Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem az összes videót...ismét...bazz ez a játék hatalmas lesz!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát a játék futtatása közben.
IP alapján rám bírtok csatlakozni nem?
Majd kipróbáljuk, addig megnézem hogy lehetne.
IP alapján rám bírtok csatlakozni nem?
Majd kipróbáljuk, addig megnézem hogy lehetne.
lehet csinálni
Régen csinált valaki egy szervert és csinált hozzá egy tenniszpályát.
Ott dobáltuk a kocsit a gravfegyverrel
Régen csinált valaki egy szervert és csinált hozzá egy tenniszpályát.
Ott dobáltuk a kocsit a gravfegyverrel

Elõsször engem is egy kis jólesõ ijjedtsétg hatott át. De mikor ott mászkáltak körülöttes zuzogva már inkább bepunnyadt, nyomasztó hangulatú lett az egész. A repülõ cuccok jobbak. A repülõ gömb se rossz. Bár a pengeszárnyú talán a legjobb (d1_canals)
A 'beta patch' nálam kitömörítve 398Mb és asszem anoun-ék adták ki, és valami frissítés az eredeti alpha-hoz ami elvileg upgradeli arra a szintre ami a valve-nál volt szeptemberben+saját javítások.
A 'beta patch' nálam kitömörítve 398Mb és asszem anoun-ék adták ki, és valami frissítés az eredeti alpha-hoz ami elvileg upgradeli arra a szintre ami a valve-nál volt szeptemberben+saját javítások.
most lehett hulyeseget irok de ugy tudom hogy ezzel tudsz single player modba jatszani.ennelkul csak a multiplayer megy.ha nem igaz akkor elnezest
semmit, azt veletlenul adta ki asszem a tolvajcsavo'. beta tenyleg nincs, kb most lehet a jatek beta szinten, nem 1 eve...
Jó kérdés ... tekintve, hogy Half Life 2-bõl SE alfa , se béta nincs kint.
azert otletnek nem rossz.mert amit lemuvelnek ezel a jatekal az kiakaszto.csak a fejlesztoket sajnalom mert azert sok munkajuk van benne szerintem
Szerintem a zsugorfejesek a legjobb szörnyikék.
És azok a pengével röpködõ cuccok se rosszak.
De a zuzogó tüskés gömbök nagyon nyomasztók. (devtest pálya)
És azok a pengével röpködõ cuccok se rosszak.
De a zuzogó tüskés gömbök nagyon nyomasztók. (devtest pálya)
És hogy néz ki nálad az a tapadós fegyó, mert nálam nem volt hajlandó megjelenni, hanem mindíg az elõzõ fegyvert láttam ami a kezemben volt. Arról a kéksugaras cuccról beszélsz?
Na nesze nektek témához kapcsolódó értelmes beszélgetés!
Na nesze nektek témához kapcsolódó értelmes beszélgetés!

Ja arról, hogy "texture is.... rebuilding" és akkor 3-4 másodpercig szaggat a hang mielõtt beindul a játék, és elõsször minden pályánál végigcsinálja.
Nem, azt is letagadom, hogy valaha is láttam 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hú, jól visszaolvastál! És pont engem szúrtál ki.
Ehhez csak annyit, hogy 04.02-én tartottuk április elsejét aminek én örültem, mert 04.01-ét elvbõl utálom, de így mégis baromkodhattam. Nem látod az elején az artikulálatlan röhögésimitációt "höhöhõ"?
Ehhez csak annyit, hogy 04.02-én tartottuk április elsejét aminek én örültem, mert 04.01-ét elvbõl utálom, de így mégis baromkodhattam. Nem látod az elején az artikulálatlan röhögésimitációt "höhöhõ"?
Ezt a játékot fölöslegesen illeted ilyen véleménnyel mert te egy akkora toy vagy, hogy hihetetlen, éjjé sokáig, a szórakoztatóipar lehet még hasznodat veszi 1x.....😊
De lehet, hogy a végigjátszás után benne lessz majd a 'credit'-ben miként is folyt a fejlesztés ezen része.
Gondolom nem kapnának rá engedélyt, vagy csak túl drágán. Más nevekkel meg nem lenne olyan érdekes, sõtt sok embernek még rendesen sem.
akartak/akarnak...csak ne bruce willist 😄
inkább valami noname szinész.
Kicsit gameltem Hl2-vel..még igy félkészen is jó
inkább valami noname szinész.
Kicsit gameltem Hl2-vel..még igy félkészen is jó

