Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
a kulcsszó sztem: "folyamatos scriptelt események" ez van rengeteg játékban..odaérsz egy helyszínre,erre pont akkor történik minden ami érdekes 😊
de pont ezért lehet jó a hl2,a stalker meg pont azért lehet jó,mert szabad vagy. várjuk meg mindakettõt, és nem is kell választani közülük:jöjjön csak mindkettõ 1000L

Blasta
Nem hinném, hogy zûrös lenne a játékmenete stalkernek.
Olyan Morrowind meg Ghotic szerü játékmenete lesz, ami csak jó, mert szabad leszel, nem pedig folyamatos scriptelt eseményeket kell végigjátszanod.
Én nagyon várom a stalkert, sokkal jobban mint a HL2-t.
Magánvélemény

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mayday
Hidd el, mindkettovel fogunk jatszani, es majd akkor eldontjuk, melyik a jobb. Igazandibol azt kell mondjam, hogy ket jatekot varok istenigazabol, es ezek a Half-Life 2 es a S.T.A.L.K.E.R. Doom3 nem igazan erdekel, nekem ez a ketto lesz a kiralysag. Ezt a kettot meg is veszem eredetiben. De nem hiszem, hogy a STALKER valaha is barmiben elonyt elvezne/jobb lenne nalam, mint a HL2. Meg ha mindkettobol lattam kepeket, videokat. HL2 mindent visz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sadun Tryst
így igaz. én azt mondtam, hogy attól félek én, hogy valami miatt el lesz bagaterizálva. hogy miért? magam sem tudom...
egyszerû megérzés... de mint mondtam a HL2 reméljük kurva jó játék lesz és nagyon szép is!

u.i.: a DNF sorsára tényleg nem kéne jutnia a játéknak...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
nem, de amit eddig a HL2-bõl mutattak, annyire nem nyûgöztek le, mint a STALKER képei. én mondtam. menj be a STALKER topicba, majd keress pár képet...

teljesen mind1, hogy mit mondtak akkor ijedtukben, Gabe mar tobb hete irta hogy nem fog iden kijonni.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
Ha csak a "holiday"-t írtak volna, még igazad is lenne...
De én eddig úgy tudtam, hogy a holiday SEASON az "ünnepeket" jelöli, nevezetesen a karácsonyt és az újévet felölelõ "ünnepeket"....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tikal
ezt már el vitte a krampusz....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
Attól, hogy szép valami, még nem jelenti azt, hogy jó is. Lásd Unreal 2, amely tényleg szép, csak olyan vérgagyi, hogy csak na...

A HL2-ben én éppen a történetett várom, mert jónak igérkezik (és ezt a HL2béta alapján mondom!), a STALKER esetén kicsit félek ettõl a kissé zûrös játékmenettõl, de majd meglátjuk...

Kandurex
szünidõ, ünnepek stb. stb. gyakorlatilag bármely ünnep lehet az évbõl 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
Azt mondtak, valamilyen unnepnap kornyeken!!! Semmi olyat nem mondtak, hogy karacsony elott! Azert, ha nem hibaznak, ne hibaztassuk oket pls!

Egész pontosan ezt nyilatkozták: ...before holiday season... (még októberben!)

Lennél szives lefordítani nekem, mit is jelent a "holiday season" magyarul? Lehet, hogy az angol tudásom soványka már ehez...

ezexerint mind2 játék kész verziójából láttál nagyfelbontású képeket..

Sadun Tryst
nem akarok negatív lenni a HL2 fórumon... de a STALKER min 3 fokkal szebb lesz... látogassatok el a STALKER fórumra, majd ide, és hasonlítsátok össze a képeket...

van 1 olyan gyanúm, hogy a HL2 vs. STALKER vs. DOOM3 trióból a HL2 már csak max (!) második lehet, ha el nem basszák a STALKER-ben a harcot és az izgalmakat!

könnyes szemmel nézek a HL2-re, mer tudom, hogy jó játék lesz, de mégis úgy érzek 1 picit, hogy valami DEVASTATION lesz ûrlényekkel... 😞

reméljük mindaz amit felvetettem nem fog bekövetkezni!

[DCF]SkipeR
Hát igen. Én rosszul érrzékelem, vagy ténleg eltáûnt a valve? ugyértem, nem adtak hirt rég magukrol!
(lehet hogy masszivan meloznak!)

