Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mi ezen a nem érthetõ?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A HalfLife2.Net az angol PC Zone magazinban egy, a Half-Life 2 rajongók számára fontos információt fedezett fel. Az újság, mint a legtöbb gamer magazin elõrejelzi, hogy milyen játékbemutatók is várhatóak majd a következõ számban. Én csak annyit mondanék, hogy figyelmesen olvassátok el az alább felsorolt játékokat, melyekrõl a következõ számban bemutatót lehet majd olvasni. Unreal Tournament 2004, StarWars Knights of the, Old Republic, StarWars Galaxies, Contract Jack, Secret Weapons Over Normandy, Lords of Everquest, HALF-LIFE 2!!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Gabe Newell Interju.

Maps könyvtárból indits el egy mapot.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A 2 nem ugyanaz,vagy nem értem.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
erröl lehet tudni valamit?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
minket is érdekel más.
De értsd meg..lassan mondom hogy megértsd
E Z H L 2 T O P I C
AMi hl2 azt ide, ami nem hl2 azt más topicba
Addig inkább tolom a KOTOR,NFSU,XIII triászt.
pl. én nem csak a HL2-re vagyok rákattanva, hanem vagy 5 másik játékra, de ez nem számít...
Mi,mi,mi,mi,mi,mi,mi
Mi mozog a karácsonyfa aljában?
Hát sajna nem egy HL2:-(
De en a fa ala HL2-t akarok! Ja! Igen, a karacsonyfa ala, iden! 😊
látjátok! most már nem csak én tépem a szám emiatt! a 2 játék nem 1 stílus!
Mikor erjuk mar meg, hogy ne hasonlitgassuk oket egymashoz, hanem fogadjuk el 2 kulon jateknak???
Plane ertekelesek itt a nagy semmi alapjan. Majd elemezzuk akkor, ha megjelentek, nem???
a hátsó házak meg sztem is rajzoltak, de hát a 2 játék nem 1 müfaj! a HL2 pörgös akciójáték, míg a STALKER amolyan, kalandozós, felfedezös játék!
ne tessék keverni a 2 játék tulajdonságait!
van egy st*lker nevu jatek ami elorebb tart 😊
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Ez szerintem nem igaz. A STALKER és a HL2 igenis ellenfelek.
Kedvencem az volt, amikor az UT vs. Q3 vitában mindig kitalálta valaki, hogy két külön mûfaj, nem ellenfelei egymásnak ne hasonlítsuk stb.
Amúgy a Far Cry ellenfél-kezelése is tetszik, olyan mint a STALKER-é.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Kalandozós, felfedezös, és kellöképpen akciódús játék. A patkányok pedig ha nem láttátok a képeken, akkor azok kísérleti patkányok, amik elszabadultak a 2. robbanás után, tehát azok nem csak a mutáció miatt ilyen agresszívek. A vaddisznó + egyébként is kemény, hát még mutálódva! De egyébként mikor "városokban" mászkálunk, akkor az elsödleges ellenfeleink a katonák, és az idegen STALKER-ek lesznek.
HL2:
Pergös, folyamatosan akciódús, (elsö játékra) meglepetésekkel teli játék. A harcok kiemelkedöen hangulatosak, és a fö elem itt a harcokon és a használható környezeten van. A szörnyek pedig az idegen bolygóról származó lények, és azok álltal megszállt "emberek".
És sztem' a STALKER + a HL2 nem való 1 palettára, mer a HL2 akciójáték, míg a STALKER , Morrowind szerü, felfedezös, FPS. Nem igazán 1 és ugyan azon rétegnek készülnek eme játékok. Csak a müfaj 1ezik: FPS.
.Mivel az elso reszt parszor vegig vittem 😊
Nagyon szép ez a video tényleg mint a hl2 meg minden, de mi lesz ebbõl végülis, (mutant) deer hunter 2004 csernobil edition?
Mér jó nekem csernobilban mászkálni egy puskával mutáns vaddisznók és ugróegerek között?
A lényeg, hogy nem a grafika fog dönteni a két ász között, mert az mind a kettõben perfekt lesz a látottak szerint...