míg a STALKER , Morrowind szerü, felfedezös, FPS. Nem igazán 1 és ugyan azon rétegnek készülnek eme játékok. Csak a müfaj 1ezik: FPS.

Frankon igazad van.nekem a stalker nagyon sotlannak tunik attol meg lehet jo de meg akciot nem igazan lattam belolle egyenlore csak a grafikat mutogatjak az mar redbe van.A hl2 legalabb sejtem hogy mik lesznek benne.Mivel az elso reszt parszor vegig vittem 😊

Teperinke
Nézem a topikot mi történt hl2 ügyben. Na mi, hát megjelent egy stalker videó:-)
Nagyon szép ez a video tényleg mint a hl2 meg minden, de mi lesz ebbõl végülis, (mutant) deer hunter 2004 csernobil edition?
Mér jó nekem csernobilban mászkálni egy puskával mutáns vaddisznók és ugróegerek között?

A lényeg, hogy nem a grafika fog dönteni a két ász között, mert az mind a kettõben perfekt lesz a látottak szerint...