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Bizony-bizony, nagyon szépek.. csak már megjelenhetne, de az még messze van 😞

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Sadun Tryst
úgy éreztem ezeket a képeket meg kell osztanom mindenkivel!

Mayday
Azt mondtak, valamilyen unnepnap kornyeken!!! Semmi olyat nem mondtak, hogy karacsony elott! Azert, ha nem hibaznak, ne hibaztassuk oket pls!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
Van rá egy kis sansz, hogy a VALVe egy újabb "igérete" nem jön be, hiszen azt mondták ugye, hogy az ünnepek elött kihozzák a HL2-õt...
Erre valjuk be, már nem számíthatunk...

Persze lehet viccelõdni, hogy nem mondták milyen évben. Én erre azt tudom válaszolni, hogy a HL2-vel már csak vicceket lehet gyártani, ahogy a DNF-el is...

Kandurex
Válaszomat szmájlíben mondom el....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Sztem ne akard cd-re kiirni, mert ez a verzio nem er annyit... Vard meg az egesz jatekot, mert az viszont meg fogja erni az arat!

Mayday
Az a baj, hogy ez egy kilopott sz*r, es soha nem is fog elindulni a fooldalrol, ami az .exe-vel jon be. Elo kell hivni egy konzolt, es ott beirt parancsokkal tudsz map-eket futtatni, de nagy jatekelmenyre ne szamits, mert nem egesz jatekot kapsz!!!

A hl2-t 1 iso fájl-ban szedtem le (kb 3giga) hogy lehet
szétszedni ha ki akarom írni cd-re?
kicsomagolás után is exé-vel elindul a fõlapig azután semmi.
mi lehet a baj?
Mayday
Ha mar HL2 nem is kerul fa ala, orvendjunk, hogy Balazs Pali uj albuma azert megjelent!

Mayday
BROÁF!

Mayday
Szep cel.

KM
Cél: a játék megjelenése elõtt elérni a 10000 hozzászólást!

NeoMaN

Kandur!
-------------------->DOOM3<-----------------

Sadun Tryst
ja! 😊

Mayday
Azert eleg jo, hogy egy nem megjelent jatekrol szolo topicban mar 8790 hozzaszolasnal jarunk!

Mayday
Azert nehany info megcsillan neha.
Ez a PC Zone magazin megjelent mar, amiben HL2 lesz?

Sadun Tryst
😞

zaki
a sírból... nem is lehetett mostanság hallani a gammáról

Shaman
Huhh honnan hozom fel a Topicot! (de minek:-(

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

[NST]Cifu
Nembaj, nekem valahol a polcon van még egy S3 Trio-m

Shaman
Én inkább az elözményeknek kezdtem neki,ami még az elsö rész elött játszódik. "Half-Life the Beginning" néven szándékszom kiadni,de valahogy ez a Trident kártyára való optimalizálás nem akar sikerülni.......

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

fm
kész vagyok a munkával, cserélhetnénk infót, mert 1 kis gond akadt az apály-dagály és a hullámok víz alatti megjelenítésével különbözõ konfigokon(cirrus logic-ra optimalizáltam)..elküldöm mélben,teszteljétek lécci 😄

Sadun Tryst
sztem a vége Balázs Pali Fatality legyen...
a 4. részben így reméljük a Balázs Pali feldühödött rajongóit fogjuk gyakni! 😊

Krinyo
hát nemtom de passzojjon a hl4hez amit már megirtam 😄

fm
én épp a HL3-at programozom..sztetek mi legyen a vége?

Mayday
LOL 😊

Sadun Tryst
asszed olyan hüjék vannak itt, hogy nem tudják mi az ábra a HL2 körül?
MÉG CSAK BÉTA VAN! szal ha vmilyen HL2 van, akkor az csak béta...

Random_
Nem is nagyon érdekel.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mayday
Jegyzem am a smile-kat, amikor majd kered a kovetkezoket...

shaba23
holnap
shaba23
nem
Mayday
Es a konyveimet athozod ma?

shaba23
azt mondta a Balázs Pali, hogy ne mondjam el senkinek...
Mayday
Na, akkor kedves jatekosunk, pontositson! 😊

shaba23
nemjól...