tudjatok min csodalkozok?hogy amerikaba nem csinaltak filmat errõl a half-life 2 historiárol.atert bruce willist vagy michel duglest megneznem hakerkent.bocsanat ha nem helyesen irtam a nevuket
Azért gyûlt már össze ennyi hozzászólás mert jók ezek a játék megjelenése elõtt nyitott topicok, mert itt könnyebben ki lehet tárgyalni a többi 2004++-os játékot is. Vagyis azt ami nem nagyon fér be más játék topicjába.
hat igen nem volt valmi nagy hasonlat de ez juttot az eszembe mert most ezzel jatszok.igy van multiba jo.grafika teren tan a silent hill 3 jutt eszembe de az is mas mufaj.szerintem nem fog elavulni mire kiadjak mert rengetegen várják.pl itt is van 9704 hozzaszolas.csak adnak es ne huznak az idot.
Nos ilyen téren szerencsés, hogy legalább kikerült egy alfa verzió, mert legalább azt tudhatjuk, hogy fejlesztik - amíg a DNF-rõl még ennyit sem lehet elmondani... 

Az UT2k4 nem mutatott fel nagy technikai bravúrokat, egyszerûen kibõvítették olyan szintre az UT2k3-at, ahogy (szerintem) eredetileg ki kellett volna adni. Viszont azt se feledd, hogy az UT2k4 elsõsorban multijáték, a single player része inkább csak gyakorlásra jó, míg a HL2 elsõsorban single játék, egy olyan multi alappal, amire aztán brutális MOD-okat lehet felépíteni - az UT2k3/2k4-el is az a bajom, hogy nehézkesen jönnek hozzá a modok, és azok sem feltétlen olyan szinvonalon, amire büszkének lehetne lenni...
Szóval az UT-s hasonlít erõsen sántít...
Szóval az UT-s hasonlít erõsen sántít...
igen, ezt igy fel ev csuszas utan kijelenthetjuk, vegulis ez mar majdnem hat ev, nem?
...
...
Az ut nem ellenfele a HL2-nek, mas kategoria 😊
Alapbol ez is 'Steammentes' lesz, csak ha frissiteni akarja majd vki, vagy neten jatszani akkor kell hozza a gozgep. Ha pedig terveznek sp only kiadast akkor sem lehet ez gond. A steam most siman elbirna azt a par ezer jatekost aki jonne netre jatszani vele, sokan ugyse lennenek 1 ideig.
inkabb ne talalgassunk, majd az ujsagokbol kiderul hogy mit alkottak.
inkabb ne talalgassunk, majd az ujsagokbol kiderul hogy mit alkottak.
igen ezt sokan montak hogy ezek a beta verziok nem igazan mukodnek ugy ahogy kellene.meg kell varni meg kiadjak.amikor egyszer elindult jatszotam vele es tetszet csakhat ez az idohuzas nem a legjobb taktika.en a filmekhez tudnam hasonlitani hisz egy film akkor a legvesztesegesebb ha be se mutatjak.egy par oldalal arebb olvastam egy hozza szolast hogy mire kiadjak elavul.van benne egy kis igazsag bar mindenki felfokozodo hangulatba varja a kiadas napjat.koztuk en is.felo hogy mire kiadjak senkit nem fog erdekelni hisz az ellenlabasok magasra raktak a mercet.eleg csak az ut2004-re gondolni
Nos a kiszivárgott verzió igazából nem játszható, tele van bugokkal. A hangok kb. háromnegyede hiányzik (pl.: az összes párbeszéd), rengeteg object és textúra szintúgy, az AI sincs a helyzet magaslatán, és a pályák egy (jó) része be sincs fejezve. Szóval ami kiszivárgott, azt távolról sem lehet teljesnek nevezni...
A lopással kapcsolatban csak találgatások vannak, mindenki a sötétben tapógatózik. Az én setét nézetem az, hogy anno a STEAM nem állt készen a HL2 rohamra, és nyilván nem akarták a VALVE-nál, hogy kihozzanak egy STEAM nélküli változatot.
De ez is csupán találgatás. Egy a milliónyiból...
A lopással kapcsolatban csak találgatások vannak, mindenki a sötétben tapógatózik. Az én setét nézetem az, hogy anno a STEAM nem állt készen a HL2 rohamra, és nyilván nem akarták a VALVE-nál, hogy kihozzanak egy STEAM nélküli változatot.
De ez is csupán találgatás. Egy a milliónyiból...
Nálam szépen ment, az elsõ 6-7 pályát végig is nyomtam, utánna már sok textúra hiányzott és nem is akarta magától betölteni a következõt (vagyis addig volt kész) Kicsit bugos volt, fõleg a sok mozgó darabkára nem szabad ráálni.
sziasztok.merem alitani hogy ez a jatek pc jatekok egyik legnagyobb rejteje.én azt nem ertem hamar elloptak mert nem adjak ki.nalam mar ketszer volt az elso fagyot a masodik elindult egyszer.azota soha tobbet.