Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de pont ezért lehet jó a hl2,a stalker meg pont azért lehet jó,mert szabad vagy. várjuk meg mindakettõt, és nem is kell választani közülük:jöjjön csak mindkettõ 1000L

Olyan Morrowind meg Ghotic szerü játékmenete lesz, ami csak jó, mert szabad leszel, nem pedig folyamatos scriptelt eseményeket kell végigjátszanod.
Én nagyon várom a stalkert, sokkal jobban mint a HL2-t.
Magánvélemény
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
egyszerû megérzés... de mint mondtam a HL2 reméljük kurva jó játék lesz és nagyon szép is!
u.i.: a DNF sorsára tényleg nem kéne jutnia a játéknak...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
De én eddig úgy tudtam, hogy a holiday SEASON az "ünnepeket" jelöli, nevezetesen a karácsonyt és az újévet felölelõ "ünnepeket"....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A HL2-ben én éppen a történetett várom, mert jónak igérkezik (és ezt a HL2béta alapján mondom!), a STALKER esetén kicsit félek ettõl a kissé zûrös játékmenettõl, de majd meglátjuk...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egész pontosan ezt nyilatkozták: ...before holiday season... (még októberben!)
Lennél szives lefordítani nekem, mit is jelent a "holiday season" magyarul? Lehet, hogy az angol tudásom soványka már ehez...

van 1 olyan gyanúm, hogy a HL2 vs. STALKER vs. DOOM3 trióból a HL2 már csak max (!) második lehet, ha el nem basszák a STALKER-ben a harcot és az izgalmakat!
könnyes szemmel nézek a HL2-re, mer tudom, hogy jó játék lesz, de mégis úgy érzek 1 picit, hogy valami DEVASTATION lesz ûrlényekkel... 😞
reméljük mindaz amit felvetettem nem fog bekövetkezni!
(lehet hogy masszivan meloznak!)
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Erre valjuk be, már nem számíthatunk...
Persze lehet viccelõdni, hogy nem mondták milyen évben. Én erre azt tudom válaszolni, hogy a HL2-vel már csak vicceket lehet gyártani, ahogy a DNF-el is...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szétszedni ha ki akarom írni cd-re?
kicsomagolás után is exé-vel elindul a fõlapig azután semmi.
mi lehet a baj?

Ez a PC Zone magazin megjelent mar, amiben HL2 lesz?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a 4. részben így reméljük a Balázs Pali feldühödött rajongóit fogjuk gyakni! 😊
MÉG CSAK BÉTA VAN! szal ha vmilyen HL2 van, akkor az csak béta...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.